DenmarkMember since 25 Jul 16Last online 9 months ago

 • Katrine Liv
  1 years agoReply
  Super fint brug at symboler og ganske velskrevet. Noget uddybning af hendes tanker og følelser ville sætte prikken over i'et for mig, men det er jo en smagssag. God historie!
  Flimmerhjerte på skrå
  Flimmerhjerte på...
  1
  239
  6
  "Nogle fugle synger heavy metal. De har slået sig ned i et træ bagerst i haven. En af dem har begået selvmord. Nu ligger den på mine fliser."
  AXXA
  1 years ago
  Tak! :D
 • Katrine Liv

  Feedback søges til novelle

  1 years agoReply
  Hej alle.
  Jeg har en novelle som jeg meget gerne vil have feedback på. Hvis i har en novelle/historie i ønsker feedback på, er i velkommende til at linke til den, så læser jeg den igennem.
  Mvh
  Liv

  Er jeg alene for evigt?Den dag alt forsvandt. Den dag ensomheden overvældede mig.
  AXXA
  1 years ago
  Flimmerhjerte på skrå"Nogle fugle synger heavy metal. De har slået sig ned i et træ bagerst i haven. En af dem har begået selvmord. Nu ligger den på mine fliser."
 • Katrine Liv
  1 years agoReply
  1 Like
  Super fin tekst, sætter fin fokus på den afhængighed der er til mobilerne og hvordan det påvirker omverdenen. Ganske velskrevet!
  Bamsen
  Bamsen
  11
  522
  26
  På det grå flisebelagte fortov ligger der en bamse. Bamsen er lyserød, den samme tone af lyserød som kirsebærblomsterne har, når de springer ud i fuld flor om foråret. Om sine bjørnelignede ører har bamsen...
 • Katrine Liv
  1 years agoReply
  Hej Emma. Umiddelbart virker plottet spændende, dog er det kun introen der er udgivet indtil videre. En korrekturlæsning ville hjælpe en del , for at øge læsbarheden. Vær opmærksom, som Therese også har sagt, på dine kommaer. Kommaer bør sættes før "at" ikke efter, dog skal der ikke komma foran navnemåde, hvilket du vist heller ikke har gjort i denne movella.
  Mvh
  Liv
  Det ukendte
  Det ukendte
  2
  485
  3
  Navnet Robyn Crystal Pandora, siger dig ikke højest sandssynelig ingenting, men tro mig, snart vil du være besat af det! ´Robyn-Crystal historien om en figther...
Loading ...