FemaleDenmarkMember since 25 Dec 09Age 22Last online 42 minutes ago

Live ⋆ Love ⋆ Laugh
\\ Egentligt er jeg bare en 22-årig pige der funderer en del over livet, og bruger alt for mange penge på at samle stempler i sit pas ved at rejse til de fjerneste destinationer // ☺

 • Frederikke
  7 hours agoReply
  Jeg vil gerne gøre mig enig med Karoline her. Det kunne være så fedt, hvis du postede et citat hver dag (Det bliver godt nok en masse citater, men det kunne være det ret exciting)
  Men super god idé. Citaterne er meget inspirerende. x
  min citat samling : 2018
  min citat samling...
  5
  251
  3
  dette er min citat samling : her vil jeg poste en masse citater, som jeg vil dele med jer. husk, hvis i på den ene eller anden måde kan relatere, så er i ikke alene, og tøv ikke med at sving mig en...
 • Frederikke
  7 hours agoReply
  Lige et godt og hurtigt råd du kan bruge, når du skriver videre, det er, at det måske ville være godt at skrive lidt længere kapitler. Det at du ikke skriver så lange kapitler gør, at du ikke holder læsernes opmærksomhed i din hule hånd i specielt lang tid.
  Prøv derfor at lav dem lidt længere, for på den måde fanger du os også i længere tid.

  Du skriver jo super godt, og det ville være synd, hvis ikke du får os fanget i dit univers med din historie. Skriv derfor endnu flere tanker, beskrivelser og følelser ind i dine kapitler. Derved bliver de automatisk længere.
  Prøv også at lav lidt "luft" i dine kapitler. Altså tryk på enterknappen hver gang en ny person snakker. Det gør også kapitlerne mere overskuelige.

  Jeg glæder mig til at læse med videre. x
  Hjælp, jeg vil ikke mere
  Hjælp, jeg vil ikk...
  1
  19
  1
  vil du have en hårrejsende novelle, som sætter gang i alle dine sanser og følelser, så ville denne novelle være en god start
 • Frederikke

  mumbled "Tak for jeres nomineringer og tak for JER"

  2 days agoReply
  7 Likes
  Hej venner,

  Jeg har kigget nomineringerne igennem til dette års Movellys og jeg er blown away! Tusind tusind tak for alle jeres dejlige nomineringer i de forskellige kategorier. I aner ikke, hvor meget det betyder.

  Hvad der dog betyder mest for mig, er ikke så meget mine egne nomineringer. Det er mere det at se, hvor mange af JER fantastiske og unikke Movellister, der ligeledes er blevet nomineret i de forskellige kategorier. I fortjener alle og enhver at vinde, og derfor er jeg sikker på, at de rigtige vinder nok skal findes. Uanset hvem det bliver.

  Igen - tak for mine nomineringer. Og held og lykke til jer alle. I fortjener det. Jeg er glad for, at Movellas har et så stærkt forfatter team og et dejlige fællesskab som I alle er en del af.

  All the love and love always. x
  Alittlebubble
  2 days ago
  Har slet ikke set nogle stavefejl haha XD
  Louise M.
  2 days ago
  Du er den sødeste, årh <3 igen stort tillykke, du fortjener det så meget!! knus
  Karoline A.
  1 days ago
  Tillykke, det er uden tvivl fortjent! <3 <3 x
 • Frederikke
  2 days agoReply
  Uhhhh når Dylan O'Brien er med, vil jeg uden tvivl følge med haha . x
  Falling stars
  Falling stars
  1
  31
  2
  Everly V. Salazar, og hendes mor og far flytter fra Leeds til Dover. På sin nye skole møder Everly, Alice og de to piger bliver hurtigt venner. Men Everly møder også en mystisk dreng, som giver hende problemer...
  L. B. Herondale
  2 days ago
  Haha, nu har jeg ændret både hans navn og øjen farve i historien, men håber da du læser med alligevel ;) x
Loading ...