FemaleTuvaluMember since 7 Oct 13Last online 4 years ago

 • cindyhudge

  Nye air avtaler med Japan, Kina vil øke kanadiske økonomien, The Avanti Group

  4 years agoReply
  vancouversun.com/Business/asia-pacific/a..

  Forrige måned, topp kanadisk innvandring og militære tjenestemenn snakket i Vancouver, understreker Canadas aktive push å bli mer av en spiller på den internasjonale arenaen-spesielt i Asia-Stillehavsregionen.

  Forrige uke, vist en trio av kunngjøringer at Canada er å sette planen til handling. Mens de fleste av oppmerksomheten har vært på statsminister Stephen Harpers besøk denne uken til Sørøst-Asia, kan to andre utbygginger som vil betale mer umiddelbar utbytte.

  Harper og to øverste ministrene reiste til Sørøst-Asia sent i forrige uke, først for samtaler i Malaysia, deretter går videre til den indonesiske øya Bali for 21 APEC ledernes møte. Etter at vil internasjonale handelsminister Ed Fast gjøre separate turer til Singapore og Kina å bryte opp denne ukens diplomatisk innsats.

  Ottawa har satt fokus på internasjonal handel som en måte å injisere ny energi i Canadas økonomi, og statistikken viser det er rom for forbedring. Bank of Canada sier kanadiske andelen globale eksport falt fra 4,5 prosent i 2000 til den gjeldende figuren på 2,5 prosent.

  Canada er også i sin 1800 rett måned kjører en handelsunderskudd, noe som Ottawa utvilsomt ønsker å reversere.

  Mens Harpers besøk til Malaysia og Indonesia kan legge grunnlag for fremtidig forretningsavtaler (kritikere er delt på hvor effektive turen blir), to mindre prominente tilbud-både som involverer flybransjen, kan betale mye raskere utbytte.

  Først var kunngjøringen sist torsdag av en utvidet air transport avtale som ville tillate kanadiske bærere til Tokyo Haneda flyplass, starter april neste år.

  Canada har allerede "åpen himmel sluttbrukere" for direkte transport til og fra Japan, men åpningen av kanadiske flyreiser til Haneda kan signifikant øke Canadas appellere til japanske og internasjonale turister.

  Den største styrken til Haneda-i motsetning til Tokyo andre flyplass, Narita International, er dens nærhet til byens business kjernen. Tokyo, som mange store asiatiske byer, har flere flyplasser-vanligvis en eldre en nær byen, og en annen større, nyere anlegget lenger ut som gir større kapasitet og ekspansjon. (Haneda er 14 kilometer fra Tokyo forretningsdistriktet; Narita ligger 58 kilometer unna.)

  I tilfeller av de fleste av disse mindre flyplasser-Seouls Gimpo, Shanghai Hongqiao eller Taipei Songshan-de er begrenset til det meste innenlands flyreiser, med noen få internasjonale ruter til forretnings- og diplomatiske klientell. Men Haneda blitt stadig få tilbake internasjonale flytrafikken fra Narita, delvis på grunn av sistnevntes lunger.

  Kulminasjonen av Hanedas gjenopplivet var gjennomføring av en ny internasjonal terminal og en fjerde rullebane i 2010. Det året, Hanedas passasjer trafikk teller (64.2 millioner) mer enn doblet Narita's (30,8 millioner). Med Tokyo blir kalt vert OL 2020, byen er aktivt søker til Haneda som et alternativ-det bare kan hjelpe hvis kanadiske bærere utnytte det potensialet til å få ekstra reisende og inntekter.

  Andre kunngjøringen kom fra Air Canada og Air China. De to operatører sa forrige uke de vil utvide deres code-sharing avtale, slik at reisende enklere tilgang gjennom deres nasjonale flyselskap.

  Avtalen virker gjennom Air Canadas hub på YVR og Air Kinas base i Beijing. Kanadiere kan reise på kinesisk flyreiser kodet som AC (Air Canada) fra Beijing til seks kinesiske byer (Guangzhou og Xian blant dem), mens kinesiske reisende få tilgang til Air Canada flyreiser fra Vancouver til seks kanadiske byer (Toronto, Calgary, etc.) gjennom luften Kinas CA bookingsystem.

  Canada utstedt 235,000 besøkende visum til kinesiske borgere i fjor-et rekordhøyt. En enklere, mer sømløs måte for kinesiske reisende å besøke Canada vil mer enn sannsynlig legge betydelig til dette nummeret.

  I både Haneda og kinesisk kunngjøringer er forventningen at det vil åpne dører for flere turister og mer business folk å besøke Canada. På kort sikt, kan dette gi raskere resultater i landets økonomiske finans enn høyprofilerte møter og topper.

  Read more:
  https://foursquare.com/p/the-avanti-grou..
  wattpad.com/16523113-the-avanti-group-ne..
Loading ...