FemaleDenmarkMember since 14 Dec 14Last online 1 weeks ago

Jeg er livsnyder…
Jeg skriver
Jeg tegner
Jeg fester
Og så videre..

 • Stjernesol
  3 years agoReply
  Det er en rigtig fin indledning, må man sige. Den giver os lyst til at høre HELE hendes tragiske historie om denne dreng, Super fin!
  Plottet med at en familie flytter ind hos hinanden, og gnisterne mellem deres teenagebørn spirer er super originalt - men rigtig fedt, og altid en success.
  Jeg fornemmer lidt et trekantsdrama mellem Sook, Cheung Hee og broderen. Det er ihvertfald klart at hun er betaget af Cheung Hee, selvom han er flabet, og en slags had er imellem dem. Din historie er super, godt lavet. Jeg glæder mig til at læse mere.
  - Der er en del grammatiske fejl med forskellige sætnings kontrsktioner og lidt stavefejl. Men det overskygger slet ikke. Godt arbejde!
  - Stjernesol
  Dear Dreamer...
  Dear Dreamer...
  11
  542
  22
  Den 18 årige pige, Oh Sook flytter ind hos hendes families bedste venner. Nemlig rigmands familien, som har råd til alt. Der er et problem. Oh Sook er ikke særlig vild med familien og deres penge selvom...
  Nielslover
  3 years ago
  Tusind tak for feedback ^^
 • Stjernesol

  mumbled "Dagens optur"

  3 years agoReply
  1 Like
  Arbejder for den SØDESTE SØDESTE spastisker i hele verden. Så spurgte han i dag: "Skal vi ikke have spasser t-shirt? Du ved, så har du en spasserpasser tshirt og så har jeg en spasser tshirt. Så kan alle se at vi er venner." Mit hjerte fucking SMELTER!!!!!
  Trude
  3 years ago
  det lyder fantastisk!
  - hvor er det bare dejligt, at du deler din glæde med os andre. <3
  Stjernesol
  3 years ago
  Det var det. En af livets små mirakler..
  Hehe :-)
 • Stjernesol

  mumbled "Nyt kapitel - Mallory Nicholas' Dæmoner"

  3 years agoReply

  MED net job og andre spændende ting der sker for mig, har jeg været rigtig dårlig til at opdatere historien. Men NYE tider er på vej. Jeg håber i har lyst til at kigge. Kys herfra
 • Stjernesol

  mumbled "Nye opdateringer! "

  3 years agoReply

  Sådan! Nu fik jeg nyt, mere anonymt navn, nyt profilbillede og opdateret min historie "Mallory Nicholas' Dæmoner" Tag et kig - og jeg håber i alle sammen har haft en dejlig jul! SÅ håber jeg også for jer alle sammen, at i ikke har været ligeså idiotiske som jeg, at sige okay til at arbejde i morgen!
 • Stjernesol

  mumbled "Lille juleaften"

  3 years agoReply

  Har vandret rundt i hele Århus for at få de sidste gaver på plads. Tror jeg skal spise risengrød og se Tror du på julemanden med la familia resten af dagen. Og spise noget slik, så jeg i Januar kommer til at ligne rullekugle-Ole!
Loading ...