DenmarkMember since 11 Jan 17Age 17Last online 6 months ago

 • Katarina Dithmer-Christen
  Denne fanside hedder jo Jason McCann, og har også set flere Bieber fansider kalde sig det. Hvad er der med Justin og Jason, siden folk laver fansider af Justin og kalder dem det navn hahah. Btw, elsker dine ff !!
  Jason - Jason McCann fan fiction
  Jason - Jason McCa...
  43
  8727
  20
  - Måden han fugtede læberne på, kunne sende sitrende følelser ned ad ryggen på mig. Hans brune øjne var varme og intense at betragte, når han snakkede med hans venner og især med "hende", Anya Valentine....
  Idapigen1980
  1 years ago
  Du mener fanfiction og ikke fansider, ikke? ;) Anyway, ja det er rigtigt, at der florerer mange fanfictions med Jason McCann, og hvis du ikke kender karakteren i forvejen, så forstår jeg godt at du undrer dig over det. :) Jason McCann er en karakter i serien CSI, der blev spillet af Ingen ringere end Justin Bieber himself, dengang han havde sit berømte hairflip i 2011 ;) Dertil er der opstået mode i at skrive om Jason McCann, som stammer fra en badboy, kriminel og kold type. Altså en modsat type af Justin Bieber. <3 Og når vi forfattere gerne vil afspejle Justin Bieber i en mere tarvelig, kold, magtsyg osv, så er Jason lige den tand ekstra for at være rigtig slem.
  Katarina Dithmer-Christen
  Nej, har skam også set Bieber fansider der kalder sig Jason Mccan. Derfor har det altid undret mig over hvem det er?
  Idapigen1980
  1 years ago
  Nå okay :) men nu ved du hvem han er ;) <3
Loading ...