FemaleDenmarkMember since 6 Mar 12Age 16Last online 2 days ago

Lad os tænke i cirkler

sys' i ikke at i skulle følge min yderst undervurderede instagram?? det sys jeg
instagram.com/sarahsandagerj/

 • For jeg er jo bare så triviel
  For jeg er jo bare...
  12
  144
  22
  by impala
 • Minutter med dig og mig
  Minutter med dig...
  92
  1199
  129
  by impala
 • impala
  3 weeks agoReply
  omg, det er jo kort sagt fantastisk
  aprilbarn
  aprilbarn
  13
  104
  9
  Du ville have været et aprilbarn. Deltager i Flash-Fiction konkurrencen, 50 ord.
  uden navn
  3 weeks ago
  du er jo ret enkelt dejlig
  impala
  3 weeks ago
  1 Like
  ej det var cute
 • impala
  1 months agoReply
  1 Like
  Sød tekst, meget poetisk, men jeg synes måske ikke den er så flash-fiction agtig, hvis jeg i hvert fald har forstået det rigtigt. Jeg får i hvert fald ikke en historie ud af det på nogen måde, kan hverken tænke frem eller tilbage eller se hvad du har udeladet som jeg selv skal kunne se i teksten. Fx. 'for sale: baby shoes, never worn' giver jo hurtigt indtrykket om at der har været noget spontan abort igang her eller sådan noget, nogle har mistet et barn, som den nok har glædet sig til siden de købte sko og så videre, mens ja… jeg fik ingen handling ud af at de spiste ærter. Det kan også være at jeg slet ikke er cool nok til at forstå en dyb metafor eller at der er noget jeg har overset, men det er bare min umiddelbare tanke.
  Det kan også være at det er mig, som ikke har forstået det der flash fiction ordentligt :) - hvad er dine tanker? Og vil du ellers forklare mig det jeg ikke helt har fået med, for jeg føler mig lidt udenfor de andres kommentarer haha...
  Afskrællet lørdag
  Afskrællet lørdag
  23
  322
  15
  Flash fiction: 50 ord
  Veronika S.
  1 months ago
  Tusind tak for din kommentar - kan godt forstå din pointe. Jeg vil give dig ret i, at der ikke er samme "slags handling" i denne lille historie, som i f.eks. "baby shoes, for sale, never worn."
  Jeg har i stedet valgt at lægge fokusset på en hverdagssituation, og derudfra har jeg kreeret et billede af to vidt forskellige personer omkring et spisebord. Så den egentlige historie ligger i personernes forhold til hinanden og deres meget forskellige personligheder, der afspejles gennem deres meget simple, men stadig utroligt afslørende handlinger:
  Jeg-personen prøver ivrigt at lukke op for en sårbarhed. Dette kommer til udtryk i, at hun skræller lag af ærterne(/sig selv) , og føler at hun til sidst står "helt nøgen i et udstillingsvindue". Og alt imens sluger den 2. person bare sine ærter uden at ænse lagene og dermed heller ikke de facader, der ligger mellem ham/hende og jeg-personen. Til slut bliver det for meget for jeg-personen, og hun vender det inderste ud af sig selv ud i køkkenvasken i et ivrigt sidste håb om at den 2. person endelig vil åbne øjnene, og få øje på hvad der ligger bag lagene/facaderne. Og om dette sker vides ikke ;)
  Håber det giver mening for dig - og for at være helt ærlig så ved jeg faktisk ikke hvem af os, der har ret haha - men dejligt at du sætter spørgsmålstegn ved det, din kommentar gav mig i hvert fald noget at tænke over :) x
 • impala
  1 months agoReply
  Dit farvedigt er utrolig godt! Meeeeeen…… der er nogle ting i det der alligevel ikke stemmer overens. Rød og blød passer slet ikke sammen - tvært i mod, rød er en meget stærk, skarp farve, der vækker store følelser. Måske ville du nærmere elske ham lige så lidenskabeligt som farven rød, end blødt.
  Derudover, ligesom Soffy påpegede - pastel er ikke en farve :-) - og selv hvis jeg tænker på nogle forskellige pastelfarver, så ville jeg ikke tænke tæt, men nærmere luftigt og flyvsk. Sådan nogle ting er måske gode at overveje i et digt som dette?
  Ellers elsker jeg de sidste to linjer virkelig meget! Og idéen er bare amazing.

  I digtet 2:30 AM elsker jeg specielt sætningen 'og skønt du er hele mit univers, er jeg ikke engang en stjerne på din mælkevej.' - den metafor er guld værd! Jeg forstår ikke helt hvorfor du kalder den AM - fordi du nævner det ikke i digtet, og man kan sagtens forstå hvad tid det er. Desuden plejer vi i Danmark ikke rigtigt at bruge AM/PM, fordi vi kører 24-ur og ikke 12-ur - og siden digtet er dansk giver det ingen mening for mig. Men ja, det er jo nok mere en smagssag, så bare se igennem fingre med den kommentar, hvis du er ligeglad (:

  Mine ribben er lavet af blomster er et utrolig stærkt digt, som jeg tror mange kan relatere til. Er i hvert fald selv tosset med det - kun to ting jeg vil påpege. 1 - i 3. strofe har du lavet en for/får fejl i sidste linje og det stresser mig måske en smule, haha c; - og 2. 'farvelige' er ikke et ord. Måske tænker du mere på farverige?
  Anyway, det er et virkelig godt digt! Elsker metaforerne og ihh det er altså bare et lækkert digt

  Elsker også 'Jeg drunkede i dine løgne' - lige til tumblr altså.
  Jeg farede vild i dine løgne virker dog som om at den prøver at holde den samme tone, men jeg ser ikke hvad det dårlige ved at fare vild i en park er? Altså hvorfor skulle det skabe den negative stemning og tomme følelse som man får ved 'jeg druknede i dine løgne'? At fare vild i en park ville i mine øjne nærmere være noget med at han i princippet kunne været faret vild i dine øjne, og bare se på dem. Jeg ved ikke om det måske var meningen? Ej ok sorry stopper

  Nå men, faktisk en rigtig dejlig digtsamling, så følger lige med hvis der kommer flere :-)
  2000 ord eller sådan noget lignende
  2000 ord eller såd...
  6
  144
  8
  H.Harbers
  1 months ago
  Kære impala! Først for fremmest; tusinde tak for din feedback! Bliver så glad når folk peger ting ud - både det negative og dårlige!
  Det med farverne er jeg helt enige med jer i, men da det var det første der poppede op i mit hoved, og føltes rigtigt at skrive ned, prøver jeg på at beholde det så længe at jeg selv er tilfreds hehe. Men ellers har du jo fuldkommen ret, både omkring det med pastel og farven rød :)
  Som du selv påpeger, yes, jeg har det med at skrive forkert og nogle gange opfinde ord der slet ikke findes haha. Det med for/får skal jeg selvfølgelig nok rette, tusinde tak!
  Omkring det med 2:30 AM ved jeg selvfølgelig godt at man ikke bruger det her i Danmark, men synes bare at det måske kunne give en fed klang (?) ville det være en idé at lave den om til "02:30" ? :)
  Omkring det digt med parken, menes det som at han bliver forelsket i en pige / tager interesse i en pige, som i forhold til Jeg- personen (som er en smuk skov), bliver sammenlignet med en park. Altså, han forelsker sig i parken som er en kopi og kedelig, i stedet for skoven som måske er mere spændende. Håber at du vil forstå, da det giver mening i mit hoved hah:D
  Igen, tusinde tak for de rosende ord, bliver helt forlegen og glad! Du er mere end velkommen til at rette og kommentere det du kan se! xx
  impala
  1 months ago

  02:30 eller bare 2:30 synes jeg lyder lige så godt i hvert fald! Men ja, smagssag, så det bestemmer du :
  - Jeg synes det med parken er meget bedre nu hvor du har forklaret det! Men jeg må indrømme at det ikke var det første jeg tænkte på ;)

  og hvor er det dejligt at du rent faktisk bare tager det til dig, i stedet for at blive 'sur' på mig! Folk har tit været lidt efter mig når jeg har peget ting ud :) - det var godt at du kunne bruge det!
  impala
  1 months ago
  Oh, og mørke dage er faktisk også et redt fedt digt! Vil der lige påpege at brug af 'overvinde' i anden sidste strofe måske ikke er heeeeelt on point. Prøv 'overbevise' ;)
  Ellers har det en amazing klang, og elsker at det rimer og bare jaaaaaa godt
 • impala
  2 months agoReply
  Kan rigtig godt lide den! Du har en god vinkel på autisme, og det virker virkelig som om du forstår det(jeg kan i hvert fald selv genkende nogle af situationerne). Jeg synes også at det er godt klaret at du har været i stand til at skrive fra en syvårigs vinkel, - det ved jeg at jeg ikke ville kunne, uden at lyde alt for barnlig og irriterende.
  Anyway, i like! Også selvom den er lidt gammel ;)
  Mozart
  Mozart
  25
  480
  30
  Rasmus er næsten helt normal. Næsten helt ligesom alle de andre. Der er bare én ting, der forhindrer ham i at være det. Ikke noget man kan gøre for, ikke noget der kan kureres. Det findes indeni. Det kaldes...
  Anna MV.
  2 months ago
  1 Like
  Haha, aw, er glad for at du kan lide den! Selv har jeg det lidt blandet med den, da den, som du siger, er ret gammel, og jeg (forhåbentlig) har udviklet mig en del siden. Men tusind tak :D
Loading ...