FemaleDenmarkMember since 19 Feb 12Age 20Last online 51 minutes ago

“I don't remember
lighting this cigarette
and I don't remember
if I'm here alone
or waiting for someone.”

 • Cecilie Reckendorff
  1 Like
  Så har jeg fået læst din historie! (eller ... starten i hvert fald ... det der er) og jeg synes virkelig den er godt skrevet! Det er helt forståeligt du allerede har fået så meget ros. Jeg har lidt konstruktiv kritik også, så lad os bare starte med de små ting:
  Jeg forstår ikke helt hvad du mener med: at skrive til en død person, der altid har været død" - det med altid har været død forvirrer mig. Der er vel ingen, der altid har været død. Det virker lidt som noget vrøvl.
  Jeg synes sætninger "Ondt helt i leveren" er lyder lidt mærkelig.
  Du har husket bindestreg imellem Harry Potter og briller i dialogreplikken, men lige efter kommer du til at glemme den.
  "Du har skrevet: "nogen idoter" i stedet for "nogle idioter."
  Det her er ikke kritik, men når du skriver "Ham-den-forelskede" minder det mig virkelig om den der brevkasse fra Vi unge, hvor brevene altid var underskrevet med: "Hilsen Hende-den-fortabte" eller "Hilsen krebsen." :D Som helhed: For det første synes jeg virkelig du har et flot sprog. Det passer rigtig godt til genren og så elsker jeg at du skriver om noget der foregår i Danmark. Det er heldigvis blevet mere almindeligt herinde, men jeg bliver stadig glad hver gang jeg ser det. Det føles på en eller anden måde bare mere nært og realistisk, fordi vi ved hvordan det er at være unge i Danmark og det synes jeg også du får ramt rigtig godt. Jeg er ret vild med dit resume. Det eneste jeg har lyst til og jeg har intet belæg for det, så hvis du ikke er enig, så bare ignorrer det. Jeg synes den sidste sætning med "person" lyder en smule forkert. Jeg tror det ville lyde bedre med: "... at jeg ikke ønskede at indse, at jeg var faldet for nogen og at den jeg faldt for var dig."
  Historien virker lidt kliché, men whatever. Vi lever alligevel i en verden, hvor det meste efterhånden er kliché, fordi der er blevet skrevet så mange historier. Det vigtigste er egentlig at det er godt og jeg synes du er rigtig godt allerede her fra start. Held og lykke med den i konkurrencen! :D
  Kære Simone
  Kære Simone
  15
  290
  22
  "Og jeg ved ikke, hvornår jeg faldt for dig, men jeg tror, det var mellem maj måneds døende forår og sommerens fødsel i juni måned. Jeg tror det var inden, at græspollenene gjorde deres astmatiske entré,...
  Karamelle
  1 days ago
  Ved det første menes der, at han laver en opdigtet version af Simone i sit hoved, og skriver til denne Simone i sin dagbog, fordi han ikke tør skrive det til den rigtige Simone, som han jo er hemmeligt forelsket i - Men jeg kan godt se, hvad du mener, og det skal nok justeres en del ;)
  Har kun læst ét vi unge blad, og det var kun af nysgerrighed, og det gør jeg aldrig igen xD

  Mange mange tak! Altså, som sagt før, skriver jeg en historie, der foregår i USA, er det en historie, jeg som regel har brugt uger på virkelig at sætte mig ind i, hvilket også gør, at mine amerikanske historier er realistiske, men jeg elsker alligevel mere, at skrive historier, der foregår i DK - bortset fra Dødens Søvn, men den er, på alle punkter, for amerikansk til at kunne foregå her anyway xD - fordi det jo, trods alt, ligger mig meget mere naturligt, og slet ikke kræver ligeså meget indsigt og baggrundsviden, da jeg har det hele i forvejen. Nu ved jeg så en del om, hvordan det er at bo i USA, men stadigvæk, du ved, hvad jeg mener :D Mange tak ^^
  Synes egentlig du har meget ret i det med person ;) Det kigger jeg lige på ^^

  Well, nu hvor jeg, på sidelinjen, er i gang med DS, der tager rigtig meget af min kreative energi, er jeg lidt ligeglad med, hvor kliché denne er, høhø xD
 • Cecilie Reckendorff
  Hey girl, nu fik jeg læst din historie. Den er rigtig fin og så har jeg også lidt konstruktiv kritik, som du måske kan bruge en anden gang. ;)
  Husk at når du skriver "i" og du taler om personer, så skal det være med stort. Fx når du skriver: "i går bare" - så skal det være med stort. :)
  Cowboybukser er i et ord.
  Jeg synes ikke det fungerer så godt at du bruger "..." så meget - jeg har også haft en vane med at gøre det meget i en periode, men prøv at overvej hvorfor du synes det fungerer godt i den sætning og hvis du ikke ved hvorfor er det måske mere bare en vane.
  Nu retter jeg ikke alle fejl, men der var i hvert fald et par steder, hvor der er nogle tastefejl. Blandt andet nogle steder, hvor du mangler mellemrum. Men hvis du gennemlæste det igen tror jeg hurtigt du ville kunne fange mange af dem. :)
  For det første synes jeg virkelig det er et vigtigt og interessant emne. Det med at føle sig anderledes er sådan et vigtigt emne, især når man skriver om unge, fordi det er en tid hvor så mange føler sig anderledes, udenfor og allien-ish. Til det konstruktive kritk synes jeg perspektivet bliver lidt for sort/hvid. De populære piger bliver meget fremstillet på den typiske måde, som tynde tomme skaller med et tykt lag makeup, hvilket på en eller anden måde ikke er så interessant, fordi det bliver lidt unuanceret. Hvis man forstod at de havde gjort et eller andet mod hovedpersonen, siden hun ser så meget ned på dem eller hvis du på en eller anden måde fik dem til at virke menneskelige, tror jeg det ville blive mere interessant.
  Men du har rigtig mange følelser med i teksten, som tydeligt skinner igennem og jeg kan godt lide måden den slutter på - de sidste to sætninger er rigtig fede.
  Så keep writin', du skriver rigtig fint og så håber jeg du kunne bruge den konstruktive kritik til noget. ♥
  Som De Andre
  Som De Andre
  17
  228
  38
  Et one shot omkring det at være anderledes.
  All
  2 days ago
  Wow mange tusind tak for den lange feedback :D
  Og tak fordi du peger et par ting ud :D Jeg er lige så blind som en muldvarp når det kommer til mine egne fejl, så det er rart at ha noget og gå efter :D
  Og jeg kan forstå dit kritiske synspunkt i forhold til teksten. Desværre ville jeg nærmest skulle omskrive hele teksten for at ændre det, men det er helt klart noget jeg kan tage med videre, og huske at lave det mindre "sort hvidt" næste gang :D
  Din feedback har helt sikkert været til stor hjælp, og jeg takker rigtig mange gange for du tog dig tid til at læse den :D
  Cecilie Reckendorff
  Det var så lidt! Jeg er glad for at du kunne bruge det! Og jeg tænkte også mere at det var ment til næste gang. :D
  All
  2 days ago
  Så jeg også senere da jeg lige gennemlæste det engang til :D Men igen tak : D
 • Cecilie Reckendorff
  Jeg har virkelig svært ved at give konstruktiv kritik, så det her bliver nok lettere ukonstruktivt. Jeg har et par enkelte sproglige rettelser: Du har skrevet "tideligt" i stedet for tidligt ved dialogreplik nummer 2 og i slutningen af teksten har du har skrevet. "Jeg mine lunger higede" men udover de små detaljer er den virkelig flot skrevet og du har så mange levende beskrivelser og rammende metaforer. Jeg er især helt vild med starten, hvor du beskriver Ghaths blik og man allerede får den her fornemmelse af utryghed og at du så bruger det til at føre det tilbage til en beskrivelse om hvordan de første gang mærker krigen starte, der hvor de bor og den her lille hurtige beskrivelse med at han piller fodboldplakterne ned, fordi de er spild af tid. Du får vidst så meget bare I det lille stykke i starten og får så mange følelser med. Jeg forstår virkelig godt at den her historie gik videre. Alt andet ville have været mærkeligt. ;)
  Måske
  Måske
  6
  135
  5
 • Cecilie Reckendorff
  Jeg vil lige starte ud med at skrive at jeg ikke er særlig glad for genren og især ikke vampyrhistorier, så jeg er nok ikke den bedste til at bedømme, men nu prøver jeg alligevel. :)

  Kapitel 1:
  "Knurrende mave var meget almindelig" - der er et eller andet der lyder forkert her. Jeg ville enten skrive "En knurrende mave" hvis du mener en person (hvilket på en eller anden måde lyder lidt mærkeligt) eller "Knurrende maver var meget almindeligt" hvis du mener generelt.
  Du bruger kursiv ret meget her helt i starten og effekten bliver mindsket når du gør det så mange gange tæt på hinanden.
  By-træ skal være i et ord.
  Den her sætning slutter ret brat og det giver ikke rigtig mening: "... for han var bestemt ikke noget siv og hans alkoholindtag."
  Der er nogle enkelte steder, hvor jeg ikke helt forstår hvorfor du deler dine sætninger op, som du gør. "Hun gav sig godt tid. Som om hun ikke havde set ham endnu." Det føles mere naturligt, at der er et komma imellem de to sætninger, fordi de hænger sammen. (og så er der også en lille smutter med god og godt) ;)
  Jeg er ret vild med den sidste sætning. Den er virkelig fint formuleret og skaber spænding. Man føler der skal til at ske noget lige om lidt.

  Kapitel 2:
  Du veksler godt imellem lange og korte sætninger, men der er nogle enkelte steder, hvor nogle af sætningerne er overflådige og ikke rigtig bidrager med noget ekstra.
  Husk komma efter ord som "Ja" og "Jo" - fx "Ja, det var det."
  Du har stavet Appelsinjuice forkert, da hun bestiller. :)
  Hen mod slutningen er der en enkelt sætning, som er skrevet i en anden skrifttype, som jeg ikke tror er meningen.

  Hvis jeg skal være ærlig er historien ikke lige mig, men det vidste jeg (som nævnt) nærmest før jeg begyndte. Jeg synes til gengæld du skriver rigtig godt og jeg synes især dine beskrivelser af steder og indtryk fungerer virkelig godt. Der er nogle steder, hvor det smutter og hvor rytmen i teksten bliver lidt mærkeligt, men helt generelt synes jeg virkelig du skriver godt. Held og lykke med historien! :D
  Pain (arbejdstitel)
  Pain (arbejdstitel...
  14
  627
  56
  Verden har ændret sig meget, efter de overnaturlige valgte at træde ud af skyggerne. Dette har gjort, at Winsdoor er blevet delt op i to af en bro: de overnaturliges, Lower Winsdoor, og menneskenes, Higher...
  Amanda Juhl
  3 days ago
  Mange tak for kritik, men jeg bad nu om kritik på det nyeste kapitel. Nå skidt pyt, kigger på det alligevel xD
  Cecilie Reckendorff
  Hov, undskyld, det så jeg ikke. :)
  Amanda Juhl
  3 days ago
  No problemo ^^'
Loading ...