FemaleDenmarkMember since 8 Jan 12Age 21Last online 6 years ago

Jeg er en 15-årig pige, som er fra en kedelig by der hedder Hedehusene. Jeg en pige der tit får afvide at jeg er den forvirret type, ved egentlig ikke hvad folk mener med det? Jeg kan godt lide drenge, alt hvad der har med udseende at gøre og bare romantiske ting. Jeg går i niende klasse, og jeg skal også i tiende.. Og efter det ved jeg virkelig ikke hvad jeg vil, jeg vil have en uddannelse som man kan bruge til rigtig mange ting. Men jeg brænder rigtig meget for enten at blive fotograf eller politibetjent. Jeg er en meget følsom pige, og det har ikke rigtig hjulpet på at jeg er blevet mobbet, overfaldet og konstant såret. Det er ikke fordi jeg har det svært, men der skal bare ikke meget til at jeg bliver virkelig ked af det.
Jeg elsker at møde nye mennesker, jeg er altid åben for at lærer nye folk at kende selvom jeg nok er lidt genert i starten. Men det går jo af. Jeg har været igennem ting i mit liv der gør, at jeg prøver at lukke af for de mennesker jeg selv mener ikke er noget at samle på, jeg vælger mine venner med omhu, det er nok derfor at jeg kun har to rigtig gode venner, men det er også helt fint for mig, jeg behøver ikke milliarder for at være glad, de to tøser gør mig rigtig glad, selvom jeg selvfølgelig godt kan blive lidt træt af dem en gang i mellem.


Min hobbyer, hmm jeg kan godt lide at danse og det har jeg gjort siden jeg var helt lille. Gået til hiphop i 7 år tror jeg og så stoppede jeg her for 1 eller 2 år siden, og nu danser jeg bare der hjemme foran spejlet, dog ikke hiphop men en mere afslappet slags dans, som jazz ballet og moderne dans, det er jeg helt vild med, jeg har optrådt en del gange med mit hiphop, til f.eks Københavns mesterskaberne hvor jeg fik en flot tredje plads og så har jeg også danset rigtig meget med en klub jeg gik i på et tidspunkt. Jeg kan også rigtig godt lide at synge, har gået til kor, og musical da jeg var mindre og nu er jeg bare der hjemme foran spejlet og synger for migselv, men også tit for min mor og mine veninder. Og sidst men ikke mindst er jeg helt vild med at fotografere, jeg tager billeder af alt, jeg kan se der ser godt ud og mindst ti billeder af den ting. Det inspirerer mig rigtig meget og det lukker mig ind i en helt anden verden, lidt derfor vil jeg gerne være fotograf, så jeg kan være noget jeg brænder for og syntes om.
Jeg har en blog, den burde man lige kigge på - http://cecilienielsen.blogspot.com/

Loading ...