FemaleUnited KingdomMember since 26 Jan 14Age 17Last online 6 days ago

Hej! Jeg er 17 ! Jeg hedder Julie! Og så er jeg spejder! Hvis det er noget i gerne vil vide omkring mig kan i bare spørge jeg er næste altid 100% Ærlige!

 • Julie_Julie
  1 years agoReply
  Ville jeg være den eneste der bare havet (som Kaya) kigget på hende men det glimt i øjet og et lille smil på læben og bare sagt "Jo der er en regel om før, men igen siger noget om efter, det kan enten sejers sex eller trøste sex".������
  What Happened In Vegas - Justin Bieber.
  What Happened In...
  277
  504.8k
  642
  21 årige Theresa Fischer fra Danmark tager til USA for at blive vært på et nyt stort tv-show, hvor folkene bag specifikt har bedt om hende som deres nye tv-darling. Ingen udover Theresas lillesøster ved...
  Julie_Julie
  1 years ago
  Altså som i at fodbold spiller ikke må have sex før en kamp men godt må bage efter, og vis han har vundet er det 'fordi jeg vant-sex' og vis han taber er det 'for at blive gad igen-sex'
  Julie_Julie
  1 years ago
  Hvis du forstår.����
  NetteC
  1 years ago
  Nåe på den måde :) Hehe, det er jo længe siden jeg har skrevet kapitlet, så forstod ikke helt sammenhængen, da jeg ikke kunne huske, at det var det der blev talt om i dette kapitel, haha :)
 • Julie_Julie

  mumbled "Et forhold som Romeo og Julie?"

  1 years agoReply
  Det der når man fortætter folk om ens forhold og de siger "Det minder lidt om Romeo og Julie" svare jeg altid kan du ikke komme med et eksempel hvor de ikke dør til sidst? :-)
  Vingummi
  1 years ago
  Min første "seriøse" forhold var kinda Romeo og Julie..
  Lad os kalde ham L.
  Mig og L havde kendt hinanden i et par år og virkelig tætte, jeg kunne godt li ham, men ville ikke selv indse det.
  Dog den 14 september 2014 er jeg sammen med min veninde i Århus og han spørger mig. Jeg bliv sjovt nok overlykkelig og vi var begge glade samt nyforelsket.
  Omkring juletid (mener jeg, der var ihvertfald meget sne) bliver vi begge frustreret og snakker ikke sammen i flere timer (ret unormalt)
  Pluselig modtager jeg et billede fra en fællesveninde om han har skrevet "Pas godt på Louise, jeg vil vente på hende i himlen"
  Og hvad gør man så? Joh man går i panik, trækker ikke vejret og græder en del.
  I flere minutter hørte jeg intet fra dem, var sikker på han var død.
  Jeg lavede en galge (yeah, hurra for selvmordstanker før ham) og gik ud i skoven.
  Jeg får så svunget den her galge op og står på et stykke træ jeg har fundet der er ved at vælge.
  Tager galgen om halsen......
  MEN så ringede min veninde (heldigvis)

  Så yeah... Ved ikke om det gav mening på nogen måde? Vi gik dog fra hinanden senere hen da jeg gjorde nogle dumme ting..
  Julie_Julie
  1 years ago
  Jeg for står det det er bare min veninde sagde det på et tidspunkt i starten af mit forhold fordi jeg var 14 og han var 19 så det var lidt den der Romeo og Julie at vi ikke rigtig kunne få hinanden.
  Vingummi
  1 years ago
  Min eks jeg fortalte om længere oppe var 3½ år ældre end mig, hvilket ikke gjorde mig noget..
  Jeg er pt 15 år, og jeg har datet folk helt op 22 år. Jeg har aldrig kunne med folk på min egen alder, de fleste af mine venner er like 18-20 år og ellers 13, så xD
  Jeg vil sige kærlighed har ingen alder, men som mine veninder siger til mig, "Vil du kunne holde folks blikke ud hvis i gik i gågaden? " Fordi ville man faktisk kunne stå ved sin kærlighed når andre kigger? (:
 • Julie_Julie

  mumbled "Teenage liv. "

  1 years agoReply
  At være teenager er årene fra 13 til 19 år, jeg er selv 8 dage fra at blive 16 år, hvordan folk takler de ca. 7 år, er vidt forskelige.
  Mange mener at det er tiden før man bliver rigtig voksen og at det er de sidste år man kan opføre sig som barn, andre mener som mig at det er tiden hvor man forbereder sig til at være voksen.
  Min bedste veninde mener at jeg allerede er al for voksen, men det er sådan jeg har det bedst.
  Julie_Julie
  1 years ago
  1 Like
  helt sikkert
  Vingummi
  1 years ago
  I min gamle klasse var det mig der altid havde styr på alting, jeg var alle "mor" fordi de mente jeg var så voksen, og jo self, jeg tog bare ansvar for mine handlinger (:
  Julie_Julie
  1 years ago
  Min yngste kusine er 9 år ældre end mig, og jeg har jo altid ville hæge ud men mine to store kusiner så jeg har altid prøvet at virke mere moden, end jeg var men nu prøver jeg ikke nu er jeg det bare, og jeg er så moden at jeg kan håndtere at have en kæreste der er 5 år ældre end mig selv i en alder af 16. :-) :-) :-)
 • Julie_Julie
  1 years agoReply
  Hey jeg har lige udgivet en historie kadet mini movellas, som i kunne være søde og tjekke ud.
  Og jeg skriver ikke på den her i et stykke tid for har mistet lysten til at skrive den.
  A mistake or not?
  A mistake or not?
  68
  32.6k
  79
  For 2 måneder siden begik 19. årige Jennifer Young Styles sit livs fejltagelse da hun i beruset tilstand vælger at have sex med sin storebrors bedste ven efter en privat fest. Hun har længe været vild...
 • Julie_Julie
  1 years agoReply
  Er jeg den eneste der lidt håber at hun ikke skriver under, ikke fordi jeg vil have hende til at skriv ting om ham men for at vise ham at der er konsekvenser ved ens handlinger og at man ikke bare kan købe/true sig ud af problem, han kan jo ikke tvinge hende til at skrive under.
  Jeg elsker dine historier.����
  What Happened In Vegas - Justin Bieber.
  What Happened In...
  277
  504.8k
  642
  21 årige Theresa Fischer fra Danmark tager til USA for at blive vært på et nyt stort tv-show, hvor folkene bag specifikt har bedt om hende som deres nye tv-darling. Ingen udover Theresas lillesøster ved...
  NetteC
  1 years ago
  Hehehe, hun er jo selv ligeså meget skyld i det problem der er opstået, så et eller andet sted skulle hun måske også samarbejde og vise ham, at hun gerne vil samarbejde, så der ikke kommer flere problemer :) Men forstår virkelig din pointe og jeg kan sige så meget, at jeg har overvejet den.. Så må vi jo se, om jeg også har brugt den begrundelse :D hehe
Loading ...