FemaleDenmarkMember since 9 Mar 15Age 16Last online 1 weeks ago

Hej med dig! Jeg hedder Caroline og jeg er 13 år. Jeg elsker at skrive i min fritid og i skolen. Jeg elsker og skriv og går måske efter at være journalist. Har du nogle spørgsmål, så spørg endelig! ;-) ❀ Caroline ❀ Nordjylland ❀ Skoleelev❀ Altid i godt humør ❀

 • CLElling

  mumbled "Essay?"

  1 years agoReply
  Hej. Jeg har fået til opgave at skrive et essay om krig. Jeg har skrevet det osv., men jeg tænkte på, om der var nogle der gad at læse det og give deres mening?
  KajsaSchübeler
  1 years ago
  Ligger det på din profil? Og hvornår vil du gerne have feedbacket?
  CLElling
  1 years ago
  Den ligger der nu, gerne hurtigst muligt :)
 • CLElling
  2 years agoReply
  Hej, jeg ville lige spørge om, du ville være med i et interview, altså over mail eller facebook. Du virker som om, at du har meget baggrundsviden omkring emnet, og du har den alder som vi er interesseret i at få snakket med. Fordi du måske kan svare på en del af de spg. vi har lavet. :)
  CLElling
  2 years ago
  Er sendt! ;)
 • CLElling

  mumbled "Projektuge: Overemne: Danmark. Underemne: Homoseksuelle i Danmark."

  2 years agoReply
  Halløj! Vi har snart projektuge og jeg skal skrive om homoseksuelle i Danmark. Jeg har lavet en problemformulering, den for i lige:
  Hvordan opfattes homoseksuelle og homoseksualitet, og har det ændret sig historisk - og hvad med geografisk? Hvordan får man ændret den negative opfattelse af homoseksuelle, som mange har i dag?

  Nogle der kunne tænke sig at hjælpe med det der geografisk? Noget i måske har hørt, læst eller noget i ved. I må og rigtig gerne prøve at finde nogle oplysning. Det ville gøre mig sindsyg glad! I må også gerne komme med ideer til det andet i problemformuleringen.

  Her er vores arbejdspørgsmål:
  Hvorfor er der noget galt med de homoseksuelle?
  Hvilken betydning har de homoseksuelle for samfundet?
  Er der forskel på bøsser og lesbiske?
  Hvor stort folks fordomme overfor overfor homoseksuelle og homoseksualitet?
  Er det accepteret at springe ud?
  Hvilke livs-forandringer er der ved at springe ud?
  Hvordan reagerer folk på homoseksuelle når de får det fortalt?
  Hvordan reagerer folk på homoseksuelle på gaden?
  Er der en forskel på os og dem?
  Er det fair, at vi behandler dem anderledes?
  Hvad synes de egentlig om os?
  Hvordan kan det være at nogle mennesker er tiltrukket af samme køn?
  Hvor hård har deres kamp været?
  Hvordan har deres rettigheder ændret sig gennem tiderne og hvordan har de det i Nutidens Danmark?
  Hvordan bliver homoseksuelle og homoseksualitet tolereret i Danmark, i forhold til resten af verden?
  The Devils Cat
  2 years ago
  Øhm nu ved jeg ikke så meget om homoseksualitet geografisk og historisk set... men... jeg er pansexuel (tiltrukket af alle køn), så hvis du har brug for et interview er jeg frisk :)
  CLElling
  2 years ago
  Jeg går i 7. Tusind tak for alle jeres svar! Det ville være fedt at interviewe dig. LINETTE: Problemet er bare, at der SKAL være et problem i forhold til emnet med i projektet.. ��
  CLElling
  2 years ago
  Er problemformuleringen fin nok?
 • CLElling

  mumbled "Digt hvor det er stedet der taler:"

  2 years agoReply
  Jeg skal skrive et digt hvor det ikke er en person der taler eller en ting, men et sted! Jeg skal enten skrive om et eller andet tilfældigt sted eller et sted fra min barndom. Nogle der har nogle ideer til hvordan man kan skrive det (hvad man kan starte og slutte med osv.) Den skal være lidt al'á Barndommens gade. Vil også gerne læse nogle af jeres digte hvor der er et sted der tæller. Håber i vil hjælpe - Vil med glæde læse jeres digte... Svar helst hurtigst muligt da jeg skal ha skrevet det snart. :) Knus. ♥
  KajsaSchübeler
  2 years ago
  Skal stede tale eller tælle?
  Du kunne jo tage et sted, hvor du familie har holdt ferie og begynde med det første, du husker, og så slutte med det sidste, du husker. (Så du og stedet ældes ned igennem digtet.)
 • CLElling

  mumbled "NY STIL: ARE YOU ONLINE?"

  2 years agoReply
  Halløj. Min lærer vil nu have os til at skrive om hvad vil laver og bruger interneret og computeren til... Han vil have den til at fylde en hel side! Hvordan skal jeg dog finde på så meget? Har i nogle gode ting? :)
  DarkGlitch
  2 years ago
  du kan skive lidt om de forskellige typer der er på internettet fx. Insta-pigen/snap-pigen der hele tiden lægger noget op for at få "opmærksomhed" på hendes fede liv, Gameren der har en stor bærbar hvor nærmest alt pladsen er optaget med spil som dragon age og WOW, Stræberen der bruger internettet til at skrive på, Anime/Manga-personen der nærmest taler i kode for alle andre end dem der kende til Attack on titan mm. Altså hvad forskellige personer ville bruge det til. Så kan du skrive om hvilke "karektere" du ligger under og hvorfor og hvor meget. du kan også lave en intro hvor du skrive noget i retningen med; Internets forbruget har forandret sig meget igennem få år. da de første telefoner kom ud skrev man fx kun en sms hvis det var LIVSNØDVENDIGT. Nu skriver vi bare en uden at tænke over det, men folk bruger internettet til forskellige ting nu. Her er nogle exsempler på folk på intenettet...

  ved ikke om jeg fangede din opgave rigtigt... hvis jeg ikke gjorde så bare skriv og prøv at forklar på en anden måde. Så vil jeg se om jeg kan hjælpe på en eller anden måde. :)
  CLElling
  2 years ago
  Tak for de fede ting, de er helt rigtige!
  DarkGlitch
  2 years ago
  Det var så lidt :)
Loading ...