FemaleDenmarkMember since 19 Feb 12Age 21Last online 41 minutes ago

“My alone feels so good, I'll only have you if you're sweeter than my solitude.”
- Warson Shire

Goodreads: https://www.goodreads.com/user/show/10192704-cecilie

 • Cecilie Reckendorff

  mumbled "... og feedbackdagene slutter."

  2 Likes
  Så er det slut for feedbackdagene - jeg har deltaget en del og fået lavet en masse fantastiske aftaler. Så tak til alle jer, der har læst min historie, jeg har været fuldstændig blæst bagover af hvor meget tid og tanker som man kan mærke i har lagt I det og jeg har fået en masse brugbar kritik, som jeg kan tænke videre over. @[Deanie] skrev et utrolig godt indlæg i onsdags om at modtage feedback, som I skal huske at kigge forbi, hvis I ikke allerede har været forbi, for det er virkelig fyldt med nogle utrolig gode råd og hun bruger virkelig godt sine egne erfaringer. Jeg har også elsket at se jeres svar på taggelegen. Tit roser vi jo hinanden for at være dygtige til at skrive, så jeg har virkelig elsket at se en masse fantastiske feedbackgivere få et skulderklap.
  Og jeg har haft fornøjelsen af at læse nogle wow-historier. Jeg er i gang med at genlæse en af mine yndlingsbøger lige nu, så der har været hård konkurrence for min opmærksomhed, men alligevel har jeg virkelig fundet så mange magiske historier herinde. Især de her tre movellaer vil jeg gerne lige give jer alle sammen et puf imod. De skal læses:
  "Piger som Alice" af @[LenaBlak]
  "White PJ's" af @[Damana]
  og
  "De der ikke faldt igennem" af @[M. Maja] - som jeg lige har opdaget og som jeg helt sikkert kommer til at læse mere af i fremtiden.
  Tak til alle jer der deltog - om der var i taggelegen, på bloggen eller noget helt tredje. Det har været hyggeligt. Og jeg beklager, at jeg har oversvømmet alle mine følgers væg med kommentarer - men jeg tager mig en velfortjent feedbacker pause nu og synker tilbage i mine bøger, så jeg skal nok stoppe nu. Men jeg kommer helt sikkert tilbage! :D
  Damana
  4 hours ago
  <3 <3 <3
  Du har været fantastisk i alt dette, Cecilie! Og jeg er så meget enig med Bubble - vi må gentage succesen. Jeg tror, at det har været en rigtig positiv og motiverende oplevelse for alle :)
  M. Maja
  4 hours ago
  Jeg takker mange gange for den gode feedback, du lagde på min historie, det kunne virkelig bruges ��
  Cecilie Reckendorff
  Hvor er I søde - tak. <3
 • Cecilie Reckendorff
  Anna, virkelig, jeg har grædt så mange gange i dag, fordi jeg er nervevrag over at Harry Potter and the cursed child udkommer om et øjeblik – og nu græder jeg igen.
  Jeg ved godt, at jeg aldrig får dig overtalt til at filme dig selv lave spoken word af det her digt, men det kunne være så perfekt, for det har virkelig skabt til spoken word. Det har den perfekte rytme til det og er virkelig skrevet på sådan en måde, der næsten tigger om at blive læst op.
  Du bruger gentagelser på en virkelig interessant måde og det er sådan et stærkt billede med den her lille dreng. Dit engelsk er virkelig ubesværet og flyder ligeså let, som havde det været dansk. Du får skabt nogle utrolig levende billeder og leget med sproget på en måde, så man virkelig mærker det. Jeg elsker virkelig alt.
  På den ene side er digtet så klart skrevet om Orlando, men samtidig favner det også bredere og kan på mange måder bruges til at beskrive hele den virkelighed vi står overfor lige nu med terrorisme overalt – både med Orlando, men også udover det. Det passer virkelig ind i tiden, og jeg tror også det er derfor, at det rørte mig så meget.
  Så fantastisk, Anna. Du har virkelig talent - Du er virkelig nødt til at blive ved med at dele dine tekster på Movellas og jeg er nødt til at blive lidt mere overvågen og holde øje, når du udgiver noget. Jeg er virkelig chokeret over at jeg har overset det her, men glad for at jeg har fundet det. Så smukt. Jeg elsker det. ♥♥♥
  White PJ's
  White PJ's
  14
  486
  18
  // You are a child in white PJ's and I cannot save you.
  Damana
  6 hours ago
  Puha altså, nu er det jo mig, der sidder med en klump i halsen og blanke øjne! Jeg takker dig fra hver en eneste krog af mit hjerte. <3 Jeg tror aldrig, at jeg har modtaget så fantastisk og motiverende ros. Jeg ved ærlig talt ikke, hvad jeg skal skrive som tak, men vid, at du har gjort mig yderst glad og rørt. <3

  For mig føltes digtet faktisk også som et spoken word digt, og jeg mærkede det virkelig, da jeg prøvede at læse det højt. Jeg kunne nærmest ikke læse det færdigt. Jeg var stadig vildt påvirket af det, der var sket i Orlando, og oven i det kunne jeg ikke lade være med at tænke på det, der samtidig var sket med Christina Grimmie samt alle de andre terrorhandlinger, der har fundet sted, og som jeg ikke engang har tal på. Så det gør mig virkelig glad at høre, at du følte, at digtet favnede ud over Orlando-skyderiet - for det samme følte jeg, da jeg skrev det.

  Tusind, tusind tak for verdens bedste feedback kommentar. Jeg vil være dig evigt taknemmelig og bære den med mig, hver gang jeg føler, at jeg er verdens dårligste forfatter ;) <3
 • Cecilie Reckendorff
  1 Like
  Jeg kan godt lide den lille tekst om tid, den har en virkelig finurlig opbygning og i ”vægten” er utrolig godt skrevet. Jeg kan næsten ikke beskrive det. Du fanger virkelig en spiseforstyrrelse på så få ord, så man kan mærke det helt ned til tæerne. Jeg er også vild med (kysse)
  Der er en lille slåfejl i (hockeypucker) – jeg var lige nødt til at læse det et par gange, før jeg forstod, at der skulle have stået at i stedet for ar.
  Wow, ”Ikea-kop” er godt nok fantastisk skrevet. Det er mit yndlings, tror jeg. Jeg elsker hvordan du bruger køkkenet til at beskrive noget helt andet og du gør det på sådan en naturlig måde.
  Jeg tror min feedback blev virkelig rodet. Det beklager jeg. Men du skriver utrolig godt – jeg vil virkelig gerne læse mere af dig. Der et par tastefejl ind imellem, men fu skriver virkelig utrolig godt – og som Lisea skriver, så er jeg glad for at det fik en chance. :)
  De der ikke faldt igennem
  De der ikke faldt...
  3
  168
  4
  En samling af tekster og mindrere digte, der aldrig blev publiceret, men alligevel fortjener en chance.
  M. Maja
  10 hours ago
  Mange tusinde tak, jeg er rigtig glad for din feedback, og jeg skal nok lige få set på fejlene! :)
 • Cecilie Reckendorff
  Jeg har en tilståelse. Jeg læste faktisk allerede den her novelle lige da du udgav den, men jeg hverken likede, favoritlistede eller kommenterede den. Det gør jeg nu.
  En af mine yndlings set-ups i noveller er, når der er to karakterer som møder hinanden. Uanset om det er noget de gør ofte, om det er det første møde eller et gensyn som her. Jeg elsker, når man har den her stemning gennem teksten, at der er gået en masse forud, som man aldrig helt finder ud af, men kun får en fornemmelse for og at der vil komme en masse efter, som man heller aldrig rigtig får en klar fornemmelse af. Især i din historie her, hvor der er den her cirkel-ish komposition, hvor han både i starten og i slutningen er alene. Han får ikke lige pludselig en åbenbaring om, at han selvfølgelig er nødt til at komme videre, som Alice siger, så der er ikke den her udvikling, der tager ham et sted hen. Men altså – tilbage til toppen – det er et af mine yndlings set-ups, så selvfølgelig elsker jeg den. Den har sådan en stille, drømmende stemning, der virkelig rammer mig, overfor den lidt små excentriske følelse, som Emil maler Alice med. Det er virkelig alt hvad jeg elsker. Og han har en Murakami bog med sig. Yes. Så godt.
  Jeg elsker også hvordan Emil allerede er nostalgisk i starten af historien. Hvordan han allerede der længes efter sin barndom og forestiller sig sommeren, selvom det er vinter. Der er ligesom allerede den her fornemmelse af at længes udenfor den virkelig, som man har, før Alice overhovedet gør sin entre. Dine beskrivelser i starten er så utrolig fine og poetiske. Især glasklokkebeskrivelsen er virkelig en vinder.
  Okay – ris. Jeg er enig med Janice i at den sætning med "kom på Facebook med min kæreste" lyder lidt sjov. Det lyder næsten som om offentliggørelsen på Facebook er mere vigtig end selve forholdet. Omkring samme stykke står dig lige efter hendes dialogreplik: "Emil smilede" og så i sætningen lige under lægger hun hovedet på skrå og smiler - hvorefter han smiler tilbage. Det er måske lige lovlig mange smil på tre linjer. Og så er der indimellem nogle ejefald, der smutter og nogle kommaer, der ikke er hvor de skal være. Jeg synes teksten fortjener en anden gennemlæsning, for den er virkelig god, så den ville være det værd, at rette igennem og lige fange de der ups’er.

  Jeg synes også godt, at du kunne arbejde en smule med at få deres dialog og beskrivelserne under dialogen til at flyde bedre sammen. Jeg kan godt lide, at beskrivelserne, mens dialogen kører er simple, men jeg synes nogle gange de bliver lidt gentagende og i forhold til hvor vilde beskrivelser du har i starten, så synes jeg også selve dialogen bliver en smule for blottet for beskrivelser og for simple. Det er som om der sker et lille stilskift der.
  Men ellers elsker jeg den! Virkelig og jeg er glad for, at jeg har læst den igen nu – well done. ♥
  Piger som Alice
  Piger som Alice
  12
  198
  5
  Et oneshot inspireret af en gang jeg gik rundt om søen på en kold vinterdag og et citat, jeg skrev ned i en gammel notesbog for lang tid siden, som jeg genlæste i dag og syntes var godt. Jeg ved ikke,...
 • Cecilie Reckendorff
  Årh, Janice, den sidste sætning i det sidste kapitel. <3
  Du skriver så fint som altid og i starten, da du beskriver hendes ensomhed kunne jeg virkelig mærke det – den der følelse af at ingen er interesserede og så også skyldfølelsen hun har overfor sine forældre, rammer du også så fint. Man kan virkelig mærke alle følelserne.
  Det eneste, der trækker historien lidt ned for mig er at jeg mangler lidt mere traditionel opbygning. Altså, at den ene scene på en eller anden måde skubberr historien videre til det næste. Det føles lidt som om den største konflikt for hovedpersonen bliver løst i den første del, men alligevel fortsætter historien. Jeg synes også tempoet er en smule for hurtigt tidsmæssigt. Det er som om at man kun lige når at lære karaktererne at kende ligeså stille, før det pludselig er lang tid efter.
  Men hvis vi skubber det til side, så er det vildt godt, Janice. Jeg elsker dit budskab og du skriver så skønt. :D
  Toppen af verden
  Toppen af verden
  11
  293
  22
  En historie, der handler om ensomhed, at stå på egne ben og bede om hjælp. En novelle og bidrag til Piger '17, Politiken konkurrencen. Temaet er ensomhed.
  Janice H
  12 hours ago
  Tak for din brugbare kommentar, Cecilie <3 Jeg ved godt, at opbygningen er utraditionel og var klar over, at det måske ikke faldt i andres smag, men jeg syntes, at det var sådan, den skulle opbygges. Nu kan jeg selvfølgelig ikke gøre ret meget, men kan klart kigge på at gøre overgangene lidt blidere, selvom jeg har prøvet :p
  Cecilie Reckendorff
  I sidste ende skal du også bare gøre det du har lyst. ;) og den er stadig virkelig god! :D
Loading ...