Cecilie ReckendorffAmbassador

"Inspiration er sgu overvurderet. Sæt dig ned og skriv."

Movellas (14)

 • Cecilie ReckendorffAmbass..

  Tagge-leg-værk

  Den karakter, du allerbedst kan lide blandt dine egne (og hvorfor?):
  - Hmmm … hmmm … hmmm … svært. Nu er det jo et stykke tid siden jeg har ”set” de fleste af dem. Eller hvad man nu siger. Less fra Sandhedschatten må nok være en af dem jeg skynder mig at nævne. Jeg elskede at skrive scenerne fra hans synsvinkel, fordi han havde den her ligeglade attitude, som på en eller anden måde tit endte med at gøre hver scene han var med i lidt sjov. Okay, ikke hver scene. Nogle. Et par stykker.
  Ellers så er jeg faktisk vild med iagttageren i min nye historie ”Insomnia.” Fordi jeg altid godt har ville skrive en historie om en iagttager, men det er sgu svært uden at bliver kedeligt. Så ham kan jeg faktisk godt lide. Han fylder ikke så meget. Men det er sådan set pointen. x) - ellers så en pige der kommer ind senere i historien. Emma. Fordi hun er en anelse underlig og filosofisk anlagt - og de karakterer elsker jeg sgu. :)

  Hvad handlede din allerførste historie, der IKKE var skolerelateret, om?
  - Den har faktisk ligget herinde på et tidspunkt, som noget for-sjov-værk. Den handlede om en pige der havde fødselsdag og var bedste ven med en pingvin. Jeg var 11 år.


  Hvad mener du selv, er et kendetegn i DIN skrivning? (fx meget lignende plotmønster i alle dine tekster, lignende karakterer, en speciel ting, der går igen osv.)

  - Dialoger fylder typisk ret meget. Jeg er meget meget dialogfikseret. Og det er som om at uanset hvad jeg skriver, så er der bare en eller anden karakter som er langt ude på en måde. Mine historier plejer også at have en dyster undertone. Der er sikkert andre ting, men det er lige det jeg kommer i tanke om.


  Er der en genre, du aldrig i din vildeste drøm, troede, du ville skrive, men alligevel har skrevet en del af? Hvis ja, hvilken? Hvis nej, hvad tror du så aldrig, du vil komme til at skrive?
  - Jeg kommer nok aldrig til at skrive Fantasy. Jeg har ikke fantasien til det. Eller interessen. ;)

  Hvad er det dummeste din nuværende hovedperson har gjort ”i dag”?
  - Jeg har slet ikke ”rørt” hende i dag - hun er gået i hig indeni min tekst.

  Hvis din nuværende hovedperson finder en dagbog, der på finurligvis er endt hos den lokale genbrug, og der står, at personen vil begå selvmord d. 24. 6. 2014, og der står adresse på personen og det hele; hvad vil din hovedperson så gøre? (endnu mere tricky bliver det, hvis din hovedperson befinder sig i en sci-fi i fremtiden ;) )
  - Ligge den og gå. Nej, ej … hun ville … købe den … og flippe ud … og vise den til hendes venner. For de ville nok vide bedre.
 • Cecilie ReckendorffAmbass..

  Freaking out.


  Freaking out aka. det jeg altid gør når jeg udgiver en ny Movella. Det er bare lidt ekstra slemt fordi det er så lang tid siden jeg sidst udgav noget. Der kan jeg virkelig mærke at jeg er ude af træning. ;)

  Jeg regner med at bruge aftenen på at få skrevet lidt mere (yeah!) og få givet noget feedback til nogle historier (også yeah!) hvis I kunne tænke jer et eller andet bytte-bytte aftale med mig er jeg meget interesseret. Jeg kunne godt bruge noget feedback på "Insomnia" :)
  Og så skal jeg lige huske at sige tak til jer der har liket og sat på favoritlisten! Det var faktisk flere end jeg havde turde håbe på, så det er jeg sgu glad for. x)

  Hvad med jer? Får I skrevet noget? :)
  Fluen
  Mig! Kigger på din senere i dag i promise. Vil glæde mig!
  Bliver glad hvis du vil se min "striberne på vejen" :-)
  Cecilie ReckendorffAmbass..
  Tak, fordi i vil! jeg kigger på jeres når jeg kommer hjem senere. ��
  Cathrine C.
  Jeg kunne vildt godt tænke mig at snakke med dig omkring noget, jeg er igang med at skrive, men jeg vil ikke lægge det på Movellas - kan jeg evt skrive på en mail eller noget? Er det for personligt? :3 Det er helt fint, hvis det er!
  Og havde du ikke sådan en udgivet "movella" med tips til skriverier? Synes ikke jeg kan finde den mere, hehe!
  Cecilie ReckendorffAmbass..
  Du må meget gerne kontakte mig privat - no problem - min mail er: xxceciliexx@gmail.com. :)
  Jeg havde udgivet en movella med tips, men jeg slettede den. Jeg har måske noget liggende på computeren med det og ellers kan du jo bare spørge mig hvis der noget bestemt du gerne vil vide. :)
 • Cecilie ReckendorffAmbass..

  Skal, skal ikke? (24-timers)


  Jeg overvejer lidt om jeg skal give mig i kast med den dersens 24-timers udfordring. Jeg synes ikke lige billedet er det mest inspirende i verden, men vejen i baggrunden kunne jeg måske godt bruge til et eller andet ... hmmm... tænke, tænke. Skal, skal ikke? At være eller ikke at være med?
  Jeg tror lige jeg glor på billedet lidt længere og finder ud af om der ikke skulle gemme sig en lille historie derinde et sted. x)
  Deltager I i 24-timers konkurrencen? :)
  Cecilie S
  Jeg synes, at du skal deltage :D!
  Jeg havde faktisk ikke tænkt mig at deltage, men jeg kunne simpelthen ikke lade være, så jeg skrev et digt :D
  Hvilket er ret imponerende i forhold til, at jeg aldrig har skrevet digte før, haha (y)
  Det Regnbuefarvede Får
  Jeg ville så gerne deltage, men jeg får ikke påskeferie før på onsdag, og jeg har en bunke afleveringer, der ligger og venter på at blive lavet færdig og afleveret, så jeg må springe over i denne omgang! :/
  -Men jeg synes klart, du skal give det et skud!
  Cecilie ReckendorffAmbass..
  Jeg overvejer helt klart stadig at gøre det, men lige nu er min lillebror på værelset og han distraherer lidt. :D
  Får: Åh, det er også ondt du først får ferie på onsdag. Det er da egentlig også mærkeligt. x)
  Cecilie ReckendorffAmbass..
  Ej, nu opdagede jeg lige at DR3 sender Slumdog millionare... jeg tvivler på jeg kommer til at have særlig meget tid - den er så sød den film, ih! :D
 • Cecilie ReckendorffAmbass..

  Skrivesøndag. :)


  Jaa, jeg prøver faktisk at gøre noget jeg ikke har gjort i lang tid: Jeg skriver. Bare for at prøve det. Bare lige for at se om mine fingre stadig kan det der. Det er virkelig rart. Og svært. Hold kæft, hvor er det egentlig svært at skrive nogle scener, det må jeg have fortrængt på en eller anden måde i løbet af det sidste år.
  Jeg håber på at det er en historie der ender på Movellas, men jeg vil være helt sikker på at jeg ikke bare går i stå, så jeg skal nogle flere kapitler ind, før jeg lægger det ud. x)

  Anyway, det er min søndag lige der. Skrive og se gamle afsnit af How I Meet your Mother. Ikke dårligt.
  Hvad får I søndagen til at gå med? :)
  Anja AH
  Jeg så Willow, Van Helsing og Klassefesten :D
  Fire to the rain
  Ja jeg har fem afleveringer for, så jeg har ingen ferie... -.-
  Fire to the rain
  Og jeg fik dem for næsten lige før ferien.
  Christina M.
  Skal skrive en masse, se afsnit af Awkward og generelt hygge mig. Desuden er de ting jeg har bestilt endelig kommet hjem <3
 • Cecilie ReckendorffAmbass..

  Tak! :)


  Jeg har knoklet med at gøre min AT færdig lige siden jeg stod op, så det hjælp virkelig på humøret da jeg opdagede "Sandhedschatten" vandt som årets Movella. Det havde jeg virkelig ikke regnet med... sådan oprigtigt virkelig ikke regnet med.

  Og det kan jeg jo kun takke jer for (også lidt Movellas-teamet) men mest jer. I er så seje. Jeg har ikke publiceret noget som helst i over et halvt år og alligevel er der nogen der husker historien og ovenikøbet synes den er værd at stemme på. Så tak for det!

  Og tillykke til de andre vindere vindere også. Og god fredag. Og tak ... men det har jeg vidst sagt. ;)
  Little Writer
  Ih hvor fedt! Tillykkeeee!
  Cecilie ReckendorffAmbass..
  Ja, mega fedt - tak! :)
  Ginne
  Vandt den? Yes! Stemte på den, så føler dette som en sejr, haha ;D
  Ethel
  Tillykkke, du har virkelig fortjent det! :D
Loading ...