FemaleUnited KingdomMember since 21 Nov 13Last online 3 years ago

 • conollyfreya

  Investing Guide at Deep Blue Group Publications LLC Tokyo: Vinne en innsidere spillet i aksjer

  1 Like

  Kjøp aksjer som får knappe-deres pris er sannsynlig å gå opp. Som er sære strategi bak AdvisorShares TrimTabs flyte krympe (TTFS), en børsomsatte fond som investerer i bedrifter( http://deepbluegroup.org/ ) oppretter en del knapphet slags ved å kjøpe sine egne aksjer. Filosofien til Charles Biderman, grunnlegger og leder av TrimTabs Investment Research, er priser på Wall Street en funksjon ikke så mye av inntektene i tilbud og etterspørsel.

  At filosofi ville være noe skurrende å en student av corporate finance( http://deepbluegroup.org/blog/ ). Faktisk sier en klassisk teoremet at i fravær av reelle friksjon, et selskap verken hjelper eller gjør vondt aksjonærene når det kjøper og selger aksjer, låner penger eller betaler utbytte.

  Som for aksjer går opp fordi de er mangelvare, finans professoren kan godt be Biderman: hvordan kunne det være en knapphet på noe som kan produseres med et museklikk? Selskaper kan utstede flere aksjer når de føler at det.

  De kan, men de ikke. Hvis et selskap som Apple eller 3M kjøper egne aksjer i det åpne markedet, Biderman sier, er det mer sannsynlig at innsidere forvente gode ting fra virksomheten. TrimTabs eier begge disse bestandene.

  Hvis Twitter eller Alibaba selger aksjer i et offentlig tilbud, som kan være fordi smarte penger vurderer prisingen rike. Biderman ønsker ikke å eie aksjer som de.

  Men quirky Biderman teorien ser på papir, fungerer det passably i praksis. Fondet er 96% siden det åpnet sine dører i oktober 2011; i samme periode er S & P 500′s kumulative avkastningen 81%.

  Hulene dypere inn i sin teori om hva gjør Wall Street kryss, Biderman beskriver eiendeler-varer eller aksjer-som chips i et kasino. "I alle markeder huset har en kant over spillerne eller markedet ville ikke eksisterer," sier han. Vare produsenter, bedriftens ledere og Wall Street underwriters må kompenseres, eller de gidder ikke å være i virksomhet.

  Det sparer oss, han går på, er det faktum at i en stigende økonomi det er nok penger til å gjøre innsidere lykkelig og etterlate minst litt noe for vanlige investorer. Og vanlige investorer kan forbedre sine sjanser ved å se hva innsidere gjør.

  For mer informasjon som oss på Facebook (Deep Blue Publications Group - facebook.com/deepbluepublicationsgroup) og Følg oss på Twitter @deep_blue_group( https://twitter.com/deep_blue_group )

  Fortsette lesing her... forbes.com/sites/baldwin/2014/06/18/winn..
Loading ...