FemaleDenmarkMember since 21 Sep 14Age 19Last online 11 months ago

Hej alle sammen! Jeg er en pige på 15, som elsker at skrive! I min fritid går jeg til cirkus, og går på efterskole.

 • Dæmoner kan også græde
  Dæmoner kan også...
  0
  273
  3
  by Ditte.s
 • Din tåre, mit mod
  Din tåre, mit mod
  1
  133
  1
  by Ditte.s
 • Ditte.s
  3 years agoReply
  et lydløst skrig forsøger sig vej op gennem hans hals - manden, hvis man overhovedet kan sige det længere, for der er ikke så meget tilbage af ham, går et skridt hen mod ham
 • Ditte.s
  3 years agoReply
  1 Like
  1: efter, år, ferie, i, er, fri, te, rå, så, ris, tå, fes, å, åre, året, ret, sitrer, sire, frie, få, rets, rift, fåret, sår, såret, såre, sårer, rist, riste, rest, rester, ri, fe, feer, rift, rås, rise, ter, ti, råt, fis, fires, fries, fist, fister, tåre, tår, fer, fås, tirre, tes, fri, resten

  2:Jeg var på en tre-dags ferie: i Jylland, på Fyn, og så hjem til sjælland! Nu glæder jeg mig til at komme tilbage til efterskolen!
 • Ditte.s
  3 years agoReply
  hej:) kan du lave et forside cover til mig? det ville jeg virkelig sætte pris på!
  jeg har denne historie, der handler om en dæmon. hun finder ud af at hendes mor leder efter hende, den mor hun hele sit liv troede var en ... idiot. hendes skytsengel og hende beslutter sig så for, at tage ud og finde hende. temaet i bogen kærlighed/fantacy. jeg vil ikke have nogen kendt person (/personer) på mit cover, helst silhuetter måske, men det kan også (evt.) bare være et billede af en pige. du får egentligt rimeligt meget frie tøjler. der skal bare ikke være for meget på - ikke særligt mange "collage" lignende ting. bogen hedder "dæmoner kan også græde". tak på forhånd<3:) det ville også være fedt med et ´by Ditte Schreiner´på:)
  Johanne_B`s Coverstore!(Pause i lidt tid)
  Johanne_B`s Covers...
  5
  701
  70
  Hejsa! Jeg vil begynde at lave en coverstore. Jeg laver dem når jeg har tid og hvis du synes det ikke bliver så godt, så kan du altid lade vær med at bruge det.
  Ditte.s
  3 years ago
  hvad?:)
  Ditte.s
  3 years ago
  hvad mener du med ´dest sidste kapitel´?<3:)
  Ditte.s
  3 years ago
  nååårh<3 nu har jeg fundet det!!!!!<3 det er viiiildt godt 10000000000000000 tak!!!!!!!!!!<33333
Loading ...