FemaleDenmarkMember since 3 Nov 12Last online 1 weeks ago

Twitter: @Hoiitschristina

Jeg er en asocial pige, som fyldte 14 den 7. april. Jeg elsker at læse - sådan, seriøst. Jeg læser mange sider hver dag; Både online og rigtige bøger. Jeg bruger Wattpad rigtig meget til at læse.
Jeg er en rigtig bandnørd, så jeg har en ret bred musiksmag. Nogle af mine yndlingsbands er One Direction, 5SOS, All Time Low (Alex = Mums), Sleeping With Sirens (Kellin er altså bare for cute), Pierce The Veil (Jaime *-*) og Panic! At The Disco.
Min yndlingsfilm er... Uhm. Det ved jeg faktisk ikke. Jeg så Suicide Room for noget tid siden, og den var faktisk rigtig god. Også selvom jeg fik lyst til at græde.
Lige for tiden er en af mine yndlingssange Sleeping With Sirens cover af Iris.
Min yndlingsfarve er blå og min yndlingskendte (Som er en pige) er Jennifer Lawrence.
Ifølge mig er engelsk verdens bedste fag.

#HatersGonnaHate

Christina, is a lovely whip smart, worldly person with a slight streak of madness that enlivens conversations and entertains anyone who meets her. She is a magnetic artist. She lives every day like an artist. She instantly put me at ease with a warm feeling of familiarity. Maybe she has this effect on everyone, of giving the impression that she is an instant friend, or maybe we hit it off in some unusual way. She has a pure heart and believes in fairness. She is a team player and will put as much effort into a loved ones project as her own. She has a wicked sense of humour. Her beauty is timeless and classic. She values nuturing above all else. She puts you at ease with her beauty but at a turn can remind you she is the most stunning and intelligent woman in the room. - Urban Dictionary

 • Christina O.

  mumbled "You And I"

  1 months agoReply

  *Warning, akavet mumble på vej.*


  Såe... Jeg ved godt at jeg ikke rigtig har været aktiv herinde for nylig og sådan noget, men klokken var lort (er den stadig) og jeg kedede mig, så jeg tog alle kapitlerne fra You And I og satte dem ind i word.
  Hvis du har læst You And I; Tillykke, du har læst 18369 ord (og det er uden titler og mine underlige beskeder og sådan.) Wow... Det er faktisk mange ord. Yep.
  Xx Christina
 • Christina O.

  mumbled "I'm back bitches!"

  5 months agoReply
  Hey people! Jeg ved godt jeg OVERHOVEDET ikke har været online i utroligt lang tid, men jeg havde problemer med min gamle computer, så kunne ikke skrive på mine historier, læse historier eller indlæse kommentarer. Sorry.
  Jeg har fået en ny computer nu, så det bliver ikke noget problem længere. :-)
  Nu til noget helt andet; Hvordan har i haft det mens jeg har været væk? Hvad har i lavet?
  Hos mig er der sket mange ting. Jeg blev konfirmeret tilbage i maj, og jeg var til One Direction koncert her den 17 med en af mine bedste veninder. Vi havde en fantastisk tur - bortset fra hjemturen. Vi skulle gå fra Parken hen til Hovedbanegården, for derefter at vente halvanden time på toget. Da vi så endelig kom på toget, havde vi selvfølgelig ikke siddepladser, toget var fyldt (Sådan seriøst. Gangen hele vejen ned igennem toget var spærret af mennesker), og vi var nødt til at sidde på gulvet.
  Var der andre, som var til One Direction koncert enten den 16. eller 17? Hvis der var, håber jeg i havde en god dag. :-)
  - Christina O. xx
 • Christina O.

  mumbled "Opdateret"

  7 months agoReply
  Hey Pepsi's!
  Som nogle af jer nok ved, opdaterede jeg Getting Over You i går. Jeg er virkelig... Skuffet over mig selv. At det skulle tage så lang tid! Ugh. Jeg ved godt at jeg er seriøst dårlig til at opdatere, men som jeg efterhånden har sagt op til flere gange, skyldes det min åndssvage computer. Movellas og nogle andre hjemmesider virker ikke optimalt på den, og det irriterer mig virkelig. Efter min konfirmations, har jeg tænkt mig at købe en ny computer, som forhåbentlig virker ordenligt. Ellers må jeg bare blive ved med at stjæle min fars. Hehe. :-)
  Christina O. xx
 • Christina O.

  Vi laver covers :-)

  7 months agoReply
  Hey! Mig og min veninde keder os, og derfor vil vi gerne lave covers til jer. :-)
  Her er et skema vi gerne vil have, at i udfylder:

  Titel:
  Forfatternavn(e):
  Resume:
  Personer (Evt. specielle billeder?):
  Stemning:
  Evt. citat:
  Andet:

  Hvis i bare udfylder skemaet og sætter det ind, skal vi nok lave det så hurtigt som muligt. :-)
  Anika F
  5 months ago
  Hejsa. jeg skriver en krimi/fanfiktion historie om Shay Mitchell , hendes familie bliver brutalt slået ihjel, og skal derfor bo hos One Direction til hun er 18. (hun er 16)
  Hun har mødt både Louis og Zayn en gang hvor hun faldt for dem.

  Den hedder Lakrids is.

  Det kunne være fedt hvis du fandt du fandt et lidt mørkt, men pænt billede af Shay. Det skulle sidde i midten, så skulle der være et mellem stort billede af Louis i venstre hjørne og Zayn i højre, der kan evt. være en flot/sej baggrund bag ved, fx. New York eller lign. Der kan også være et mindre billede af hele One Direction samlet.
  Forfatter navnet er: Anika F.
  Stemningen er mørk og tung, men stadig spændene at se på.
  Louis, Shay og Zayn er hovedpersonerne.
  Citat agtig dims xD: To drenge, et hjerte. ( skrives gerne med lidt skrå skrift eller noget andet pænt )

  Jeg tror det var det, håber virkelig at du vil hjælpe mig med det.
  ( Jeg skriver denne kommentar til andre, så jeg får nok flere covers, men trækker lod om dem.)
  Just Anonymous
  5 months ago
  Titel: Once In A Lifetime
  Forfatternavn(e): Just Anonymous
  Resume: Det er nu ved at være seks år siden, at Liam Payne var ude for en ulykke og døde. Han efterlod sin højtelskede kone April Payne, og deres to døtre, Eva Payne og Sophie Payne. Da pigerne begynder at have det svært med, at deres far ikke længere er hos dem, beslutter April sig for, at fortælle dem om første gang hun mødte deres far, og om hvordan deres forhold udviklede sig.
  Personer (Evt. specielle billeder?): Liam Payne, One Direction, Rachel McAdams
  Stemning: Det du synes passer bedst, tænker lidt mørkt og trist, men heller ikke for meget, det skal også være lidt glæde
  Evt. citat: This love only comes one in a lifetime
  Andet: Du har meget frie tøjler, dog ville det være dejligt hvis den er hurtigt færdig :)
  Christina O.
  5 months ago
  Hey peepz! Jeg har ikke tænkt mig at lave flere covers end der er lavet herinde, da jeg ikke føler, jeg kan følge med (Havde problemer med min gamle computer), så åbner højest sandsynligvis et nyt forum :-)
  xx
Loading ...