FemaleDenmarkMember since 6 Mar 12Age 16Last online 1 days ago

Lad os tænke i cirkler

 • Nova Stella
  Nova Stella
  6
  51
  3
  by impala
 • Seasons
  Seasons
  8
  213
  10
  by impala
 • Billeder fra i går
  Billeder fra i går
  17
  232
  24
  by impala
 • For jeg er jo bare så triviel
  For jeg er jo bare...
  16
  219
  22
  by impala
 • impala
  3 weeks agoReply
  hold da kæft, anede slet ikke du havde sådan noget poesi gemt i dig! 10/10 would recommend

  ps flakse
  Stjernekaster
  Stjernekaster
  4
  107
  7
  En slags digtsamling om alle de gnister, som nogle gange flyver rundt inde i hovedet på mig
  Ravna.
  3 weeks ago
  Siger pigen, som altid har overrasket mig <3

  ps jeg sagde jeg ville dræbe dig
  impala
  3 weeks ago
  ps du ka ik fryse miiiig for jeg allerede is, du ka ik brænde mig for jeg allerede ild, du ka ik dræbe miiig for jeg i canada ha
 • impala

  mumbled "50 følgere"

  3 weeks agoReply
  2 Likes
  er det ikke næsten obligatorisk at annoncere offentligt på movellas når man har ramt et nyt tal af følgere i 10-tabellen?? i think i recall that
  Anyway, this is my public announcement! Since I've been gone, people have obviously still been here and been reading my stuff… which is cool.
  ej ok tilbage til dansk, det var altså ikke med vilje at det pludselig blev engelsk… for tiden har jeg lidt problemer med at formulere mig på dansk. wonder why?? hmmm og så alligevel ikke, det er vist et af de problemer der følger med at være udvekslingsstudent i Canada… Nå, guys, ville bare lige hilse og sige tak for at nogle af jer rent faktisk har taget et aktivt valg om at få opdateringer når jeg laver noget fis og ballade herinde en gang hver firetyvende århundrede, eller noget i den stil ://
  jeg synes virkelig movellas er et pi**e(… uhhh erstatter det et s? erstatter det et p? you'll never know) hyggeligt sted og community, og jeg har sindssyg meget lyst til snart at publicere noget igen! mangler bare lige noget cool at publicere, men ved du hvad, det er en detalje!
  i er alle sammen rigtig søde og rare mennesker og jeg håber i passer godt på hinanden når jeg ikke rigtig er til stede herinde.

  namaste
  Damana
  3 weeks ago
  Vi håber, at du har det FANTASTISK i Canada <3 Glæder mig til en dag at se mere til dig herinde ;)
  Cibena
  3 weeks ago
  åh, jeg håber, at canada er ligeså vidunderligt, som det lyder. og tillykke med de 50 følgere, du fortjener hver og en!
  impala
  3 weeks ago
  1 Like
  @[Emilie Bruun Jensen] <3

  @[Damana] det har jeg helt bestemt - det er svært ikke at have det godt, når man er omringet af så kære mennesker, som her. <3 Du skriver bare, hvis du har lyst til at snakke lidt en dag!

  @[Cibena] åh, sikke nogle kære ord! tusind tak <3 canada er et vidunderligt land, med ekstremt åbne mennesker, der virkelig lever op til sin stereotype om at være de rareste på jorden!
 • impala
  3 weeks agoReply
  hahaha omg hvor er det vidunderligt
  Alternativ | et digt
  Alternativ | et...
  18
  412
  30
  Skrevet fordi mit egocentrerede jeg, af og til bliver en tand for meget | "Fordi det er jo nemlig ih og åh så hårdt at være hipsters."
  Gyldholm
  3 weeks ago
  omg hvor er du vidunderlig!
 • impala
  1 months agoReply
  1 Like
  Nu har jeg så endelig taget mig sammen til at læse den. Jeg synes du har et utrolig lækkert sprog at læse, selvom jeg på en eller anden måde nogen gange synes det bliver lidt anstrengt. Nogle gange er korte sætninger også fint, hvor man ikke nødvendigvis får det hele af vide. Fx. da Susan siger 'gider du lige' og kaster den der klud efter hende, synes jeg sætningen bliver anstrengende lang på en eller anden måde. Jeg ville nærmere skrive '"Gider du lige?" spurgte jeg og kastede legende kluden efter hende, selvom den missede.' eller noget i den stil. Vi behøves ikke at vide at den glider ned af en automat med drikkevarer :p(btw, ville det ikke alligevel nærmere være en køler bag disken? eller er der rent faktisk en automat derinde?? altså det er totalt underordnet, men altså, ja)
  Ellers er de fleste af sætningerne sygt gode, du rammer godt, beskriver godt, men ja, få af dem kunne godt forkortes :)
  Jeg tror også sagtens at det første kapitel kunne bære at få lidt længde. :P evt. 1-3 afsnit mere, men det er også bare en smagssag. I will continue to read on!(når du publicerer noget igen)
  Lygofobi
  Lygofobi
  6
  417
  14
  Da mystiske Ty kommer til den lille by St. Nolan i Texas, er Susan den eneste, der ikke lader sig påvirke af hans tiltrækkende ydre og charmerende smil. Hun har nok at se til med sine studier og baren,...
  H.R Hella
  1 months ago
  Åhhh...nu har jeg lige indset noget: Jeg burde nok kalde det et køleskab (eller en køler, som du siger) i stedet for en automat...det virker, som om det er noget, kunderne selv skal hente...hm...Haha. Retter det med det samme:)
  impala
  1 months ago
  Aww, det gør mig helt glad at du tager feedbacken til dig! Det var præcis det jeg mente med automaten, fordi det var lidt sådan at jeg forstod det først, men tænkte lidt at du mente det andet ;)
  H.R Hella
  1 months ago
  Ja, det gjorde jeg...men det er fedt, du gjorde mig opmærksom på det��
 • impala
  1 months agoReply
  Ej wow, elsker ideen med 'hun har hele verden til rådighed, men bor i en kuffert' - kan jeg evt. få lov til at stjæle den en dag?
  Anyway, alle dine sætninger er utrolig rammende og flot skrevet og jeg sværger, jeg er helt vild med den her historie! Jeg ville ønske at det bare var en appetitvækker og at der kom en hel roman efter den, fordi wow altså
  Smuk
  Smuk
  14
  212
  20
  Valgmulighed 2 i Supermodelkonkurrencen.
  Nathalie.
  1 months ago
  Wauw, tusind tak!! Det er virkelig rart med sådan en kommentar. :-D
  Jeg indrømmer, at jeg faktisk har overvejet at bygge mere på, men jeg ved endnu ikke om det bliver til noget.
  Og med hensyn til den sætning du lige pegede ud, så er jeg rigtig glad for, at du kan lide den, men jeg er ikke så meget for at andre bruger det, hvis du forstår. Det er intet ondt ment. Det føles bare ikke helt rigtigt, når jeg selv er kommet op med den. :)
  Men du må gerne lade dig inspirere af det!
  Igen, tak for de søde ord.
  impala
  1 months ago
  Haha, nej selvfølgelig. Men også lige for at du er med på det, så var det ikke lige præcis den sætning jeg ville bruge, men også mere det med at lade sig inspirere. (:
  Nathalie.
  1 months ago
  1 Like
  Nårh okay, jeg tror jeg misforstod det lidt. xD Undskyld! Du må meget gerne lade dig inspirere. :)
Loading ...