FemaleDenmarkMember since 19 Feb 12Last online 3 hours ago

http://www.rookiemag.com/

 • Cecilie Reckendorff

  mumbled ""Det mindre, det større mindre og det mindste." "

  7 Likes

  Nu er det lidt over en uge siden at jeg udgav ”99 digte der aldrig fik vokseværk” og efter det har jeg haft lidt af en … hmm, det er ikke engang en skriveblokade, for jeg har skrevet, jeg har masser af tid til at skrive, det jeg har skrevet har bare ikke været godt. Men det er som om det er begyndt at lykkedes igen nu.
  Lige nu skriver jeg på en digtsamling til digtkonkurrencen der hedder: ”Det mindre, det større mindre og det mindste.” Som egentlig bare er en samling af alt muligt. Jeg har skrevet en del digte, men der er kun syv af dem, som jeg er så tilfreds med at jeg nok udgiver dem. Og så skal jeg have skrevet en del mere. Så de kommer ud engang, når jeg lige har taget mig sammen.
  Og så har jeg bare vedhæftet billedet, fordi det minder mig om sommer, strandture, is på hagen, digte skrevet på helt solblege hvide sider og lange samtaler i Eventyrhaven med en kold et eller andet. Det må virkelig gerne snart blive sommer.
  Padlihtam
  1 days ago
  Held og lykke med konkurrencen!
  Og helt enig i sommerdelen - varme snaaaaart tak! :O
  Cil Birks
  1 days ago
  1 Like
  Kunne også godt bruge sommer snart :o Det er så spændende med den konkurrence. Især fordi der er så mange dygtige med.
 • Cecilie Reckendorff
  Nu må jeg hellere også lige få sagt farvel - det er selvfølgelig trist at du stopper, men det har været rigtig godt at have dig her og bare tak for alt det arbejde du har gjort for den her skønne side. :)
  Jeg håber du får det rigtig godt på dit nye arbejde, det lyder virkelig spændende, så mon ikke? :)
 • Cecilie Reckendorff

  mumbled "Oscar night."

  7 Likes

  Yes, endelig kom oscar-natten! Jeg glædet mig som et lille barn i flere måneder og nu er det nu ... :D
  Jeg sidder klar i min yndlingssweater, klar med hele den her bunken af slik og chips og børnechampagne på køl. Jeg er så klar.
  #noshame #birdmanforthewin #ida #stillalice #menogsåMarionCotillardStarrer #thethoryofeverything
  Frederikke
  5 days ago
  Så lige listen igennem for dem der vandt - var det de rigtige? :-)
  Cecilie Reckendorff
  Langt hen ad vejen synes jeg det var - Ida fik for bedste udenlanske og Birdman fik for bedste film. Og det var det jeg havde håbet allermest på. :)
  Psiphph
  5 days ago
  2 Likes
  Du giver mig virkelig meget lyst til dip, hver gang jeg ser det her billede...... (og chips self) :(
 • Cecilie Reckendorff

  mumbled "Guys, I er noget af det sejeste jeg ved."

  9 Likes

  Jeg har allerede takket jer så mange gange og hvis jeg skulle takke jer, så meget som jeg føler jeg burde, ville jeg nærmest ikke lave andet fra morgen til aften. Men nu føler jeg altså lige at jeg er nødt til at takke jer igen, så det må i lige leve med. 49 likes på under tre dage ... og de der kommentarer, som jeg ikke engang kan begynde at forklare hvor meget betyder for mig - det er så sejt og I er så seje og jeg elsker at der stadig er nogen, der gider læse hvad jeg laver, selvom jeg nogen gange har nogle lidt sjove lange pauser. Jeg havde faktisk, ærligt, slet ikke regnet med "99 digte" ville få så meget opmærksomhed, fordi det er så længe siden jeg har udgivet noget. I er virkelig de bedste fans og jeg sætter så meget pris på det.
  Alverdens kærlighed til jer. xxx
  Cecilie Reckendorff
  <3
  Pernille Skov
  1 weeks ago
  du er en skøn digter!
  Cecilie Reckendorff
  Tak, Pernille! :)
Loading ...