Cecilie Reckendorff

Jeg fik et postkort fra en lille pige
Hun bor der hvor de lykkelige mennesker bor
Hun sagde:"kommer du nu - hvornår kommer du?"
- Lars H.U.G.

tap,
tap,
tap.

Movellas (17)

 • Cecilie Reckendorff

  Noget fantastisk inspiration - kig, kig, kig, hvis du har 10 min.

  I går klokken virkelig virkelig sent om natten var jeg så heldig at komme forbi to helt fantastiske Ted talks, som begge to på en eller anden måde handlede om kreativitet.

  Den ene her:

  Er om Alexa Meade, som maler direkte på mennesker, bagrunde, alt og efter det tager hun et billede. Det ser virkelig helt fantastisk ud.

  Den anden handler om:

  En russisk kunstner, der snakker om sine fotografier. Hun har taget billeder af mennesker, som hun synes har en interessant historie og så bruger hun ironi til blandt at fange dem der er anderledes i den russiske kultur. (og hendes hat er et liv i sig selv - endnu en grund til at se den)

  Håber I kan lide det. Hvad er det sidste der har inspireret jer? :)
  Little Writer
  Meget interessante videoer! :o tak!
  Cecilie Reckendorff
  Så lidt! Dejligt at hører nogen har set dem. :D
 • Cecilie Reckendorff

  Frimærke søger stadig en ven + 10.000 ord.


  Jeg er lige kommet hjem efter at have sendt mit første penneven brev afsted til @[Katrine..] med en lidt skæv håndskrift, påklistret øjne på kuverten og mit bedste forsøg på at tegne et hjerte, en lille blomst og noget jeg ikke ved hvad er nederst på den sidste side.
  Jeg mangler stadig min sidste penneven. Som jeg skrev i en tidligere kommentar er den næste der skriver en mail til mig på xxceciliexx@gmail.com med deres adresse, min sidste penneven. Og jeg vil sende det her fine frimærke afsted til den person, sammen med min mærkelige skrift, nogle ord og sikkert et eller andet påklistret værk. Det er lige meget om du har skrevet en kommentar til min anden mumble eller ej. Mit eneste krav og det kom jeg i tanke om, på vej ned til postkassen, er at du er villig til at ofre til småmønter det koster at sende et brev afsted engang imellem og husker at få det gjort. :)

  Og så vil jeg bare lige skrive at min roman har rundet de første 10.000 ord - yay. Og det fejre jeg lige nu med at spise Toblerone i sengen. :)
  Maria Louise JensenAmbass..
  Ja, ok. Det var bare, om du var opmærksom på, hvad du lavede. ;)
  Emma Udengaard
  Søger du stadig en? For jeg er frisk, det er så hyggeligt med pennevenner :)
  Elvira Veje
  Hvorfor har jeg ikke set det her?! Åhh, ville så gerne have været din penneven :D
  Cecilie Reckendorff
  Åh, ja, det kunne ellers have været hyggeligt @[Elvira Veje] øv. :(
 • Cecilie Reckendorff

  Pennevenner? :)


  Jeg lavede en liste over ting, som jeg synes er værd at bruge penge på. Den ser sådan her ud:
  1) Genbrugstøj
  2) Billige bøger
  3) Gaver til andre
  4) Cola (nogle gange)
  5) Frimærker til breve

  Hele pointen med at jeg skriver det her, er at jeg mangler nogen, som også har nr. 5 på deres liste. Kort og simpelt sagt: jeg mangler en penneven. Eller flere. Nu har jeg brugt interpals et godt stykke tid (en side hvor man får pennevenner fra hele verden) og jeg har virkelig "mødt" nogle søde, dejlige, fuldstændig-anderledes-fra-mig mennesker. Og det kunne jeg godt tænke mig at blive ved med. Bare i papirsform. Jeg synes breve er fantastiske og hyggelige og jeg kunne godt tænke mig en at dele den kærlighed med. Og en masse andre ting forhåbentlig. :)
  Så tænkte jeg Movellas måtte være det perfekte sted at finde det, fordi:
  1) Jeg ved allerede jeg har en ting til fælles med menneskerne herinde. Vi elsker alle sammen at skrive
  2) Jeg ved at der vrimler med en masse søde mennesker herinde.
  Jeg er ligeglad med alder, interesser og alt muligt andet. Mit eneste krav er at du er sød og kan sende et brev. Du behøver ikke engang have en pæn skrift, min er også håbløs. Læselig, men håbløs. ;) Hvis du gider være pennevenner, men ikke gider det med at sende breve, så kan vi nok også godt finde ud af noget andet over nettet. Så bare skrev uanset hvad, hvis du har lyst. Jeg bider ikke. Og jeg har vedhæftet et billede af mig selv, for at vise hvor helt uskyldig jeg ser ud. :)
  Håber at hører fra nogen. :)
  Fire to the rain
  Cecilie: Jeg kan ikke engang læse min egen skrift, sååå :P
  Mira G.
  Er det så forsent nu, at være din penneven? <3
  Cecilie Reckendorff
  Ja, desværre, Mira. Jeg ville rigtig gerne, men jeg har ikke råd til flere. :)
  Mira G.
  Det er helt i orden, jeg kan godt forstå det ;) <3
 • Cecilie Reckendorff

  ... og i dag var jeg så tæt på at hoppe ned på en mark

  ... fordi jeg så en guldsmed. Jeg var ude og gå med Bem (min hund) ved nogle forladte togskinner (det mest interessante sted i hele byen) og så lige pludselig var der. Så jeg kunne vælge.
  A) At løbe længere ind mod togskinnerne og skulle se den i øjnene senere.
  B) At hoppe ned på en mark og over et elektrisk hegn
  C) At fortsætte frygtløst ligeud.
  Jeg tog C. Og flippede fuldstændig ud da en flue fløj ind i mit øre, fordi jeg troede det var min værste fjende (guldsmeden) og jeg løb også og var tæt på at glide, fordi der var så vådt ... fobier altså. O.o

  Den roman jeg er ved at skrive har rundet de første 5.000 ord - skønt! Og der er masser af rette ved jeg allerede nu, men jeg har noget og det er virkelig rart. Mine følelser er skiftevis at jeg tænker det bliver den bedste bog nogensinde og at jeg tænker at det virkelig er skræmmende dårligt. Men sådan er det nok bare at skrive med tanken om at den skal sendes ind til et forlag ... og jeg holder håbet og humøret oppe. :)
  Cecilie Reckendorff
  Det er godt, det ville være synd, hvis du slet ikke skrev mere. :D Er det noget du tænker skal sendes ind til et forlag eller hvordan?
  Anja AH
  Fortsat god skrivelyst! :)
  Cecilie G.
  Det er faktisk en ændret version af En Ensom Stjerne her fra Movellas, bare mere i stil med den oprindelige novelle En Vildfaren Stjerne <3 Og jeg ved ikke helt, om jeg tør sende den ind på et tidspunkt :P
  Cecilie Reckendorff
  Uh, det lyder da også spændende. <3 Det er også skræmmende at tænke på at man vil sende noget ind. Jeg prøver også lidt at glemme det, for jeg bliver helt vildt kritisk hver gang jeg tænker på det. x)
 • Cecilie Reckendorff

  Glæde, glæde, glæde!

  Jeg er altså virkelig virkelig virkelig (skal jeg smide et virkelig mere på?) glad for alle de fantastiske søde kommentarer jeg har fået på min nye movellas. Jeg orker næsten ikke at skrive navnet mere … lange titler, altså.
  Jeg er stadig villig til at lave aftaler, hvis nogen vil. Og som sagt behøver I ikke læse alt.
  Men det var vidst bare det jeg ville sige. Og så mangler jeg også at udtrykke min glæde over at ”Og” er kommet under udvalgte historier. YES! (og det var min glæde) hahaha, ej, det er jeg virkelig glad for.
  Cecilie Reckendorff
  Litoria
  Tillykke! :D :}
  lakridspiben
  Tillykke du fortjener det så meget!!!
  Dine historier er fantastiske! Du skriver så godt!!! :) <3 ;)
  Cecilie Reckendorff
  Tusind tak! <3
Loading ...