FemaleDenmarkMember since 21 Feb 13Last online 9 months ago

do you ever feel alone in a crowded room?

 • Cherix
  9 months agoReply
  Du skriver kanon godt, elsker dette one-shot alt for meget
  Kære datter
  Kære datter
  21
  593
  14
  Jeg læste engang et interview med en 20-årig kræft-survivor, hvor hun fortalte om nogle af de ting, hun havde mistet, mens hun havde kræft, og dette oneshot er inspireret af det. Hej.
 • Cherix
  9 months agoReply
  1 Like
  Jeg synes, du har kæmpe talent. Du kan skrive sukkersøde fanfictions, men du kan fandme også skrive nogle dystre, der rammer én lige i hjertet. Jeg elsker din serie "Till Death Do US Part", da jeg synes, at du skriver utrolig smukt om de her ting, der kan være sygt svære at skrive om.
  six feet under | harry styles
  six feet under |...
  4
  120
  4
  Bag de grå skyer findes solen. Bag hendes smil findes tristheden. | Del 2 af serien "Till Death Do Us Part"
  Sia
  9 months ago
  Hvor er jeg bare pokkers glad for din kommentar! Jeg var SÅ i tvivl om, om jeg overhovedet skulle publicere historien, men endte ud med at gøre det alligevel. Men at få sådan en kommentar som din, gjorde mig bare hundrede gange mere sikker på det. TAAAAAAAAAAAAAAAK
 • Cherix
  2 years agoReply
  4 Likes
  Er det ikke en lidt unfair måde, som vinderen bliver fundet på? Ingen af de små og måske ukendte forfattere, har en chance for at vinde. Det er i blandt de store forfattere, vinderen bliver fundet (og i dette tilfælde har Michelle5SOS. allerede vundet (tillykke)). Det er ikke fordi de store forfattere ikke er gode til at skrive, overhovedet ikke! De er talentfulde, og har fortjent deres "popularitet". Men nu afhænger det ikke længere om selve kvaliteten i teksten, det handler pludselig om, hvor mange likes en historie har og hvor mange der læser med. Og derfor har de ukendt forfattere ikke rigtig en chance for at vinde, selvom deres tekste kan være utrolig gode, og muligvis bedre end de mest populære tekste.

  Jeg har ikke selv deltaget, men jeg ville føle mig snydt og overset, hvis jeg havde deltaget, nu hvor vinderne bliver fundet på denne måde. Undskyld mit sure opstød, men jeg ville lige have min mening ud. Ellers tillykke til alle de andre vindere!
  Rebecca GuacanEditor
  2 years ago
  Synes det er fint at du giver udtryk for din mening :-) Af samme årsag plejer vi heller aldrig at benytte os af denne metode, men nu syntes vi ville prøve det for én gangs skyld. Og Vil bare lige tilføje at det ikke bliver Michelle5SOS der vinder, da hendes bidrag ikke lever op til konkurrencekravene omkring publicering etc. :-)
Loading ...