FemaleDenmarkMember since 19 Feb 12Age 21Last online 14 minutes ago

'Does it hurt?' asked the Rabbit.

'Sometimes,' said the Skin Horse, for he was always truthful. 'When you are Real you don't mind being hurt.'

'Does it happen all at once, like being wound up,' he asked, 'or bit by bit?'

'It doesn't happen all at once,' said the Skin Horse. 'You become. It takes a long time. That's why it doesn't happen often to people who break easily, or have sharp edges, or who have to be carefully kept. Generally, by the time you are Real, most of your hair has been loved off, and your eyes drop out and you get loose in the joints and very shabby. But these things don't matter at all, because once you are Real you can't be ugly, except to people who don't understand.”

― Margery Williams, The Velveteen Rabbit

 • Cecilie Reckendorff
  Er canon normalt ikke et ord man bruger om et par, som også er sammen i det rigtige univers? Fx er Ginny og Harry canon. Ron og Hermione er canon. Malfoy og Hermione er ikke canon. :)
  Cecilie Reckendorff
  Okay, nu har jeg lige fået styr på det: Canon er alt i det originale værk, der overføres til den fanfiction man skriver. Så det kan både bruges om shippings og alt muligt andet i universet. :p
  replique
  1 hours ago
  Mmhmh, vil ikke sige, at det er det, der overføres men derimod det, fanfiction-forfatteren laver sin egen fortolkning af.

  Hvis jeg for eksempel skriver en historie med Harry/Ron som et romantisk ship, vil canon være at Harry og Ron bare er venner.

  Correct me if i'm wrong, anyone? xD
  Cecilie Reckendorff
  Det ved jeg ikke. Jeg har aldrig hørt det nævnt sådan, men det kan godt være. Har du et link, hvor der står noget om det? :)
 • Cecilie Reckendorff

  mumbled "Ideer til blogindlæg om skrivetips?"

  2 Likes

  Hej alle sammen!
  Jeg har længe tænkt på at lave en Movella med skrivetips, læseanbefalinger og diskussioner - og nu har jeg så besluttet mig for at gøre det. Jeg har allerede skrevet et par indlæg (blandt andet om dialog, resume og feedback) - men jeg tænkte, at det ville være oplagt at spørge jer hvilke indlæg I gerne vil læse og om I har nogle ideer. Alt tages imod med kyshånd! ♥
  Jeg håber I nyder sommeren - og at I har lidt bedre tan-game end mig. Lige nu ligner jeg Ross fra det afsnit af venner, hvor han prøver at gå i solcenter. ;)
  Cecilie Reckendorff
  Altså, jeg tænker jeg bare udgiver den her på Movellas som en movella og jeg regner med at den bare kommer til at hedde "Skrivetips" - lidt kedeligt, men så er den let at finde. ♥
  Damana
  1 weeks ago
  Vil klart følge med! :D
  Cecilie Reckendorff
  Tak! Sig endelig til hvis du har nogle ideer. :D
Loading ...