FemaleDenmarkMember since 6 Jan 13Last online 2 months ago

Hejsa.
Jeg elsker at læse movellaerne her inde, og alt i alt er det vidst den eneste grund til, at jeg har denne bruger. Jeg har dog prøvet at skrive en movelle - den blev dog også ganske populær (over 300 likes skal det lige siges) men problemet med mig, er, at jeg simpelthen ikke kan finde ud af at skrive en movelle færdig. Virkelig.
Jeg kan måske skrive 7 lange kapitler - and that's it. No more from mig.
Jeg får simpelthen skrive blokade, hvilket jeg selvfølgelig synes er aveligt, fordi jeg KAN godt lide at skrive. Jeg elsker at udfolde mine idéer til ord.

Jeg skriver det her klokken lort om aftenen, fordi jeg ikke har andet at tage mig til.
Det giver ingen mening at skrive det, da der tilsyneladende ikke vil være nogen til at læse - jeg er ret anonym her inde. Men en dag (måske) vil jeg prøve at skrive igen - forhåbentlig.
Det ville være lækkert.


Men for resten så elsker jeg One Direction overdrevet højt. Jeg er en Zayn-pige, men jeg elsker dem alle sammen selvfølgelig, ik. Har bare et eller andet for den lækkerbisken.
Jeg er den ultimative directioner - jeg ved stort set alt om dem. Men bortset fra det, så har jeg rent faktisk et liv, i forhold til hvor meget tid jeg bruger på disse 1D drenge.

Jep. Det var så en lang roman det blev til. Og tak til dig som læser det her (som der sandsynligvis ikke eksisterer, fordi hvem fanden gider at tykke ind på min profil - jeg er et ikke-interessant menneske)

Og undskylder meget for mit mærkelige navn, men seriøst ALLE var optaget. I hvert fald alle de gode.

 • Gotta be you
  1 Like
  Den er virkelig god! Wow!
  Kan allerede forestille mig, at Marcel kommer til ballet som Harry agtig. Du ved, helt overdrevet lækker osv. Glæder mig til at læse mere! :D Og hvornår kommer næste kapitel egentlig? :)
  The Locker Boy | One Direction
  The Locker Boy |...
  240
  6308
  251
  At elske Alexis Starr er lidt af en selvfølge. Hun har et liv, de fleste ville myrde for at få. Sammen med sin klike af venner bestående af Zayn Malik, Louis Tomlinson og Bea Harrison styrer de skolen,...
  Adison
  5 years ago
  Mange tak! Forhåbentlig kommer næste kapitel smart. xx
  Thea J.
  5 years ago
  Er helt enig :D
  Gotta be you
  5 years ago
  Okay :D xx
 • Gotta be you

  mumbled "Godnat"

  Ja, det der står ovenover. Godt nat til alle og til ingen, for så vidt jeg ved, er der ingen der læser det her. Griner inden i over hvor sørgelig jeg er. Lige nu ved jeg ikke helt, hvad jeg skal gøre af mig selv. Gå i seng? Mumble videre så jeg kan spamme hele mumble siden, eller hvad? Tage et bad?

  Jeg er skide forvirret, og jeg aner ingeting. Ved efterhånden ikke hvad der sker.
  Men tror bare jeg går i seng. Det er vel den eneste mulighed, så jeg kan blive nogenlunde klar i hovedet.
  Og May, forhelvede, du sidder sgu da og diskuterer med dig selv, og omtaler dig selv i 3. person. Flot hunny. Og skrid så i seng.
  Sofie R. E.Editor
  5 years ago
  Kender godt det når man ender med at diskutere med sig selv xD Så må det blive et godmorgen til dig, i min tid i såfald :-)
  Gotta be you
  5 years ago
  Hahah ja, jeg diskuterer alt for meget med mig selv - specielt om aftenen! Men også godmorgen (godeftermiddag) til dig herfra :)
Loading ...