Christina O.

Twitter: @AlwaysInLove1D

Jeg er en asocial pige, som fyldte 14 den 7. april. Jeg elsker at læse - sådan, seriøst. Jeg læser mange sider hver dag; Både online og rigtige bøger. Jeg bruger Wattpad rigtig meget til at læse.
Jeg er en rigtig bandnørd, så jeg har en ret bred musiksmag. Nogle af mine yndlingsbands er One Direction, 5SOS, All Time Low (Alex = Mums), Sleeping With Sirens (Kellin er altså bare for cute), Pierce The Veil (Jaime *-*) og Panic! At The Disco.
Min yndlingsfilm er... Uhm. Det ved jeg faktisk ikke. Jeg så Suicide Room for noget tid siden, og den var faktisk rigtig god. Også selvom jeg fik lyst til at græde.
Lige for tiden er en af mine yndlingssange Sleeping With Sirens cover af Iris.
Min yndlingsfarve er blå og min yndlingskendte (Som er en pige) er Jennifer Lawrence.
Ifølge mig er engelsk verdens bedste fag.

#HatersGonnaHate

Christina, is a lovely whip smart, worldly person with a slight streak of madness that enlivens conversations and entertains anyone who meets her. She is a magnetic artist. She lives every day like an artist. She instantly put me at ease with a warm feeling of familiarity. Maybe she has this effect on everyone, of giving the impression that she is an instant friend, or maybe we hit it off in some unusual way. She has a pure heart and believes in fairness. She is a team player and will put as much effort into a loved ones project as her own. She has a wicked sense of humour. Her beauty is timeless and classic. She values nuturing above all else. She puts you at ease with her beauty but at a turn can remind you she is the most stunning and intelligent woman in the room. - Urban Dictionary

Movellas (20)

 • Christina O.

  I'm back bitches!

  Hey people! Jeg ved godt jeg OVERHOVEDET ikke har været online i utroligt lang tid, men jeg havde problemer med min gamle computer, så kunne ikke skrive på mine historier, læse historier eller indlæse kommentarer. Sorry.
  Jeg har fået en ny computer nu, så det bliver ikke noget problem længere. :-)
  Nu til noget helt andet; Hvordan har i haft det mens jeg har været væk? Hvad har i lavet?
  Hos mig er der sket mange ting. Jeg blev konfirmeret tilbage i maj, og jeg var til One Direction koncert her den 17 med en af mine bedste veninder. Vi havde en fantastisk tur - bortset fra hjemturen. Vi skulle gå fra Parken hen til Hovedbanegården, for derefter at vente halvanden time på toget. Da vi så endelig kom på toget, havde vi selvfølgelig ikke siddepladser, toget var fyldt (Sådan seriøst. Gangen hele vejen ned igennem toget var spærret af mennesker), og vi var nødt til at sidde på gulvet.
  Var der andre, som var til One Direction koncert enten den 16. eller 17? Hvis der var, håber jeg i havde en god dag. :-)
  - Christina O. xx
 • Christina O.

  Opdateret

  Hey Pepsi's!
  Som nogle af jer nok ved, opdaterede jeg Getting Over You i går. Jeg er virkelig... Skuffet over mig selv. At det skulle tage så lang tid! Ugh. Jeg ved godt at jeg er seriøst dårlig til at opdatere, men som jeg efterhånden har sagt op til flere gange, skyldes det min åndssvage computer. Movellas og nogle andre hjemmesider virker ikke optimalt på den, og det irriterer mig virkelig. Efter min konfirmations, har jeg tænkt mig at købe en ny computer, som forhåbentlig virker ordenligt. Ellers må jeg bare blive ved med at stjæle min fars. Hehe. :-)
  Christina O. xx
 • Christina O.

  Information + tak :-)

  Hey Pepsi's!
  Såe... Ja. Jeg har nogle problemer med min computer, der gør, at jeg ikke kan se kommentarer eller skrive kommentarer, mumles and stuff, hvilket er freaking irriterende. Lige nu bruger jeg min fars, hvilket han ikke ved, såe... Jeg er igang med næste kapitel til Getting Over You, men jeg er ikke nået ret langt med det :-/
  Whetever.
  Også vil jeg gerne sige tusind tak til jer alle sammen; 11 fans!? Wow. Det er virkelig. Tak...
  Ehm... Hvordan har jeres dag været? Skal i noget i løbet af dagen? Fortææææl! Jeg skal til Foto her klokken 16:30, hvilket jeg ikke rigtig glæder mig til... Det er så kedeligt!
  Fortsat god dag!
  Christina O. xx
  Emma TP.
  Det var da irriterende, altså det med din computer! Øv bøv!
  Jeg er blevet syg.. det kom ikke bag på mig, for hele min familie er syg med maveinfluenza. Virkelig nederen.
  Så jeg krydser fingre for, jeg snart kan blive rask!
  Glæder mig til det nye kapitel, du virker meget u-aktiv her på siden?..
  Anyway, ha' en god dag! xx
 • Christina O.

  Gisp!


  100 Fans? To ord...
 • Christina O.

  OMFG!


  Ved i godt hvor freaking lang tid det her tager!?
  Christina O.
  xx
  Belz
  Det samme siger min storesøster, fordi jeg har lokket hende til at lave en herregård i sims sammen med mig xD
  Christina O.
  Ahahahahaha! xD
  xx
  Belz
  Jeg keder mig voldsomt i de her dage... xD
  Christina O.
  Ahahahahahaha! xD
Loading ...