FemaleDenmarkMember since 3 Oct 12Last online 6 hours ago

Jeg har efterhånden været på Movellas temmelig længe, så hvis du har spørgsmål eller bare er i tvivl om noget, så skal du være mere end velkomen til at spørge.

Og så er jeg altid åben over for feedback for feedback-aftaler, så skriv endelig, hvis det kunne friste.

'Jeg er privilegeret, for jeg har en stemme, jeg kan ty til, når min tunge fejler.'

-Kajsa Schübeler

READING CHALLENGE 2018: Flammesværdet

by , Wednesday September 12, 2018
0 Comments
READING CHALLENGE 2018: Flammesværdet

En bog du allerede har læst

Advarsel: Spoiler alert! Som anden bog i fortælligen om Ismarkens skæbne, møder varulve og vampyrer videnskabens seneste opfindelser. En prins fra det høje nord drager til Ørkenriget på vaklende ben. Og heksen gemmer sig i skyggerne, klar til at slå til.

 


Read more

 • KajsaSchübeler
  Jeg er ret sikker på, jeg har læst noget af dit før. Men det skal da ikke holde mig fra at kommenterer på den her tekst også.

  Der er en hel del af punkterne, der kommer frem i teksten, som er meget udbredte, og så kan man jo være enten enige eller uenig.

  Men et hak på tuden til Tinder-kulturen skader sjældent, selvom jeg tænker, kærligheden lever i bedste velgående.

  Og det kom ikke helt til at lyde, som jeg ønskede. Men fortsæt med at kaste dig ud i ikke-stilene. Det går jo strygene. :D
  Verden som den er
  Verden som den er
  1
  25
  3
  - Kærlighed i en tindergeneration. Vi lever i en tid, hvor romantik efterhånden er blevet et tabu. Men er det samfundet eller hende selv der har fordømt den?
  Mørk
  1 days ago
  Tusind tak. Jeg forstår og sætter pris på din konstruktive kritik. Jeg sætter pris på din feedback på mine små skriverier. :) Jeg har i skrivende stund(haha) akkurat skrevet en ny. Glasvasen. Det er noget helt andet. Så jeg håber at det er værd at læse. :)

  Dine små kommentarer betyder mere end du aner, og holder motiverer mig til at blive ved herinde. Det er fantastisk med lidt feedback og at der rent faktisk er nogen der kan relatere til mine følelser og tanker, jeg ellers render rundt med alene. Så tak!
  KajsaSchübeler
  5 hours ago
  Du skal være så velkommen. Hvis du gerne vil have mere feedback, kan du evt. gå ind og finde forummet "læsere søges" og "konstruktiv kritik" (forane ligger i menulinjen, så hvis du klikker der, kan du skal du bare scrolle ned, indtil du finder de rigtige).

  Og hvis du har lyst til at snakke med nogle om det at skrive, kan du evt. se, som den her gruppe kunne være noget for dig: movellas.com/da/group/detail/20180906122..
 • KajsaSchübeler
  Åh, hvor er den sød. Det er altid godt at have gode historier i skuffen, som man kan hive frem på en regnvejrsdag.

  Og sommerfugleforelskelse er et meget smukt ord.
  Bulgarien
  Bulgarien
  1
  81
  1
  En sød historie om hvordan en pige langsomt vokser op. Hun møder modgang men tager med sit barnlige mod fat om problemerne, og får sat gang i helningsprocessen. Dette er en meget personlig historie,...
 • KajsaSchübeler

  Intet overskud

  Af og til siger folk, at de ikke har overskud til at skrive på deres projekter. (Og tror mig, jeg skal være den sidste, der bebrejder dem noget: overskuddet er langt fra altid min ven).

  Men jeg tænkte, folk måske havde nogle gode rås til deling: Hvad kan man gøre, når man ikke har så meget overskud? Og hvad skriver I på, når overskuddet er i bund?

  Fra mig selv ved jeg, at det absolut vigtigste er ikke at slå mig selv oven i hovedet med, at jeg ikke får skrevet (hvilket kan være sværere, end det lyder), og så at skrive på korte tekster såsom digte og noveller, som jeg kan overskue at blive færdig med i en sitting.

  Hvad med jer?
  Hiding
  2 days ago
  Jeg startede altid på romaner tidligere på hjemmesiden, men har måttet erkende, at jeg hverken har tålmodigheden eller viljen til at holde den ved lige. Jeg er begyndt udelukkende at skrive digte og noveller, eftersom jeg også sidenhen har fundet ud af, at det er det jeg nyder mest :)
  KajsaSchübeler
  2 days ago
  Uha, jeg lagde ud den anden vej. Jeg startede med kun at skrive digte og noveller, hvorefter jeg fandt ud af, at det af og til kunne være en sjov udfordring at skrive på noget lidt længere.

  Men jeg skriver absolut flest digte. Både fordi jeg synes, de er sjove at skrive (og det skal man jo holde sig til, ik?), og så fordi der kan være så stor variation inden for genren.

  Og det er bare ikke sjovt at tærske igennem noget, man ikke synes, er sjovt.
  Dalls Magi
  1 days ago
  Jeg har altid et par ting i gang, i forskellige gerne. Og så har jeg en der er fyldt med strøg historier. En ide generator/tanker ud af hovedet.
 • KajsaSchübeler
  Lige i starten af første kapitel, blev jeg lidt forvirret. Det ville hjælpe sygt meget, hvis du delte den første sætning op i to.

  Og så har jeg læst kapitel to med også, og hvis ikke der var sådan en creepy undertone, så ville det jo have været helt romantisk. Ros for det.

  Og så nåede jeg ikke længere. :( Løb tør for tid. Men jeg vender nok tilbage for at læse resten senere.
  Før men ikke efter
  Før men ikke efter
  0
  53
  1
  Alkohol er ikke altid nemt, især ikke når man får for meget af det. Hjerne kopler fra og kroppen bliver helt dvask. Er vi enige i det, eller er jeg helt skævt på den? - Novelle om hvordan en aften...
 • KajsaSchübeler
  Det kan kun blive en smuk vuggevise. :)
  Lullaby of the moon
  Lullaby of the moo...
  2
  25
  1
  Just a little lullaby, inspired by the moon... how original, huh? *Ironic* Anyway, the melody for the song was originally for another song I wrote, but one day I sang the melody slower and thought it...
Loading ...