FemaleDenmarkMember since 9 Aug 14Age 22Last online 6 months ago

18 år gammel. Københavner i hjertet. Melankolsk poet. Forkærlighed for ordet 'bittersød'. Elsker alt med kanel. Voldsomt kynisk overfor teenagere. Utroligt selvironisk. Livet er mit fuldtidsarbejde. Stolt egoist. Hader ikke at få ret. Nyder dagligdagens negativitet. Griner ofte af attentionwhores på nettet. Dyrker teatersport og poetry slam - og lagengymnastik. Forfærdeligt frankofil. Stor fan af hvidvin og generel fuldskab. Tror på karma. Har en hjerne, en stemme og en mening. Hader at diskutere med kommunister og religiøse idioter. Rendyrket luksusdyr. Hudløs romantiker. Du kan bare kalde mig frk. Sortseer.

 • Frk. Sortseer
  Jeg kan godt lide historien. Den er stærk og medrivende.

  Der er en del stave- og tastefejl, som skal rettes. Jeg synes også det af og til er lidt rodet og forvirrende, og ikke så simpelt som det burde være. Prøv at arbejde med, at hendes følelser og oplevelser er lidt mere konkrete, frem for flyvske. Jeg tror det kunne blive rigtig godt.
  Fight
  Fight
  3
  515
  6
  16 årige Adriana prøver at overleve, kampen mod magten, hendes landsby er blevet bombet, og hun er nød til at flygte for at overleve. følg med mens Adriana, kæmper på liv og død. Men hvem kan man stole...
  Sofie Hoé
  3 years ago
  mange tak for feedback! skal prøve at holde det lide mere overskueligt
Loading ...