FemaleUnited KingdomMember since 7 Nov 12Age 22Last online 4 years ago

 • MetteVo
  6 years agoReply
  Please kom med noget mere!
  - jeg synes du bygger din historie rigtig godt op, jeg er bare træt af at vente!!!!!! Du er virkelig dygtig til at skrive og formulere dig, big thumps up herfra!
  Loved You First // Harry Styles
  Loved You First...
  363
  13.7k
  215
  Den kendte Harry Styles fra One Direction har haft gang i lidt for mange piger og har derfor fået omdømmet som 'player' og 'hjerteknuser'. Resten af bandet og Paul er ikke helt tilfredse med at Harry bare...
  MetteVo
  6 years ago
  Jeg ved det ikke, overrask os! Dine læsere er her for at støtte dit (sindsygt) gode arbejde! Men god bedring, og jeg håber snart på at se noget!
  Elsker forresten dit twist med Zayns kæreste, det er genialt! Helt klart en af de aller bedste Movellas jeg har læst - nogensinde! :-)
  MetteVo
  6 years ago
  hahahahah, det er jeg glad for! Hvis du har brug for hjælp eller noget så kontakt mig endelig! Vil meget gerne hjælpe dig! :-)
  MetteVo
  6 years ago
  Sig endelig til! :-)
 • MetteVo
  6 years agoReply
  Hej Grønbeck Payne, er du ikke sød snart at skrive noget mere! Jeg er helt opslugt af din historie, og blev rigtig ked af det, da jeg så der ikke var mere af den! Så her er en bøn om snart at skrive noget mere!
  She's one of the boys ~ (1D)
  She's one of the...
  822
  58.4k
  711
  Mød Melody Chase. En pige på 17 der helt sikkert er født ind i den forkerte familie. Hendes tvilling er model og Miss England for tredje år i træk. Hendes 2 lillesøstre har vundet adskillige skønhedskonkurrencer....
 • MetteVo
  6 years agoReply
  synes du laver en rigtig, rigtig god historie - og den sødeste kærlighedshistorie. Dog synes jeg det grammatiske mangler lidt, hvilket godt kan ødelægge historien lidt. Men alt i alt; den bedste movella jeg har læst by far! Du er virkelig dygtig med beskrivelserne, og man bliver hurtigt fanget af deres forhold, du er rigtig god til at bygge historien op! Kæmpe tommel op herfra! Også håber jeg snart den skide 2'er kommer ud ;-) er blevet helt afhængig af dine fantastiske movellas! Tre er allerede læst; du er virkelig dygtig :-)
  // Mette.
  Scream - One Direction
  Scream - One Direc...
  3773
  1267.1k
  4898
  Et problem opstår, da den 18 årige Wait tager på sommerferie i USA. Hotellet er kommet til at foretage en dobbeltbooking, og de har ikke andre værelser, da det er højsæson. Hvad Wait ikke ved er, at det...
  Izabell
  6 years ago
  Tusind tak :-)
  Syntes egentlig selv, at jeg har det grammatiske i orden, men jeg tager det til mig :-)
Loading ...