Impala

think whilst it's still legal

og inden du spørger, ja jeg er faktisk en impala. billedet er en karikaturtegning som en fyr på gaden i barcelona malede af mig jo.
udover at jeg aldrig har været i barcelona.
detalje-detalje

sig hej til mig på twitter: @PastOurBedtimes - skal nok følge tilbage hvis i siger i kommer herfra!

Movellas (3)

 • Sincerely, yours. ~oneshot~

  Sincerely, yours. ~oneshot~

  by  Impala
  4
  50
  4
  30 Aug 14

  !Trigger warning! If you're feeling even the slightest bit suicidal, don't read this oneshot. Please tell your parents and...    Read more

 • kate

  kate

  by  Impala
  8
  173
  8
  20 May 14

  this is a collection of poems dedicated to a girl who refused to blend in with the walls    Read more

 • Begravelse

  Begravelse

  by  Impala
  4
  144
  1
  6 Feb 14

  Et realistisk oneshot om konsekvenserne af anoreksi. Den er skrevet til en terminsprøve, hvor jeg skulle skrive videre på...    Read more

 • Impala

  Sincerely, yours

  Hej alle!
  Undskyld for at have været lidt MIA på det seneste. Jeg har jo, som en del andre, været på efterskole, som forresten er rigtig hyggeligt :-)
  MEN, nu har jeg ENDELIG lavet noget. Og jeg har endda lavet det FÆRDIGT. Og jeg må faktisk indrømme at jeg er ret stolt :-)
  I følge movellas er der cirka fire minutters læsetid, så det burde være ret overkommeligt. - Jeg kunne nemlig rigtig godt tænke mig, hvis nogle af jer ville se på den og muligvis give noget feedback!
  Det er et engelsk oneshot, som er skrevet i form af et brev fra en person, til sin afdøde ven.
  Jeg håber sindssyg meget at i vil kommentere, og vi kan evt. lave nogle individuelle aftaler, om at jeg også giver noget feedback til jer, hvis i kommer med noget til mig ^_^
  Og eh... @[Camilla Prytz] - jeg kunne lige se at du havde lavet en mega grammatisk kommentar til Remember the Scream? - Hvis du har tid og overskud, er du super meget velkommen til også lige at lave en til mig, haha c:

  Og på det seneste er jeg også blevet tagget i et par forskellige taggelege(bl.a. af dig @[Damana] ), og jeg ville elske at lave nogle af dem, men min tid er ret knap og min motivation er endnu mindre, haha..... oh well, bliv endelig ved med at tagge mig, det er altid dejligt at se at nogle husker på min eksistens herinde!

  Igen.... det er kun omkring 5 minutter det tager at læse den, så jeg håber på at nogle af jer vil spilde lidt tid på mig :-)

  Sincerely,
  Yours
  (impala hehehe)

  Sincerely, yours. ~oneshot~!Trigger warning! If you're feeling even the slightest bit suicidal, don't read this oneshot. Please tell your parents and contact a doctor. There is no...
  Camilla Prytz
  Hæ hæ hæ :P Grammatik er min ting, så det vil jeg gerne :) Vil du til gengæld smide en kommentar på første kapitel af min kommende engelske historie, når jeg engang får den publiceret? :)
  Impala
  Selvfølgelig da!
  Camilla Prytz
  Skønt! :D
 • Impala

  Nyt digt igen?


  Så... i går aftes efter jeg gik i seng, vågnede jeg lige pludselig, tog fat i min mobil og begyndte at skrive. Et par rim var kommet ind i mit hoved, og jeg ville aldrig kunne falde i søvn før de blev skrevet ned.
  Så jeg skrev dem ned, og nu har jeg publiceret dem inde på min digtsamling, der har fået en lille make-over... Den hedder Kate nu, og er dedikeret til en af mine gode veninder (:
  Derfor har jeg også sat det nye cover ind i den her mumble, og håber inderligt på noget feedback af nogle af jer dygtige covermakers?( Snakker til dig @[Damana] )


  Nå, men digtet er intet dybt overhovedet. Det er bare en lille hyggelig tekst om Disney(og andre tegnefilm) ^_^
  katethis is a collection of poems dedicated to a girl who refused to blend in with the walls


  Håber I vælger at tjekke det ud! Tusind tak ^_^
  DamanaAmbass..
  (du smigrer mig altså, pfff... <3)
  Det er lææææækkert! Billedet er super flot! Hvis jeg overhovedet skal kunne sige noget, ville det være, at "Kate" måske skulle stå mere tydeligt, hvorimod resten af teksten med lilla kunne være lidt mere gennemsigtig, hvis det gav mening? Det ligner at "Kate" er lidt svagere i styrken end teksten/citatet er! ;)
  Men ellers er det mega flot, at teksten fylder så meget. Det gør det meget originalt, men det fungerer! ;) <3 xx
  Impala
  Mange tak!
  Faktisk er det skrevet med præcis samme farve, men jeg har givet det en effekt for at blende det med baggrunden, så da baggrunden blev mørkere længere nede, blev teksten også, hvis det giver mening? ^_^
  DamanaAmbass..
  Jaa, det giver mening! ;)
 • Impala

  Jeg har været produktiv!


  Ok, det her billede er fuldkommen irrelevant, men jeg synes lige at vi alle sammen skal have fastslået at jeg er Jason og Jason er mig. Det billede beskriver er... helt seriøst mig.
  Ok og det er altså ikke fra en gay porno vel, det er bare en video fra Dakota Wints youtube channel, og det burde forklare det hele hehehe...

  Anyway, her til aften har jeg faktisk været produktiv. Det betyder at jeg har fået skrevet et digt(omg) til min digtsamling, der nu er oppe på TO HELE DIGTE wow, kudos Sarah!
  Og jeg tænkte bare at jeg ville blive mega glad hvis i gad tjekke det ud? :-)
  Den hedder Tick, Tock og handler om angsten ved at vokse op, så er en knude der er meget inde i mig for tiden. Jeg skal til at starte i 9. klasse. Efter i år er jeg færdig med grundskolen. Alting bliver mere relevant og kommer så meget tættere på. Og ja, det er kun 9. klasse - nogle af jer skal ud af gymnasiet? Nogle af jer er tyve år gamle, wow!(Ikke er I er gamle...>.>) - men selvom livet er langt mere relevant for jer, havde jeg stadig nogle følelser omkring det, jeg blev nød til at lukke ud. Og det her var nogle af dem (:
  Jeg håber virkelig at i vil tage de to minutter det tager at læse digtet, og muligvis lidt ekstra tid på at give feedback, eller lægge en lille kommentar. Det ville gøre mig ultra glad, selvom der nok ikke er mange der vil komme forbi, her til aften!
  Tusind tak for at lade mig komme med denne lille 'rant', og jeg håber at I smutter forbi min movella (:
  katethis is a collection of poems dedicated to a girl who refused to blend in with the walls


  Og hvis I får lyst, så er I jo velkomne til også at læse det forrige digt. Det er der stadig :D
  Hav en god aften!
  Love, Impala <3
 • Impala

  'Comeback'


  Hej alle skønne mennesker!
  Jeg har ikke været aktiv herinde i et stykke tid nu... det kan man vel også se, ved at jeg ikke har været tagget i den taggeleg der lige nu er i omløb? So well, det er min egen skyld. Jeg har ikke mumblet, fordi jeg ikke har magtet det, eller haft noget at mumble om, og jeg har ikke skrevet fordi jeg har været total inspirationsløs.
  Men nu er vi videre fra den fase!
  Jeg skriver lige nu på en ny historie, har sammen sat et soundtrack(for min egen skyld), lavet en 'prolog'-ish ting, et cover og jeg er i fuld gang med at skrive!
  Og for at bevise at jeg har været produktiv, er i velkomne til at se det skønne cover! I know, not a work of art, just a picture i played with in photoshop and added text to, men det er da noget!

  Jeg håber at nogle af jer stadig er her, og har lyst til at læse med. Selvom i først får nogle flere detaljer senere, håber jeg at coveret vækker interesse c:

  Hvad har i lavet på det seneste? Hvad skal i idag? c:
  Selv, skal jeg hjem og sove hos en veninde, senere i aften. Det bliver rigtig hyggeligt. o:
  DamanaAmbass..
  Daaamn det er et lækkert cover!!
  Impala
  Tusind tak! Størrelsen er selvfølgelig ikke heeelt rigtig, men jeg cutter bare noget af bunden inde på selve movellaen c:
 • Impala

  twitter

  hello people c:
  Tænke på om nogle af jer brugte twitter? Kunne mægtigt godt tænke mig at følge nogle flere mennesker nemlig, og siden alle herinde er mere eller mindre fantastiske, så vil jeg da lige på en lille followspreeeeeeee

  Så mennesker, bruger i twitter oder was? C: Bare skriv jeres navn, then i'll follow u ! ^_^
  Ida R. Tüchsen
  Undskyld jeg har først fået gjort det nu, følger du tilbage? :-) btw hedder jeg @ITuchsen
  Impala
  Jo, men kan ikke finde dog o:
  Følg mig lige, så følger jeg tilbage ^_^
  Ida R. Tüchsen
  Oh så er jeg kommet til at følge den forkerte @PastOurBedtimes - hedder du Sarah? :)
  Impala
  Jo, jeg har fulgt tilbage nu! c:
  Fik bare ikke en notifikation som jeg plejer c:
Loading ...