FemaleDenmarkMember since 6 Mar 12Last online 5 hours ago

think whilst it's still legal og inden du spørger, ja jeg er faktisk en impala. billedet er en karikaturtegning som en fyr på gaden i barcelona malede af mig jo. udover at jeg aldrig har været i barcelona. detalje-detalje sig hej til mig på twitter: @PastOurBedtimes - skal nok følge tilbage hvis i siger i kommer herfra!

 • Verdande

  mumbled "Taggeleg!"

  2 days agoReply
  Så skete det endelig! Efter et par måneder blev jeg tagget af @[Citronmåne] til at skrive fem sandheder om min skrivning. Here goes...

  1. Jeg skriver konstant, jeg skriver bare aldrig på noget, som kan føre til noget
  2. Jeg skriver udelukkende for sjov
  3. En eller anden dag bliver jeg berømt og I vil alle sammen bøje jer i støvet for mig! MUAHAHA!! (I wish)
  4. Jeg har svært ved at skrive, hvis jeg ikke kan tegne samtidig. 50% af min inspiration kommer fra de tegninger, jeg laver.
  5. Min yndlingsting ved at skrive er, at bygge karakterer op. Jeg er så stor fan af karakterer, at jeg laver dem inden jeg skriver historien om dem (er det en dum måde at gøre det på??) XD

  Det var det. Jeg tagger @[Impala], @[TheFlyingWombat] og @[Keglen], så nu er I tvunget til at skrive noget *ondsindet manisk latter* ^^
  Impala
  5 hours ago
  ej hvad er det nu for noget, så spændende er min skrivning da slet ikke.... fem sandheder? ok det bliver spøjst
 • Sofie R. E.

  mumbled "Vindere af feedback!"

  1 months agoReply
  1 Like
  En dag forsinket, jeg ved det, men fik aldrig tændt min computer i går, fordi jeg skulle så meget andet.

  MEN nu kommer de to vindere af hver 250 ords feedback fra AO konkurrencen:
  Den med bedste feedback: @Lukas I. C. (Kan ikke tagge dig herfra, prøver fra pc...)
  Random trukket ud: @[Impala]

  Tillykke!! Bare skriv hvilken movella i vil have feedback på her :)
  Impala
  1 months ago
  Ej, yay! Well, Soffy, kan vi snakke om det over fb maybe? har ikke lige nogen liggende på movellas c;
  Sofie R. E.
  1 months ago
  2 Likes
  Lukas: Jeg kigger forbi, hurtigst muligt! :D
  Sassy(var det ikke det kælenavn jeg engang var så opfindsom at finde på til dig? ;)) Du skriver bare!
  Lukas. I. C.
  1 months ago
  Okay, super ;D
 • Impala
  1 months agoReply
  Heyyyym, ok, ved godt det her måske er lidt irrelevant, men jeg tænkte på hvilket program du brugte til traileren, og hvor meget det koster, hvis det ikke er gratis? ^_^
  Cab | Louis Tomlinson
  Cab | Louis Tomlin...
  102
  2148
  102
  If you met someone who spoke to you in the same way you sometimes speak to yourself, how long would you allow that person to be your friend?
  Adison
  1 months ago
  Premiere Elements! Kan ikke helt huske prisen, men man kan købe programmet sammen med Photoshop Elements til en meget fin pris :-) Ville skyde på, at det alene koster 400-600 kr.
 • Impala

  mumbled "Sincerely, yours"

  1 months agoReply
  Hej alle!
  Undskyld for at have været lidt MIA på det seneste. Jeg har jo, som en del andre, været på efterskole, som forresten er rigtig hyggeligt :-)
  MEN, nu har jeg ENDELIG lavet noget. Og jeg har endda lavet det FÆRDIGT. Og jeg må faktisk indrømme at jeg er ret stolt :-)
  I følge movellas er der cirka fire minutters læsetid, så det burde være ret overkommeligt. - Jeg kunne nemlig rigtig godt tænke mig, hvis nogle af jer ville se på den og muligvis give noget feedback!
  Det er et engelsk oneshot, som er skrevet i form af et brev fra en person, til sin afdøde ven.
  Jeg håber sindssyg meget at i vil kommentere, og vi kan evt. lave nogle individuelle aftaler, om at jeg også giver noget feedback til jer, hvis i kommer med noget til mig ^_^
  Og eh... @[Camilla Prytz] - jeg kunne lige se at du havde lavet en mega grammatisk kommentar til Remember the Scream? - Hvis du har tid og overskud, er du super meget velkommen til også lige at lave en til mig, haha c:

  Og på det seneste er jeg også blevet tagget i et par forskellige taggelege(bl.a. af dig @[Damana] ), og jeg ville elske at lave nogle af dem, men min tid er ret knap og min motivation er endnu mindre, haha..... oh well, bliv endelig ved med at tagge mig, det er altid dejligt at se at nogle husker på min eksistens herinde!

  Igen.... det er kun omkring 5 minutter det tager at læse den, så jeg håber på at nogle af jer vil spilde lidt tid på mig :-)

  Sincerely,
  Yours
  (impala hehehe)

  Sincerely, yours. ~oneshot~!Trigger warning! If you're feeling even the slightest bit suicidal, don't read this oneshot. Please tell your parents and contact a doctor. There is no...
  Camilla Prytz
  1 months ago
  Hæ hæ hæ :P Grammatik er min ting, så det vil jeg gerne :) Vil du til gengæld smide en kommentar på første kapitel af min kommende engelske historie, når jeg engang får den publiceret? :)
  Impala
  1 months ago
  Selvfølgelig da!
  Camilla Prytz
  1 months ago
  1 Like
  Skønt! :D
 • Damana

  mumbled "Gør-en-god-gerning-tagget!"

  1 months agoReply
  5 Likes

  Hej dejlinger,

  Jeg vil nu opfinde et nyt tag (selvom det er gjort før), der hedder "Gør En God Gerning." Det er et tag, der spreder god energi og glæde hos andre mennesker, så hvorfor ikke?
  Jeg blev inspireret af, at jeg selv synes, at jeg gjorde noget godt forleden, og jeg blev stolt af mig selv og følte mig rigtig godt tilfreds bagefter, også selvom det måske ikke var noget stort. Men det var alligevel en forskel, og det vil jeg opfordre jer til nu.
  Det kan være, pigen i hjørnet, som er "klam" og som ingen snakker med, trænger til at snakke med nogen - så vær imødekommende og start en samtale!
  Måske ser du en hjemløs, og normalt plejer du ikke at give noget. Stik ham eller hende en tier, og personen vil med garanti blive glad.
  Dette tag kan udføres på forskellige måder og i forskellige størrelser, og alt tæller. Pointen er bare at du bliver opmærksom på at hjælpe andre mennesker, og lige pludselig opdager man rigeligt med ting, man kan gøre, for at gøre en andens dag bedre. Så kom i gang - fortæl om det og tag en ny person.

  Jeg tagger @[Citronmåne] @[Hellow-Sommer] @[Anna MV.] @[Adison] @[Impala]
  Lukas. I. C.
  1 months ago
  Jaer, det er også det bedste, man kan gøre :i Det er heldigt at min klasse er valgt til skolens bedste - siden en dreng fra vores klasse blev bortvist for at have slået og truet, har der ingenting været i vores klasse i hele 3 år. Så vi lever godt her, men jeg kan ikke klare de idioter, der er onde mod andre. Og da slet ikke når man er flere om det :c Stakkels pige, jeg håber de lede nogle, de får en kæmpe lærestreg engang!
  Damana
  1 months ago
  Årh, det lyder som en god klasse!
  Lukas. I. C.
  1 months ago
  Er det også c:
Loading ...