MaleDenmarkMember since 19 Nov 17Last online 18 minutes ago

Det, jeg interesserer mig mest for, er humor og satire, for der er alt for meget i denne verden, som tages alt for alvorligt :) Det har altid været et stort spørgsmål for mig, hvad det er, der gør, at noget er sjovt. Derfor har jeg læst bøger og set film, som både jeg selv og andre griner af, lige fra Sex and the City, Bamse og Kylling, Monty Python, Klovn og alt muligt andet.

Samtidig kan jeg godt lide at skrive en form for realisme, hvor hovedpersonen forstår, hvor barsk, tilfældig og kaotisk verden er, men at der heldigvis også er et sammenhold imellem mennesker, som der dog sjældent tales højt om.

Hvis I vil kontakte mig, er min mail: Nielsgjern11@gmail.com

Kærlig hilsen Niels Gjern

1½ digt til Anja

by , Monday January 15, 2018
1 Like
2 Comments
1½ digt til Anja

Jeg har kun skrevet to digte i mit liv, og her er det ene. Meningen er, at det udelukkende skal være sødt og nuttet, og for guds skyld ikke rumme stof til eftertanke, om emner som for eksempel kærlighed, politik, gud eller andet.


Read more

 • NielsGjern
  22 hours agoReply
  1 Like
  Din historie vil være super til den nye konkurrence, der lige er kommet om ferie og sommer.
  dagbog fra min drømmeferie
  dagbog fra min drø...
  0
  58
  2
  ¤detager i skriv om en destinantion mulighed nr 1¤ jeg håber at den her histoie om man utilmative drømmeferie en dag bliver vikkelig! jeg har været på nogen dejlige ferier i mit liv og jeg er jeg er langt...
  Sas18
  11 hours ago
  tak det er dejligt at læse . jeg fandt den nye konkurrence og den gav mig ideen til histoien . jeg deltager oz i den nye konkurrence .
 • NielsGjern
  1 weeks agoReply
  Jeg stemmer på Kasja Schübelers "Helte og halvguder." Hun har nemlig gravet middelalderens måde at digte på frem igen, hvor man fortæller en historie på rim, som er nem at huske og fortælle videre, og den mundtlige fortælling giver ofte et helt andet udtryk, end hvis man bare læser et digt.
 • NielsGjern

  mumbled "Jeg glæææder mig! "

  1 weeks agoReply
  Jeg glææææder mig til at se, hvordan det går de forskellige, som deltager i talentkonkurrencen, og jeg har snart læst alle teksterne. Held og lykke til alle! Her får I lige det ultimative 90'er hit. De kunne bare lave musik dengang. Det er stærkt fordummende pop, men vil man være klog, kan man jo bare læse en bog, imens man høre det. Og hvad enten I skal have sabbatår, i gang med en eller anden uddannelse eller noget andet mere eller mindre fornuftigt, så håber jeg, I får et godt efterår <3

 • NielsGjern
  1 weeks agoReply
  1 Like
  Det er skønt at høre! Først skrev jeg alle naturbeskrivelserne, men det var ligesom ikke godt nok, men så fandt jeg på det med spørgsmålene. På den måde får man ligesom trukket læseren ind i teksten, så de nærmest bliver en del af den, fordi de bliver stillet spørgsmål.
  Var du der? Så du det?
  Var du der? Så du...
  2
  112
  3
  Dette er min korte tekst til talentkonkurrencen om midlertidighed, som jeg kalder "Var du der? Så du det?" "Var du der? Så du det?" fortæller om, hvor flygtig en sommer føles, når den er slut. Tilbage...
Loading ...