FemaleDenmarkMember since 1 Feb 13Age 18Last online 1 years ago

Ⓓⓞⓝ'ⓣ ⓠⓤⓔⓢⓣⓘⓞⓝ ⓜⓨ ⓛⓞⓖⓘⓒ

ɪᴛ's ɴᴏᴛ ᴀʙᴏᴜᴛ ᴡᴀɪᴛɪɴɢ ғᴏʀ ᴛʜᴇ sᴛᴏʀᴍ ᴛᴏ ᴘᴀss, ɪᴛ's ᴀʙᴏᴜᴛ ʟᴇᴀʀɴɪɴɢ ʜᴏᴡ ᴛᴏ ᴅᴀɴᴄᴇ ɪɴ ᴛʜᴇ ʀᴀɪɴ

 • Julie N

  Vil du skrive en bog med mig?

  4 years agoReply
  2 Likes
  Jeg har en ide til en bog jeg vil have skrevet. Jeg har allerede skrevet med flere forlag, som alle synes det er en god ide.
  Dog er det en bog jeg ikke selv kan skrive, da jeg skal bruge mange forskellige meninger til bogen.
  Vil du være med til at skrive en bog med mig og nogle flere? LÆS VIDERE!

  Jeg skal bruge:
  - En heteroseksuel dreng imellem alderen 14 og 17, som ikke skal være særligt sensitiv eller lign.
  - En heteroseksuel pige imellem alderen 15 og 17, som ikke skal være særligt sensitiv eller lign.
  - En homoseksuel dreng/pige imellem alderen 14 og 17, som skal være sprunget ud og klar til at dele sin seksualitet i en bog.
  - En transkønnet dreng til pige/pige til dreng imellem alderen 14 og 17, som ikke behøver at have fået operationer eller nogle af de muligheder der er for fysisk at skifte køn, men i hvert fald bare er afklaret med sig selv, om hvilket køn vedkommende er indeni.
  - En biseksuel dreng/pige imellem alderen 15 og 17, som skal være sprunget ud og være klar til at dele sin seksualitet i en bog.

  Jeg har nogle krav som du SKAL overholde:
  - Du skal være rigtig god til at formulere dig
  - Du skal være virkelig god til at forklare din mening, og du skal have en masse at fortælle!
  - Du skal være klar på at bruge din sommerferie på at arbejde på den her bog med mig. Jeg er ret sikker på at vi ikke bliver færdige over sommerferien, så efter ferien skal du også være klar til at arbejde.
  - Dine forældre skal have givet dig lov til at deltage som "med-forfatter", ellers bliver der et problem. (Jeg er ikke sikker på hvad jeg skal kalde det, ahah)
  - Du skal brænde for at skabe denne bog med mig
  - Du skal være klar over at jeg styrer det, og at jeg sørger for layout, grammatiske rettelser, undersøgelser (hvis vi får brug for det), bogforside, det meste.. Medmindre jeg beder dig om hjælp, men der har du selvfølgelig lov til at takke nej.

  Det du kommer til at skulle bidrage med er dine meninger, som er hvad bogen bliver baseret på. Meninger om bla. sociale medier, alkohol og den nye skolereform. Jeg fortæller dig mere om det, hvis du er interesseret, og hvis jeg tror, at du kan være en god "med-forfatter".

  Hvis jeg, efter vi er gået i gang, finder ud af, at du ikke er den jeg har ledt efter, så fortæller jeg dig det, og så kan du ikke fortsætte med projektet sammen med mig.

  Jeg er meget kræsen med dem jeg vælger, men jeg tror på, at det er nødvendigt for at skabe en god bog.

  Hvis du er interesseret så skriv lige en kommentar, så stiller jeg dig nogle spørgsmål, forklarer senere hvad bogen går ud på, osv.

  - Del gerne det her med dine venner, så jeg er sikker på at få udfyldt alle 'karaktererne'. - :)
  DSJClo
  3 years ago
  Jeg vil gerne høre lidt mere om det og så bedømme om det er noget jeg kunne have lyst til. Indtil videre er jeg i hvert fald ikke skræmt væk. ;)
  Julie N
  3 years ago
  Før jeg besvarer spørgsmålene har jeg ny information omkring projektet.
  Da alle karaktererne ikke bliver udfyldt, har jeg bestemt mig for, at de ikke er den vigtigste del af projektet. Bare de forskellige medforfattere er med forskellige synsvinkler og meninger, så gør det ingen forskel for det færdige resultat.

  De forlag jeg har kontaktet var Politikens forlag, Alvilda, Høst og Søn og Kahrius hvor der var opbakning fra alle forlag. :)
  Som forfatter skriver jeg meget virkeligheds-præget. For mig betyder det meget at forstå andre mennesker og at de forstår mig. Jeg skriver ofte lange tekster om tabuer, da jeg elsker at tage fat på ømtålelige emner.
  Min tidshorisont findes knap. Det hele afhænger meget af mine medforfattere og hvordan de vælger at bruge deres tid. Dog når alle medforfattere er på plads regner jeg med, at det går meget nemt uden de store problemer. Bogen skal ikke være flere hundrede sider lang, da læseren ikke skal ende helt mæt i meninger halvvejs i bogen.
  Alle medforfattere får kredit for deres egne tekster, og skal selvfølgelig også nævnes som forfattere af bogen. Jeg har ikke tænkt mig at give dem ideen for bogen selvfølgelig, da det er noget jeg selv har brugt flere uger på, men de får kredit for deres tekster og deltagelse.
  I bogen har jeg samme karakter som alle andre. Bogen skal hele vejen igennem være meninger (og eventuelt online undersøgelser) hvor vi vil være 5-7 stykker der hver giver vores meninger om de overordnede emner jeg har valgt.
  Jeg har aldrig hørt om en kategori hvor dette projekt kan gå inden under. Det er lidt ligesom en kæmpe artikel i form af en bog. Bedre tror jeg ikke, at jeg kan forklare det. :)
Loading ...