FemaleDenmarkMember since 19 Feb 12Last online 31 minutes ago

Jeg elsker Adeles liv, vægtæpper, bøger med smukke forsider, genbrugstøj, skrivemaskiner, regnvejrsdage, at gå uden nødvendigvis at have et sted at gå hen. Og ord. Jeg er mildt sagt temmelig forelsket i ord.

 • Mira G.

  mumbled "Taggeleg-ting-ting, yeah!"

  19 hours agoReply
  1 Like
  Jeg er blevet tagget fordi jeg har opfundet en drink, af skøre, men også søde, @[Anna Maria ]

  1. Hvis du skulle være et dyr, hvad ville det så være og hvorfor?
  En delfin, fordi de er virkelig smukke og søde! (:
  2. Hvad er det vildeste, der er sket for dig?
  Hm.. at jeg har fået så gode virtueller venner ((;
  3. Hvis du kunne vælge tre herinde fra, som du kunne møde - hvilke ville det være?
  @[Faaith ] fordi hun er helt fantastisk, @[Anna Maria ] fordi hun er virelig sød, og virker også mega sjov, haha og @[Lynseye] fordi jeg gerne vil se hvordan hun ser ud, og så er hun aweeesome <3
  4. Hvilket stykke mad ville du helst være? ( xD )
  Et eller andet klamt, så jeg ikke bliver spist, jeg vil jo helst undgå at dø ;'D
  5. Hvad er din største inspiration?
  Miley Cyrus - fordi hun tør være sig selv, og Christopher fordi han er mit idol!
  6. Hvis du ikke skulle være forfatter, hvad ville du så være?
  Læge eller pædagog :)
  7. Hvis du havde en magisk superkræft, hvad skulle det så være?
  At alle mennesker blev behandlet ens, og med værdighed - ved at godt at jeg lyder hellig, men jaja :)
  8. Hvad er den bedste bog/movella du nogensinde har læst?
  "For niogtres år siden, for tretten år siden og nu i dag af" af @[Cecilie Reckendorff]
  9. Forestil dig en af de bøger blev lavet på film - hvilken ville du have, det skulle være?
  Wow, pas! xD
  10. Ved du godt, jeg elsker dig? Hvis ikke ved du det nu. Aw tak! <3
  Jeg tagger:
  @[Megan_Aurea]
  @[runner]
  @[sofie150602]
  @[Deanie]
  og dig, der ser dette! :)
  Lynseye
  2 hours ago
  1 Like
  urh! <3 vi møder bare hinanden i en bar!
  Mira G.
  1 hours ago
  @[Lynseye] haha, det gør vi bare ;'D <3
  Lynseye
  1 hours ago
  1 Like
  goodt
 • Cecilie Reckendorff
  1 Like
  Jeg har lyttet til Take me to church hele dagen på grund af dig. ;) Du burde næsten linke til den ude i siden, for man kan ikke kopire det youtube link du har sat ind.
  Jeg fik dit brev i dag, så jeg har først lige fundet ud af at du fik publiceret den. Nu sætter jeg den i hvert fald på favoritten og så glæder jeg mig til at få den læst her ind af dagene. ♥
  Den Syndige
  Den Syndige
  6
  123
  5
  Vladimirs liv er perfekt. Han dater skolens smukkeste pige, bor centralt med de bedste mennesker omkring ham. Men hans tilgang til livet som ung i Rusland ændres med en stærk drejning, da han møder bartenderen,...
  SineLys
  1 days ago
  Den er også bare fantastisk, så det kan jeg godt forstå! :D
  Ah ja, det har jeg faktisk ikke tænkt på... God ide!
  Hvor er du sød! Jeg håber, du vil kunne lide den <3
 • Cecilie Reckendorff

  mumbled "Der findes dårlige dage. Så findes der rigtig dårlige dage. Og så findes der dage, der er så dårlige, at man ved man aldrig vil glemme dem. For mig hører i dag under den sidste kategori. "

  1 Like
  Det er en virkelig dramatisk titel, men der er noget sandhed i det. De sidste par dage har min hund, Bamse ikke haft det så godt og i dag stillede den så halsbåndet. Så at sige. Jeg var alene hjemme, da det skete og det er jeg stadigvæk.
  Det var fuldstændig absurd, at det lige skulle ske på det tidspunkt og at det skulle ske overhovedet. Så jeg er lidt ked af det i dag. Og en smule rystet. Og det værste er at min lillebror kommer hjem her om et par timer og så skal jeg fortælle ham det, fordi jeg er den eneste der er hjemme. Jeg har været nede og købe slik, chips og energidrik til ham for pinligt mange penge, for selvom jeg ved det ikke hjælper på noget, så er det det eneste jeg faktisk aktivt kan gøre … og så føles det bare bedre at gøre det.
  Så … ja, dum dramatisk dag. På en positiv note kan det næsten kun blive bedre herfra. :)
  Dylan <3< 3
  1 days ago
  Aji detg gør mig ondt ����
  Kia E.B.A
  1 days ago
  Cecilie vil du ikke lige tjekke din e-mail? :)
  Cecilie Reckendorff
  Jo, jeg gør det lige straks, Kia. ♥
 • Cecilie Reckendorff

  mumbled "Profil make-over - Nu med Adele, et profilbillede med et smil og ny profiltekst. Og så skal jeg lige have sagt sagt."

  2 Likes
  Jeg har længe syntes min profil var sådan lidt forældet, men nu har jeg altså fået taget mig sammen til at ændre den, så det er lidt mere up-to-date. Jeg nåede lige at træffe et par sjove beslutninger, med nogle underlige profilbilleder og slørede baggrundsbilleder undervejs, så til jer der gik ind under min profil, mens jeg eksperimenterede: Bare rolig. Det er overstået nu. ;)

  Og så skal jeg vidst lige have sagt tak for alle de fine kommentarer jeg fik i går. Jeg elsker at jeg kan sige jeg synes jeg mangler feedback og at der så faktisk er så mange der kommenterer. Det var virkelig rart - så tak, I er en fornøjelse at skrive til. (gud, hvor lyder jeg gammel) Og som et lille ekstra tak regner jeg med at publicere et nyt kapitel i morgen. :)

  Var der mere jeg ville sige?
  Nå jo, jeg ville også bare gerne lige sige, at jeg synes det er virkelig godt der har været en debat i dag om grænserne for hvordan sex og nok primært voldtægt må fremstilles, når man skriver på Movellas. Det er altid vigtigt at få diskuteret hvad der er okay og ikke er okay, især på en side som Movellas, hvor der både færdes 10-årige piger og halvvoksne (som mig selv) :) Jeg har ikke selv blandet mig i debatten, fordi jeg egentlig bare sad og nikkede med uden at have noget at tilføje.
  Men det var i hvert fald @[Linette H.] der var den store skaber af indlægget, så hvis I ikke aner hvad jeg snakker om, så er det den vej. :)

  Og så må det vidst være det endelige det. Sov godt og drøm sødt, hvis I er på vej i seng. ♥
  LenaBlak
  2 days ago
  Ja, jeg er helt enig! God debat og super cool af Linette at få sat noget fokus på det! (Jeg har simpelthen ikke set dem før!)
  J.S. Andersen
  2 days ago
  Adeles liv er en skøn film! Der er en skrøbelighed i den, som jeg er helt vild med! Og smil er altid rart :)
  Linettes debat har jeg også lige rundet med et par kommentarer. Selvom debatter er sjovest, når der er lidt modspil, i stedet for at alle er enige, så er det alligevel spændende også at få andre vinkler ind på sagen.
  - Jeg blev selv lige inspireret til at få Frida Kahlo til at pryde min baggrund ^^
  Cecilie Reckendorff
  Linette: Ja, det er altid godt med noget debat. Især om sådan nogle ting ... x)
  Ærgeligt du ikke var så vild med den. Men sådan er det jo nogle gange. Jeg er virkelig glad for den, det er en af mine yndlings film. :)

  Jeppe: Jeg er også vild med den skrøbelighed der er i filmen ... og ægtheden, man kunne tydeligt mærke at meget af det var improviseret frem og bare måden kamaraet hele tiden er på Adele, som mildt sagt er gudesmuk. Ja, bare generelt, jeg er vild med den. :)
  Ja, det er de. Hvis man kunne ville jeg nok samle på smil i en lille krukke. x)
  - Og Frida Kahlo er også en dejlig en. Det er ikke så længe siden jeg lånte en bog på biblioteket med hendes billeder i. Det er i hvert fald meget specielt det hun lavede, men på den fede måde. :)
 • Cecilie Reckendorff

  mumbled "Nyt kapitel og kryds nogle fingre for mig. "

  4 Likes
  Jeg har lige udgivet et nyt kapitel til "Noget må gå i stykker" og hvis jeg selv skal sige det, så er det blevet et ret så godt kapitel. Jeg tror det er mit yndlings indtil videre ... sammen med det første, som jeg også er meget tilfreds med. Jeg ville blive så glad for noget feedback, både den konstruktive slags og ros. Så hvis I alligevel læser, så ville det gøre min dag bare en lille smule bedre, hvis I også gad at bruge de to minutter på at lægge en lille kommentar. (jeg tager også imod de større, hvis I skulle have lyst) :)
  Og så vil jeg også bare lige sige tak til de dem, der har sat den på favoritlisten og følger med! x)

  Udover det, så skal jeg lige om lidt ned til boghandlen i Assens og søge job som julemedhjælper. Jeg tror ikke det er nogen hemmelighed, at jeg er ret glad for bøger, så det ville bestemt ikke være dårligt at være omgivet af dem hver dag. Og så tror jeg også bare jeg ville være virkelig god til det, så I må meget gerne krydse et par fingre for at jeg får får det. Man ved jo aldrig. :)
  Cecilie G.
  3 days ago
  Held og lykke med jobansøgningen! :D
  Cecilie Reckendorff
  Tak, tak! Det bliver godt nok først i morgen jeg kommer derned ... min hund blev lige pludselig syg og så gik alt tiden med det. :)
  Sofie R. E.
  3 days ago
  1 Like
  Held og lykke med det! :)
Loading ...