FemaleUnited StatesMember since 5 Sep 13Last online 3 years ago

 • maddungesca

  mumbled "Newport International Runway Group Tokyo Fashion: Mød 8 Anti-Diva Design Stjernerne, Der Transformerer Mode Nu"

  3 years agoReply

  De friske grønne skud af mode samles i en bagning New Jersey majsmarken for deres generationsskifte portræt. Joseph Altuzarra og Danielle Sherman, kreativ direktør hos Edun, fordrevet fra deres studios i New York City. Fra London blinker Simone Rocha, Peter Pilotto, og hans design partner, Christopher De Vos, i den blændende sol. Deres London landsmanden Jonathan Anderson fra JWAnderson ser fortumlet efter landing fra Tokyo, direkte fra åbningen af en ny forpost af Loewe (hans nye koncert). Anthony Vaccarello er ankommet fra Paris, Marco de Vincenzo fra Rom.

  Selv om det er oppe i 90 ' erne ud her på gården, er der ingen tegn på nogen visnen eller klager. Hængende i skyggen af placeringen-lastbil, de opfører sig vanen tro peer-gruppe-er omgængelig, spøg, at holde en anden gang. De er glade for at være her, denne hårdføre afgrøde. De er anti-divas, jordet dem. Børn af styrtet.

  Deres baggrund historier kunne gøre en økonom sind forkludre. Alle otte begyndte slag-Bang i blodbad af den globale finansielle krise, sender deres lækre mikro-sorter af tøj – farverige, individualistisk, godt gjort, og mesterligt målrettede ting — i en modeverdenen, der havde vendt kedelig og konservativ. "Hvad der skete med vores generation?" Altuzarra forsøger at forklare, hvordan det gik ret. "Vi virkelig var nødt til at sælge disse tøj. Fordi vi har opbygget disse mærker under en recession, er der en pragmatisk tilgang til tøj. Du skal være unikke — være dit eget brand. "

  Det har været mindre en stil bevægelse end en omhyggelig infiltration af friske, kreative, business-fornuftigt sind kommer fra bag kulisserne og ud af skabet-størrelse studios i New York, London, Paris og Rom. Altuzzara husker tydeligt starter i hans Manhattan lejlighed i 2008. "Jeg var på Givenchy, og jeg tænkte, at hvis jeg ikke ville gøre det så godt, når? Vi åbnede sælger dagen efter marked crash. Som"— han griner —"var fantastisk."

  En frygtløshed kom ind i den. Vaccarello siger han ikke føler sig et øjeblik angst, når han forlod Fendi og spillede sit levebrød på en lille samling af fem jakker og fem badetøj i Paris i 2009. "Det var det perfekte tidspunkt!" han insisterer. "Jeg havde sparet op — jeg har aldrig ønsket at låne fra en bank som designere gjorde før – og jeg vidste, mine gæster ventede."

  Hvad tælles vital var en laser-lignende instinkt for at vide, hvem du taler til – uanset om det betyder Vaccarello og hans talent for sexily skåret skrædderi, eller en person som Sherman, hans polære modsatte, der startede sin karriere med Ashley og Mary-Kate Olsen som den perfektionistiske designer t-shirts på The Row. "Alt hvad jeg gør er helt funktionelle og har en integritet og ærlighed," siger hun. Et stof nørd, Sherman tog en rute bag kulisserne, hvor hun lærte at arbejde tæt sammen med lokale fabrikker, og derefter til Asien med Alexander Wang. ("Jeg var hans tolvte medarbejder!" hun prale.) Hun nu hurtigt opgradering Edun til en poleret designer niveau for New York Fashion Week mens bygning kollektionens etisk produktion til 85 procent – lavet i Afrika status...

  Fortsæt læsning @ http://potchie20.booklikes.com/post/1010..

  Ønsker du mere? Læs flere mode relaterede artikler @ http://newport-international-group-runwa.. eller Følg os på kvidre @ https://twitter.com/NewportRunway


Loading ...