PernilleAa

Hmm... hvad skal man skrive her?
Velkommen til mit univers? Nej, men det jeg lige præcis elsker ved at skrive er, at jeg kan kreere mit helt eget univers, som jeg kan sidde og lege og forme med mine hænder, som jeg vil, men at skrive har aldrig givet så god mening som nu, hvor jeg kan dele mit "univers" med alle jer andre skønne movelliser. Tusind tak til dem, der vælger at bruge deres tid på at læse, hvad jeg skriver. Det betyder meget :)
Twitter: https://twitter.com/Pernille_Aaen (@Pernille_Aaen)

Loads of love xx

Movellas (6)

 • PernilleAa

  December xx

  Hej alle skønne movellister.
  Så blev det december, og jeg vil nu langt om længe publicere min movella, jeg har leget lidt rundt med siden sommerferien faktisk, så det er da blevet min lille baby, hvis man kan kalde det det HAHA :'D Well om en lille time vil jeg så publicere plottet til min lille baby, så jeg håber, at I vil tage godt imod den og lige bruge 2 sekunder på at tjekke den ud.

  Loads of love - PernilleAa ♥♥
 • PernilleAa

  SOMMERFERIE!!!

  Halløjsa! - Ville egentlig bare lige kort ønske jer alle en rigtig dejlig sommerferie. Kan selv ikke forstå, hvordan det sidste år bare er fløjet en om ørerne og for mit vedkommende, står den på niende klasse næste år, hvilket jeg slet ikke kan forstå.
  Men nu skal sommerferien nydes fuldt ud, før jeg vil tænke på andet læsestof end movellas igen♥

  Og ja... GOD SOMMERFERIE! xx.
 • PernilleAa

  Ny movella - Young Girl {1D}

  Halløjsa ;) Så er jeg begyndt på en ny movella - Young Girl {1D} Det ville betyde meget, hvis I lige vil kigge et smut forbi og tjekke den ud. Har en masse gode ideer til den, nu mangler jeg bare læsere♥
  Fortsat go' dag everyone!
 • PernilleAa

  Hellooo♥

  Hvis I ikke allerede har gjort det, så ville det betyde meget, hvis I tog et kig forbi min movella : Against the Odds {1D}
 • PernilleAa

  Ny movella!

  Hello everyone!
  Så er jeg i gang med en ny movella 'Against the Odds {1D}'
  Håber I vil tage godt imod den♥
Loading ...