United StatesMember since 18 Dec 13Last online 4 years ago

 • danielparker512418

  PC Speak: Abney Associates Tech Blog Indisk FB brukernes havne i hacking egne kontoer

  1 Like
  Noen Facebook-brukere (thehindu.com/sci-tech/technology/interne.. i India ble lurt inn hacking sine egne kontoer av en lurendreier hevder å avsløre passord (http://abneyassociates.org/category/arti.. av deres venner.

  Svindel kompromittert brukerkontoen ved å lure dem til å bruke noen kode som tar kontroll over kontoen og eksponerer sine venners data i prosessen (linkedin.com/groups/ABNEY-ASSOCIATES-Abn..

  "Hva skjer egentlig når du limer inn denne koden i nettleservinduet konsollen er at en rekke handlinger utføres med Facebook-kontoen (scribd.com/abney_and_associates) din uten din viten.

  "Bak kulissene, brukes kontoen lister og brukere og gi liker sider for å blåse tilhenger og som teller definert av svindlere," forklarte Satnam Narang, sikkerhet svar manager for Symantec i et blogginnlegg.

  Svindel benytter en instruksjons-video forklare "Facebook Hacking", som lenker til et Google-dokument som inneholder noen kode.

  Koden tillater brukere å se venners Facebook passord, ifølge svindlere, instruksjonene forsøker å overbevise brukeren om å lime inn koden i deres nettleser konsollvindu. Instruksjonene forklarer at koden vil ta to timer å arbeide.

  I virkeligheten utfører koden handlinger i bakgrunnen ved hjelp av den potensielle hacker Facebook-konto, inkludert etter visse brukere og like sider. Ingen tvil blir svindlere betalt for å kunstig blåse tilhenger eller som teller for noen brukere og sider.
Loading ...