FemaleDenmarkMember since 3 Oct 12Last online 2 hours ago

'Jeg er privilegeret, for jeg har en stemme, jeg kan ty til, når min tunge fejler.'

-Kajsa Schübeler

BOGANMELDELSE: 20 brudstykker af en hungrende ungdom

by , Wednesday February 15, 2017
1 Like
0 Comments
 BOGANMELDELSE: 20 brudstykker af en hungrende ungdom

 

En bog om, der varmt kan anbefales om det at vokse op.  

En bog om at gå fra at være barn til at blive voksen, om at finde friheden og få det bedste ud af det, man har.


Read more

 • KajsaSchübeler
  Superfedt emne.

  Jeg savnede lidt mere tekst, da jeg nåede slutningen. Ikke fordi den ikke er rundet godt af, men fordi jeg gerne ville have haft et lidt mere at gribe fat i. Jeg ville godt have hørt lidt mere om konsekvenserne af at lyve, fra små til store løgne, kampen for pludselig at sige sandheden.

  Selv kunne jeg nogle gange have brug for ikke at sige sandheden i nogle situationer og være mere tro mod mig selv i andre situationer, men det kræver også øvelse.

  Held og lykke i konkurrencen.
  Ikke flere løgne
  Ikke flere løgne
  1
  123
  4
  Jeg har bragt det her på banen fordi flere folk fortjener at vide det, for at fortælle sandheden. Jeg har selv oplevet dette med mine egen krop og mit sind. Ud fra egen erfaring håber jeg at kunne...
  Solus
  1 weeks ago
  1 Like
  Tusind tak, som jeg har skrevet til en tidligere kommentar bliver den rettet igennem og måske også tilføjet noget mere.
 • KajsaSchübeler
  1 Like
  Og lutter 12-tallet er ikke altid lykken.

  Jeg kan godt lide din historie, både fordi den viser, at der er en anden side til 12-tallerne, og fordi den meget elegant kommer ind på flere lidt svære emner.

  Du nævner på er tidspunkt, at folk har gloet på hendes snørebånd hele dagen, og der er noget underligt ved dem, men jeg fangede aldrig helt hvad (det kan selvfølgelig være meningen). :)
  Unavngivet
  Unavngivet
  2
  115
  8
  Unavngivet..
  Liv ⓢ
  1 weeks ago
  Tusinde tak :D
  Altså, det er delvist meningen. Pointen er, at Ida er meget bange for andres mening, så derfor har hun opfattet det som om, en masse har gloet på hendes snørebånd (fordi ja, de skiller sig ud). Der kommer mere om det senere. Men måske virker det en smule uklart, på den måde jeg har skrevet det?
  Nå, men i hvert fald tusinde tak <3
  KajsaSchübeler
  1 weeks ago
  1 Like
  Det regnede jeg også lidt med. :)
 • KajsaSchübeler
  En del af de ting, du har haft med i overvejelserne ift. din titel, plejer jeg også selv at overveje.

  Man skal dog også være opmærksom på, at nogle bøger spiller på at have en monsterlang titel, såsom 'Alt det lys vi ikke ser', 'Hvad jeg taler om når jeg taler om at løbe' osv. men, jo, som regel er en titel på 1-5 ord bedst.

  Når jeg selv vælger titler, går jeg konsekvent efter at vælge en titel på samme sprog som teksten, så man allerede, når man starter med at læse, ved, hvad man går ind til. Ikke at man ikke kan vælge titler på fremmedsprog, men jeg synes, det andet passer bedre sammen.

  Og by the way; cool titel.
  Skriblerier: Fra ide til roman
  Skriblerier: Fra...
  1
  65
  12
  Her kan du følge udviklingen af min nye ide (Pas på: Arbejdstitel): Sort Krig, der foregår i 1823, men hvis handling jeg vil komme nærmere ind på i movellaen. Det er mere en tracking af min proces af at...
  KajsaSchübeler
  1 weeks ago
  Det oldgamle spørgsmål (eller knapt så oldtussegamle spørgsmål) om kvalitet vs. kvantitet eller i dette tilfælde relevans vs. længde.
  Fia V.
  1 weeks ago
  Jeg ville nu sige relevans. Hvis en titel var på et ord, og bare ikke havde det mindste at gøre med historien, så ville jeg da blive ret knotten.
  KajsaSchübeler
  1 weeks ago
  Jeg siger ikke, at en kort titel nødvendigvis altid er bedre... det er jo derfor, man skal overveje længden af titlen og sammenhængen med historien. Men nej, et ord lange titler er ikke altid at foretrække frem for en monsterlang titel.
 • KajsaSchübeler
  1 Like
  Super fed ide til at holde dig i gang og på sporet.

  En af mine kammerater brugte Coggle i en skoleopgave og syntes rigtiggodt om det også. Selv er jeg ikke så glad for brainstorms i mindmap-format; er mere til punkt-opsætning, men det gør jo heller ikke noget.

  Og så glæder jeg mig til at følge den videre udvikling, det bliver spændende.
  Skriblerier: Fra ide til roman
  Skriblerier: Fra...
  1
  65
  12
  Her kan du følge udviklingen af min nye ide (Pas på: Arbejdstitel): Sort Krig, der foregår i 1823, men hvis handling jeg vil komme nærmere ind på i movellaen. Det er mere en tracking af min proces af at...
 • KajsaSchübeler
  Jeg har lige læst din digt-serie, og jeg kan godt lide, at nogle af billederne og metaforerne går igen i to af dem eller dem alle tre.

  I sær strofen 'Af jord er du kommet / Til jord skal du blive / Her i nattens dunkle skyggerige' finder jeg særligt rammende... den er formuleret på en super god måde, hvor den bare lyder helt normal, men alligevel får rigtig meget dybde.

  Like fra mig, og så håber jeg, du har mod på at dele nogle flere digte (eller historier) på Movellas i fremtiden også.
  1|  Stemmernes Kalden
  1| Stemmernes...
  1
  44
  2
  1. Digt i den tematiske trilogi omkring tiden, døden og det uvisse. - En digterisk trilogi: "Stemmernes Hvisken" "Den Krybende Død" "Et Enkelt Øjeblik"
  Vindharpen
  3 weeks ago
  1 Like
  Hej KajsaSchübeler
  Mange tak for kommentaren. Det glæder mig at du kan lide nogle af metaforerne.
  Jeg vil afgjort fortsætte med at dele mine digte.

  vh Bo
Loading ...