MaleGermanyMember since 1 Sep 13Last online 4 years ago

 • gabrietel

  International Newport Group

  4 years agoReply
  Virtuelle bestrebelser: Automatisk generert Cardless betaling alternativer gevinst primærfaktor

  Blant en fortsatt-gjenopprette økonomien hadde Sykes bedrifter, en leverandør av outsourcede kundeservice og teknisk støtte, nylig å forskuddsbetale business reiseutgifter for ansatte med mindre enn gode kreditt.

  "I denne økonomien, mange av 1100 ansatte [som reiser for Sykes] enten ikke har kreditt eller ikke kredittverdige å få kredittkort," forklarte Alan Mazzola, direktør for global økonomi og reisetips tjenester for Sykes, har ca 48 000 ansatte. "Så vi overfor utfordringen med å forskuddsbetale [leiebiler] og hotell."

  Sykes er en av ca 145 amerikanske selskaper som har sin egen Airlines rapportering Corp-akkreditert Corporate Travel avdeling, ifølge ARC, betyr det kan bestille sin egen luft, hotell og leie bil reserveringene bare som en travel management selskap. Forhåndsbetaling av Bilutleie var ikke en stor utfordring fordi Sykes satt opp en direkte betalingskonto med bilutleie kjede. Forhåndsbetaling av hoteller, men var vanskeligere, som selskaper ikke kan bare sette opp direkte fakturering kontoer med spesielt hotell selskaper, bare med enkelte Hoteller som ofte er franchiser, ifølge Mazzola.

  Videre forhåndsbetaling av et hotell vanligvis innebærer fakse eller sende en kopi av kredittkortet, et ID-kort og en hotel bestillingsskjemaet, en prosess som skaper flere potensielle problemer. Telefakser kan gå tapt, feilplassert eller ikke logget riktig, noe som resulterer i tapt reservasjon. Det er også muligheten for svindel hvis kredittkortinformasjonen er stjålet. Også bemerket Mazzola at hver Hotellkjede bruker en annen form for slike transaksjoner, i stedet for en standard dokumentet. Men langt den største smerter punkt Mazzola følte med denne metoden var avstemmingsprosessen på slutten av hver måned.

  "Jeg kan ha seks eller syv sider av kredittkortbelastninger og jeg må finne hvem de er for og ringe hver individuelle hotellet for å få en kopi av kvitteringen for regnskapsavdelingen og deretter betale i banken," Mazzola sa. "Det er en svært langvarig prosess."

  I juli, men begynte marerittet å minke. Sykes implementert amerikanske bankens virtuelle betalingsløsning, Travel VirtualPay. Lansert som pilot i mai 2012, integreres løsningen med sabel global distribusjon system og betaling selskapet Conferma å generere bruke én virtuell kontonummer ved bestilling. US Bank reise produktsjef Mary Miklethun sa reise VirtualPay er for øyeblikket bare tilgjengelig for hotel transaksjoner, men fremtidige forbedringer inkluderer muligheten til å betale for flybilletter og bilutleie.

  "Det ville ta om to hele dager av min måned å forene alle kredittkortbelastninger-det var et absolutt mareritt," Mazzola tilbakekalt, "så har et produkt som [reise VirtualPay] tiltre lek var en godsend."
Loading ...