FemaleDenmarkMember since 6 Mar 12Last online 2 hours ago

Lad os tænke i cirkler

 • Nova Stella
  Nova Stella
  9
  130
  3
  by impala
 • Seasons
  Seasons
  10
  399
  10
  by impala
 • Billeder fra i går
  Billeder fra i går
  21
  343
  27
  by impala
 • For jeg er jo bare så triviel
  For jeg er jo bare...
  17
  315
  22
  by impala
 • impala
  1 months agoReply
  1 Like
  ærligt, så kan jeg meget bedre lide pigealfabetet - lad mig prøve at forklare.

  pigealfabetet er tragisk og det er dem det går ud over. men drengealfabetet går ikke ud over dem, tvært i mod er det dem der er synderne. det synes jeg er en skam, for jeg synes lidt at det dehumaniserer drenge og får mig til at føle at de ikke også bliver kede af det eller har struggles, hvilket jo ikke rigtigt er sagen. ved ikke om du kan følge mig?
  drengealfabetet
  drengealfabetet
  34
  1215
  16
  lyrisk
  1 months ago
  tusind tak for din kommentar!

  faktisk er det lidt meningen. pigealfabetet skulle være samlingen hvor man fik ondt af pigerne, og det de blev udsat for. denne samling skulle være præcis det modsatte. her skal man ligesom "hade" drengene hvor deres handlinger og usympatiske sind (:
  impala
  1 months ago
  ja, og det er det som jeg synes er rigtig trist fordi at de ofte får den rolle af medierne - så for at gøre det lidt mere balanceret ville jeg gøre det til blandede alfabeter så, hvor i det tragiske alfabet var der både drenge og piger og i det andet var der også både drenge og piger, eller at alfabeterne var blandet på den måde at pigerne gjorde både onde ting og blev udsat for det og lige over med drengene.
  selvfølgelig hvis det ikke er meningen med de her alfabeter, så skal jeg jo ikke give det en hel ny, men jeg ville selv reflektere lidt over at det er en rigtig svær stereotype som mange drenge skal leve med, uden det bliver forstået at de også har det svært, ikke? idk, men det må du jo gøre som du vil, du er forfatteren, i realize that c:
  La vie en rose
  1 months ago
  må indrømme, jeg er enig med impala i skildringen af kønnene. men kan heller ikke lide skildringen af pigerne (som impala, efter hvad jeg forstår, ikke har kritiseret?). dog tror jeg heller ikke, det er meningen, at alle skal kunne lide al slags kunst. kan godt lide idéen men følte mig mere provokeret af pigealfabetet, for tror vi alle kender historier om drenge, der er røvhuller, men at pigerne alle skiltres som svage og ofre er underlig for mig. og at der flere gange bliver nævnt piger, der bliver "ødelagt", fordi de er sammen med mange mænd eller "slår sig løs"? virker som slutshaming. men udover det så synes jeg i hvert fald, at det er noget, der sætter tankerne i gang som kunst jo skal :) kan en smule bedre lide pigealfabetet, nu når drengealfabetet tydeliggør at det er meningen, at pigerne skal ses som ofrene og drengene som de onde, ikke at det er fordi jeg kan lide det syn på kønnene :P men det er interessant at spille på
 • impala
  2 months agoReply
  hold da kæft, anede slet ikke du havde sådan noget poesi gemt i dig! 10/10 would recommend

  ps flakse
  Stjernekaster
  Stjernekaster
  4
  176
  7
  En slags digtsamling om alle de gnister, som nogle gange flyver rundt inde i hovedet på mig
  Ravna.
  2 months ago
  Siger pigen, som altid har overrasket mig <3

  ps jeg sagde jeg ville dræbe dig
  impala
  2 months ago
  ps du ka ik fryse miiiig for jeg allerede is, du ka ik brænde mig for jeg allerede ild, du ka ik dræbe miiig for jeg i canada ha
 • impala

  mumbled "50 følgere"

  2 months agoReply
  2 Likes
  er det ikke næsten obligatorisk at annoncere offentligt på movellas når man har ramt et nyt tal af følgere i 10-tabellen?? i think i recall that
  Anyway, this is my public announcement! Since I've been gone, people have obviously still been here and been reading my stuff… which is cool.
  ej ok tilbage til dansk, det var altså ikke med vilje at det pludselig blev engelsk… for tiden har jeg lidt problemer med at formulere mig på dansk. wonder why?? hmmm og så alligevel ikke, det er vist et af de problemer der følger med at være udvekslingsstudent i Canada… Nå, guys, ville bare lige hilse og sige tak for at nogle af jer rent faktisk har taget et aktivt valg om at få opdateringer når jeg laver noget fis og ballade herinde en gang hver firetyvende århundrede, eller noget i den stil ://
  jeg synes virkelig movellas er et pi**e(… uhhh erstatter det et s? erstatter det et p? you'll never know) hyggeligt sted og community, og jeg har sindssyg meget lyst til snart at publicere noget igen! mangler bare lige noget cool at publicere, men ved du hvad, det er en detalje!
  i er alle sammen rigtig søde og rare mennesker og jeg håber i passer godt på hinanden når jeg ikke rigtig er til stede herinde.

  namaste
  Damana
  2 months ago
  Vi håber, at du har det FANTASTISK i Canada <3 Glæder mig til en dag at se mere til dig herinde ;)
  Cibena
  2 months ago
  åh, jeg håber, at canada er ligeså vidunderligt, som det lyder. og tillykke med de 50 følgere, du fortjener hver og en!
  impala
  2 months ago
  1 Like
  @[Emilie Bruun Jensen] <3

  @[Damana] det har jeg helt bestemt - det er svært ikke at have det godt, når man er omringet af så kære mennesker, som her. <3 Du skriver bare, hvis du har lyst til at snakke lidt en dag!

  @[Cibena] åh, sikke nogle kære ord! tusind tak <3 canada er et vidunderligt land, med ekstremt åbne mennesker, der virkelig lever op til sin stereotype om at være de rareste på jorden!
 • impala
  2 months agoReply
  hahaha omg hvor er det vidunderligt
  Alternativ | et digt
  Alternativ | et...
  23
  566
  32
  "Fordi det er jo nemlig ih og åh så hårdt at være hipsters." | Skrevet fordi mit egocentrerede jeg, af og til bliver en tand for meget
  Gyldholm
  2 months ago
  omg hvor er du vidunderlig!
 • impala
  3 months agoReply
  1 Like
  Nu har jeg så endelig taget mig sammen til at læse den. Jeg synes du har et utrolig lækkert sprog at læse, selvom jeg på en eller anden måde nogen gange synes det bliver lidt anstrengt. Nogle gange er korte sætninger også fint, hvor man ikke nødvendigvis får det hele af vide. Fx. da Susan siger 'gider du lige' og kaster den der klud efter hende, synes jeg sætningen bliver anstrengende lang på en eller anden måde. Jeg ville nærmere skrive '"Gider du lige?" spurgte jeg og kastede legende kluden efter hende, selvom den missede.' eller noget i den stil. Vi behøves ikke at vide at den glider ned af en automat med drikkevarer :p(btw, ville det ikke alligevel nærmere være en køler bag disken? eller er der rent faktisk en automat derinde?? altså det er totalt underordnet, men altså, ja)
  Ellers er de fleste af sætningerne sygt gode, du rammer godt, beskriver godt, men ja, få af dem kunne godt forkortes :)
  Jeg tror også sagtens at det første kapitel kunne bære at få lidt længde. :P evt. 1-3 afsnit mere, men det er også bare en smagssag. I will continue to read on!(når du publicerer noget igen)
  Lygofobi
  Lygofobi
  6
  547
  14
  Da mystiske Ty kommer til den lille by St. Nolan i Texas, er Susan den eneste, der ikke lader sig påvirke af hans tiltrækkende ydre og charmerende smil. Hun har nok at se til med sine studier og baren,...
  H.R Hella
  3 months ago
  Åhhh...nu har jeg lige indset noget: Jeg burde nok kalde det et køleskab (eller en køler, som du siger) i stedet for en automat...det virker, som om det er noget, kunderne selv skal hente...hm...Haha. Retter det med det samme:)
  impala
  3 months ago
  Aww, det gør mig helt glad at du tager feedbacken til dig! Det var præcis det jeg mente med automaten, fordi det var lidt sådan at jeg forstod det først, men tænkte lidt at du mente det andet ;)
  H.R Hella
  3 months ago
  Ja, det gjorde jeg...men det er fedt, du gjorde mig opmærksom på det��
Loading ...