FemaleRussian FederationMember since 21 Nov 13Last online 3 years ago

 • franselvaggia

  Bp Holdings Tax Management Wat Doet De IRS Over Terugbetaling Van frauduleuze Belasting?

  washingtonpost.com/blogs/federal-eye/wp/..

  Previous week, schreven wij een over Inspecteur-generaal Verslag dat show dat de Internal Revenue Service weggaf bijna $ 4 miljard aan aan frauduleuze belastingrestituties identiteitsdieven, met honderden uitbetalingen per piece gaan enkele addresses in land zoals Litouwen, Bulgarije en China.

  Een distinctive IG analysis uitgebracht in September aangehaald long contract ingen bij het van sluiten Gevallen identiteitsdiefstal dat de IRS gemiddelde van een door brought zeggen 312 dagen bij het van oplossen dergelijke zaken.

  SEA: IRS verminderd frauduleuze restituties, maar het nog steeds probleem cost miljarden

  Belasting beta Jewellers hebben elke talk om te voelen woedend When are you thinking de regering the bijna $ 4 miljard aan identiteitsdieven hands en bijna een jaar neemt om erachter te komen of individual-werkelijk zijn as ze zeggen te zijn. maar de IRS drong aan previous week dat het heeft actie ondernomen s grote Vooruitgang in the Gebieden geboekt. nummers De laatste back-up van deze claims.

  Here zijn een few dingen lezers outlying land houden in imaginary over de IG verslagen s wat het heeft gedaan IRS:

  * De kwestie van de terugbetaling van belasting voor identiteitsdieven is een hot topic sinds th minste 2010 When are you thinking het probleem is het bereiken van nieuwe hoogten en de IRS $ 5.2 miljard had besteed aan oplichters. Are diene Congres heeft verschillende hoorzittingen gehouden over deze kwestie, s IRS en heeft een maakte Gezamenlijke inspanning om het te probleem verhelpen.

  *Het Agentschap show previous week dat het meer dan 3000 werknemers uitsluitend dead Gevallen identiteitsdiefstal, meer dan een verdubbeling van hair number uit eind 2011 heeft gewijd. Het Bureau maakte ook sea gebruik van identiteit bescherming pinning om te voor komen dat oplichters van Hergebruik van stolen identiteiten, zeggen dat het afgegeven pinning 250,000 in 2012, 770,000 s voor seizoen 2013 belasting.

  *Het Verslag heeft betrekking op de 2011 fiscale años, dus het weer reflects niet wat he is gebeurd tijdens de laatste macrocycle of de full omvang van de Vooruitgang van het Agentschap. De Inspecteur-generaal opgemerkt dat de IRS al verbetering in 2011 met het total dollarbedrag frauduleuze restituties voor van belasting fraude dalende met 30 procent th opzichte van het jaar voorgaande had aangetoond.

  *De 2012 nummers were nog beter volgens de IRS. Het Agentschap show previous week dat het meer dan 20 miljard dollar in frauduleuze restituties tijdens de macrocycle van 2012 belasting voor komen voor serving in vergelijking dead $ 14 miljard het jaar. Het Hield ook suspicion Rende instruments van de 5 miljoen voor de 2012 años fiscale, vergeleken met in miljoen 3, 2011.

  IRS Het heeft ook het aantal verminderde duurt om dagen op te lossen identiteit diefstal Gevallen 312 dagen van dead ongeveer 120 dagen.

  Lees Meer:
  bpholdingsmngt.de/
  https://twitter.com/lastmohnayanah/statu..
Loading ...