DenmarkMember since 23 Apr 13Last online 9 months ago

 • Gepfandet

  Nyt forlag søger forfattere og læsere

  5 years agoReply
  1 Like
  Kære Movellas

  DreamLitt.com er et nyt forlag, der arbejder efter et helt nyt koncept. Hos os er det læserne, der er med til at udvælge de titler, som vi skal udgive. Selvom det er læserne, der er med til at vælge, så arbejder vi stadig med redaktører, grafikere og illustratorer - kort sagt går vi ikke på kompromis med kvaliteten.

  Hvis man bliver antaget på DreamLitt, så er det fordi man skriver til læserne, og fordi der er muligheder i forfatterskabet.

  Da vi lige har åbnet for beta-test af vores system, så søger vi manuskripter af alle slags. Hvis man sender et manuskript ind, så får man som minimum feedback og hvis alt flasker sig, så har man endda en udgivelse.

  Vi søger også læsere - Læsere, der kan fordybe sig i bøger og leve sig ind i historien - Vi kalder dem beautiful readers: http://dreamlitt.com/forlaget-dreamlitt-.. - Og vi er sikker på, at der er mange af smukke læsere på Movellas.

  Hvis du skulle være interesseret i at læse eller skrive for et nystartet forlag, så kig forbi vores hjemmeside og opret dig som forfatter eller læser. Vi håber på at se dig på DreamLitt.com

  Mvh
  Rikki Tholstrup Jørgensen
  DreamLitt
  Sofie R. E.Editor
  5 years ago
  Jeg vil da tjekke det ud:)
  Anja AH
  5 years ago
  Tjekker det også ud :)
  Emma K. Pedersen
  5 years ago
  Lyder spændende :)
Loading ...