FemaleDenmarkMember since 19 Apr 12Last online 1 years ago

I really like to make and write my own stories and I have done so for quite a couple of years now.

I work on different kinds of stories in different styles and genres, but mainly within the genres of fantasy and science fiction, though I like to experiment with young adult and thrillers too.

On my profile you will find both English and Danish stories of different length and genres.

Enjoy!

 • Etheerie

  mumbled "Skal jeg tegne din karakter?"

  2 years agoReply
  Hej, har du en karakter fra en af dine historier du godt kunne tænke dig at få tegnet? Så beskriv den for mig og jeg vil tegne den!
  Beskriv deres hår, hud, tøj, særlige kendetegn, personlighed, etc. og super gerne også lidt om deres rolle i din historie :D

  P.S. det bliver efter først-til-mølleprincippet, men der er endnu ingen begrænsninger!
 • Etheerie

  mumbled "Når den røde tråd deler sig..."

  2 years agoReply
  Er jeg den eneste der fra tid til anden har lyst til at ændre plottet i en historie bare for at komme til at skrive en bestemt scene velvidende at det hele vil ende i en blindgyde?
  Det hele ender som regel med at jeg skriver de alternative scener som spinoff og så vender tilbage til det oprindelige plot.
  Har du det også sådan nogengange? Please, fortæl mig hvad du gør for at håndtere det. Skriver du scenerne eller nøjes du med at tænke på dem - eller skriver du dem ind i dit plot?
 • Etheerie
  2 years agoReply
  Meget interessant historie! Og du har ret i at der er et par steder hvor man lige skal læse det igen for at det giver mening. Jeg kan meget godt lide idéen med de to roller og de flashbacks (?) der er. Layoutet er helt klart også en fordel, fordi det gør det tydeligt at vi skifter scenario uden at der behøves ekstra forklaring. At det hele også er bygget op som dialog og monolog fungerer rigtig godt! Der er et par steder hvor der bliver brugt nogle begreber og fagtermer som du måske vil tabe nogle læsere på, men det passer godt til karakteren, så det er fedt nok alligevel!
  Skoletræthed
  Skoletræthed
  1
  588
  6
  Det her skal nok læses et par mange gange - mere præcist bestemt af jeres forforståelse. Reciterede navne og begreber kan slås op, samt hashtags. Spørgsmål er også meget velkommen. Diskussion er MEGET...
  Hild logisk bullshitting
  Tak for kommentaren. Det er faktisk ret interessant. :)
  Etheerie
  2 years ago
  Hvilke budskaber var det du ville frem med? Var rammende er min analyse i forhold til det du ville sige?
  Hild logisk bullshitting
  Historien er et billede på en pige, som har isoleret sig selv fra omverdenen. Hendes tankegang er logisk, og omverdenens irrationelle normer og samfundets indskoling, forstår hun ikke. De anses blot for dumme. Ved denne afvisning af sociale standarder hæver hun sig i sit eget sind ud over normale mennesker, og skaber sit eget univers, hvor ingen andre (Sam) for lov at komme ind (sindssyggørelse). I starten er overlegenheden tilfredsstillende, men ikke på sigt. Der er en grund til, at stort set alle filosoffer endte som skizofrene eneboere.

  Praktikanten bryder sig heller ikke synderligt om samfundets nuværende form, omend det er på en mere typisk teenagefacon. Han er meget fordomsfri, og deri finder pigen et fællesskab. Han selv også, omend det ikke står ham klart hvordan før til slut.
  Pigen selv er dog sat i officielle båse, som det er næsten umuligt at bryde ud af, men praktikanten er endnu kun ved at skabe sig selv - i livspraktik - og hans vej er ikke fastlagt. Han har nu fået et blik på både praktiske normer og rationalitet. Livet er en svær balancegang mellem accept og kritik. Indre ting, som kun vi selv kan tage vare på, og dermed forme vores eget liv og omdømme. Selv inden for deterministiske rammer.

  Så i bund og grund har du fanget essensen, ja. Men mange af de mere specifikke udtalelser har jeg endnu ikke selv lagt fast mening i. Historien er mere en metafor end en egentlig fortælling, hvorfor personernes yderligere livshistorie er overladt til spekulationer.
 • Etheerie
  2 years agoReply
  Jeg er helt vild med kapitlet Afgang, der er bare virkelig et eller andet over det der giver en den helt rigtige fornemmelse af stemningen. Jeg kan især godt lide "den tidsløse time før daggry", da jeg synes det er utroligt rammende!
  Brudstykker fra ituslåede skæbner
  Brudstykker fra...
  23
  920
  7
  Jeg lever i en verden hvor de fleste mennesker er gået i stykker. Her er en lille samling af skårene.
Loading ...