FemaleBrazilMember since 30 Sep 13Last online 5 years ago

 • essjenalceiu

  Micron Associates: Nieuwe realiteit van het zakendoen In China

  1 Like
  De harde nieuwe realiteit van het zakendoen In China

  forbes.com/sites/riskmap/2013/09/25/the-..

  HONG KONG-een verraderlijke tijdperk voor buitenlandse bedrijven die zaken doen in China is begonnen, onderstreept het belang dat bedrijven hun activiteiten, informatietechnologie en de mensen die werken voor hen grondig dierenarts.

  De hydra-headed dreiging begon vorm aan te nemen in juli wanneer de nationale ontwikkeling en hervorming Commissie (NDRC) geëist dat 30 multinationale ondernemingen ondergaan "zelf-kritiek" voor oneerlijk domineert markten. In medio augustus, de staat Administration van industrie en handel (SAIC) gelanceerd sondes van vermeende zakelijke vergrijp. Vervolgens, op 28 augustus, het Politbureau van de regerende communistische partij van China gewogen in, lancering van een vijf jaar durende programma uit commerciële corruptie te roeien. Chinese autoriteiten hadden eerder de neiging om doel personen of kleine groepen. Doelstellingen zijn nu meer in het algemeen gebaseerd. Buitenlandse kaderleden geconfronteerd met een gastheer van nieuwe risico's, zoals de mogelijkheid van forse boetes of strafrechtelijke vervolging voor activiteiten ze nooit vergoelijkt of zelfs wist over.

  De typische in China bedrijfsomstandigheden zaken verder compliceren. Contactpersonen in het algemeen uitgaan van een vertroetelde netwerk van persoonlijke vrienden en familie. Het bijhouden van verschillende sets van boeken is gemeenschappelijk. Omkoping en cadeau geven zijn gemeenschappelijk. Evoluerende wetten tegen corruptie en verzamelen en verspreiden van gegevens staan open voor losse interpretaties.

  Dus, wat moet u doen als autoriteiten zijn kloppen op de deur? En plotseling dat, hoe kan u voorbereiden op de dag die knock macht komen?

  Als de onderneming het onderwerp van een onderzoek of gezichten kosten is, is de eerste stap om de realiteit. Leidinggevenden moeten ervan uitgaan dat hun interne communicatie in het gedrang komt. Regering invallen van verscheidene verschillende agentschappen kunnen vegen over veel kantoren. Onderzoekers kunnen verlangen uitgebreide documenten die moeilijk te verzamelen snel.

  In dergelijke gevallen moeten de bedrijven onmiddellijke hulp van binnenlandse Chinese advocatenkantoren en buiten adviseurs zoeken. Een verstandige strategie, is echter te benaderen het nieuwe regelgevingskader Pro-actief voordat er iets gebeurt, zelfs als het nooit doet.

  Dit betekent dat het uitvoeren van een nieuwe evaluatie van de naleving in het licht van de nieuwe realiteit. Zelfs bedrijven die hebben gedaan om te voldoen aan de Amerikaanse federale Corrupt Practices Act en/of het Verenigd Koninkrijk omkoping Act legwork, kunnen kwetsbaar zijn. De nieuwe omgeving, na alles, is ingegeven door de Chinese autoriteiten, niet het Amerikaanse Congres van Britse Parlement.

  Om te helpen begrijpen van een bedrijf waar situatie, kunnen leidinggevenden willen overwegen doorlichting van operaties en personeel via een misdrijf paradigm-wij bij het beheersen van risico's gebruiken het model bekend als "de fraude driehoek."

  Ten eerste moet er een kans voor collusie vanwege de zwakke interne controles. Wie is om te weten als niemand kijkt? Ten tweede, werknemers kunnen rationaliseren dat zelf-behandeling is aanvaardbaar omdat, misschien, deed ze niet krijgen een promotie. Tot slot moet er druk op te treden, dergelijke het verlangen naar geld te betalen voor een auto, een vakantie of een kind collegegeld.

  Werken door de driehoek presenteert haar eigen problemen. In Azië, geschenk geven is een gemeenschappelijk kenmerk van het bedrijfsleven en vervaagt lijnen van wat te veel is. Financiële draagkracht en boekhoudkundige documenten kunnen ook moeilijk in te schatten.

  Related Content:

  https://twitter.com/MicronHiTEch

  http://micronassociates.info/

  topix.net/forum/city/littleton-nh/TNKM3D..
Loading ...