Cecilie ReckendorffAmbassador

Jeg fik et postkort fra en lille pige
Hun bor der hvor de lykkelige mennesker bor
Hun sagde:"kommer du nu - hvornår kommer du?"
- Lars Hug.

Movellas (15)

 • Cecilie ReckendorffAmbass..

  En fantastisk side, som jeg lige "tvinger" jer til at tjekke ud.

  Okay, jeg har ikke lyst til at tvinge jer til at gøre noget ... det kan jeg heller ikke... meeeen, I burde virkelig tjekke den her side "Humans of New York" ud. Det er et fantastisk projekt med billeder af forskellige mennesker i New York og en lille kommentar fra dem. Det er bedre end det lyder:

  Tjek det ud her: facebook.com/humansofnewyork/timeline

  :)
  lakridspiben
  Det skal jeg da helt klart lige have et kig på..!!����
  Det Regnbuefarvede Får
  Årh, jeg elsker Humans Of New York. Det er en helt fantastisk side. Misunder ham virkeligt. Han må være fantastisk god med mennesker, siden han kan få folk til at komme med de historier, de kommer med!
  Sofie R. E.Ambass..
  Den er awesome! :D
  Nora F.
  Åh, elsker virkelig Humans of New York!
 • Cecilie ReckendorffAmbass..

  Nyt kapitel i morgen!

  Jeg ville bare lige sige at der kommer et nyt kapitel til "Insomnia" i morgen. Et dejligt langt et. Og jeg synes faktisk det er blevet ret godt ... og ja, undskyld, ventetiden. Det er jeg virkelig træt af at sige. Men altså, jeg går i gang med det næste kapitel nu og så tror vi på at jeg lige pludselig bliver sindssygt god til at opdatere. :)
 • Cecilie ReckendorffAmbass..

  Studenterdag med hue og tåre og røde roser.

  Jeg er blevet student!!! YES! Ikke mere eksamen ...

  men hold da op, et følelsescirkus. Jeg skulle jo op til samfundsfagseksamen og jeg havde faktisk okay fornemmelse - altså 4-7 stykker. Så kommer jeg ind og jeg kan svare på det meste, men der er nogle enkelte modeller jeg ikke kan huske. Så jeg tænkte: "Det skal nok gå." Hvad får jeg så? 02.
  Og så lige i den sidste eksamen ... jeg har klaret alle andre så fint og så får jeg 02 i den sidste. Jeg prøvede at sige til mig selv at det var fint, men ligeså snart jeg kom ned til familien, så kom tårene bare. Det var så underligt, fordi der var en helt masse glad mennesker og så står jeg bare der og tuder. Selvom jeg burde være glad. Og jeg var også glad, men bare sådan chokket-agtig samtidig. Så der gik lige lidt inden jeg fik huen på, fordi jeg lige skulle tage mig sammen. x)
  Men nu er jeg kun glad - jeg er tilfreds med mit gennemsnit, jeg har fået en masse roser (og en enkelt blå), nogle fine gaver, dejlig champagne, søde mennesker og en hue. Så jeg er glad. :)
  Cecilie ReckendorffAmbass..
  Fluen
  Awww Cecilie, bliver helt ked af det på dine vegne! Kom selv tæt på tudende ud med et 7 tal, hvor jeg havde regnet med 12 og det snit jeg skulle bruge smuttede imellem fingrene på mig..
  Men man kommer sig hurtigt over det! Tanken om at man ALDRIG mere skal skrive alle de dødsyge afleveringer og at man rent faktisk er igennem det kan kurere enhver karakter :D
  Hvad vi du gerne læse nu?
  Cecilie ReckendorffAmbass..
  Det er også ærgeligt! I det mindste kan jeg trøste mig med at jeg ikke havde et bestemt snit i hovedet. :)
  Det er det! Jeg har lige været oppe på skolen for at spise aftensmad og hvis jeg ikke var kommet mig over karakteren før, så gjorde jeg i hvert fald der. Der var så mange glade mennesker og jeg fik også snakket med en masse jeg ellers aldrig snakket med. Så det har virkelig bare været en fantastisk dag. :D
  Ehm, lige nu tager jeg et sabbatår. Fordi jeg ikke ved hvad jeg vil læse. Men jeg kunne forestille mig noget med litteratur ... hvis jeg tør. Hvad med dig? :)
  Fluen
  Ej hvor dejligt :D

  Tager også et sabbatår, hvor jeg håber jeg kan komme til at arbejde lidt med heste :D Tror jeg vil læse til dyrlæge eller psykolog bagefter :D Mit snit er bare ikke helt til det, så har brug for lidt mirakler :(
 • Cecilie ReckendorffAmbass..

  I morgen, i morgen, i morgen - gider du snart komme?

  Jeg har lyst til bare at lukke øjnene og sove. Og så vågne op i morgen med en perfekt samfundsfagssynopse liggende ved siden af mig, som jeg kan få et endnu mere perfekt 12-tal for. Og jeg vil have studenterhuen på, roser, champagne, gaver og søde mennesker.

  Jeg er bare bange for at jeg bliver nødt til at arbejde lidt for det og at det nærmede er en lunken synopse jeg kommer til at vågne op til. Men det er også okay, bare jeg får huen. Der burde virkelig være en "skjul-studenter-billeder" funktion på Facebook, så jeg slap for at være så jaloux. :D
  Men i morgen ...
  i morgen, i morgen, i morgen.
  Tohpi
  Du skal nok klare det! Det er også rigtig hårdt at være en af de sidste der skal på! Men jeg er sikker på at du klarer det med stil og huen får du jo lige meget hvad :) Desuden er det virkelig begrænset hvor meget den sidste eksamen kan rykke ved gennemsnittet :)
  Cecilie ReckendorffAmbass..
  Det er det, Tohpi, det ændre kun meget lidt. Det prøver jeg også at sige til mig selv hele tiden for ligesom at falde til ro. :)
  Og tillykke med din hue! :D
  Tohpi
  Altså jeg har endnu ikke set nogen komme ud og være kede af resultatet til deres sidste eksamen :) Det skal nok gå! Det er jeg sikker på! :) Jeg tror forøvrigt at jeg havde en oldcensor fra dit gymnasium i dag :)
  Cecilie ReckendorffAmbass..
  Nej, og selv hvis det er en dårlig karakter, så er jeg jo bare glad for min hue. :)
  Ej, hvor sjovt. Hun hed ikke Krista, vel? :)
 • Cecilie ReckendorffAmbass..

  ... hvad fanden sker der for de karakterer?

  Jeg har været oppe til engelsk eksamen i dag og endte med et 10-tal. Det er sindssygt godt, især når man tænker på at jeg trak Hamlet (gisp)

  Men nu har vi lige fået skriftlige karakterer offentliggjort og jeg sidder virkelig med en lyst til at grine tørt af hele eksamenssystemet. Jeg fik 4 i skriftlig engelsk, som jeg ellers hele året har fået 7 i og 10 i dansk, hvor jeg havde hidset mig selv op til at jeg helt sikkert ville kunne få 12... og så fik jeg 7 i spansk. 7 i spansk. Jeg er så dårlig til spansk og alligevel kan jeg ende på et 7-tal. Det er sgu for dumt.
  Jeg tror jeg ville være mere glad, hvis karaktersummen bare var omfordelt lidt, for jeg synes ikke det giver mening. Og det er derfor jeg har lyst til at grine. Og spise nachos. Og drikke blå sodavand. Og være glad for at jeg snart er ude af det her latterlige karaktersystem, som ikke giver mening. Og ignorre det faktum at jeg sandsynligvis vender tilbage næste år.
  Aaaaarg, dumme dumme karakterer. O.o

  Tohpi
  Av samfundsfag er også ultimativ ond, især på A-niveau!
  Fluen
  Jeg fik 4 i engelsk, hvor jeg har ligget på 12 hele året og 10 i matematik hvor jeg ALDRIG har fået mere end 7, så mine er også meget underlige!
  Cecilie ReckendorffAmbass..
  Jeg tror virkelig de har været hårde med engelsk i år, for jeg har også snakket med andre der har samme oplevelse. Du burde næsten klage, når det er sådan et stort spring. x)
  Fluen
  Har snakket med med min lærer om det, og den er desværre god nok - har fucket det totalt op - det er RIGTIGT øv!! :(
Loading ...