Linette H.

Mit navn er Linette H., og jeg skriver fordi jeg simpelthen ikke kan lade være.

Indtil videre er det blevet til seks udgivelser, og alle er de at finde på www.saxo.com

- Forbudt kærlighed
- Subtext
- Digital mobning
- Vold i familien
- Psykisk sygdom i familien
- Alkoholdmisbrug i familien

Movellas (19)

 • Linette H.

  mellemgaard ... skal ... skal ikke?

  Jeg skulle lige en tur i Suber Best og købe lokumspapir og mælkesnitter. Som altid tager jeg lige en lille omvej i butikken og lander nede i afdelingen med salg af bøger. Der er lidt forskelligt. Krimi'er, ungdomsbøger, børnebøger og endda et par kogebøger. Men da jeg står og bladrer lidt i de smukke bøger, og tænker "Gid det var mig der lå her til salg," så ser jeg fandeme at alle bøgerne er fra forlaget Mellemgaard!

  Og de vil jo gerne udgive mig!

  Ihhhh! Nu er jeg igen i tvivl om hvad jeg skal gøre. Alle bøgerne så hammer godt ud. Flotte omslag, flot opsætning inde i bogen, professionelle på alle leder og kanter. Generelt så det bare mega godt ud. Så nu aner jeg altså ikke om man alligevel burde smide 15.000 kr i hovedet på dem og så få sin bog udgivet.

  Det er mellemgaard eller Saxo publish ... what to do?
  Linette H.
  Tror du din mor vil have noget imod hvis du lejer hende ud? Du kan bare tage en dagspris på hende. Skal nok være sød :D
  Maria Louise JensenAmbass..
  Tror ikke min mor har noget imod det - måske hellere chefen, der får regningen! :P
  Linette H.
  Åh ja, det kan godt være chefen begynder at stille spørgsmålstegn ved regningerne der bare vokser og vokser :P
  Maria Louise JensenAmbass..
  Snart er det samlingsstedet for forfattere på budget. :P
 • Linette H.

  Photo shoot ... åh gud altså

  Jeg burde virkelig gå i seng, for kl. 11 i morgen kommer der en fotograf og skal tage billeder af mig. En journalist ringede mig nemlig op i sidste uge, og hun besluttede sig hurtigt for, at hun rigtig gerne ville skrive en artikel om mig. Fedt fedt. Lige indtil hun efterfølgende sendte mig en mail om at der også skulle et billede med i artiklen. Og shit. Jeg er virkelig ikke typen der elsker rampelyset på den måde (det er sjovt nok derfor jeg holder mig til at skrive bøger), men nu er jeg tvunget til at rydde op i min feriebombede lejlighed og invitere en ukendt (i hvert fald for mig) fotograf på besøg.

  Andre end mig der hader at få taget billeder? :/
  Det Regnbuefarvede Får
  Nah, jeg har det også meget dårligt med billeder, og jeg blev også kontaktet af en journalist, der også vil have billeder med...
  Yesyes, jeg er lige kommet hjem fra Belgien. Det er så fedt, jeg lever stadig i en kuffet :P
  Linette H.
  Fedt får :D Vi bliver nogle små kendiser :P

  Fotografen er lige taget af sted og jeg forsøget virkelig at være rolig. Men det var varmt udenfor, jeg var nervøs, han ville have mig op at sidde på en næsten to meter høj mur, med byens blå skorstene i baggrunden. Fint fint. Men der var fuglelort alle vegne, og folk gik forbi og kiggede underligt på os.

  Men jeg overlevede! Og nu venter jeg bare på at artikelen (og billederne) udkommer ;)
  Ida R.T
  Ej hvor fedt med interviewet, og det skal nok gå godt med billederne, det er jeg sikker på! Egentlig er jeg selv ok på billeder, men jeg ville godt nok også være nervøs hvis det var billeder til en artikel.
  Held og lykke herfra :)
  Linette H.
  Man får lidt press over at så mange pludselig skal se en på den måde :P
 • Linette H.

  En mere privat Movellas hjemmeside?

  movellas.com/da/forum/topic/201407251009..

  Tjek forum linket ud og skriv hvis I er enig. Eller uenige ;)
 • Linette H.

  Det kører ... hak hak hak

  Efter seks uger med en forstuvet fod, der stadig gjorde ondt, har jeg nu været hos privat læge og fået foretaget ultralyd og røntgen igen. Røntgen var fin, men ultralyden viste at jeg havde fået seneskedebetændelse i mit ankelled, og det er derfor jeg har svært ved at vippe foden og kun har en gangart i øjeblikket - langsomt gang. Træls.

  Lægens ordre var, "gå så lidt som overhovedet muligt." Ja. Det er jo også bare super nemt.

  Så nu hvor jeg er på ferie på Fyn (hjemme hos svigerforældrene) må jeg jo brugen tiden på noget fornuftigt. Det ene er at få skrevet på min roman Cripple Creek og det andet er at chatte lidt sammen med en journalist der gerne vil høre lidt om mit forfatterskab :D

  Håber I alle sammen også får noget ud af jeres ferie.

  /Linette H.
 • Linette H.

  En lille update ...

  Går I og nyder jers ferie?

  Jeg kan se alle rejser og flyver rundt omkring i verden. Selv skal jeg til New York om tre uger, så selv om at jeg misunder jer og alle de lækre ting I får oplevet, så håber jeg også på selv at få så fin en tur :)

  For 6 uger siden kom jeg til skade med min ankel. Den er desværre kraftigt forstuvet og jeg har overrevet flere ledbånd. På tirsdag skal jeg have den til ultralyd og endnu en gang røntgen, da jeg stadig har kraftige smerter og er ude af stand til at jogge/løbe/hoppe og sove om natten uden jag.

  På uddannelses fronten mangler jeg at få endeligt svar d. 30 juli. Jeg har søgt ind til fødevareteknolog i Roskilde, og jeg glæder mig vildt til at høre om jeg er kommet ind! :D

  Som mange ved forsøger jeg (forgæves) at få min roman Klapjagt udgivet. Flere afslag ligger på mit bord, og stakken bliver kun højere og højere. Forlaget Mellemgaard har sagt ja, men igen, 15.000 kr er mange penge og deres rygte er ikke det bedste. Flere romaner ligger og lurer i mine tanker, men jeg har endnu ikke besluttet mig hvilken en jeg vil kaste mig over. Trangen til at skrive bliver større og større dag for dag, men først når jeg slet ikke kan rumme det mere sætter jeg mig til tasterne.

  Lige nu ser jeg Tour de France, spiller Tomb Raider 2 og drikker kakao mælk. Jeg nyder min ferie og elsker at læse alle jeres mumbles om det I går og laver herinde :)

  Nyd sommeren :D
  Maria Louise JensenAmbass..
  Har du egentlig forsøgt med forlaget Facet? :)
  - Er så evigt jaloux på din tur til NY. Så du må bare holde lidt ud - det skal nok blive en fantastisk tur!
  Linette H.
  Nej har ikke forsøgt med Facet, men har deres hjemmeside åben lige nu faktisk. I første omgang forsøgte jeg mig med alle de forlag hvor man kunne søge elektront, men nu forsøger jeg mig i papirform. Så tror faktisk jeg sender til Facet som de første :)

  Og tak for støtten til NY. Glæder mig rigtig meget, men bliver nu også helt misundelig når jeg hører om alles ferier til syden og varmen :D
  Maria Louise JensenAmbass..
  De er i hvert fald ret fede. Synes virkelig godt om forlaget. Og de har hurtig respons, hvilket jo er lækkert. :)
  - Haha. Har aldrig været en fan af charter, og vi har jo også varmen her lige nu, må man sige. ;)
Loading ...