FemaleDenmarkMember since 6 Mar 12Age 16Last online 1 weeks ago

Lad os tænke i cirkler

sys' i ikke at i skulle følge min yderst undervurderede instagram?? det sys jeg
instagram.com/sarahsandagerj/

 • For jeg er jo bare så triviel
  For jeg er jo bare...
  12
  127
  22
  by impala
 • Minutter med dig og mig
  Minutter med dig...
  90
  996
  129
  by impala
 • impala
  3 weeks agoReply
  Dit farvedigt er utrolig godt! Meeeeeen…… der er nogle ting i det der alligevel ikke stemmer overens. Rød og blød passer slet ikke sammen - tvært i mod, rød er en meget stærk, skarp farve, der vækker store følelser. Måske ville du nærmere elske ham lige så lidenskabeligt som farven rød, end blødt.
  Derudover, ligesom Soffy påpegede - pastel er ikke en farve :-) - og selv hvis jeg tænker på nogle forskellige pastelfarver, så ville jeg ikke tænke tæt, men nærmere luftigt og flyvsk. Sådan nogle ting er måske gode at overveje i et digt som dette?
  Ellers elsker jeg de sidste to linjer virkelig meget! Og idéen er bare amazing.

  I digtet 2:30 AM elsker jeg specielt sætningen 'og skønt du er hele mit univers, er jeg ikke engang en stjerne på din mælkevej.' - den metafor er guld værd! Jeg forstår ikke helt hvorfor du kalder den AM - fordi du nævner det ikke i digtet, og man kan sagtens forstå hvad tid det er. Desuden plejer vi i Danmark ikke rigtigt at bruge AM/PM, fordi vi kører 24-ur og ikke 12-ur - og siden digtet er dansk giver det ingen mening for mig. Men ja, det er jo nok mere en smagssag, så bare se igennem fingre med den kommentar, hvis du er ligeglad (:

  Mine ribben er lavet af blomster er et utrolig stærkt digt, som jeg tror mange kan relatere til. Er i hvert fald selv tosset med det - kun to ting jeg vil påpege. 1 - i 3. strofe har du lavet en for/får fejl i sidste linje og det stresser mig måske en smule, haha c; - og 2. 'farvelige' er ikke et ord. Måske tænker du mere på farverige?
  Anyway, det er et virkelig godt digt! Elsker metaforerne og ihh det er altså bare et lækkert digt

  Elsker også 'Jeg drunkede i dine løgne' - lige til tumblr altså.
  Jeg farede vild i dine løgne virker dog som om at den prøver at holde den samme tone, men jeg ser ikke hvad det dårlige ved at fare vild i en park er? Altså hvorfor skulle det skabe den negative stemning og tomme følelse som man får ved 'jeg druknede i dine løgne'? At fare vild i en park ville i mine øjne nærmere være noget med at han i princippet kunne været faret vild i dine øjne, og bare se på dem. Jeg ved ikke om det måske var meningen? Ej ok sorry stopper

  Nå men, faktisk en rigtig dejlig digtsamling, så følger lige med hvis der kommer flere :-)
  2000 ord eller sådan noget lignende
  2000 ord eller såd...
  5
  97
  8
  H.Harbers
  3 weeks ago
  Kære impala! Først for fremmest; tusinde tak for din feedback! Bliver så glad når folk peger ting ud - både det negative og dårlige!
  Det med farverne er jeg helt enige med jer i, men da det var det første der poppede op i mit hoved, og føltes rigtigt at skrive ned, prøver jeg på at beholde det så længe at jeg selv er tilfreds hehe. Men ellers har du jo fuldkommen ret, både omkring det med pastel og farven rød :)
  Som du selv påpeger, yes, jeg har det med at skrive forkert og nogle gange opfinde ord der slet ikke findes haha. Det med for/får skal jeg selvfølgelig nok rette, tusinde tak!
  Omkring det med 2:30 AM ved jeg selvfølgelig godt at man ikke bruger det her i Danmark, men synes bare at det måske kunne give en fed klang (?) ville det være en idé at lave den om til "02:30" ? :)
  Omkring det digt med parken, menes det som at han bliver forelsket i en pige / tager interesse i en pige, som i forhold til Jeg- personen (som er en smuk skov), bliver sammenlignet med en park. Altså, han forelsker sig i parken som er en kopi og kedelig, i stedet for skoven som måske er mere spændende. Håber at du vil forstå, da det giver mening i mit hoved hah:D
  Igen, tusinde tak for de rosende ord, bliver helt forlegen og glad! Du er mere end velkommen til at rette og kommentere det du kan se! xx
  impala
  3 weeks ago

  02:30 eller bare 2:30 synes jeg lyder lige så godt i hvert fald! Men ja, smagssag, så det bestemmer du :
  - Jeg synes det med parken er meget bedre nu hvor du har forklaret det! Men jeg må indrømme at det ikke var det første jeg tænkte på ;)

  og hvor er det dejligt at du rent faktisk bare tager det til dig, i stedet for at blive 'sur' på mig! Folk har tit været lidt efter mig når jeg har peget ting ud :) - det var godt at du kunne bruge det!
  impala
  3 weeks ago
  Oh, og mørke dage er faktisk også et redt fedt digt! Vil der lige påpege at brug af 'overvinde' i anden sidste strofe måske ikke er heeeeelt on point. Prøv 'overbevise' ;)
  Ellers har det en amazing klang, og elsker at det rimer og bare jaaaaaa godt
 • impala
  1 months agoReply
  Kan rigtig godt lide den! Du har en god vinkel på autisme, og det virker virkelig som om du forstår det(jeg kan i hvert fald selv genkende nogle af situationerne). Jeg synes også at det er godt klaret at du har været i stand til at skrive fra en syvårigs vinkel, - det ved jeg at jeg ikke ville kunne, uden at lyde alt for barnlig og irriterende.
  Anyway, i like! Også selvom den er lidt gammel ;)
  Mozart
  Mozart
  25
  443
  30
  Rasmus er næsten helt normal. Næsten helt ligesom alle de andre. Der er bare én ting, der forhindrer ham i at være det. Ikke noget man kan gøre for, ikke noget der kan kureres. Det findes indeni. Det kaldes...
  Anna MV.
  1 months ago
  1 Like
  Haha, aw, er glad for at du kan lide den! Selv har jeg det lidt blandet med den, da den, som du siger, er ret gammel, og jeg (forhåbentlig) har udviklet mig en del siden. Men tusind tak :D
 • impala
  1 months agoReply
  1 Like
  First off, i digtet på landet, har du skrevet shardaferie - er det ikke charterferie? eller har jeg misforstået noget? o:
  Ellers kan jeg rigtig godt lide digtet landeveje ! Det er nok mit yndlings i samlingen c:
  periferisk
  periferisk
  24
  265
  35
  en digtsamling om fortiden
  Anna MV.
  1 months ago
  1 Like
  Hm, var ret meget i tvivl, så forsøgte mig frem, og der er i hvert fald noget, der hedder shardaferie. Tror måske at charterferie er det internationale ord for det eller noget i den stil. Men dit lyder lidt mere korrekt, haha :3
  - og tusind tak! Landeveje er også en af dem, jeg er mest tilfreds med c:
 • impala

  mumbled "For jeg er jo bare så triviel"

  1 months agoReply
  1 Like
  Hej mennesker
  Endnu en gang har jeg lavet en lille kort historie, denne gang fordi aftenen lige stod i kreativitetens navn! Den hedder 'for jeg er jo bare så triviel', og handler om ikke at være tilstrækkelig, spændende nok og ulykkelig kærlighed. Om ikke at få sagt de ord du gerne vil have sagt, til den person du gerne vil sige det til. Jeg tror på en eller anden måde at mange af os kan relatere til det.
  Derudover var det også lidt last minute til valentins-konkurrencen. Der er selvfølgelig overhovedet ingen chance for at vinde, fordi den er så kort, men jeg synes alligevel at jeg ville prøve - bare for at sige at jeg har deltaget i en konkurrence herinde :-)

  Derudover vil jeg lige endnu en gang sige tak for alle de positive kommentarer på Minutter med dig og mig! Jeg havde aldrig regnet med al den positive respons, og det er ret overvældende, fordi jeg stadig får kommentarer på den! Så hvis det går halvt så godt med for jeg er jo bare så triviel, så ville jeg være lykkelig! Men jeg tror sgu ikke at den kommer ind under udvalgte historier og covers + deres instagram, og bliver den mest populære kærlighedshistorie i måneden…*blærer mig lige lidt*

  Ej, anyway, den her historie er skrevet på rigtig kort tid, men der er meget mere tanke i den, og er en følelse jeg kan relatere en del bedre til end en død-kæreste-bilulykke-fis. Så det tror jeg muligvis også er det samme med jer. Medmindre i selvfølgelig har mistet jeres kæreste i en bilulykke…. sorry then.

  Jeg ville blive glad hvis i tog et kig!
  For jeg er jo bare så trivielFordi stjernene i dine øjne glimter ekstra meget når du tænker på hendes

  Amanda Juhl
  1 months ago
  1 Like
  Kaster en kommentar efter den med det samme ;)
 • impala
  1 months agoReply
  Wow, den her digtsamling er virkelig god, fordi den er interessant og speciel. I really really like it!
  Hjernefejl
  Hjernefejl
  19
  416
  26
  gloen og stirren og grublen og så det hele ud i skraldespanden igen
  Voodoo girl
  1 months ago
  Mange tak! :)
Loading ...