FemaleDenmarkMember since 9 Aug 14Last online 1 years ago

|things are getting pretty serious|

 • Invincible.

  Historier i iBooks?

  3 years agoReply
  1 Like
  Hej!
  Jeg brugte engang movellas flittigt og er nu først lige kommet tilbage efter en pause. Men jeg kan se at movellas er kommet til at se helt anderledes ud! Før hen, når jeg skulle læse en historie, lagde jeg den (på min iPad) over i appen iBooks. Der kunne jeg tilføje alle historier jeg ville, ved en enkelt knap.

  Nu ser movellas helt anderledes ud, og jeg aner ikke hvordan man gør det. Jeg håber at det stadig er muligt, da jeg ellers ikke kan læse de gode historier offline mere :( det er ellers ret nyttigt når du er på farten uden internet

  Så, er det stadig en mulighed og hvis ja, hvordan gør man? :)
  Smitten Kitten
  3 years ago
  Jeg krydser fingre for at den kommer igen. Det var sådan et lækkert tilbud :)
  Invincible.
  3 years ago
  Yay! Det var bare dejligt :)
  annesophie
  3 years ago
  Lyder perfekt!
 • Invincible.
  3 years agoReply
  Super god indledning, du har godt styr på en teksts opbygning og dine beskrivelser og detaljer er lige i skabet. Den fanger hurtigt, og jeg er da også spændt på, hvad denne kapsel er for en :)
  SCIENTIA
  SCIENTIA
  44
  1787
  77
  De engang syv kontinenter er smeltet sammen til fire, store superkontinenter. Vitalia er er det eneste kontinent, hvor menneskene har mulighed for at overleve. Manglen på plads og resourcer har tvunget...
  Dearest Darling
  3 years ago
  Tak for din ros - den er blevet taget godt i mod :)
  God weekend<3
  Invincible.
  3 years ago
  Tak og i lige måde :)
 • Invincible.
  3 years agoReply
  Først og fremmest, kan jeg godt lide idéen ved historien. Resuméet kunne godt være lidt længere og mere beskrevet. Gør det mere spændende! :)
  Coveret er flot, kan godt lide det.
  Selve historien starter fint ud, man får en fin fornemmelse af evnen. Kapitlerne kunne godt fylde mere, og du kunne give historien et rigtigt godt pift, med lidt mere beskrivelse af begivenhederne :)
  The Echo
  The Echo
  1
  351
  3
  Alaska har siden hun var lille, kunne høre ekko fra de døde. En morder er på fri fod i byen hun bor i. Hun finder ligene, og vil finde ud af hvem morderen er.
  JustNanna
  3 years ago
  Tak fordi du gad at give feedback!<3
  Invincible.
  3 years ago
  Så lidt! Du må med glæde læse og give feedback på min egen :)
 • Invincible.
  3 years agoReply
  Først og fremmest, kunne du prøve at gøre dit resumé mere fangede. Det er ikke noget der falder lige ind, prøv at lokke lidt mere :) Men du har sat historien pænt op, med afsnit, anførelsestegn og grammatikken er fin i orden.
  Lidt flere detaljer ville give den et ekstra pift! :)
  Bundet af Blod
  Bundet af Blod
  5
  342
  3
  Viktoria er anklagedet på mordet på sin egen bror, men hvorfor skulle hun gøre det, spørgsmålet er vis - Gjorde hun det virkelig `? En kort novelle
 • Invincible.
  3 years agoReply
  Kan rigtigt godt lide din skrive måde, og som det er sagt, er det lidt kliché. Men selvfølgelig, det er heller ikke altid nemt at finde på nyt! Kan rigtigt godt lide den alt i alt, du er en dygtig forfatter :)
  Dødsenglen
  Dødsenglen
  42
  1665
  38
  Dødsenglen Angela er blevet sendt på endnu en opgave, nemlig at følge den døende Gabriel til den anden side. Han ved dog ikke at han er døende, og Angela må ikke fortælle ham det. Som Dødsengel plejer...
  Deanie
  3 years ago
  1 Like
  Tuuusind tak <3
Loading ...