FemaleDenmarkMember since 19 Feb 12Age 22Last online 5 hours ago

"Whatever souls are made of his and mine are the same"
- Emily Bronte

Hvis du får lyst til at stalke mig, så synes jeg, du skal gøre det her:
Goodreads: https://www.goodreads.com/user/show/10192704-cecilie

6 tips til at skrive et resume

by , Friday September 23, 2016
2 Likes
4 Comments
 6 tips til at skrive et resume
Resumeet er – sammen med coveret og titlen – en stor del af at tiltrække læsere til en historie og derfor er det også vigtigt, at det bare sidder der. Det er altså ikke her du skal være doven og kun bruge ti minutter på hurtigt at skrive noget. Desværre kan resumeer også være rigtig svære at skrive, fordi du på nogle ganske få linjer skal fange essensen af hvad din historie handler om, samtidig med at du skal vække din læsers interesse. Men svært....

Read more

 • Cecilie Reckendorff
  Det her gør mig helt glad - det er ikke særlig længe siden, at vi arbejdede med det her digt på mit studie og jeg er virkelig vild med din fortolkning. :)
  Creative Writing
  Creative Writing
  2
  178
  4
  In February and March of 2017, I am / was following a course at university called Creative Writing, and a few other courses made creative projects mandatory in order to get a passing grade. These are the...
  Camilla Prytz
  2 weeks ago
  Wuhu, en der også kender det! ;) Tusind tak! idéen var lidt at fortolke uden at fjerne digtets tvetydighed helt :)
 • Cecilie Reckendorff
  Vild med det her indlæg <3 Og så elsker jeg alle de historier, der er nævnte. "White Oleander" er også en vanvittig god coming of age fortælling, der har været ret hypet på booktube.
  LenaBlakEditor
  2 weeks ago
  :*
  White Oleander vil jeg lige kigge nærmere på! Er den ny? :)
  Cecilie Reckendorff
  Nej, den er fra 2001. :)
 • Cecilie Reckendorff

  mumbled "Te og en bog, der langsomt slår mig ihjel."

  1 Like
  http://movellas-users.s3.amazonaws.com/c..
  Første uge på universitet på andet semester - tjek, tjek, tjek. Så kan jeg lige dele en lille ting, som en af mine professorer sagde: "We are always changing, always adapting, always becoming." Det er simpelt, men ret smukt, så jeg tillod mig at skrive det ned. Universitet kan godt være lidt tungt indimellem, så man må tage poesien, hvor man kan finde den.
  Min historielektion var aflyst i dag, så jeg endte med at få fri klokken elleve i stedet for tre, hvilket betød, at jeg både kom til at shoppe, men jeg fik også gjort min lejlighed ren, så jeg tilgiver mig selv for det første. Jeg købte en turtleneck (Har jeg brug for flere turtlenecks? Nej. Betyder det noget? Nej), en bomber jacket og en bog. Normalt er jeg ikke super keen på dansk litteratur, men jeg har hørt så meget snak om "Folkets Skønhed" af Merete Pryds Helle, så jeg endte lige pludselig med at stå ved kassen i Bog og Ide uden overhovedet at kunne huske, at jeg ellers havde lavet en aftale med mig selv om ikke at bruge alle mine penge i starten af måneden. Oh well. Jeg har læst halvtreds sider indtil nu og jeg er allerede fuldstændig fanget og frastødt og fortryllet. Jeg vil lige dele et lille citat. Baggrunden er at hovedpersonen kommer fra et hjem med fattige kår præget af misbrug. Faren kommer så hjem med et stykke kunst, hvilket de ellers ikke før har haft.

  "Marie åndede lettet op. Hun tog spanden og gik ud og hentede vand til opvasken, mens faren hamrede sømmet i væggen over den halvt åbne dør og hængte billedet op. Det var, som om der blev sat et vindue i."

  Grunden til at jeg virkelig er vild med det stykke er den sidste sætning, som er så stærk. På grund af hele billedet med at kunst er et vindue, der åbner op og gør verden større og lysere. Jeg kan virkelig mærke, at det er en af de der bøger, som jeg har læst før weekenden er slut, også selvom jeg har uni-bøger, der kalder på mig. Lige en advarsel: Den her bog er ikke for sarte sjæle eller sjæle under femten. Men alle andre burde læse den.

  På billedet er i øvrigt min første kop te i min nye lejlighed - hvilket er lidt imponerende siden, at jeg flyttede ind i midten af oktober. <3
  Damana
  2 weeks ago
  1 Like
  urgh, jeg elsker dine mumbles <3
  Sofie R. E.Editor
  2 weeks ago
  Årh begge citater er virkelig smukke <3
 • Cecilie Reckendorff
  Nummer to minder mig virkelig om en jeg tit var sammen med i gymnasiet, som har dreadlocks. Alle gik altid ud fra at hun var socialist og røg hash, men hun var liberal og havde aldrig røget noget. Fordomme kan virkelig nogle gange fejle. :o Den her movella får mig i øvrigt til at smile. Keep going.
  ud af K O N T E K S T
  ud af K O N T E...
  28
  2563
  29
  Dele fra samtaler jeg har eller overhøre - helt ud af kontekst.
  M. Maja
  3 weeks ago
  Fordomme er jo en forsvars mekanisme der sidder i hjernen, til at forhindre os i at begå fejl, det er bare en skam at man i et samfund som vores bruger det til at dømme andre grundet deres udseende :(

  Men jeg er glad for at hører at det får dig til at smile! Det var også hensigten med at dele nogle af alle de her underlige ting! ;)
  Cecilie Reckendorff
  Fordomme er jo også nogle rigtige gange, men problemet er jo bare at alle nuancerne forsvinder, når man kun ser alt i grupper, fordi mennesker jo netop er komplekse størrelser og så dybt forskellige. :)
  M. Maja
  3 weeks ago
  Lige præcis! :)
 • Cecilie Reckendorff

  mumbled "All the words. "

  2 Likes


  Jeg har lige udgivet en Movella med en samling af en masse lækre citater. Det krævede overraskende meget tid at samle det og gøre lay-out pænt, men nu er det gjort. I må meget gerne se forbi – og dele jeres yndlings citater også selvfølgelig!
  Cecilie Reckendorff
  CITATERJeg er altid ret forsigtig med at kalde citater for mine yndlings, fordi min forbindelse med citater kommer meget an på humør. Men det her er nogle af...
Loading ...