FemaleDenmarkMember since 1 May 14Last online 2 months ago

Elsker One Direction. Læs gerne min fanfiction 'Fuck you Modest'. Er selv rigtig glad for den. :)

 • louisesk9

  mumbled "FUCK YOU MODEST"

  10 months agoReply
  Jeg har noget jeg gerne vil sige.....
  Jeg undskylder virkelig inderligt, fordi jeg har været så stille siden sommerferien. Jeg har det virkelig dårligt med, at jeg ikke har fået skrevet noget. Jeg ved mange sikkert tænker, at hun sikkert bare er for doven, og ikke gider dette mere. Jeg vil lige hurtigt sige, at dette passer IKKE! Jeg elsker hver og en, som læser min movella <3 Derfor har i også krav på en begrundelse af mit fravær. Der skete det, at min mor for et par uger siden, ret kort efter sommerferien, kom med lægehelikopteren, hvor hun på Skejby fik konstateret, at hun havde en blodprop i hjertet. Dette tog hårdt på min energi, og jeg har hverken haft tid eller overskud til at passe min skolegang på gymnasiet, mine venner, eller jer. Ligesom jeg troede alt ville blive godt igen, og jeg var ved at føle mig oven på igen, blev hun haste indlagt en gang til. Ergo, så ryger min mor ud og ind af sygehuset lige nu, fordi hendes hjerte ikke fungere optimalt. Jeg håber på jeres inderlige forståelse for, at jeg simpelthen er nødt til lige at få tingene til at hænge sammen. Jeg kæmper virkelig med at få skrevet noget, men det er som jeg ikke lige kan samle tankerne til det. Jeg kan ikke love hvornår der kommer noget, men jeg skal nok lige få kigget på det. Igen, jeg håber for jeres forståelse. Tak til jer alle sammen, i er dejlige hver og en.
  - Knus Louise
  ..:love:..
  10 months ago
  1 Like
  Håber alt det bedste for dig, din mor og din familie! Det er fuldstændig forklarligt hvorfor du ikke har skrevet, man skal tage den tid man har med ens familie og i sær når der er brug for en! Håber kun det bedste, kender din situation på nogen kanter.
  louisesk9
  10 months ago
  Tusind tak, virkelig!
 • louisesk9

  mumbled "FUCK YOU MODEST"

  1 years agoReply
  Heyyy. Nyt kapitel af 'Fuck You Modest' kommer engang i morgen, så hold jer opdateret. Hvis I ikke allerede følger med, så tjek gerne min movella ud :)
  Fuck you ModestAshley og Harry har været venner, i den tid op til OTRA-touren. På kort tid, har de fået bygget et stærkt og solidt venskab op. Ashley var med til den...
 • louisesk9

  mumbled "FUCK YOU MODEST"

  1 years agoReply
  Det er utroligt skamfuldt, at jeg hele tiden beklager for, at jeg simpelthen er for langsom til at få udgivet nye kapitler. Undskylder selvfølgelig, og jeg prøver virkelig på, at få opdateret noget mere! Jeg kan til gengæld gøre jer glade med, at jeg lige har udgivet et nyt kapitel som hedder: Alec.
  Jeg håber i vil læse det, og stadig følge med. God lørdag til jer alle sammen!
 • louisesk9

  mumbled "FUCK YOU MODEST"

  1 years agoReply
  Beklager stilheden, har haft virkelig travlt med gymnasiet. Håber at få lagt et kapitel ud senest i morgen! Elsker jer :)
Loading ...