FemaleDenmarkMember since 11 Aug 15Age 41Last online 1 years ago

”Den mest efterspurgte forfatterskole i landet ligger i Brønderslev Kommune” - Sådan lød det i DR programmet 21 søndag , da emnet: ” unges forfatterdrøm” var på programmet.

Hvert år siden skolens start i 2004 har interessen været så stor, at mere end hundrede danske unge har fået afslag. Derfor er antallet af pladser til sommerkurset i Brønderslev nu udvidet.

I sommerferien 2015 afholdes i Brønderslev by fire kurser elever i alderen 13 - 20 år. Alle hold kan ansøges af både begyndere og viderekommende.

Kurserne er støttet af de tre ministerier bag "Læselystkampagnen" samt Brønderslev Kommune og region Nordjylland og Kulturaftale Nordjylland . Eleverne betaler 2000 kr. til dækning af kost og logi. Undervisning m.m. er gratis. Der ansøges om optagelse på en fælles ansøgningsblanket, hvor de unge kan prioritere hvilket kursus, de helst vil optages på.

Vil du have direkte besked , når det er muligt at ansøge til 2015 holdene, så tilmeld dig vores nyhedsbrev nederst på denne side.

På forfatterskolen for unge undervises der 6-8 timer dagligt af professionelle forfattere. Herefter arrangeres forskellige aktiviteter med det formål at få rystet de unge sammen. Formålet med kurset er selvfølgelig at vejlede de unge talenter, så de bliver endnu bedre til at skrive, men også at danne netværk mellem unge med samme interesse.

Det er en stor glæde for arrangørerne, at elever fra de tidligere årgange stadig holder kontakt med hinanden flere år efter, og vi modtager en lang række mails fra elever og forældre, der fortæller hvor meget de unge har lært i løbet af blot én uge.

At udbyttet er så stort skyldes i høj grad, at alle elever er top motiverede, så der skal ikke bruges tid på at holde ro i klassen. Underviserne er professionelle forfattere og i løbet af en uge undervises der så intenst, at kurset svarer til f.eks. et helt års kursus på aftenskole.

Alle der deltager i kurserne skriver i løbet af ugen en tekst, som efterfølgende udgives i bogform.

Bogen udsendes til skole- og folkebiblioteker i hele landet.

Se mere på www.facebook.com/bronderslevFS

Loading ...