FemaleDenmarkMember since 3 Oct 12Last online 1 days ago

Jeg har efterhånden været på Movellas temmelig længe, så hvis du har spørgsmål eller bare er i tvivl om noget, så skal du være mere end velkomen til at spørge.

Og så er jeg altid åben over for feedback for feedback-aftaler, så skriv endelig, hvis det kunne friste.

'Jeg er privilegeret, for jeg har en stemme, jeg kan ty til, når min tunge fejler.'

-Kajsa Schübeler

READING CHALLENGE 2018: En kort historie om næsten alt

En fagbog

En spændende gennemgang af naturvidenskabens og “næsten alts” historie. EN godt skrevet bog om universet, Jorden og meget mere. Og dertil den hidtil længste bog, jeg har læst i år.


Read more

 • KajsaSchübeler
  Okay, et langt stykke tid sad jeg og overvejede, hvornår ligklæderne kom ind og hold da op et twist, du hiver ud af ærmet til sidst!

  Du har nogle supergode beskrivelser og vendinger (jeg er især glad for 'Det var enten kærlighed eller en alkoholiseret forbindelse ved første blik').

  Og så undrer det mig lidt, at hun er med, når hun nu "mistænkes" for at have gjort, som hun har gjort.

  Og så lige wauw igen. Stor respekt for plottwistet. Det er en kunst i sig selv. :)
  Kisteklæder
  Kisteklæder
  1
  120
  1
  Midlertidigheden erstatter tiden, der førhen fulgte os på vej mod en gladere tid, og krakelerer det hårfine billede af, hvad vi troede kærlighed kunne være, men ikke er. Livet og døden er ligeså //til...
 • KajsaSchübeler
  So dramatic! And you can't end the chapter there. Vampires, heroes, and catacombs and everything... I just have to wait patiently, don't I?
  Fairy soul. Red war of vampires
  Fairy soul. Red...
  5
  1382
  11
  The second book in the Fairy soul series. After the war between The Lilin Vanessa and the God Faust. The fairy realm had peace for a few months. It's been two years since Brent met Tiffle and the young...
  Salthemor
  6 days ago
  Oh you are caught up :O
  KajsaSchübeler
  5 days ago
  I am. Finally. *little victorious dance*
  Salthemor
  5 days ago
  Proud of you *pat pat*
 • KajsaSchübeler
  @[Queen Sun], @[Historietøsen], @[Govertz], @[Bøgernes Prinsesse] og @[Marzia H.]: nu fulgte I jo med i 'Hels fortælling', så hvis I har lyst til noget mere i samme stil, kunne det her måske være noget for jer.
  Helte og halvguder - Når øjeblikket brænder
  Helte og halvguder...
  2
  95
  7
  Dette er fortællingen om, hvordan Kong Minos fik bygget sin labyrint, og hvordan Ikaros fløj for tæt på solen. Det er fortællingen om skønhed, der falmer, og hvordan alting med tiden forgår. Jeg trækker...
  Queen Sun
  2 weeks ago
  You already got me hyped xD
  Bøgernes Prinsesse
  Der er allerede gang i dig!
  KajsaSchübeler
  2 weeks ago
  @[Queen Sun]: Godt at høre. Jeg planlægger at tilføje nogle flere digte om andre sagnhelte fra både den nordiske og græske mytologi. Nu må vi se, hvordan det flasker sig.

  @[Bøgernes Prinsesse]: Ja, det er nok også mit aktivitets-peek indtil engang efter næste weekend. Næste uge er en travl en af slagsen, men man kan jo aldrig vide.
 • KajsaSchübeler
  1 Like
  Det er et stykke tid siden, jeg sidst havde god tid til at sætte mig ned og læse, så nu glæder jeg mig til at indhente noget af alt det forsømte (der er jo kommet en del nye kapitler til i mellemtiden).
  Fremmede Vande
  Fremmede Vande
  6
  470
  14
  Efter seks år i staterne indhenter Alfred Carters fortid ham. Det er tid til igen at påtage sig alteregoet "List", og forlade familien for at sejle ud med //Dødssejleren// og piratdronningen Anne Bonny....
  Mie (MA Hald)
  2 weeks ago
  Tjah, det går lidt sløvt med skrivingen (og læsningen xD) lige for tiden, så et kapitel om ugen (offentligt) er det, det bliver til for tiden :-) Men jeg håber, det falder i god jord <3
  KajsaSchübeler
  2 weeks ago
  1 Like
  Det gør det helt sikkert, og et kapitel om ugen er meget mere, end jeg har nået at læse hen over slut maj og juni måned.
  KajsaSchübeler
  2 weeks ago
  Det gør det helt sikkert, og et kapitel om ugen er meget mere, end jeg har nået at læse hen over slut maj og juni måned.
Loading ...