FemaleDenmarkMember since 6 Mar 12Last online 23 hours ago

"There's no key to happines. But there's also no lock, so you're good," - Dakota Wint.

- but as cliché as it might sound, I’d like for you to stick around. I wanted to grow old with you, and sit on the porch together, staring at a sunset, sharing beer and reading neversent love letters. and listen to metal because we will never not be the most hardcore kids on the block. at 90 years old we would still be young, because as the time stopped, we would stop growing up: uddrag fra en af mine digte.


Jeg skriver hvad jeg vil, når jeg vil, på den måde jeg vil, og jeg kalder det hvad jeg vil, fordi jeg kan hvad jeg vil.

 • impala
  1 weeks agoReply
  Halløøøj!
  Jeg har kun lige læst prologen, og er her for at komme med noget feedback c:
  Allerede i den første sætning tænker jeg 'hvad?', fordi at 'mentalt hospital' ikke er et rigtigt udtryk, tror jeg. I mine ører betyder mentalt hospital, et form for hospital inde i hovedet, på en eller anden ret spøjs måde? Som et hospital der foregår i din mentalitet? Jeg forvirrer mig selv helt vild bare ved et enkelt ord, kan du nok høre. Som regel vil man nok blive indlagt på en psykiatrisk afdeling, hvis man tror at personen er til fare for sig selv eller andre - ellers er det vel bare læge og terapi af forskellige arter. Men du ved, kunstnerisk frihed, og jeg kan mærke den her historie nok ikke foregår i Danmark und so weiter ~ så synes jeg stadig at Psykiatrisk Hospital er mere 'rigtigt' dækkende :-)
  Derudover virker det som om du bare er suset igennem prologen, for at få den overstået. Det virker ret usædvanligt at sige til sin datter at hun skal pakke sine ting dagen før hun skal afsted. + Det ville overhovedet ikke være behjælpeligt for hendes depression, så de ville 100% også være blevet frarådet det af lægen. Jeg ville personligt føle mig til last, som om mine forældre ikke ønskede min tilstedeværelse og typiske 'abandonment issues' hvis man kan sige det?
  Du kunne evt. lave en prolog der er sat nogle uger før, hvor de snakker om det første gang, eller dagen inden hun skal have afsted hvor hun tjekker om alt er pakket og klart und so weiter. Men det er også træls at jeg siger 'skriv hele din prolog om', i know, i know, siger det udelukkende fordi at jeg tror det vil hjælpe på historien, og jeg håber VIRKELIG at du ikke bliver fornærmet over noget af det jeg siger o:
  Derudover tror jeg helt klart ikke at en deprimeret person vil sige at det er overvurderet at være lykkelig. Jeg tror nærmere de vil tænke at det er undervurderet, og hade folk for ikke at sætte nok pris på det. Det er ikke sjovt at være deprimeret, det er ikke en oprørsk teenager og det er ikke noget du vælger. Det er noget du vil have styr på, det er noget som du gerne vil overvinde og det at det er så svært at overvinde gør én mere deprimeret endnu. Jeg synes at ved et emne som det her, skal du passe en del på med hvad du skriver, fordi at du skriver om en psykisk sygdom og du skal ramme den så præcist som muligt.
  Anyway, jeg håber noget af det her har været stof til eftertanke og sig endelig til hvis der er et eller andet jeg er helt forkert på. :p
  Derudover vil jeg også lige hurtigt smide mit yndlingscitat om depression ind, fordi why not? 'Depression is a flaw in chemistry, not character' og minde dig om at man ikke er en deprimeret person, men en person med depression.
  peace, love and harmony oder something along those lines, bye
  Depressed December ✵ Luke Hemmings.
  Depressed December...
  33
  493
  58
  "Jeg hedder Jenna, og jeg mener at det med at være lykkelig er overvurderet." "Hej Jenna. Jeg hedder Luke, og jeg mener det samme." En historie, hvor to deprimerede teenagere kommer...
  Eva S.
  1 weeks ago
  Tusind tak for feedbacken! Du har ret med det der, men anede ikke hvad jeg skulle kalde det. tænkte nemlig på en psykiatrisk afdeling, men jeg ved ikke helt... det er jo bare historie.
  DU HAR SÅ MEGET RET MED PROLOGEN, OG VAR HELLER IKKE TILFREDS, MEN VILLE SÅ GERNE PUBLICERE DEN.
  jeg vil så gerne lige tilføje, at jeg ved godt hvad det vil sige at være deprimeret, for skriver lidt ud fra mine tanker.
  har ikke rigtig prøvet på at gøre den her super realistisk, men ja.
  DU HAR RET, OG TAK FOR FEEDBACKEN.
  impala
  1 weeks ago
  SÅ LIDT HELD OG LYKKE MED AT GØRE DEN SKIDE GOD
  Eva S.
  1 weeks ago
  1 Like
  TUSIND TAK. TAK IGEN FOR RESPONS!
 • impala
  1 months agoReply
  yo, Damana!
  Jeg synes du har taget en rigtig interessant vinkel på emnet, og det er lykkedes dig pisse godt. Det er et fantastisk digt, der er kun en ting som jeg selv ville have lavet om.
  'Mens min mor spørger "var hun din ven?"' afbrød simpelthen læserytmen for mig. Jeg ville nok have lavet det om til noget i retningen af 'Mens min mor spørger om hun var min ven'. Det at der kommer anførselstegn midt i det hele fik mig til at stoppe forvirret op, fordi jeg lige sad med en god rytme i mit hoved. Det kan også være at jeg bare er tosset, men det var det eneste 'tip' jeg lige havde at give.
  Og er forresten mega vild med den sidste strofe, den er virkelig....first thing first, it's the realest. c;
  Men den rammer virkelig der hvor det gør noget, og du har brugt en kliche-metafor på en yderst fin måde(blodet på mine hænder kan ikke vaskes af).
  Så bravo, elsker dit digt(ikke at min mening er noget specielt, men whatever). Det er sådan noget jeg gerne ville købe i en digtsamling en dag!
  Bag Naboens Hæk
  Bag Naboens Hæk
  55
  299
  62
  // der boede en pige bag naboens hæk
  Damana
  1 months ago
  Ham kender jeg ikke, men jeg må da lige undersøge hans digte! :D
  impala
  1 months ago
  Han er heller ikke rigtigt en digter, hvis man kan sige det sådan. I hvert fald ikke sådan fuldtid. Han er en youtuber, som skriver digter og ind i mellem laver videoer over hans digte. Så hvis du ikke ved hvem han er, så kan det være svært at finde - but here's a link if you care to listen to one:
  Damana
  1 months ago
  1 Like
  Jeg må lige spare på min mobildata, men senere skal jeg helt klart tjekke det ud :D
 • impala
  1 months agoReply
  1 Like
  "You can't see your reflection in boiling water, similarly you can't see the truth in the state of anger so always analyze before you finalize."
  "Confidence is not knowing they'll like you, it is knowing you'll be fine if they don't."
 • Verdande

  mumbled "Taggeleg!"

  2 months agoReply
  Så skete det endelig! Efter et par måneder blev jeg tagget af @[Citronmåne] til at skrive fem sandheder om min skrivning. Here goes...

  1. Jeg skriver konstant, jeg skriver bare aldrig på noget, som kan føre til noget
  2. Jeg skriver udelukkende for sjov
  3. En eller anden dag bliver jeg berømt og I vil alle sammen bøje jer i støvet for mig! MUAHAHA!! (I wish)
  4. Jeg har svært ved at skrive, hvis jeg ikke kan tegne samtidig. 50% af min inspiration kommer fra de tegninger, jeg laver.
  5. Min yndlingsting ved at skrive er, at bygge karakterer op. Jeg er så stor fan af karakterer, at jeg laver dem inden jeg skriver historien om dem (er det en dum måde at gøre det på??) XD

  Det var det. Jeg tagger @[Impala], @[TheFlyingWombat] og @[Keglen], så nu er I tvunget til at skrive noget *ondsindet manisk latter* ^^
  impala
  2 months ago
  ej hvad er det nu for noget, så spændende er min skrivning da slet ikke.... fem sandheder? ok det bliver spøjst
 • Sofie R. E.

  mumbled "Vindere af feedback!"

  3 months agoReply
  1 Like
  En dag forsinket, jeg ved det, men fik aldrig tændt min computer i går, fordi jeg skulle så meget andet.

  MEN nu kommer de to vindere af hver 250 ords feedback fra AO konkurrencen:
  Den med bedste feedback: @Lukas I. C. (Kan ikke tagge dig herfra, prøver fra pc...)
  Random trukket ud: @[Impala]

  Tillykke!! Bare skriv hvilken movella i vil have feedback på her :)
  impala
  3 months ago
  Ej, yay! Well, Soffy, kan vi snakke om det over fb maybe? har ikke lige nogen liggende på movellas c;
  Sofie R. E.
  3 months ago
  2 Likes
  Lukas: Jeg kigger forbi, hurtigst muligt! :D
  Sassy(var det ikke det kælenavn jeg engang var så opfindsom at finde på til dig? ;)) Du skriver bare!
  Lukas. I. C.
  3 months ago
  Okay, super ;D
Loading ...