FemaleDenmarkMember since 7 Jun 15Last online 5 months ago

"Everybody is a genius, but if you judge a fish on its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. "
- Albert OneStone

 • HelenaVigsn

  mumbled "Nyt Kapitel!!! Eftermiddage med Hanna"

  5 months agoReply
  Kære alle! Nu er der kommet et nyt kapitel i min ungdomsroman "Eftermiddage med Hanna". Tjek det da lige ud ;) I må meget gerne komme med feedback, hvis I mener der er noget som mangler, eller som I tænker I gerne vil læse om ift. karakterer, miljøet mm. I er også meget velkomne til bare at tilkendegive jeres mening om historien.
  Eftermiddage med HannaAmanda er en ganske almindelig teenager på 16 år. Efter hendes lillebrors tragiske død, er forældrenes ægteskab ødelagt. Den følgende skilsmisse sender...
 • HelenaVigsn

  mumbled "Ny historie! - Tjek den lige ud :)"

  6 months agoReply
  Hold da fast for nogle sprogblomster man finder hist og her! Håber I vil tjekke min nye historie ud. Har ikke skrevet for meget på den endnu, men hvis I finder den spændende - hvad enten det er selve historien eller bare skrivestilen - så smid gerne en kommentar, så jeg ved den vækker opsigt. Så skulle der gerne hurtigt komme flere kapitler! På forhånd tak! ;D

  Eftermiddage med HannaAmanda er en ganske almindelig teenager på 16 år. Efter hendes lillebrors tragiske død, er forældrenes ægteskab ødelagt. Den følgende skilsmisse sender...
 • HelenaVigsn
  2 years agoReply
  1 Like
  Wauw! Hatten af for det!
  Jeg har ikke helt forstået hvad 'gul' er selvom du beskriver det, som en masse godt. Jeg tænker at farverne symbolisere følelser fortælleren har for den her person, eller i hvert fald en masse gode ord fortælleren beskriver personen med, som så beskriver fortællerenes følelser for personen.
  Fed opstilling - jeg var mega forvirret i starten, men det var vel meningen? Og genialt med at det kun er anatomiske dele der er i højre side på første halvdel.
  Jeg forstår ikke lige hvorfor der er så meget alkohol med? Forstår det godt i forhold til at hun bliver fuld, men ellers?
  Jeg syntes at de sidste to linjer er geniale. Dér er er det for mig helt sikkert, at INGEN kunne lave en bedre afslutning. :)
  Gul
  Gul
  30
  1388
  38
  Det siges, at gul kan få babyer til at græde, solen til at skinne og afsløre dig foran en smørblomst. Bidrag til modelkonkurrencen - jeg har valgt valgmulighed 2.
  Den Stribede Bi
  2 years ago
  Årh mange tak for din lange kommentar! Det betyder utrolig meget for mig, at du har sat dig sådan ind i det og kan da kun sige i lige måde med dine digte :)
 • HelenaVigsn
  2 years agoReply
  Wow. Hele din beskrivelse af "Det var først da jeg sprang..." er fantastisk, og specielt holder jeg af den allersidste strofe "Det var først lige inde jeg ramte fortorvet...". Den sætter prikken over i'et. Den sidste strofe der - hold fast hvor er du dygtig til at skrive - så casual og nede på jorden og alligevel gør den en verden til forskel. Wow.
  Det var først da jeg sprang.
  Det var først da...
  65
  1456
  38
  // Til flash fiction konkurrencen. 500 ord.
  Cecilie Reckendorff
  Tusind tusind tak for den søde kommentar. :D
 • HelenaVigsn

  mumbled "Breathe in the air"

  2 years agoReply
  Dette er en spændende sci-fi/romantisk novelle på det der svarer til 1 1/2 side. Sci-fi lyder måske tabu, men følg med i hvordan android-delen er en naturlig del af denne medrivende verden.
  Følg med i hovedpersonens udvikling - ikke bare fra menneske til android - men fra 'lillepige' til teenager, med alle de følelser der her følger med.
  Novellen er skrevet på engelsk, og nogle ord er måske lidt svære.
  Emmylou Rose
  2 years ago
  Science-fiction er bestemt ikke tabu! Der er en masse her på siden, der elsker den genre (herunder mig selv). Når jeg er færdig med oplæsning til eksamen, kan det da være, at jeg lige smutter forbi :D
  HelenaVigsn
  2 years ago
  Mange tak :)
Loading ...