FemaleDenmarkMember since 6 Mar 12Age 16Last online 2 days ago

Lad os tænke i cirkler

 • Billeder fra i går
  Billeder fra i går
  11
  120
  8
  by impala
 • For jeg er jo bare så triviel
  For jeg er jo bare...
  13
  176
  22
  by impala
 • Minutter med dig og mig
  Minutter med dig...
  94
  1521
  131
  by impala
 • impala
  1 weeks agoReply
  hallo, what, det her er jo perfekt, manner. specielt 'bon' er helt fantastisk. der er så mange ting jeg føler jeg kan genkende fra mit eget liv, og det vækker bare nogle helt specielle følelser i en. stemningen er sindssyg amazing i den her samling, ville ønske der var flere digte
  fragmenter af mit hjerte
  fragmenter af mit...
  60
  1678
  68
  turbulente rejser gennem /småforelskelser/, jeg for længst har hængt til tørre (((eller har jeg?)))
  replique
  1 weeks ago
  hallo what du gjorde lige min aften tusinde gange bedre og fik mig næsten til at glemme min dunkende hovedpine!! jeg elsker at du kan relatere til det og ih og åh 'bon' er sådan et ømt punkt for mig hahah, cant really say that im over him yet.
  replique
  1 weeks ago
  det er din skyld, at jeg opdaterer den her lige om lidt <3 (ikke at det er dårligt, hehehe)
 • impala
  1 months agoReply
  I love this! Hvor er det dog bare godt, wow!
  tavs
  tavs
  67
  737
  25
  jeg, var og blev kaldt tavs. | flash fiction konkurrence, valgmulighed 3 - 50 ord.
 • impala
  1 months agoReply
  Okay, det her er virkelig ikke for at sprede dårlig stemning, bare lige så vi har det på det rene! Men det kan muligvis godt virke lidt grovt, eller uhøfligt, jeg har bare ikke nogen 'bedre' måde at sige det på, hvis du forstår :)

  Sådan helt ærligt, så siger det mig ikke noget. Årh, jeg hader at være den kritiske i mængden, men det er bare så intetsigende. Altså, det første digt fx. - du lukker en køkkenskuffe med din venstre storetå og tørrer en specialkniv af med et ternet viskestykke, mens den anden er et sted ovre ved vesterport station? Hvis det var starten på en novelle eller noget andet var jeg allerede stået af, for det er så uinteressant, og der er ikke noget der gør det 'spændende' eller en vigtig metafor, som har så meget betydning. I mine øjne er det bare en sætning der er sat op, så det ligner et digt.
  Det kan også være at det bare er mig der er den dumme, og ikke forstår det, for det kan da sagtens være at det er en rigtig betydningsfuld metafor, som jeg bare er for langsom til at fatte, og det her er absolut ikke ondt ment! Jeg synes bare så ofte at digtsamlinger er… ja, sætninger der er opbrudt, og så en skare af søde mennesker der skriver 'wooow'. Jeg er måske bare ikke så poetisk anlagt, idk. :/ - men jeg synes der mangler noget. Der mangler en cliffhanger, eller en rammende sætning der bare får det hele til at sige klik, eller noget der for en til at hænge ved og tænke over det. Og hvis man ikke er så meget til den slags, så mangler der handling! Ellers er det her jo også et digt:

  Jeg sidder
  ved min computer
  og skriver
  en kritisk kommentar
  til dit digt
  mens du spiser middag
  og overvejer at gå
  en tur

  (ved ikke lige hvad du laver, heh)
  Men jeg ved ikke om du forstår hvad jeg vil frem til? :) altså, jeg synes bare dine digte mangler noget der er fangende på en eller anden måde. Tja… og ellers, så forklar mig lige den skjulte metafor, som jeg ikke har fattet :-) - i mine øjne er et digt jo til for at få dig til at tænke over noget eller undre dig, eller føle noget… og det gør det her bare ikke :/

  Igen, alt kærlighed til dig, jeg prøver virkelig hårdt på ikke at lyde ond, for folk har før reageret dårligt på mine kommentarer :(
  fucking teenager
  fucking teenager
  10
  224
  15
  || Digtsamling. || Om ham, og dig og lidt om mig.
  impala
  1 months ago
  ej wow, det blev langt, ups
  Majken Laugesen
  1 months ago
  jeg regnede heller ikke med, at det var for at sprede dårlig stemning, haha

  og jeg tager helt klart din kritik til mig, helt ærligt, synes faktisk, at det er en rar kommentar, for du siger, hvad du mener, og du begynder din kritik konstruktivt, det er helt rart!

  jeg kan godt se, hvad du mener, og der er tanker bag, men jeg kan ikke hoppe ind i læserens hoved og se, om "metaforen" (ved ikke om man kan kalde det en metafor, haha) når frem, for den har været i mit hoved, og jeg ville ønske, at flere kunne se den, haha, men jeg øver mig kun, det her er kun en øvelse, for at gøre mig bedre, for at sætte ord sammen, det kan godt være, at det ikke lykkedes så godt, det ved jeg ikke, men jeg gør det for at blive bedre, det håber jeg du ser :)

  og tak for din kommentar, den fik mig virkelig til at tænke over min tekst, hæh!
  impala
  1 months ago
  1 Like
  super, hvor er det dejligt at du tager min kommentar så positivt! håber at det har haft en konstruktiv virkning :)
Loading ...