FemaleDenmarkMember since 3 Nov 12Last online 2 months ago

Twitter: @Hoiitschristina

Heyooo.
Jeg er en 14-årig dims, som ikke rigtig er online herinde længere. Jo, jeg stalker mine egne historier, men jeg læser ikke danske bøger/historier længere. Jeg er på Wattpad meget, though."Christina, is a lovely whip smart, worldly person with a slight streak of madness that enlivens conversations and entertains anyone who meets her. She is a magnetic artist. She lives every day like an artist. She instantly put me at ease with a warm feeling of familiarity. Maybe she has this effect on everyone, of giving the impression that she is an instant friend, or maybe we hit it off in some unusual way. She has a pure heart and believes in fairness. She is a team player and will put as much effort into a loved ones project as her own. She has a wicked sense of humour. Her beauty is timeless and classic. She values nuturing above all else. She puts you at ease with her beauty but at a turn can remind you she is the most stunning and intelligent woman in the room." - Urban Dictionary

 • Christina O.

  mumbled "You And I"

  6 months agoReply

  *Warning, akavet mumble på vej.*


  Såe... Jeg ved godt at jeg ikke rigtig har været aktiv herinde for nylig og sådan noget, men klokken var lort (er den stadig) og jeg kedede mig, så jeg tog alle kapitlerne fra You And I og satte dem ind i word.
  Hvis du har læst You And I; Tillykke, du har læst 18369 ord (og det er uden titler og mine underlige beskeder og sådan.) Wow... Det er faktisk mange ord. Yep.
  Xx Christina
 • Christina O.

  mumbled "I'm back bitches!"

  9 months agoReply
  Hey people! Jeg ved godt jeg OVERHOVEDET ikke har været online i utroligt lang tid, men jeg havde problemer med min gamle computer, så kunne ikke skrive på mine historier, læse historier eller indlæse kommentarer. Sorry.
  Jeg har fået en ny computer nu, så det bliver ikke noget problem længere. :-)
  Nu til noget helt andet; Hvordan har i haft det mens jeg har været væk? Hvad har i lavet?
  Hos mig er der sket mange ting. Jeg blev konfirmeret tilbage i maj, og jeg var til One Direction koncert her den 17 med en af mine bedste veninder. Vi havde en fantastisk tur - bortset fra hjemturen. Vi skulle gå fra Parken hen til Hovedbanegården, for derefter at vente halvanden time på toget. Da vi så endelig kom på toget, havde vi selvfølgelig ikke siddepladser, toget var fyldt (Sådan seriøst. Gangen hele vejen ned igennem toget var spærret af mennesker), og vi var nødt til at sidde på gulvet.
  Var der andre, som var til One Direction koncert enten den 16. eller 17? Hvis der var, håber jeg i havde en god dag. :-)
  - Christina O. xx
 • Christina O.

  mumbled "Opdateret"

  11 months agoReply
  Hey Pepsi's!
  Som nogle af jer nok ved, opdaterede jeg Getting Over You i går. Jeg er virkelig... Skuffet over mig selv. At det skulle tage så lang tid! Ugh. Jeg ved godt at jeg er seriøst dårlig til at opdatere, men som jeg efterhånden har sagt op til flere gange, skyldes det min åndssvage computer. Movellas og nogle andre hjemmesider virker ikke optimalt på den, og det irriterer mig virkelig. Efter min konfirmations, har jeg tænkt mig at købe en ny computer, som forhåbentlig virker ordenligt. Ellers må jeg bare blive ved med at stjæle min fars. Hehe. :-)
  Christina O. xx
Loading ...