FemaleDenmarkMember since 1 May 14Last online 2 weeks ago

Elsker One Direction. Læs gerne min fanfiction 'Fuck you Modest'. Er selv rigtig glad for den. :)

 • louisesk9

  mumbled "FUCK YOU MODEST"

  3 weeks agoReply
  Heyyy. Nyt kapitel af 'Fuck You Modest' kommer engang i morgen, så hold jer opdateret. Hvis I ikke allerede følger med, så tjek gerne min movella ud :)
  Fuck you ModestAshley og Harry har været venner, i den tid op til OTRA-touren. På kort tid, har de fået bygget et stærkt og solidt venskab op. Ashley var med til den...
 • louisesk9

  mumbled "FUCK YOU MODEST"

  5 months agoReply
  Det er utroligt skamfuldt, at jeg hele tiden beklager for, at jeg simpelthen er for langsom til at få udgivet nye kapitler. Undskylder selvfølgelig, og jeg prøver virkelig på, at få opdateret noget mere! Jeg kan til gengæld gøre jer glade med, at jeg lige har udgivet et nyt kapitel som hedder: Alec.
  Jeg håber i vil læse det, og stadig følge med. God lørdag til jer alle sammen!
 • louisesk9

  mumbled "FUCK YOU MODEST"

  7 months agoReply
  Beklager stilheden, har haft virkelig travlt med gymnasiet. Håber at få lagt et kapitel ud senest i morgen! Elsker jer :)
 • louisesk9

  mumbled "FUCK YOU MODEST"

  7 months agoReply
  WOW! Jeg logger ind på min movella i dag og ser, at jeg har over 200.000 visninger på min movella Fuck you modest! Jeg er så beæret over, at i overhovedet gider at følge med, og jeg takker jer af hele mit hjerte! I er grunden til, at jeg ikke har givet op på den. Igen tusind tak!!! <3
Loading ...