FemaleDenmarkMember since 11 Jan 14Last online 21 minutes ago

You're all fabulous <3

Tips, tricks og ideer - 5

by , Friday March 17, 2017
4 Likes
2 Comments
Tips, tricks og ideer - 5

#5

Så fik jeg tid til at skrive et nyt indlæg. Og denne gang skal jeg fortælle om respons.


Read more

 • Frk. Lu

  The Steven Dimensions - The Game

  2 weeks agoReply
  Den nat hvor Magnus vågnede med et sæt, vidste han overhovedet ikke, hvad der ville ske. Han var vågnet ved et specielt grusomt mareridt, men han kunne ikke ligge sig til at sove igen. Så han besluttede sig for at gå en tur - det kunne sikkert godt hjælpe på det.
  Magnus rejste sig lydløst ved hjælp af sine krykker og begyndte at gå. Han sørgede for hele tiden at kigge sig over skulderen, så han pludselig ikke ville blive overfaldet. Og han gik. Og han gik lidt længere. Indtil han kom til noget mystisk. Det var sort, det var stort. Og Magnus tænkte, at det nok var bedst at gå tilbage igen -tilbage til Demian og Elia - men tingen var spændende. Den var nærmest dragende. Så han baksede sig tættere, indtil han stod lige foran an den.
  Til sidst besluttede han sig for at gå tilbage igen, så han vendte sig. Og der fik han øje på et frygteligt syn: En stor, fed edderkop er stirrede på ham med sine otte klamme øjne. Og når han mente stor, så var den stor. Den var i hvert fald næsten lige så høj som ham selv og mindst ligeså lang. Så Magnus bakkede, mens han kvalte et skrig. Også... blev der suget i ham.
  Det næste han vidste, var, at han stod på noget der hed Baker Street, det var mange mennesker, og det var midt på dagen.

  ---
  Som I kan se, så spawner man et eller andet sted i London, så man skal lede efter portalen hjem. Det bliver sjovt, ja? xD

  https://movellist-frk-lu.wixsite.com/the..
  Frk. Lu
  1 hours ago
  ((Godmorgen ^^))

  //Izzy//
  Hun rejste sig, proppede hænderne i sine bukselommer og begyndte at gå. De gik ind på hendes værelse, og hun lukkede døren efter dem og smed sig på sengen.
  Knuden
  1 hours ago
  ((Lu husk Kit, hvis du har tid :) ))
  Yoongi
  6 minutes ago
  ((Åh nej, har fået en ny ide til en karakter xD
 • Frk. Lu

  Amerika: 1960'erne (Spillet)

  2 months agoReply


  Personer:
  Blanchard, Kathryn - 23 år - bibliotekar - (hvid)
  Davidson, Joice - 20 år - servitrice - (hvid)
  Hei, Chun - 17 år - butiksmedarbejder - (farvet)
  Laverne, Alisa - 19 år - husmedhjælper - (farvet)
  Laverne, Dylan - 23 år - lærer (farvet skole) - (farvet)
  Mayfield, Charlotte - 21 år - husmor - (hvid)
  Mayfield, Joseph - 25 år - forretningsmand (bank) - (hvid)
  Presten, Owen - 20 år - uddannelse (bank) - (hvid)
  Wilkerson, Marjorie - 46 år - husmedhjælper - (farvet)
  Yaseong, Junho - 19 år - butiksmedarbejder - (farvet)

  Der er selvfølgelig nogle ”regler”, som de fleste hvide og farvede overholder, men dem kan i spørge ind til, da det godt kan være lidt messed up o___o Så det må I lige bære over med mig xD

  Vi er i Holly Spring, Mississippi. Det er sidst på sommeren, men her er lige så varmt, som da sommeren startede. Varme, sol og myg er hvad der hærger de ca. 2000 indbyggere her i 1960. Ligesom de andre fleste steder i Amerika, bliver de farvede set ned på, og ingen gør noget ved det. Eller det begynder nu her. De farvede er ved at få nok, og Borgerrettighedsbevægelsen er ved at tage til. Hvordan mon det er i Holly Springs?
  Vores dag starter en varm formiddag, lad os sige omkring klokken 10, og der er allerede fuld gang i byen. Der bliver handlet ind, børn bliver undervist, der bliver arbejdet, der bliver knoklet. Solen bager og det går sin vante gang. Alt er som før. Eller er det? Folk har forskellige meninger om det. Man begynder at kunne mærke den sitrende ting lige under overfladen, som bare venter på at vælte op og rode rundt i det hele. Det uventede. Kaosset.
  Frk. Lu
  1 months ago
  ((Hvis du har lyst, og overskud, Ids, vil jeg da gerne tale med dig herinde <3))
  Yoongi
  1 months ago
  ((Nå nå. og ja det vil jeg gerne <3))
  Frk. Lu
  1 months ago
  ((Yay xD Hvad kunne du tænke dig? <3))
 • Frk. Lu

  Amerika: 1960'erne (Tilmelding)

  2 months agoReply


  Til dem som ikke ved det, er jeg vild med Niceville. Og da jeg sad og læste bogen (igen), kom jeg til at tænke på, at vi aldrig har haft et rollespil der foregik i Amerikas 1960’er. Den gang hvor de sorte kæmpede for deres rettigheder, den gang hvor sorte kvinder tog sig af de hvides børn - hvis man med og vel havde penge til det. Den gang var 1 dollar det samme som 8,10 dollar i nutiden! (50,77 danske kroner - i dag).
  Så selvfølgelig har jeg valgt, at kreere dette rollespil der starter i 1960. Og det kan godt være, at I føler, at I ikke bør vide mere om denne tid, men her kommer det alligevel. For det skal være så tæt på virkelighe-den, som vi kan - vi skal prøve at rejse tilbage i tiden (57 år tilbage i tiden) og spille mænd og kvinder i Amerika.
  LET’S DO THIS!

  Lad os lige høre lidt af det mest væsentlige:
  Som følge af Nordstaternes sejr i den Amerikanske Borgerkrig (1861-1865) ophørte slaveriet i USA. Dette var imidlertid ikke ens betydende med, at den sorte del af befolkningen var fri i den henseende, at de havde samme muligheder og rettigheder som hvide.
  Ganske vist var der lige stemmeret for alle uanset hudfarve. Men valgsystemet i USA fungerede på den måde, at folk ikke automatisk fik stemmeret, men først skulle registreres som vælgere. Hvis en afroame-rikaner ønskede valgret, blev vedkommende ofte chikaneret af hvide racister. Derfor blev kun ganske få sorte registreret som vælgere, også selvom de udgjorde cirka 10% af den samlede befolkning.
  Mange steder - specielt i sydstaterne - var der skoler forbeholdt hvide børn, og skoler udelukkende til sorte elever. Da forholdene i de sortes skoler var langt under standarten i de hvides ditto, resulterede det i, at de hvide fik langt den bedste uddannelse.
  Derudover blev sorte og hvide holdt adskilt i ventesale, busser og toge. Hvis en hvid ikke kunne finde en siddeplads i et offentligt transportmiddel, skulle alle farvede på en stolerække rejse sig op for ham/hende således, at personen kunne sidde ned uden at have en sort ved siden af sig.
  Adskillelsen gjorde sig ligeledes gældende i hoteller, restauranter, toiletter og parker. De fleste - og altid de bedste - af disse var forbeholdt hvide.
  Hvis det skulle ske, at en sort kom til at gå ind på et af de hvides toiletter, så blev der ikke set godt på det. Sorte blev slået halvt ihjel, hvis de kom til at gå ind et sted, de ikke måtte. Det eneste tidspunkt en sort måtte bevæge sig ind på en af de hvide ”grunde”, var når de skulle købe ind for hvide - man skulle altid have uniform på, ellers blev man slået end (I know, det var et barskt miljø o___o)

  De hvides syn på de sorte:
  I mange år - også i 1960’erne, ja - så hvide sorte som skadedyr fulde af fremmede sygdomme. De hvide levede nærmest i konstant frygt for at blive smittet med et eller andet fra de sorte. Det var derfor, at man levede i så opdelt et samfund. Selv byerne var opdelt i områder, hvor kun hvide boede, og hvor kun sorte boede. Økonomien var også vidt forskelligt, da hvide mente, at de sorte ikke havde brug for så meget, som dem selv.
  Dog kunne sorte godt få arbejde. Sorte mænd kunne få arbejde hos hvide mænd med store bomulds-marker eller andre form for marker, de kunne få arbejde i sorte butikker, de kunne få arbejde hos store byggefirmaer og så videre. Sorte kvinder kunne også få arbejde i sorte butikker, men de fleste blev husk-vinder for hvide familie, hvor de passede børn og lavede andre huslige ting. Også her var der opdelt. De sorte medhjælpere måtte kun bruge et glas, en tallerken og et par bestik og kun det til at spise af. De fleste fik lavet toiletter, som kun de sorte måtte bruge. (Ens grund blev mere værd, hvis man installerede sådan et toilet o___o)

  Mode og krop:
  Første ting der lige skal ligges vægt på er, at kvinder og mænd ikke ser ud som i dag. Høje kvinder var et sjældent syn og meget, meget muskuløse mænd (bodybuilder typen) var heller ikke normalt. At kvinder var buttede og havde fedt på kroppen, var helt normalt - mere for sorte kvinder end hvide. At sorte mænd var muskuløse på grund af hårdt, fysisk arbejde sås meget, mens hvide mænd var knap så musku-løse. Og sådan var det. (Dette er meget vigtigt, bare så vi ikke kun får supermodeltynde kvinder og body-builder fyre xD)

  (Fortsættelse følger xD)
  Frk. Lu
  2 months ago
  Aw, Chester og jeg kan godt lide ham ^^ xD
  Queen Sun
  2 months ago
  Aw han er fin xD
  M.L.ove
  2 months ago
  Havde ikke så meget inspiration, det kan være han udvikler sig lidt gennem rollespillet, og måske afviger lidt fra hans skema xD Det finder vi ud af xD Men tak xD
 • Frk. Lu

  mumbled "In a Heartbeat"

  2 months agoReply
  2 Likes

  Så blev det den første august, og jeg tænkte, at jeg ville skrive en mumble. Fordi det er hundrede år siden, jeg sidst gjorde det.

  Nåh, men for 18 timer siden blev kortfilmen "In a Heartbeat" udgivet, og den er super, super sød. "In a Heartbeat" handler om drengen Sherwin, hvis hjerte jagter hans crush, Jonathan. I burde se den, så her er videoen:


  Hvis I vil læse mere om kortfilmen, så er der et link her:
  buzzfeed.com/saavonsmalls/brb-im-sobbing..

  Jeg håber, at I vil have en fortsat god tirsdag og første august <3
  Frk. Lu
  2 months ago
  Aww, det lyder som en god ide :D <3
  L. R. Bourgeat
  2 months ago
  <3
  Frk. Lu
  2 months ago
  <3
 • Frk. Lu
  6 months agoReply
  2 Likes
  Så blev det vidst tid igen xD

  Nåh, men lad mig nominere:
  - Marvel universet, fordi der er så mange forskellige karakterer og mysterier at lege med. Jeg mener, Marvel har nogle store muligheder.
  - DC universet, det er ligesom Marvel, men til gengældt er det mere mørkt. DC er kendt for deres mørke universer, som kunne være sjovt at lege med.
  - Supernatural. At kunne undgå et mørkt overnaturligt univers er umuligt. Desuden er karakterene sjove og gennemtænkte. Perfekt! xD
  - Disney. Disney, Disney, Disney. Behøver jeg at komme med en grund? Alle kender Disney, og alle har deres ynglings Disney-film. Derfor xD
  - Dreamworks. Kendt, men ikke nær så kendt som Disney. Desuden har de lavet nogle rigtig godt, humoristiske film som jeg elsker.
  - Teen Wolf, fordi... hvorfor ikke. Det er overnaturligt, men en helt anden dur end fx Supernatural.
  - Sherlock Holmes et super fedt, gennemtænkt show. Jeg elsker karaktererne, det foregår i nutiden, og der er sindssyg mange muligheder for nye historier, ships og meget, meget mere.
  - Tolkiens univers. Det er pretty much det samme i alle hans bøger, men det giver stadig en masser af muligheder og ideer. Og masser af alternative historier, nye personer, nye folkefærd og meget, meget mere.
  - Harry Potter. Der behøves næsten ingen forklaring. Jeg mener, det er Harry Potter, Drengen Som Ikke Kunne Slås Ihjel. Selvfølgelig skal det nomineres. Desuden kan man proppe det nye univers herind under - Fantastic Beasts And Where To Find Them!
  - Narnia. Narnia er en af de historier, jeg husker bedst. En tur gennem et garderobeskab? Tjek. Har jeg prøvet det flere gange? Tjek. Virkede det? ...nej, trist nok... derfor skal det nomineres xD
  - 13 Reasons Why, en ny, mørk, ond serie. Eller en bog som har taget verdenen med storm. Onde karakterer, ingen er gode, ingen er uskyldige. Alle er skurken. Derfor skal den også se verdenens lys: den er ond med ondt på, og den har taget verdenen med storm.
  - Tim Burtons univers. Alle sammen. Disse underlige, nogle uhyggeligt, historier som man ikke kan lade være med at elske: Edward Saksehånd, A Nightmare Before Christmas, Miss Peregrine, Corpse Bride og mange mere.
  - Percy Jackson for hvem vil ikke gerne være halvgud. Jeg mener, HALVGUD! Det kunne være så finomenalt at være halvgud, selvom farerne lurer alle veje.
  - Hunger Games. Hvorfor? Jeg har det med at falde for alle de onde universer. Hunger Games er et ondt mørkt sted og der er mange muligheder her. Hvordan foregik det første spil mon? Hvordan var distrikt 13 i deres storhedstid? Hvem fandt på Dødsspillet?
  - Den Grønne Ø. Mette Finderups univers er superfedt, og det har fået en stor plads i mit hjerte. Den Grønne Ø foregår i vikingetiden, og hvis der er en ting, jeg ved, så var det ikke altid, at det var sjovt xD
  - Star Wars. Jeg mener, vi fik nye film, derfor nye muligheder og endnu flere end der var før.
  - Maze Runner. Et super fint univers. Elsker karaktererne og universet ^^
  - Merlin. The Fandom who waited! Elsker Merlin og jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvad der ville være sket, hvis Merlins hemmelighed var brudt ud tidligere, eller hvis Arthur var overlevet, eller hvis Morgana aldrig havde vendt sig mod sine venner og familie.


  Gud, hvor har jeg skrevet meget i år xD Og skrevet "super" mange gange xD Gad vide om nogen overhovedet orker at læse det her? xD Oh, well xD
  Fia V.
  6 months ago
  Uhhh ... Ja! Tolkiens univers er genialt!
  LenaBlakEditor
  5 months ago
  1 Like
  LenaBlakEditor
  5 months ago
  1 Like
  lol, forkert link

  Døde piger lyver ikke

  by LenaBlak, Friday April 14, 2017
  Skriv om sorg, traume og mobning og vind bogen bag Netflix-succesen Der er 13 gode grunde til at deltage i denne konkurrence
  Read more
Loading ...