FemaleDenmarkMember since 19 Feb 12Age 21Last online 5 hours ago

'Does it hurt?' asked the Rabbit.

'Sometimes,' said the Skin Horse, for he was always truthful. 'When you are Real you don't mind being hurt.'

'Does it happen all at once, like being wound up,' he asked, 'or bit by bit?'

'It doesn't happen all at once,' said the Skin Horse. 'You become. It takes a long time. That's why it doesn't happen often to people who break easily, or have sharp edges, or who have to be carefully kept. Generally, by the time you are Real, most of your hair has been loved off, and your eyes drop out and you get loose in the joints and very shabby. But these things don't matter at all, because once you are Real you can't be ugly, except to people who don't understand.”

― Margery Williams, The Velveteen Rabbit

 • Cecilie Reckendorff

  mumbled "Så er vi i gang!"

  3 Likes

  Glædeligt read-a-thon alle sammen! Om I deltager eller ej, så er i dag den fantastiske dag, hvor bogelskere over hele verden samles om at læse. Kan vi ikke alle sammen lige klemme mindst ti sider ind? Det tror jeg vi kan. ♥
  Jeg glæder mig til at rejse i tiden - og jeg starter i 1930'ernes sydstater. Vi ses om et døgn. ♥
  Laura Th.
  1 weeks ago
  Er det for sent at tilmelde sig Read-a-thon @[Cecilie Reckendorff] ?:-)
  Cecilie Reckendorff
  Nej, du kan da bare være med. :D
  Der en Facebookgruppe her: facebook.com/groups/deweys24hourreadatho..
  og et link til twitter her: https://twitter.com/readathon?lang=da
  Der kan du snakke med andre der også er med. :)
  Hold mig opdateret om hvordan det går med dig! Jeg håber du får læst en masse gode bøger. ;) Held og lykke. ♥
 • Cecilie Reckendorff

  mumbled "TBR til på lørdag."

  1 Like

  Så … jeg kender efterhånden mig selv ret godt, når det kommer til læsning. Jeg ved godt, at hvis jeg skal bruge en hel dag på at læse, så skal det være let og ret ligetil. Så I ånden: “the point is not to see how many books you can get through, but rather how many can get through to you”vil jeg læse bøger, som er lette at gå til og som forhåbentlig ikke vil tvinge mig til at sidde med en ordbog i skødet hele dagen. For ellers vil jeg bare ende med at læse en masse bøger, men ikke have koncentrationen til at tage dem ind. Og hvad er så pointen?

  Lige nu er jeg i gang med ”To kill a mockingbird” af Harper Lee. Jeg synes den er vildt god, men af en eller anden grund læser jeg den utrolig langsomt. Jeg tror, den vil sænke mig lidt til read-a-thon, men jeg vil nå at læse den færdig og få en afslutning, før jeg begynder på noget nyt. Det er virkelig en skøn bog.

  Så vil jeg læse ”Carry On” af Rainbow Rowell, som er en Harry Potter inspireret bog, der er en slags spion-off fra hendes anden bog ”Fangirl” om homoseksuelle troldmænd, der skal redde troldmandsverdenen. Den lyder simpelthen præcis så tilpas mærkelig, at jeg var nødt til at købe den – og så synes jeg Fangirl var utrolig sød, så jeg er nødt til at følge universet til ende.

  Udover det vil jeg læse ”Twenty love poems and a song of despair” af Pablo Neruda. Pablo Neruda er en poet fra Chile, som skriver meget store udfarende digte om kærlighed. Alt hvad jeg har læst af ham før har været utroligt smukt, så jeg håber virkelig på, at det her bliver en god læseoplevelse, for jeg har været så uheldig med poesi hele året. Alt hvad jeg tror jeg vil elske ender jeg med at have det ret neutralt med. Forhåbentlig kan Neruda ændre på det.

  Den sidste jeg regner med at læse er ”Et kinesisk liv” af Phillippe Otie og Li Kunwu. Jeg ved ikke andet om den end at det er en grafisk roman, der handler om et kinesisk diktatur.

  Og det er det! Jeg har set nogle af deltagerne ved read-a-thon, der har stakvis af bøger på deres TBR og som regner med at få læst 2.000-3.000 sider. Det er det jeg normalt kan komme igennem på en måned, så jeg tvivler på at det i nogen som helst realistisk verden kommer til at ske. Men jeg håber på 500 sider. Nu må vi se.
  Hvad er det næste på jeres TBR? Har I planer om at læse med på lørdag? ♥
  Det Regnbuefarvede Får
  1 Like
  TKAM er en fantastisk bog! <3
  Cecilie Reckendorff
  @[Det Regnbuefarvede Får] Indeed! Jeg er glad for, at jeg endelig får den læst. ♥
  Laura Th.
  1 weeks ago
  Er det for sent at tilmelde sig Read-a-thon @[Cecilie Reckendorff] ?:-)
Loading ...