Cecilie Reckendorff

Jeg fik et postkort fra en lille pige
Hun bor der hvor de lykkelige mennesker bor
Hun sagde:"kommer du nu - hvornår kommer du?"
- Lars H.U.G.

tap,
tap,
tap.

Movellas (21)

 • Cecilie Reckendorff

  ... da jeg blev 20

  ... da jeg blev 20 drak jeg jolly cola, skar græskar ud, gik med en bjørnehue, jeg rørte de blødeste sokker jeg nogensinde har rørt, jeg fik en sød kommentar, jeg snakkede i telefon, hoppede i trampolin, fik at vide at nu var jeg voksen, og var så optaget af at danse at jeg tabte min hat ned i min lagkage. Jeg ved ikke om jeg er voksen endnu, det tror jeg egentlig ikke. Men jeg er glad i dag. Og jeg var glad i går. Og dagen før det. Og det vil jeg alligevel sige er det vigtigste. Hvem ved? Måske bliver 21 det store voksen år. Måske ikke. Måske er man voksen når man indser at det hele bare handler om at være glad. Måske er man voksen når man indser det hele ikke bare handler om at være glad. Og er jeg så voksen? Jeg synes i det hele taget det der med at være voksen er et ret absurd ord. Og det bliver endnu mere absurd af at man siger det mange gange. Måske er man voksen når ordet holder op med at smage så underligt på tungen? Det ved jeg ikke. Og jeg gider heller ikke tænke mere over det. Det skal nok komme ligeså stille af sig selv.
  Nu har jeg i hvert fald tænkt mig at skrive, tænde nogle lys og lytte til noget lækker musik, fordi det er det eneste jeg mangler for at det bliver en perfekt fødselsdag. Og I er sikkert allerede gået i seng. Og læser først det her i morgen. Hvis det er tilfældet, så: ”Godmorgen.” Hvis I ser det her nu så: ”Godnat.”
  Xenia0212
  Flor skrevet og det lyder som om du har haft det rigtigt sjovt
  ReadMeNow
  Det godt du tænker på nutiden, og nyder livet så længe man kan være barn, for til sidst så er man ikke længere barn, så har man pludselig mange ting at have hånd om.
 • Cecilie Reckendorff

  Fødselsdagsbarn, det er mig.

  Fødselsdag, yes, wuhu, elsker fødselsdage. Lad os bare lad være med at snakke om hvor gammel jeg bliver (det er gammelt)
  Jeg udgav her for lidt siden der hedder: ”Med hænder der er groet fast i lommen” hvilket ganske enkelt handler om at være forelsket og handlingslammet på samme tid. Jeg skrev det i går nat, da jeg ikke rigtig kunne sove. I øvrigt, hvis man læser det, når man får en ny notifikation stod der: ”Cecilie Reckendorff publicerede en ny movellas med hænderne groet fast i lommen.” (det gjorde jeg altså ikke) ;)
  Det er en lidt alternativ fødselsdag. Alle i min familie skulle op på forskellige tidspunkter, så lige nu er jeg kun hjemme med min mor og venter på at de andre kommer hjem. Og jeg har ikke engang fået gaver endnu. Okay, det er ikke helt rigtigt, mit vægtæppe er lige kommet med posten (og det er så smukt, jeg glæder mig som et lille barn til at få det op)
  Cecilie Reckendorff
  Wow, tusind tak, Xenia, hvor er du sød. :)
  Xenia0212
  Tak og selv tak
  Anja AH
  Stort tillykke med fødselsdagen! :D
  SineLys
  Ih, stort tillykke med fødselsdagen, Cecilie! Jeg håber virkelig, du har haft en fantastisk dag - for det fortjener du! <3
 • Cecilie Reckendorff

  Film jeg glæder mig til - Something must break.


  Lige nu er der så meget snak om The Maze runner filmen, så jeg tænkte at jeg ville dele hvilken ungdomsfilm som jeg glæder mig rigtig vildt meget til at se. En lidt mere alternativ ungdomsfilm, kan man i hvert fald sige.
  Den hedder "Something must break" og er noget så simpelt som en kærlighedshistorie. Bare imellem Sebastian, som går i pigetøj og drømmer om at leve som kvinden Ella og Andreas. Den har fået virkelig gode anmeldelser og jeg glæder mig bare så meget, for jeg elsker film, bøger, whatever, hvor man får et lille glimt indenfor indenfor en helt anderledes verden. Og så minder traileren mig også lidt et Michael Strunge 80'er univers, som jeg elsker. I kan se traileren herinde:

  kino.dk/film/s/so/something-must-break

  Det er det eneste sted hvor man kan se traileren med tekster. :)
  Er der nogle film I glæder jeg til? Noget jeg også burde glæde mig til? :D
  Cecilie Reckendorff
  Vi burde bygge en verden på naiviteten. Den er meget mere rar.
  Sif:)
  Åh jeg glæder mig også så sindssygt meget til at se "Something Must Break". Den virker virkelig fantastisk :)
  LenaBlakAmbass..
  Se der er masser af mennesker med mærkelig filmsmag! Nu ville det bare være nemmere, hvis nogen af os boede på samme ø...
  Sif:)
  Ja... Ja, det ville det...
 • Cecilie Reckendorff

  ... og i dag vant jeg så. Det må blive en god dag så.

  Jeg blev mega mega glad da jeg så at "For nigogtres år siden, for tretten år siden og nu i dag" var en af vinderne af Halo-konkurrencen. På en måde havde jeg lidt regnet med det (selvsikker much) fordi jeg synes det er noget af det bedste jeg har udgivet på Movellas, men jeg blev stadig utrolig glad. Min boghylde får vokseværk, det er fantastisk. Det fik den også den anden dag hvor jeg købte to bøger (i en boghandel) til 5 kr og 8,5 kr. Den ene lyder utrolig spændende. Den anden handler om vampyrer.
  Men pointen med den her mumble var egentlig bare at jeg er virkelig virkelig glad for at jeg vandt. Og tillykke til de to andre hvis de tilfældigvis skulle læse min plapren her. :)
  Litoria
  Tillykke! :D
  Cecilie G.
  TILLYKKE! :D
  Mira G.
  Det kommer ikke som nogen overaskelske, for den historie er jo fantastisk! ;) Stort tillykke, du fortjener det! :)
 • Cecilie Reckendorff

  Jeg spiser rødt slik og drikker rød sodavand i min røde kjole med mit røde hår. Og min yndlingsfarve er blå.


  Min overskrift er en smule mærkelig, men det er bare lige et lille stemningsbillede, mens jeg venter på min pizza bliver færdig. Så kunne jeg ligeså godt lige skrive en mumble.

  Jeg har udgivet "Projekt: roman" i går og jeg ville blive så glad, hvis I gad at følge med der. Det er mit lille barn og egentlig også det jeg bruger alt min tid på. Så hvis I gerne vil vide hvad jeg går og laver for tiden, så er det derinde. Og der er hyggeligt derinde. Masser af rød slik og rød sodavand. Det lover jeg. Jeg snakker om det som om det er et rum og ikke en Movella. O.o Men altså, der ligger allerede et resume derinde af den roman jeg skriver på, så det kunne være sjovt at høre hvad I tænker om ideen. Og så regner jeg også med at der kommer nogle tips og tricks derinde, jeg så en Ted talk den anden dag om karakterer, så det laver jeg nok til et lille-mini-indlæg. :)
  Og så har jeg allerede fået 17 likes på mit lille vi-har-tabt-vores-fornuft digt. Og en masser favoritlister. Det er jeg i hvert fald glad for.
  Det var vidst det jeg ville sige - kig forbi min roman-ting og så håber jeg I får en god søndag derude bag skærmene. :)
  Cecilie Reckendorff
  Ja, jeg plejer som regel at bruge Pizap. Det er dejligt nemt. :)
  Soffi:*
  Sådan har jeg det også :)
  Fire to the rain
  Damn... så gider jeg ikke komme :P
  Cecilie Reckendorff
  Der er hyggelige hjerteformede vingummier. ;)
Loading ...