FemaleDenmarkMember since 21 Dec 12Age 20Last online 2 years ago

Hello there. :-)
My name is Mette. I am a 15 year old girl from Denmark, and I love writing stories when the time's there. Right now I "live" on kind of a boarding school with 117 other students, and that's where I spend most of the time. But otherwise I am the only child in my family, so I have no brothers or sisters.
I love music, and I play the piano and accordion myself. I can play chords on a guitar, too... I also love drawing, and I like drawing realistic drawings. And then I love animals, but who doesn't? :-)

 • MetteL
  6 years agoReply
  Det er vildt rørende, og det giver virkelig stof til eftertanke... Godt skrevet!
  Umulig kærlighed- blind og døv
  Umulig kærlighed-...
  9
  2490
  23
  Hun er blind, han er døv. Men de elsker hinanden som alt og intet. Bidrag til konkurrencen: "Umulig kærlighed".
  Small Bump
  6 years ago
  Nøøj, det kalder jeg ros! Mange tak, det sætter jeg stor pris på! :-)
  MetteL
  6 years ago
  Det var så lidt. Du fortjener det! :-)
  Small Bump
  6 years ago
  Tusinde tak! :-)
 • MetteL
  6 years agoReply
  Dette er min første movella, og indtil videre er der næsten 3 kapitler. Min hovedperson har valgt at deltage i x-factor. Jeg håber, I vil tage et kig på den! :-)

  Musikkens vejNår en dør lukkes, åbnes der en ny. Hos Frida Andersen, som er en kæmpe humørbombe med en boblende livsglæde, foregår det også sådan. Efter en tragisk...
 • MetteL
  6 years agoReply
  Jeg er enig med Belz Freedom. Det er fedt, men meget korte kapitler, og kunne godt bruge lidt linjefordeling. Men ellers minder det mig om Blachmann. ;-)
  Black man (M-factor konkurrence)
  Black man (M-facto...
  5
  540
  2
  Jeg har prøvet at forestille mig som om jeg var Thomas Blachman, den hårde og ærlige dommer i det danske X-factor, der har knust adskillige drømme.
 • MetteL
  6 years agoReply
  Mere, søde Dagmar! <3 :-D
  Når lykken ødelægges
  Når lykken ødelægg...
  13
  1393
  10
  En hver ved at lykken er nem at knuse. Og når vi er helt nede, hvem skal så rede os? Er det muligt at lukke en fremmed ind efter alt er ødelagt i ens sjæl? Miriam er en pige som en aften bliver overfaldet...
Loading ...