Impala

Yndlingsord ~
Alabama
Kansler
Brainbiopsi
Impala
Musical
Embrace
Yes

Jeg er en tilhænger af gammel, god musik, tv-zombie og får inspiration fra hele verdenen. Jeg aner ikke hvor jeg er på vej hen, men jeg ved at rejsen er det mest spektakulære - det er dér at du oplever tingene.
En dag vil jeg gerne se Grand Canyon, jeg vil gerne se Himalayabjergene og bestige Mount Everest, jeg vil svømme i et ti kilometer dybt hav udenfor Japan, jeg vil prøve 'grape stomping', jeg vil se en geisha, jeg vil på en tur på en flodpram i Amsterdam, tilbage til Kenya og jeg vil gøre det hele i håbet om at møde en milliard andre mennesker med de samme drømme som mig.
Selvom jeg ikke helt ved hvad mine drømme er.

Movellas (1)

 • Begravelse

  Begravelse

  by  Impala
  4
  79
  1
  6 Feb 14

  Et realistisk oneshot om konsekvenserne af anoreksi. Den er skrevet til en terminsprøve, hvor jeg skulle skrive videre på...    Read more

 • Impala

  Unpublished

  Snapperen er nu upubliceret. I har nok ikke nået at opdage det endnu, men ja.
  Sagen er at jeg synes det var synd at den eneste fremskridt var i det jeg har skrevet og i mine egne dokumenter - jeg ville aldrig blive i stand til at være tilfreds med hvad jeg skrev, i en tidslinje hvor det ville være fair for jer. Det er svært at følge med i en historie der kun bliver opdateret hver tredje måned.
  Og det er jeg ked af.
  Jeg stopper ikke med at skrive på den, og en dag kommer den nok tilbage, men synes bare ikke det var fair for jer. Og jeg havde det dårligt med det. Og jeg ville blive skuffet hver gang der ikke kom kommentarer. For der ville ikke komme kommentarer: folk ville ikke følge med.
  Så ja, derfor har jeg valgt at upublicere den. Den kommer sikkert tilbage en dag men det er alt for nu :)
 • Impala

  Should I or should I not?

  Hente Premiere Pro til min mac?
  Jeg ejer jo hele Creative Cloud pakken, men ved ikke om min computer kan magte et mere program(kører lidt møg' på den for tiden) - men det kunne være sindssygt fedt at kunne lave nogle ordentlige trailere og sådan noget! Overvejer det syko meget.
  Should I or should I not?
 • Impala

  Fans af The Vampire Diaries - fanvideoer?

  Er jeg den eneste der kan bruge rigtig lang tid på at sidde og se klippede videoer med mine yndlingskarakterer? I really hope not.
  Anyway, jeg prøvede selv at give mig i kast med en fanvideo og ved ikke hvorvidt det lykkedes, så kom endelig med lidt feedback - håber i kan lide den ^__^

  *CONTAINS SPOILERS FOR SEASON 5*  Er det en total ommer?:p
  Story Muzzi
  Hvor er klippene fra?
  Impala
  Serien :P
 • Impala

  Ny movella!

  Hey mennesker, her er et ultra kort oneshot fra min side af.
  Håber nogle af jer vil bruge lidt tid på at læse det, det er skrevet fordi jeg har været utrolig provokeret over en debat over homoseksualitet som jeg har læst. Jeg håber på at bygge videre på grundidéen en dag, men jeg håber også at det vil sætte homoseksualitet i perspektiv for nogen af jer. :)
  Det er ikke en tung novelle på nogen måde. Den er let og utrolig kort :)

  HeterorøvI en parallel verden KOMMENTÉR TAK!
 • Impala

  Sange man ikke må glemme! x2 - Billy Joel edition!

  For noget tid siden hørte jeg nogle gamle sange, som jeg lagde herind. Hele mit liv har min far spillet Billy Joel musik rigtig højt i vores hus, så jeg tænkte at jeg lige så godt kunne tage nogle af hans gamle sange med herind, nogle af dem som JEG har hørt rigtig tit :)

  ps. disse sange er lavet for at blive spillet højt, så hele gaden kan høre det!

  1. The River of Dreams
  Total klassiker i mit hus. Jeg kan virkelig godt lide den - en dejlig en fra 1993. Jeg synes virkelig den rammer, og man kan relatere til den, uden at det er en klassisk kærlighedssang. :)


  2. All about soul
  Another beloved one from 1993!:p - jeg kan ikke sætte ord på den, den er bare værd at lytte til. Jeg ved ikke engang hvad den helt konkret handler om, but i know that it's all about soooooul


  3. The time to remember
  Fra 1987 har vi denne, også kendt som 'This is the time'. Hvis nogle af jer følger med i The Carrie Diaries, var den med i sæson 2 hvor Carrie tager til sit afgangsbal mener jeg :p dog var det nok en coverversion:D


  Hvis nogle af jer har nogle forslag til hvilke jeg skal vælge næste gang, så skriv endelig en kommentar, eller hvis der er en sej person jeg skal søge lidt på ;)
  Håber nogle af jer kan lide dem!
Loading ...