Member since 3 Apr 12Last online 6 years ago

 • Joli
  6 years agoReply
  Det er en meget mærkelig måde at vurdere historierne på.. Er lidt skuffet over, at der ikke sidder en komité, som læser historierne igennem og vurderer dem enkeltvis. Som ny bruger har man jo ikke en chance for at komme i betragtning på dene måde. Men jeg vil da gerne opfordre alle til at ta' et kig på "Tågen" (min søns første krimi, som også fortjener at blive læst)
  Tågen - Krimi konkurrenceEn krimi om et mord. Ét mord, én mistænkt. Men er det nu også ham, alle tror det er? Den mærkelige skikkelse i tågen. Like og kommenter.
  Anna
  6 years ago
  Ja... Altså jeg har venner og sådan, har kommenteret på andre noveller, og synes generelt jeg har lavet meget "benarbejde". Men mine venner er dovne, novellister ikke interesseret og youtube er træt af folk der spammer deres indbakke.. Ved ikke hvordan jeg ellers skal få folk til at læse den?
  Lonnie.
  6 years ago
  Jeg har flittigt postet min på facebook 2-3 gange om dagen, for at få mine venner til at lave en bruger og følge mig. Det lykkedes mig at overtale 2 venner... Og min mor. XD Men ellers twitter, facebook alt hvad du kan komme i tanker om. De 2 venner der følger mig blev forresten så smittede af Movellas-feberen at de også er begyndt at skrive. ;)
 • Joli
  6 years agoReply
  Det er en meget mærkelig måde at vurdere historierne på.. Er lidt skuffet over, at der ikke sidder en komité, som læser historierne igennem og vurderer dem enkeltvis. Som ny bruger har man jo ikke en chance for at komme i betragtning på dene måde. Men jeg vil da gerne opfordre alle til at ta' et kig på "Tågen" (min søns første krimi, som fortjener at blive læst)
  Anna
  6 years ago
  Man kan altså godt gøre enormt benarbejde, og bare have dovne venner, og folk der alligevel ikke gider at læse den... Og hvis en tredjedel af de noveller har 42 likes, så bringer 8 likes dig ikke videre, for de læser kun den ene tredjedel ;))
  .Ida.
  6 years ago
  Jeg deltog i The Hunger Games konkurrencen, og jeg havde under 10 Likes da den sluttede, det var min allerførste movella, og jeg havde brugt lang tid på den. Selv om jeg ikke vandt, var jeg ikke skuffet over at den ikke blev læst, for dem der havde kommenteret den havde givet mig ros, DERFOR var jeg lidt ligeglad. Dengang vidste jeg ikke man kunne bruge forum, men det ved jeg nu, og det hjælper. Man er nødt til at reklamere for sig selv! I den virkelige verden er det jo også sådan, du kan ikke bare udgive en bog, og forvente at den straks sælger flere millioner eksemplarer.
  dem der skal læse alle movellaerne har jo også et liv, de kan ikke bare læse 50 movellaer. men jeg er sikker på at de godt kan lide at læse hvad vi skriver, ellers ville de jo ikke lave siden her. De ligger mange kræfter i at opdatere siden finde fede præmier o.s.v og det synes jeg, ligesom Linette H, at vi skal være glade for:)
  Anna
  6 years ago
  Og hvor fair synes i selv at den virkelige verden er?
Loading ...