FemaleDenmarkMember since 19 Feb 12Age 20Last online 32 minutes ago

"There is not enough time for hating yourself. Too many things to make. Go.”

http://www.rookiemag.com/

 • Cecilie Reckendorff

  mumbled "Sidder her, på gulvet, på mit værelse, i en grøn skjorte(genbrugs)kjole ... "

  1 Like

  og skriver min Brønderslev forfatterskoleansøgning.
  Og så fik jeg bare lige lyst til at skrive en mumble, med en opfordring om at I burde gøre det samme, for det kunne være alt for hyggeligt, hvis der var en masse rare Movellas mennesker. Jeg giver et par skumfiduser og et kram, hvis I gør det.
  Har I i øvrigt bemærket at solen har skinnet ret meget de sidste par dage? Og at græsset er blevet ekstra grønt og at fuglene er begyndt at synge igen? Jeg er ret stor fan af alt det. Jeg mangler bare at indvie min solsikkesommerkjole og at flette en blomsterkrans og så tror jeg ellers sommeren er ved at være her.
  Hvad får i forårsdagene til at gå med? Selvfølgelig, udover at skrive Brønderslev ansøgninger. ;)
  Cecilie Reckendorff
  Du SKAL med, Damana. ;)
  Det Regnbuefarvede Får
  Gør det, Damana! Det er en super fed uge! :D

  Cecilie: Vi tvinger alle på vores vej til at tage med os på Brønderslev ;)
  Cecilie Reckendorff
  Det gør vi. ;)
 • Cecilie Reckendorff
  Jeg er ret vild med det her. Især beskrivelserne øverst i kapitel 5. Og især nederst i kapitel fem. Og især det hele. Faktisk, allermest, især det hele. :)
  altid rosa
  altid rosa
  9
  212
  13
  Dette bliver en samling for små historier, afsæt til længere novelle, etc. De fleste er under 500 ord og handler om kærlighed mellem to kvinder.
  Cecilie Reckendorff
  Nej, den må ikke dø. Noel er nødt til at komme tilbage og de er nødt til at fikse det der på en eller anden måde. Det der kan fikses, anyway. Ellers er det den værste TV final break-up ever. No way. Ikke med Mickey og Ian.
  For min skyld må folk læse hvad de vil, om hvad de vil. Jeg synes det er værre i virkeligheden, hele den der "Every girl should have a gay friend"-kultur, hvor man gerne vil have en ven baseret på seksualitet. Det er lidt ubehageligt. Og en eller anden underlig form for omvendt diskrimination.
  idioti
  8 hours ago
  den er sgu svær at fikse, jeg har ikke så meget tiltro i serien mere efter det stunt.

  Det er lidt at gøre en anden persons seksualitet som et tilbehør, for at gøre sig selv mere interessant.
  Cecilie Reckendorff
  Narh, heller ikke mig. Men jeg ved jeg ikke kan lade være med at se den igen, når sæson seks kommer.
 • Damana

  mumbled "Jeg har i dag..."

  1 days agoReply
  6 Likes

  ...drukket tre kopper chai-te, set misbilligende på mine bumser i spejlet og ellers fladet ud på sofaen i mine joggingbukser. Det er weekend. Det er afslappet, og det er NU, hvor jeg endelig kan skrive uden at blive distraheret!

  - Bortset fra når man så ikke helt kan skrive alligevel. Og det er så frustrerende. Jeg har sådan glædet mig til det stykke af historien, som jeg er nået til i min roman "Ethion", men nogle gange har man så meget på hjerte, at man slet ikke kan få de rigtige ord ned på papiret. (...Forfattere har mange kvaler.)

  Jeg ved ikke rigtig, hvad denne mumble er om, men jeg følte for at lave en. Det er nok en dårlig undskyldning. Men jeg blev for resten lidt inspireret af @[Cecilie Reckendorff]s mumble tidligere om nostalgi og om, at noget er slut, og noget nyt begynder. Det har fyldt ret meget i mit liv for tiden, eftersom jeg ved, at jeg om få måneder ikke går i 9. mere, og at jeg skal sige farvel til mine veninder og de trygge rammer og så videre. Det er jo ikke noget, jeg ikke altid har været klar over, men det føles møghamrende skræmmende alligevel. Jeg har allerede taget afsked med min dramaskole, hvilket var ganske grusomt. Jeg var otte år, da jeg for første gang stod på den scene, og min dramaskole og mine veninder derfra har været en utrolig vigtig del af mig som menneske. Nu tager nogen på efterskole, andre går ud af gymnasiet og er bare... voksne. Og det er mærkeligt. Og føles virkelig trist. Og man kan forberede sig og tælle ned så meget, man vil, men i sidste ende vil det bare føles forfærdeligt alligevel. Man skal altid huske på at være optimistisk, for jeg ved, at der er så meget godt at hente, når jeg næste år begynder på gymnasiet. Selvfølgelig er det spændende. Men det svære er jo, at man ved, hvad man har, men ikke hvad man får.

  Nå, jeg vil ikke sidde her og blive pladderpoetisk, så hvad med jer? Er der andre, der bekymrer sig lidt for meget om fremtiden? Nogen, der evt. har en god måde at håndtere det på? I så fald er jeg "all ears"! xx
  Damana
  1 days ago
  ...forsøger i hvert fald at holde fast i den tanke, haha
  noouu
  19 hours ago
  Jeg er sådan set bange for fremtiden. At jeg ikke spækker mit liv med fantastiske minder fra hele verden. Det bekymrer mig at jeg ikke ved, om jeg får det alternative liv, som jeg nu ønsker mig. At jeg ikke flytter til Berlin, eller bliver kunster..
  Damana
  18 hours ago
  Åh, kender det...
 • Cecilie Reckendorff
  Okay, jeg begynder at have lidt dårlig samvittighed, for det er femte gang jeg læser det her, uden at have kommenteret. Og det må være grænsen - når man vender tilbage for at læse noget for femte gang, så skal man kommentere. Jeg har ikke noget konstruktivt at sige, for det er bare virkelig smukt og dine beskrivelser er så fine og poetiske og så billedelige, så man helt tydeligt ser det hele for sig og ser Flora for sig. Det er bare så fint.
  - men jeg er lige nødt til at spørge: Har du ændret på det siden du publicerede det? For jeg synes at jeg husker det anderledes.
  en kærlighedserklæring
  en kærlighedserklæ...
  34
  445
  44
  til flora.
  julianeugh
  1 days ago
  det betyder umanerlig meget, når det kommer fra dig, cecilie! det gør mig virkelig glad. hvis jeg husker rigtigt, har jeg ikke ændret i teksten, medmindre det gælder stavefejl.
  Cecilie Reckendorff
  1 Like
  Åh, hvor er du sød. ♥ Så er det nok bare mig, der husker forkert. ;)
 • Cecilie Reckendorff
  Det her er en blanding er rigtig sød og rigtig trist. Det er ret fint. Det minder mig om at jeg måske snart skal skifte vinterstøvlerne ud med sommersko, så der ikke dør flere mariehøns. ;)
  Mariehønedræberen
  Mariehønedræberen
  22
  109
  25
  Milze
  2 days ago
  Taark. Heh, jeg er også næsten lige gået over til kondisko ;)
Loading ...