FemaleDenmarkMember since 3 Mar 13Age 18Last online 1 years ago

Just another danish girl, spending all her time on the internet, trying to get noticed.

Hope you'll enjoy my stories!

You can also find me on; Instagram: laerkeroeder Snapchat: laerkeroeder Twitter: lal_XD

 • laerkeroeder
  Okay tak, det var faktisk et rigtig godt råd, og jeg vil helt klart bruge det senere hen!
  The Walking Dead / Oneshot / Zombiekonkurrence
  The Walking Dead...
  15
  407
  18
  Det er en The Walking Dead inspireret novelle/oneshot/fanfiction. Den handler om to unge piger, der begge har mistet deres familie, da virussen brød ud. Nu har de fundet hinanden og kæmper sammen for...
 • laerkeroeder
  Historien er meget god, og det er et fedt plot.
  Jeg lagde mærke til et par enkelte stave- og kommafejl, men det laver alle jo en gang imellem. Derudover synes jeg nogen gange, at du formulerer dig lidt underligt, lidt rodet.
  Men måske det er, fordi du har så mange tanker i hovedet, og du måske kommer til at blande dem sammen, når du skriver det, ved jeg ikke. Men det kender jeg i hvert fald for mig selv.
  Nå men, alt i alt er det en meget fin historie, der bare lige trænger til at blive fin pudset.
  16
  16
  29
  1541
  54
  Acaí og hendes mor, Yolanda, bor alene på en farm, langt, langt væk fra Australiens storbysstøj og alt andet end tre heste, skove, vand og hinanden. Da Acaí for første gang tager uden for sit hjem og ankommer...
  Dearest Darling
  3 years ago
  Okay, tak for ris - det kunne hjælpe, hvis du kunne give et hint eller to om, hvor komma- og stavefejlene er.
  Tak.
  laerkeroeder
  3 years ago
  Jeg gider bare ikke rigtig at sidde og læse mig frem til, hvor de er.
  Det er jo din movella, så du kunne jo bare lige læse den igennem en gang for at rette. Eventuelt lave kryds og bolle hvis du har svært ved det. :)
  Dearest Darling
  3 years ago
  Okay - når du skriver, at du har lagt mærke til stave- og kommafejl, som jeg ikke har lagt mærke til, kunne det være en stor hjælp hvis du ville udpege dem, men det er forståeligt nok.
  Et godt råd til når du giver kritik er, at give eksempler. Jeg, såvel som andre forfattere, har sværere ved at rette fejlene, når du skriver som du gør, og ikke udpeger fejlene.
  Tak for din, dog lidt uspecifikke, kommentar - jeg vil straks gå i gang med, at læse korrektur på min historie.
  Fortsat god aften
 • laerkeroeder
  1 Like
  The Walking Dead / Oneshot / Zombiek...Det er en The Walking Dead inspireret novelle/oneshot/fanfiction. Den handler om to unge piger, der begge har mistet deres familie, da virussen brød ud....
  Katr9265
  3 years ago
  jeg er virkelig imponeret over denne her movella. Jeg plejer kun at læse fanfiction, da de fleste andre ikke fanger mig, men denne her fanger en helt fra starten. Den er virkelig god
  laerkeroeder
  3 years ago
  Mange tusinde gange tak!
 • laerkeroeder
  Jeg har nu læst første kapitel, og jeg har nærmest intet dårligt at sige. Du har en behagelig og ikke mindst fyldestgørende måde at skrive på, dog det kan lyde en smule gammeldags en gang imellem. - Ikke at det generer mig, nej tværtimod er det rart med noget anderledes.
  Da jeg først læste resuméet, var jeg ikke vild efter at gå i gang med historien og gjorde det kun af ren pligt.
  Jeg tror derfor ikke, at du vil tiltrække mange læsere ud fr det, hvilket er ærgerligt, da din historie ellers er ganske god.
  Selve idéen siger mig ikke så meget, men hvad der får mig til at hænge ved, er din måde at skrive på. Den er så flot og imponerende, at jeg ikke kan lade være med at læse videre. Det kunne jo være, at jeg selv kunne lære noget af det.
  Et par enkelte steder har jeg fundet stave- eller kommafejl. De er dog få. Derudover er der et par steder, hvor jeg har rynket lidt på panden over en af dine sætninger og tænkt, om man overhovedet kan udtrykke sig sådan.
  Det kan dog godt være, at det bare er gået lidt for hurtigt, eller måske har du haft lidt for mange tanker i hovedet og så fået blandet nogle af dine idéer sammen. - Det kender jeg i hvert fald fra mig selv.
  Men alt i alt er det vel en ganske god historie. Ikke noget jeg normalt ville læse, men heller ikke noget jeg ikke ville nyde. :)
  Strømsvigtet
  Strømsvigtet
  3
  261
  22
  Da et projekt, udviklet af NASA og Greenpeace, slår grueligt fejl, lægges hele Jorden hen i mørke. Hændelsen, dagen, er senere blevet kaldt Strømsvigtet, for alt hvad der skulle bruge strøm eller bare...
  Humlebien IB
  3 years ago
  Tak for din respons! Ja, jeg har lidt problemer med resuméer, og jeg prøver virkelig at gøre dem fængende, hvilket kun lykkedes en gang imellem, kan jeg fornemme. Men jeg vil igen igen prøve at gøre den mere fængende. :P
  Mine sætninger har nogengange en tendens til at blive lidt sjove, som du skriver. Og det er udelukkende alle de mange tanker, der bare gerne vil ned på papiret. Men jeg skal nok rette det igennem - både det og det grammatiske.
  Igen, tak for både din ris og ros. Det hjælper meget. ;-)
  laerkeroeder
  3 years ago
  Det var da så lidt! :) Og jeg kender også godt selv til det med resuméer, jeg opgiver det normalt fuldstændigt. Hvilket man nok lidt kan fornemme på mine historier.
  Da resuméet ikke bliver til mere end to linjer eller noget. xD
  Men i hvert fald så håber jeg, at du kunne bruge mit feedback til noget!
Loading ...