MaleDenmarkMember since 22 Mar 14Age 17Last online 1 weeks ago

Hej. Mit navn er Eldin, og jeg kan med det samme sige at jeg elsker at læse. Mest bøger som The Hunger Games, Maze Runner, og Divergent. Jeg har lige fået afsluttet Divergent, og jeg er ligeglad med, hvad andre siger. Jeg elsker slutningen!

 • E.EEE
  1 months agoReply
  Du gør det perfekt. Elsker det.
  Hvad nu hvis?
  Hvad nu hvis?
  0
  66
  2
  Hvad nu hvis alle de tanker, du måske har gemt væk kunne blive født igen af denne tekst? Eller måske, har du brug for at tænke over nogen ting. Hvis det er det, er denne tekst perfekt for dig. For hvad...
  Freja M. Richardy
  1 months ago
  Årh mange tak!
 • E.EEE
  1 months agoReply
  Hej, læste lige dit digt, og jeg synes at den virkelig er god, og noget at tænke over. Men er du okay?
  I en verden...
  I en verden...
  0
  101
  2
  Silmë
  1 months ago
  Jeg har det fint. Men tak
 • E.EEE

  mumbled "Hazel Joins Glee - kapitel 2"

  6 months agoReply
  Heej alle sammen. Nu er jeg endelig færdig med andet kapitel i 'Hazel Joins Glee.' Hvis nogen gider at tjekke det ud, så vil jeg rigtig gerne også tjekke jeres movella'r ud! :D
 • E.EEE

  mumbled "Aktiv igen"

  6 months agoReply
  Efter nogle år med et on-off relationsship med movellas, har jeg endelig tid til at skrive igen. Jeg har brug for at udvide denne specielle kunst, og movellas er den bedste til at få mig igang. Jeg er lige nu igang med en fanfiction, en lille blanding a En flænge i Himlen, og Glee (ja, tv-serien :) Jeg håber I vil tage et kig på den. Kan ikke vente med at få læst nogle flere movellaer! ;)
 • E.EEE

  mumbled "Divergent serien: Allegiant"

  2 years agoReply

  Hej! Det er ikke nogen hemmelighed at jeg er helt vild med serien Divergent. Det har hjulpet mig igennem nogle masser af ting, både fykisk og psykisk, og jeg er fuldt taknemmelig over det, som Veronica Roth havde skrevet. Men som I nok ved -ihvertfald dem som har læst dem - så bliver den sidste filmatisering af hendes bøger ikke ligefrem som bøgen. Og ud fra hvad jeg jeg har set på trailerne - omkring 1000 gange - så smider de hele Allegiant's historie ind i den første del, og det betyder jo måske, at den sidste film (Ascendants) bliver en helt anden alternativ slutning? hvad synes I? Har i en teori om hvordan det hele vil foregå i den første og anden del? Vil meget gerne høre jeres svar.
Loading ...