FemaleUnited KingdomMember since 27 Dec 13Last online 3 years ago

 • lloiselaurel

  Dyman & Associates Risk Management Projects: Boeing Black: the phone that 'self-destructs'

  Another treat for sci-fi fans: a highly secure smartphone that 'self-destructs' is now being offered by BlackBerry and Boeing after 2 years of painstakingly developing the tech.

  Well, it's not something that literally destroys itself or anything flashy like that -- it's more in the lines of scrubbing all data from the phone even when traces of tampering are detected. Does not sound too cool after all but you can be sure it does the work just fine.

  Apparently, the phone dubbed as "Boeing Black" is capable of deleting all data it contains once it detects tampering or any attempt at disassembly. According to an expert from Dyman & Associates Risk Management Projects( http://dymanassociatesprojects.com/ ), "...any attempt to break open the casing of the device would trigger functions that would delete the data and software contained within the device and make the device inoperable."

  The Boeing-BlackBerry collaboration which was announced last week is a pretty good partnership considering the mobile company's leading role when it comes to security and privacy features.

  The announcement came from BlackBerry's CEO John Chen. He said, "We're pleased to announce that Boeing is collaborating with BlackBerry to provide a secure mobile solution(see: http://dymanassociatesprojects.com/blog/ ) for Android devices utilizing our BES12 (BlackBerry Enterprise Service 12) platform."

  Aside from the so-called "self-destruct" feature, there are other useful features added on Boeing Black like biometric scanners and encryption programs for a more secure line that prevents eavesdropping. Also, it has dual SIM capability, presumably to accommodate easier switching between commercial and government networks. It can even connect to satellites via a modular expansion port.

  According to an update from Dyman & Associates Risk Management Projects, it is going to use BES12, a security platform usually dedicated for businesses. It is also reported to run on Android OS with encrypted storage and data transmission. This is definitely welcome news for governments as it makes it easier to keep tabs on their staff's communication lines.

  As of yet, it is not known when the said phone will be available though Boeing has reportedly started providing some to prospective customers. And knowing that Boeing has been a long-time space, weapons and jet provider to the government, it's obviously offering it first to staff of the Department of Homeland Security or Pentagon.

  Though BlackBerry and Boeing apparently built the phone mainly for government use, it's not far fetch to think that they could bring the same tech to the public. Why should you care? Well, it's quite obvious that smartphone security is a big issue so its users are always on the lookout for options to secure their data. And a phone that can self-destruct sounds just about right.

 • lloiselaurel

  Dyman Associates Risk Management: 5 VINKKEJÄ PRIORISOINTI YHÄ TEHTÄVÄT-LUETTELO

  YHDEN KOHTEEN RUKSATA: JÄRJESTÄÄ PÄIVÄ TUNTI ENNEN KUIN TE PANNA JOTTA AIKAANSAADA. POMOSI TULEE KIITTÄÄ TEITÄ SIITÄ.


  Se on kahden tuottavuuden neuvoja: tärkein tehtävä tuottavin aikana. Mutta vaikka tiedät milloin voit parhaiten, se ei ole aina helppoa selvittää, mitä ansaitsee huomiota.

  Prepping toimitusjohtaja tapaaminen on todennäköisesti tärkeämpiä kuin muistion toimisto Jääkaappi politiikat muokkaaminen, mutta monet tehtävät työssä ovat enemmän epäselvä. Aika on rajallinen, miten luoda painopisteet?

  Luettelemalla kaikki sinulla teidän levy. Sitten ennen kuin lopettaa työnteon joka yö, tunnistaa kolmesta viiteen nimikkeistä, jotka täytyy tapahtua huomenna. Tässä on kun jotain pitäisi ansaita paikan suppeampi, jalometallit luettelossa:

  1. SE ON ASKEL KOHTI SUURI AMMATILLINEN TAVOITE

  Elämää, ei aina helppo työntää pois tärkeää – mutta ei kiireellinen--tehtävät. Kollega haluaa sähköpostia vastasi niin tehdä. Sinulla ei ole työtä kirjan ehdotuksen niin et.

  Mutta muista, ihmiset, jotka saavuttaa suuria asioita elämässä priorisoida näitä suuria ajatuksia rinnalla Arkiaskareetkin. Ei pitäisi olla varma, pohtimaan, miten voit uudistaa terveydenhuollon kun pomo tarvitsee asiakirjan kääntyi ympäri tunnissa.

  Jos laitat tunnissa kotitoimiston ennen työmatkoja tai saat toimistoon jo jonkin hiljaista aikaa, se voi olla hyvä paikka asettaa asiat etusijalle.

  2. POMO SANOO, ETTÄ ON ENSISIJAISEN TÄRKEÄÄ

  Hyviä johtajia pyrkiä luomaan riskitön ympäristön ihmiset kysyvät, mitä asioita ja mikä ei. Jos et ole varma, mitä työtä on tehtävä ensin, pysähtyä teidän pomo toimistoon ja pyydä häntä valitsemaan. Pomo olet esityksineen. Apua priorisointi on hallinnan ydin.

  Tämä on erityisen tärkeää, jos esimies antaa sinulle useita korkean profiilin projekteja samanaikaisesti. Hän voi olla kyse siirtymässä määräajat, tai siirtää painopisteitä ylempänä tikkaat ja haluat olla avuksi.

  3. SE TEKEE SINULLE RAHAA

  Kaikilla ei ole pomo, mutta useimmat meistä tavoitteena on tehdä rahaa tavalla tai toisella. Kirjassaan Koskaan Tarkista sähköpostin aamullaaika liikkeenjohdon guru Julie Morgenstern neuvoo ihmisiä "dance lähellä tulojen linjaa."

  "Kova taloudellisina aikoina, kykyä tehdä tai pelastaa company rahaa on suurin arvo siinä" hän kirjoittaa. Tulojen avulla kaikki muu. Jos aikaa on niukasti, sitten tavoittaa uusi asiakas on tärkeämpää kuin saada postilaatikon loppuun.

  4. SE KEVENTÄÄ HENKISTÄ KUORMITUSTA

  Joskus vaikeita tehtäviä laajenevat henkinen kirjanpito kuluttaa paljon aikaa ja energiaa kuin ne tulee todellisuudessa.

  Jos olet huolissasi vaikeaa puhelun, sitten ei tuskailla siitä koko viikon. Ajoittaa sen klo 9.00 seuraavana päivänä ja siihen. 9.30 sinun tehdään ja kiinnittää huomiota koputtaa pois muita painopisteitä.

  5. SE ONNISTUU VAIN TÄNÄÄN

  Jotkin tehtävät ovat enemmän aikaa herkkä kuin toiset. Jos saat lentää koko päivän huomenna ja haluat jotain hänen palautetta, että johtuu huomenna, niin sinun täytyy priorisoida, kutsuen häntä tänään--vaikka että soittaa ehkä et luonnollisesti hyppää ensisijaisen tärkeänä.

  Jos se ei tapahdu tänään, se ei. Joten jos haluat sen tapahtua, se menee lista - toivottavasti edellä järjestää toimistotarvikkeet.  Lähde: fastcompany.com/3036684/how-to-be-a-succ..

  Saat lisätietoja täältä:

  https://plus.google.com/1032373302301229..

  https://twitter.com/dymanassociates

  facebook.com/dyamanassociatesproject
 • lloiselaurel

  Dyman Review: Panchal Associate, Industrial Oil Burner

  2 Likes
  This panchal industrial oil burner series incorporates fully automatic pressure jet. spill return type burners with external fan units and pump units installations.

  Panchal burners can be utilised with direct and indirect heat transfer processes. The extensive applications on boilers, furnaces, heaters and process plants can be equipped with these versatile burners. Burners are designed to operate on light, medium and heavy fuel oils.

  Panchal burners are manufactured to high quality standards. Burner components are extensively tested to ensure economical, high performance product with exceptionally high combustion efficiency.

  Salient features:

  - Fully automatic operation.

  - Experienced and proven design.

  - Higher turn down ratio.

  - Compound controller system for accurate controlling of fuel/combustion air ratio throughout the output range.

  - Proportionate burner modulation system is possible for variable load applications. by installing positioner controller.

  - Facilitates easier burner maintenance and adjustments.

Loading ...