FemaleDenmarkMember since 26 Aug 15Age 17Last online 1 days ago

Er en skriveglad fangirl, som er lidt for glad for TH, LoTR & musik:)

 • Nanna360

  mumbled "Er man mon den eneste??"

  1 months agoReply
  Kom helt til at tænke på om jeg var den eneste der nogle gange bruger en time (Skoletime) på at skrive i stedet for det man egentlig burde lave? Kom muligvis til at bruge, både min dansk og engelsktime, på at skrive fremfor at lave det vi skulle i de omtalte timer.
  Nanna360
  1 months ago
  Præcis! Det er sådan man generelt overlever folkeskolen, når man først kender til siden! Sådan var det ihvertfald for mig selv haha
  Oh_Darling
  1 months ago
  Da jeg var yngre gjorde jeg det meget. Det var en måde at komme igennem kedelige timer på, og fordi det var mere rart at gemme sig væk i sin egen verden. Det tog vist også nok lidt overhånd.

  Jeg kan kun sige at det både kan være godt og dårligt, fordi man også skal huske at lære noget. :P
  Nanna360
  1 months ago
  Kender det. Gør det meget i matematik timerne heehehe
 • Nanna360

  mumbled "So far, so good:)"

  2 months agoReply
  2 Likes
  Okay people:)
  Har næsten nået så langt som jeg gerne ville, på mit nye projekt og gud fader bevares, hvor skulle jeg virkelig kæmpe mig igennem nogle ideer. Der var så mange ideer, som skulle skrottes. Indtil videre er jeg ret godt tilfreds med de snart 10 sider jeg er kommet op på, men skal virkelig også nå at lave så meget på den før den bliver nogenlunde. Og så skal den gennemlæses og redigeres ifht. mulige stavefejl og kommasætning. Så fuuuck hvor er jeg da træt nu, både efter et par nætter. hvor jeg ikke kunne sove og et par sene aftner, hvor min indre forfatter dukker op. Synes lige jeg skulle ud med det og I lige skulle have en update, på hvad jeg lavede ifht. nye projekter, osv.:)
  Oh_Darling
  2 months ago
  Ja præcis! Og så når man endelig kommer ind i en god rytme, så føles det bare skønt
  Nanna360
  2 months ago
  Ideer som bare strømmer til en. Kender jeg ihvertfald fra mig selv:)
  Oh_Darling
  2 months ago
  Man kan næsten ikke stoppe sine fingre. ;)
 • Nanna360
  3 months agoReply
  1 Like
  Maria er bare savage ahahahahaha
  En 10-årigs humor
  En 10-årigs humor
  7
  573
  9
  Min lillesøster har en humor af guld. Her vil jeg bare skrive noget af det sjoveste hun siger ned, bare for at have det et sted. Det er faktisk bare dele af samtaler og sætninger med hende, som bare er...
  Nanna360
  3 months ago
  Og jeg vil stadig gerne adoptere hende som lillesøster mod betaling af halvdelen af børnepenge og I betaler hendes konfi hahahaha
  Fia V.
  3 months ago
  Never gonna pay that! XD
  Hey, gurl! Nyt profilbillede!
  Nanna360
  3 months ago
  Det er enten eller!
  Godt set ven hahahaha
 • Nanna360

  mumbled "Ny historie:)"

  4 months agoReply
  1 Like
  Helloo people:)
  For at komme lidt igang med noget andet end "Verden omkring mig" ( det kan godt blive lidt for meget med kun et projekt ad gangen engang imellem, synes jeg, og har ligesom brug for et slags vindpust eller hvad man skal sige) ville jeg lave en ny historie. Og jeg har allerede et par ideer, men har brug for et par ideer til historien.
  De ideer jeg allerede har er delvist som et klassisk eventyr, lidt ligesom med Snehvide, den med Aurora, osv osv. Men I ved også en historie hvor der er en del intertesktualitet i. Ligsom i f.eks Shrek 2 hvor der referes til f.eks Marilyn Monroe (hvor kjolen flyver op, man prøver at holde den nede), Rødhætte, Pinochio osv. Hvis I kender Once apon a time-serien der på et tidpunkt har kørt på Kanal 5, ved I også at der er blevet draget rigtig mange eventyr-karaktere ind.
  Nå, move on. I har vist ikke hele aftenen. Endnu en ide jeg havde var at bruge Askepot som hovedperson (kender faktisk flere former for live-action film med Snehvide i hovedrollen, f.eks den med Kristen Stewart, og i mit tilfælde er jeg blevet træt af, næsten altid at skulle se Snehvis i en hoverolle). Så det ville være fedt med Askepot som hovedrollen. I ved også at i nøsten alle eventyr er der en fortryllelse, som kun kan ophæves af kærlighedskys og alt det der. Og prinsen skal redde prinsessen. Det siger jeg helst pænt nej tak til i den her historie. Her skal det nærmest være kvinden der både redder sin egen og prinsens bagdel.
  Så hvis I har nogle forslag ville det være rigtig fedt:) Plz help a bit!:D
  Nanna360
  4 months ago
  1 Like
  Tanken var lidt at bytte om på rollerne hvis du forstår:) kommer underligt nok til at tænke på Merida fra Brave����
  Lukas. I. C.
  4 months ago
  Yeah, Merida er også et godt eksempel på det (i mine øjne en af de bedste kvindelige Disney-figurer ever). <3
  Nanna360
  4 months ago
  1 Like
  Merida er bare for vild. Tænker bare selvstændig prinsesse jo:)
Loading ...