FemaleDenmarkMember since 9 Sep 15Last online 3 years ago

 • Jasminasheer
  1 Like
  Ét handlingsforløb, men to synsvinkler. Flashbacks til hans barndom. Det er en subjektiv fortæller, fordi vi får noget af vide om hvad både manden og pigen føler. Åben slutning, da vi ikke ved hvad han bruger barnet (børnene) til. Gentagelser "Han slukker lyset, går ud af rummet, låser det af." og derudover siger han "Han kigger på klokken og han er igen for sent på den så han går ud, slukker lyset og låser rummet af". Efter begge sætninger bliver der sagt at han suser gennem de københavnske gader.

  Man har medlidenhed med manden i starten, men det ændrer sig til slut, hvor det går op for læseren, hvorfor bamserne betyder så meget for ham; de er trofæer, fordi de er de børns bamser, som han tager med hjem.

  Alt i alt rammer novellen altså novellegenren. Den har ét handlingsforløb, men dog flashbacks med beretninger om mandens barndom, så man forstår handlingen. Derudover starter den i in medias res og har en åben slutning. Det fungerer godt at pigen får sin egen synsvinkel, så man virkelig kan se at hun bare er et barn der er naivt.

  Fra Jasmin, Rose, Selma og Simone
  Kalle
  Kalle
  4
  351
  2
  yas
Loading ...