FemaleDenmarkMember since 19 Feb 12Last online 3 hours ago

Jeg fik et postkort fra en lille pige Hun bor der hvor de lykkelige mennesker bor Hun sagde:"kommer du nu - hvornår kommer du?" - Lars H.U.G. tap, tap, tap.

 • Cecilie Reckendorff

  mumbled "Pjuske-skriveselfie og natteskriverier. "

  5 Likes

  Kender I de dage hvor ens hår, bare ikke gider andet end at pjuske? Hvor man kun kan smile med tykker kinder og man af en eller grund ikke kan finde ud af at kigge ind i kamaraet? Jeg fandt ud af at jeg havde en af de der dage, da jeg besluttede mig for at jeg ville dokumentere at jeg sidder og skriver med et skriveselfie. Min løsning blev så at køre det pjuskede hår helt ud og dermed fik jeg også løst de to andre problemer - Vola, man kan alligevel ikke se mine øjne og mine små tykke kinder er godt gemt under håret. :)
  Nå men, jeg sidder altså og skriver på livet løs på "Noget må gå i stykker" (som der muligvis kommer et nyt kapitel til i morgen) og nyder at det er blevet nat, for jeg elsker natten. Det er der jeg skriver bedst. Og gør det i min sommerkjole med solsikker, fordi det er altid dejligt med sommerkjoler. Selv om efteråret. :)
  Og det var vidst det ... meget oplysende mumble, men jeg fik bare lyst til at opdatere lidt. Er der nogen andre som også får brugt natten på at skrive?
 • Cecilie Reckendorff
  Jeg synes det er et rigtig fint resume og jeg blev faktisk ret fanget. :) Jeg synes sætningen med solen der drukner i havet er vildt smuk, men jeg er ikke så vild med sætningen efter den. Altså: "Hun længes efter friheden til selv at finde ud af hvor regbuen ender" - Jeg synes det virker en smule kliche med at finde ud af hvor regnbuen ender og så synes jeg egentlig også du har dækket det der er i sætningen på den første linje. Så den ville jeg nok slette. :)
  "Alting er smukkere set fra bagsædet af hans scooter" - virkelig godt!
  Ellers ved jeg ikke hvad jeg skal sige. Det er virkelig super godt, meget velskrevet. Held og lykke i konkurrencen. :)
  Den fucking frihed
  Den fucking frihed
  3
  57
  8
  Mit bidrag til ordværkstedets resumé-konkurrence
  - LivePerformance
  Tusind tak for din kommentar. Den er jeg rigtigt glad for :-)
  Jeg tænkte også selv over at den med regnbuen var ret kliché men af en eller anden grund syntes jeg på det tidspunkt at det gav meget god mening at bruge en kliché... Jeg tror også jeg sletter det og så lader det med friheden stå alene men det er jeg for træt til at afgøre før i morgen :-P
  Mange tak :-)
 • Cecilie Reckendorff

  Feedback for feedback.

  Jeg vil gerne have noget feedback på min historie "Noget må gå i stykker"
  Noget må gå i stykker.Sebastian har godt styr på det hele. Han er lige startet i gymnasiet, er sammen med barndomsveninden Arendse og arbejder i Brugsen, hvor han skriver digte...


  Og til gengæld vil jeg også gerne gengælde tjenesten og læse en af jeres historier. Så giv et link, så smutter jeg forbi og giver noget feedback. :)
  - LivePerformance
  Jeg vil super gerne give dig noget feedback. Tænkte at jeg lige ville tjekke dit resumé ud, men blev fanget og læste videre. Så nu kan jeg jo ligeså godt give dig noget feedback også ;-)

  Du må meget gerne kigge på min movella 'Den fucking frihed', selvom der egentlig ikke er andet end et resumé. Den er med i resumé-konkurrencen, så det ville betyde meget :-)
  - LivePerformance
  Linket kan du da også lige få...
  Den fucking frihedMit bidrag til ordværkstedets resumé-konkurrence
  Cecilie Reckendorff
  Det lyder rigtig godt! Jeg læser med det samme. :D
 • Cecilie Reckendorff
  Så fik jeg endelig læst - sorry, der lige gik et par dage. Jeg endte med at læse: ”Jeg er bange for at der er nogen inde i huset” (kapitel 40)
  Her er det jeg lige lagde mærke til, mens jeg læste. Jeg har nærmest kun haft fokus på det konstruktive her, så det er altså ikke fordi jeg ikke kan lide historien, jeg har bare haft mine kritikker briller på. ;)
  • Jeg synes sætningen: ”med fingrene mentalt krydset” lyder lidt mærkelig. Jeg ved selvfølgelig godt hvad du mener, men jeg synes det kommer til at lyde lidt underligt.
  • Jeg kan godt lide sætningen: ”Hjertet synker ned i maven.”
  • Du har skrevet: ”hjertet begynder dunker hårdt”
  • ”Hendes mave reagere” (der skal et r’ mere på det sidst)
  • Du får skrevet fummelfingret to gange ret hurtigt efter hinanden. Det er et ret specielt ord, så jeg ville nok kun bruge det en gang i et kapitel, fordi man husker det efter man har læst det. Og så ryger effekten lidt anden gang.
  • Jeg synes godt at du kan slette nogle af beskrivelserne af hendes frygt. Helt fra starten får man en fornemmelse af at hun er bange, hvilket er godt, og så skriver du også at det er den dag i hendes liv hvor hun har været mest bange nogensinde. Det er også fint, men efter det har man forstået det, så der ville jeg nok nærmere gå over i kun at beskrive hendes krops reaktioner på frygten (hvilket du også gør) og kun vise det, i stedet for at fortælle det igen.
  • Du har skrevet: ”Virker de sidste tyve minutter inde i huset en smule surrealistiske og måske også en smule latterligt” - det er vel de sidste tyve minutter, der er latterlige, ikke? For så skal latterligt være i flertal i stedet for. :)
  • Det røre i hendes mave - der skal et ekstra r på røre. Igen de der r’er (jeg hader dem også)
  Jeg synes du er god til at opbygge spændingen i det her kapitel. Blandt andet ved at du ikke laver alt for lange sætninger og skifter linje ret tit. Det fungerer godt. Nogle steder kunne du måske godt gøre sætningerne lidt mere korte, for at få lidt mere tempo i teksten.
  Du skriver rigtig godt - det har du vidst fået at vide mange gange før, også af mig, men nu får du det lige en gang til. Du har et meget let sprog og også meget ungdomslitteratur-agtigt. Det passer til genren. :) Nogle steder synes jeg godt du kunne være lidt mere fokuseret på at være en smule mere deskriptiv når du skriver - jeg elsker fx når du kommer med bittesmå detaljer, som at hendes hånd bliver hvid, fordi hun holder så hårdt om battet - der er der man virkelig kan se scenen for sig. Og det kunne der godt være en smule mere af.
  Og så ville jeg bare lige sige at jeg faktisk ikke mærke til nogle klichér i den her omgang. ;)
  Ellers rigtig godt kapitel! ♥♥♥
  Vogter - For evigt 1
  Vogter - For evigt...
  320
  21.1k
  1660
  "Cassie hiver endnu en gang efter vejret, før hun forfærdet hamrer fødderne i jorden. Hun glider i bladene og vælter bagover, men hun er ligeglad. Hendes blik er landet på den kulsorte ulv, der kommer...
 • Cecilie Reckendorff
  1 Like
  Det er en rigtig fin historie og dine beskrivelser er enormt gode. Især beskrivelsen af hendes øjne, der er ridsede og hele den sætning. Det er flot skrevet. Jeg har faktisk ikke noget konstruktiv kritik overhovedet. Jeg synes egentlig ikke den mindede så meget om en fanfiction og jeg tog mig selv i slet ikke at forestille mig Niall Horan, som det jo er meningen, men en helt anden dreng der tilfældigvis hed Niall. Den ville i hvert fald også sagtens kunne passe udenfor fanfiction genren. Men altså: Jeg forstår godt du vandt den konkurrence. Du har virkelig et flot sprog og jeg kan godt lide måden historien er bygget op, så man langsomt får at vide hvem Aria egentlig er og hvad der er sket. :)
  Of the Winter | Niall Horan
  Of the Winter |...
  41
  796
  52
  Vinder af Vind koncertbilletter-konkurrencen | "Hun var som vinteren selv; hun destruerede alt omkring hende. Ikke fordi hun var ond og ikke fordi hun ville, men fordi hun ikke kunne andet. Det lå i hende...
Loading ...