FemaleDenmarkMember since 19 Feb 12Last online 2 hours ago

“My style icon is anybody who makes a bloody effort.”

 • Karamelle

  mumbled "Historieplaner..."

  2 days agoReply
  1 Like
  ... for fremtiden.
  Først vil jeg færdiggøre DUL. Som det ser ud nu, kan jeg muligvis blive færdig med den senest 1. marts, og så vil jeg måske holde en kort pause, inden jeg så i slutningen af marts, vil begynde på en helt ny historie - Ingen omskrivning, men en ny historie.
  Dette vil være den psykologiske gyser/thriller, Bogey, der handler om en ung gyserforfatter, Jake, ramt af angst og paranoia efter et barndomstraume, der sammen med hans kæreste flytter til et landssted uden for New York. Kæresten, Megan, er naturfotograf, og landsstedet byder på en idyllisk natur perfekt til dette erhverv. Dette gavner også Jake, der grundet hans psykiske tilstand, har brug for en periode med fred og ro, hvor han også kan fokusere på opfølgeren til sin debutroman. Men freden på landsstedet varer ikke ved, og der begynder at ske mystiske ting, hvis årsag den i forvejen paranoide Jake muligvis ikke har lyst til at kende.
  Efter Bogey vil jeg så fokusere på den ting, jeg måske glæder mig allermest til.
  Nemlig påbegyndelsen af min fremtidsthrillers omskrivning, "Dødens Søvn." Jeg kan allerede sige nu, at hvis I elskede første version, bliver I helt klart VILDE med anden!
  Det var vist alt :D

  Derudover har jeg følgende feedbackplan:

  Vogter af @[Chokofanten]
  Spændkraft af @[Lukas. I. C.]
  @[Citronmåne] 's julekalender (sorry, Citron, kan ikke huske navnet ._____.)
  Noget må gå i stykket af @[Cecilie Reckendorff]

  Ville gerne give feedback til flere, men tror bare ikke lige jeg kan få det gjort :/

  Fortsat god torsdag xD

  Kun 6 dage til jul!!!!!

  Chokofanten
  2 days ago
  Oki-doki :3 Vent... det var faktisk DSM, jeg var i gang med.. nu hvor jeg tænker over det, lol. </3 Er det okay, jeg læser Bogey? Den lyder ret spændende :3

  Ah.. Så længe du ikke laver en lignende slutning, er jeg glad. Srsly... den film kunne have været SÅ fed, hvis SPOOOOOOOOILEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRR

  SPOIIIILLLLER SPOILER SPOILER SPOILER SPOOOOOOOOOOOOOILER </3


  Hvis det havde været en rigtig seriemorder eller lignende </3
  Anna Maria
  2 days ago
  Jeg er faktisk rigtig ked af det *snøfter* xD
  Lukas. I. C.
  2 days ago
  Yay, og btw. så eeeeelsker jeg at forkortelsen DUL :D
 • Sif:)

  mumbled "Jeg har besøg af en lille ting der langsomt sluger al min kreativitet..."

  2 days agoReply
  2 Likes
  Hej dejlige medmovellister <3
  I har ikke hørt meget fra mig på det sidste, dels fordi jeg har travlt med en masse ting, og dels fordi Skriveblokadevæsenet (som @[Cecilie Reckendorff] så fantastisk kaldte det engang) er på besøg hos mig for tiden (Forhåbentlig er det kun et kort visit).
  I hvert fald planlægger jeg at skrive en ny digtsamling der kommer til at handle om det jeg elsker aller højst i verden og alle de absurde sorger og glæder der følger med det. Hvad det er for noget er stadig en hemmelighed. Nu skal det dumme skriveblokadevæsen bare smutte hjem til sig selv, så jeg rent faktisk kan komme i gang...
  Har I en dejlig december? Og får I skrevet noget spændende :)?

  Knus og kram herfra <3
 • Cecilie Reckendorff

  mumbled "7 dage til du går"

  2 Likes

  Jeg er ligeså stille igen begyndt at skrive på en historie, som kommer ind på Movellas engang. Lige nu er jeg ved at skrive kapitel tre, hvilket går ret langsomt, som altid. Det tager en del tid først at få sat scenen indeni mit eget hoved og så skulle videreformulere den ned til ord. Indtil videre er arbejdstitlen: ”7 dage til du går” og det er en realisme historie om kærlighed og om at være ung og en hel masse andet. Jeg skal nok sælge den lidt bedre, når jeg kommer langt nok til at jeg publicerer den, men jeg er i hvert fald virkelig glad for den og jeg glæder mig til at dele den med jer. :)
  Og så, nå ja, udenomssnakken, den kommer vi heller ikke udenom. Jeg sad i går nat, med en kop kakao og lyttede lidt hist og her til musik og pludselig faldt jeg over den her utrolig smukke sang. Det var virkelig kærlighed ved første lyt og jeg fik skrevet en af de bedste sætninger, jeg har skrevet i lang tid, så den er også god for inspirationen.
  Fortsat god december (næsten en uge til jul, yay) - har I styr på det hele?
  Damana
  4 days ago
  1 Like
  årh, virkelig smuk sang! din titel er også virkelig fangende, så jeg glæder mig super meget til at se, hvad du har fået lavet ;)
 • Cecilie Reckendorff
  1 Like
  5:
  Igen: så flotte beskrivelser, meget levende og man får et helt klart indtryk af personerne. Kapitlet er godt ret kort og det undre mig lidt at du ikke har samlet det her og det sidste kapitel til et, for det virker som om de sagtens kunne hænge samen og så ville det her ikke virke så påfaldende kort.

  6:
  Dine detaljer i virkelig fine for eksempel billedet af Anna i børnehaven, der klasker hænderne mod gulvet og siger vil ikke, vil ikke. Men jeg synes her i starten af det her stykke, at du lidt trækker dig tilbage som forfatter og ender med at fortælle tingene i stedet for at vise dem. Og nogle steder virker det næsten mere notat-pre-researce-agtigt end som et kapitel til historien, fx hen mod slutningen hvor du skriver at børn begynder at kunne begribe tal fra 4-års alderen. Det ender med at gøre teksten mere tung og lidt lærer-bogs-agtig, hvilket er synd.

  7:
  Igen synes jeg du fortæller lidt for meget i stedet for at vise. Jeg tror det ville give en virkelig god effekt, hvis du viste hvordan pigerne i klassen behandler hende direkte her i stedet for. Det ville gøre at man endnu bedre forstod hendes situation og fik mere sympati for hendes karakter også og så ville det blive lidt mindre tungt.
  Udover det skriver du virkelig fedt - jeg elsker hvor vekslende du er i dit sprog, så det aldrig bliver kedeligt og din sans for detaljer. Det er virkelig fint.
  Den Usynlige Lidelse
  Den Usynlige Lidel...
  98
  8228
  348
  At være den femtenårige Anna Larsen fra Vanløse, er ikke nemt. På overfladen er hun en pige der minder om alle andre piger, og som ikke rigtig skiller sig ud, men dette er blot en facade. For Anna er alt...
  Cecilie Reckendorff
  Og nå, ja, så skal jeg også lige huske at sige: Jeg kan virkelig godt lide at du venter så lang tid med at afsløre hvad hun fejler, for det gør at man ikke med det samme selv prøver at få hende til at passe ind i kasse med en diagonose, men man får lov til at lærer hende at kende som karakter først. Det er virkelig godt tænkt. :)
  Karamelle
  4 days ago
  5: Ja du er ikke den første der har sagt det xD Dette noterer jeg ned til når historien er færdig.

  6: Jeg ved det godt ^^ Dette inkluderer jeg nok også, når jeg er færdig med historien - Så vil jeg gå den igennem og udfylde hullerne og måske rette de steder, hvor plottet kører ud i en forkert tangent, og vil nok også slette overflødige kapitler (har allerede nogen stykker nu xP). Men har allerede planlagt at inkludere mere show de steder, hvor der er for meget tell, men dette sker først når det sidste punktum er sat, ellers bliver jeg aldrig færdig xD

  7: Har faktisk flere scenarier i hovedet, men damn, det er svært at få dem ned på skrift - Så egentlig er det meget en "note to self" de der steder hvor jeg fortæller istedet for at vise. Men jeg ER opmærksom på, at det er der, men tak for at du fortæller mig det :D
  Btw vil jeg råde dig til at springe kapitel 9 og 10 over - Eller i hvertfald kapitel 9, da det mest bare er opremsning af logistiske fakta omkring skolen, men hvor der ikke rigtig sker noget ^^ Jeg smed det egentlig bare herind just because, men det er nok en af de kapitler, der ryger væk i redigeringsprocessen :)


  Cecilie Reckendorff
  1 Like
  Ah, okay, så forstår jeg det lidt bedre. Jeg husker lige det med kapitel 9. :)
 • Cecilie Reckendorff
  1 Like
  Kapitel 3:
  Virkelig godt kapitel - det er måske en smule kort, men det er super godt. Man kan tydeligt fornemme forholdet imellem moren og Anna. Og så skal jeg også lige huske at rose dig for at skrive om noget i Danmark, dansk titel, danske navne og hele vejen rundt, hvilket du vel egentlig også plejer at gøre? I hvert fald er det virkelig forfriskende med alle de engelske titler og historier rundt omkring på Movellas, hvor folk skriver om USA, selvom de aldrig har sat foden der. Det kan godt fungere, men jeg elsker virkelig at læse historier der foregår i Danmark, fordi det giver en helt speciel stemning og gør det endnu mere realistisk.
  Det havde egentlig ikke så meget at gøre med kapitlet … men altså, jeg har ikke rigtig nogle tilføjelser eller rettelser. Stor ros. :D

  Kapitel 4:
  Igen - virkelig flot skrevet. Gode beskrivelser og meget levende. Man får tydeligt en fornemmelse af hendes hverdag og du får beskrevet den her angstfyldte følelse af at være på vej hen mod et sted, hvor man ikke har det godt, virkelig virkelig flot (jeg kan åbenbart ikke finde på andre ord end flot lige nu - super) på en sådan lidt underspillet måde, hvor man alligevel tydeligt fornemmer hendes følelser.
  Det eneste jeg synes er lidt ærgerligt er at du bruger ord i kursiv så meget, det tager effekten når du ligger tryk på et ord væk, fordi du gør det så meget. Og så kommer det også bare til at se en smule rodet ud som helhed, når man kigger ned.

  Nå, men det var lige det jeg nåede. Jeg læser videre senere … eller i morgen. :)
  Den Usynlige Lidelse
  Den Usynlige Lidel...
  98
  8228
  348
  At være den femtenårige Anna Larsen fra Vanløse, er ikke nemt. På overfladen er hun en pige der minder om alle andre piger, og som ikke rigtig skiller sig ud, men dette er blot en facade. For Anna er alt...
  Karamelle
  6 days ago
  Og tak for kommentaren, @[Cecilie Reckendorff] ^^
  Karamelle
  6 days ago
  (For lige at fortsætte om det med USA) Jeg forstår godt hvordan du har det. Og i 95 % af gangene, hvor man snubler forbi en dansk movella der foregår i USA, er det helt tydeligt, at det er en person der ikke ANER hvordan den amerikanske kultur er, og hvordan amerikanerne er. Rigtig mange på movellas glemmer, at der er en stor majoritet af amerikanere, som er religiøse, og at det er svært at komme forbi en amerikaner, som ikke kommer fra et kristent hjem. Og så er det også bare tydeligt, at de ikke har styr på den almene amerikanske kultur, og ikke har sat sig nok ind i deres stuff før de begynder.
  Hvis man vil sætte sig for at skrive en High-School historie, så skal man VIRKELIG sætte sig ind i, hvad og hvordan High-Schools er. Og det er ikke noget, man gør på én dag eller en uge - Det tager flere måneder. Det gjorde det i hvert fald for mig, inden jeg begyndte på DoP (som nu ligger i udkast fordi jeg stadigvæk ikke har nok research til at kunne skrive den).
  En anden ting, jeg selv, personligt, savner ved 90 % af movellaerne herinde - og hvad der egentlig gør det svært for mig at få ført mine læseaftaler ud i livet - er 1) realismen, 2) personer man kan relatere til og 3) flere detaljer. Jeg ser altså en stor tendens til at detaljerne bliver sparet, hvilket jeg ikke bryder mig om, da jeg har brug for detaljer for at kunne danne mig billeder af en historie, og for at det er en historie, som sætter sig fast i min erindring.
  Det er derfor, at jeg elsker dine historier, Cecilie. Fordi de virker troværdige, man kan relatere til dine personer, fordi de er så menneskelige og ikke supermodelliske - findes det ord? Well, det gør det nu, i hvert fald - eller "køn-pige-på-coveret"-historier. Dine historier virker ægte, ærlige og realistiske, og så har de spændene detaljer, der gør, at man bliver draget ind i verdenen. Og du virker til at have styr på dine detaljer og have en rigtig god fantasi til at beskrive områder.
  Du er en af mine få yndlingsforfattere herinde af lige præcis den grund.
  (der er også nogle enkelte andre, men de kan tælles på én hånd).
  Cecilie Reckendorff
  Åh, jeg synes ellers jeg havde svaret her, men jeg fik åbenbart aldrig postet det. o.o
  Men, altså: Du har helt ret i det med reaserch, selvfølgelig kan man sagtens skrive om et andet land end lige Danmark, hvis man virkelig fordyber sig. Jeg mente også ligeså meget at jeg godt kan lide du skriver om Danmark, fordi det skiller sig lidt ud herinde og det er altid godt med noget forskellighed i historierne. Og så har jeg nok bare et eller andet med danske historier, jeg føler bedre jeg kan relatere, fordi jeg kan kende alle de små detaljer fra min egen virkelighed. :)
  Og så mange tak - jeg er virkelig glad for din ros! Jeg er også meget bevidst om det med at forsøge at gøre det hele realistisk, især med karakterne, jeg hader overperfekte Mary og Gary Sues. Det er fuldstændig uinteressant, hvis karakterne ikke også har en hel masse fejl. :)
Loading ...