FemaleMember since 25 Jul 12Last online 6 years ago

Hej allesammen. Jeg har lige oprettet mig på siden, så har ikke helt styr på det endnu. Anyways. Jeg fokuserer på at lave fanfictions, og som hovedprojekt er de med Justin. ihvertfald i første omgang :)

Men hvis jeg få læsere, som ønsker at jeg fx. laver noget med andre kan det godt være jeg gør det :)
Sorry for diverse stavefejl i beskrivelsen ... Tastfejl. U know the shit.

Desuden har jeg en twitter som i meget gerne må følge
@BelieberOfDK

 • Emma Bieber
  6 years agoReply
  PLEASE lav noget mere NUH! ..Den er allerede utrolig spændende! Jeg synes selvfølgelig at hun skal vælge Justin Uanset hvad. han er bad.. og hot.. og Justin.. haha <3 super godt arbejde !
  The bad boy VS the good boy (+13)
  The bad boy VS the...
  31
  1688
  56
  (Justin er IKKE kendt, og Nate er Francisco Lachowski, bare med et andet navn) Mød Rose Stone Justin Bieber & Nate Delamoore. Rose er lige flyttet fra New York til L.A. Hun starter på en ny High School....
  Cara D.
  6 years ago
  Er allerede i gang med at skrive det næste kapitel! Jeg ligger det ud ved 9-10 tiden! - Og er utroligt glad for, at du kunne lide det første kapitel!
  Much love herfra! <3
 • Emma Bieber

  mumbled "Tusind tak!"

  6 years agoReply
  Det kan slet ikke beskrives hvor lykkelig jeg er ! Reckless har over 300 views og er nu røget op på side nr. 12 over de mest populære fan fictions. Det er sgu helt utroligt! Den har været oppe i kun et par uger nu! TAK!
 • Emma Bieber

  mumbled "NYT KAPITEL!"

  6 years agoReply
  Et nyt kapitel i den DANSKE fan fiction! Vær så GOOOODD <3 og jeg der har læst den danske, smut lige forbi og læs de engelske også! :)
 • Emma Bieber

  Nogen der vil fangirle over en BAD JB?

  6 years agoReply
  jeg har lavet en fanfic. Læs gerne! Der kommer endnu et afsnit på idag! :) Det er helt klart noget for nogen der vil fangirle lidt over en Justin der er lidt Reckless;P
Loading ...