FemaleDenmarkMember since 23 Jun 12Age 6Last online 2 years ago

 • Mathildeoedahl
  Jeg faldt lige over din movella, da jeg søger efter informationer til kortfilmen 100 meter fri, som jeg regner med bliver mit prøveoplæg i FSA mundtlig dansk. Men jeg hvordan fortolker du denne historie, som du forresten har skrevet virkelig flot. Jeg selv fortolker den som at hun starter godt ud i konkurrencen, men sakker lidt bagud da hun får flashbacket. Da man ser at hun slipper venindens/søsterens (ved man jo ikke) hånd og kommer op af søen, får hun en del mere energi og kommer derfor først i mål. Som om at hun vil give det sidste for hendes veninde, hvilket jo gjorde at hun vandt 100 m fri. Da hun kommer op, virker hun meget affekteret af hændelsen.
  Men jeg har læst en anden anmeldelse af kortfilmen, hvor der står at hun giver slip på sit sociale liv, festerne, vennerne osv. for svømningen. Altså at det der sker i søen er noget der sker i hendes hoved og ikke noget der er sket i virkeligheden. Hvad tænker du?
  Ved godt det er lidt random at spørge om, men jeg kan se at du har arbejdet med denne kortfilm, og jeg kender ikke rigtigt andre der har arbejdet med den.

  Mathilde
  100 meter fri
  100 meter fri
  4
  9734
  5
  Denne novelle er lavet ud fra kortfilmen "100 meter fri" Vi fik den for som en opgave i skolen, men jeg fik en god karakter for den, så derfor kommer den ud på sitet...(haha) Opgaven var, at vi skulle...
  A.L
  4 years ago
  Lyder spændende - mange tak for din ros :)
  For at være ærlig har jeg faktisk ikke arbejdet så meget med selve analysen af kortfilmen - vi fik til opgave at se den og så skrive en historie over den.
  Umiddelbart (og dette er bare min egen holdning) ville jeg sige, at det der sker ude på søen 100% er hendes egen oplevelse og ikke bare noget hun forestiller sig. Jeg synes, at dine tanker lyder interessante og stemmer meget i (det er jo efterhånden længe siden jeg har set og arbejdet med filmen :') )
  Det er på ingen måde random - er smirgret over at du spørger om hjælp :) Jeg er bare ked af at jeg ikke kan hjælpe dig bedre end dette. Jeg ønsker dig held og lykke!
  Camilla Breum
  2 months ago
  Mathildeoedahl, regner også med at vælge kortfilmen 100 meter fri, som mit prøveoplæg FSA mundtlig dansk. Jeg blev interesseret i dit svar da du skrev, du havde læst en anmeldelse af kortfilmen, hvor er den anmeldelse/linket? :)
  Hilsen Camilla
 • Mathildeoedahl
  Virkelig en fantastisk historie. Jeg elsker den. Jeg har holdt mig oppe de sidste to aftner for at læse den :) Kan kun give dig ros, for det her arbejde.
  Unfaithful. {1D} 13+
  Unfaithful. {1D}...
  2697
  777.3k
  2992
  Allison på 17 år, er tvilling til den verdensberømte Maddison, som dater Harry Styles fra One Direction. Allison & Maddison har siden de blev født, haft en konkurrence kørende imellem dem, og pga. det,...
Loading ...