FemaleItalyMember since 15 Apr 14Age 23Last online 2 years ago

Jeg hedder Banani, ofte kaldt "Banana". Jeg er fra Italien, men er født i Danmark, og jeg interesserer mig meget indenfor litteratur osv. Jeg elsker at skrive mine egne historier. Jeg skriver efter det jeg bliver inspireret af. "I. A. B." står for "Icvarila Amazing Banana" :)

 • Amazing_Banana
  Amazing_Banana her:
  Hey. Det her er en lille "teaser" eller hvad man nu kan kalde det. Men anyways, jeg er ikke færdig (langtfra færdig) og jeg tænkte at i måske kunne læse noget af starten. Så Ja. Jeg er igang, så i kan vente hvis i er interesserede i bogen eller "movellaen" :)
  Rejsen Til Paradise Hotel
  Rejsen Til Paradis...
  1
  203
  2
  En 19-årig pige som deltager i et landsdækkende tv-program, som foregår på et hotel, om præmien på 500.000 kr. Men hun er der ikke kun for pengene, men for at tage på en gratis ferie, så hun kan slappe...
 • Amazing_Banana
  You're cool! Stay the same!
  Me, Myself, and I
  Me, Myself, and...
  14
  3704
  42
  This is going to be about Me and emotional bullshit and all sorts. Sometimes not emotional, but ok. Also EVERY FUCKING DAY OF MY LIFE!!!! (obviously) LACE UP!!!!!!!!!!!!! 😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝✌✌✌✌✌✌...
 • Amazing_Banana
  Amazing.. But i didn't really get the part how she died so...
  How I killed Michelle
  How I killed Miche...
  147
  8475
  142
  A 78 year old's story of how she killed her best friend when she was fourteen and got away with it. Also a bit of a romance.
Loading ...