FemaleDenmarkMember since 19 Feb 12Age 20Last online 3 hours ago

"There is not enough time for hating yourself. Too many things to make. Go.”

 • uden navn

  mumbled "sims 4 og dejlige konkurrencer"

  7 hours agoReply
  1 Like
  så er det i nat, den nye udvielsespakke til sims 4 kommer ud! obviously sidder jeg oppe hele natten for at spille, he... ._.
  og så har jeg publiceret mit konkurrencebidrag til magiskrealisme-konkurrencen! er du gal en dejlig konkurrence, jeg er lidt ligesom @[Cecilie Reckendorff], fuldstændig forlibt i genren. det leder mig til det næste jeg lige vil nævne. let's all just take a moment to appreciate de nye konkurrencer her på siden. jeg elsker dem.

  god påskeferie til folket <3 <3
  uden navn
  5 hours ago
  woooops, glemte lige at linke min historie, den kommer her:
  kuffertJeg kan godt huske, da far ikke røg, den gang havde han vist skæg, det er efterhånden lang tid siden. Mor havde også langt hår, og jeg kan huske lyden...
 • Cecilie Reckendorff

  mumbled "Ikke for at få jer til at flippe ud, men ... "

  2 Likes

  ... just kidding. Man må tage enhver undskyldning for at lave en reference til Girls ;)
  Men, altså, jeg har lige udgivet en digtsamling der hedder: "Før jeg glemmer jer." Det er en af de digtsamlinger, som er personlig, uden at det er sandheden. Af en eller anden grund, synes jeg bare mine digte lykkedes bedre, når det tager udgangspunkt i et eller andet ægte og virkeligt. Om det så er en følelse, et sted eller en oplevelse. Eller en anden detalje.
  Der er seks digte lige nu, men der kommer flere og har allerede en masse liggende, som bare lige skal rettes. Jeg tror det bliver en længere digtsamling, så I må meget gerne favoritliste, hvis I kan lide dem. Og ja ... som altid modtages kommentarer med tusind kyshænder.
  Bye. ♥
  Cecilie Reckendorff
  Fedt. Jeg vil gerne stalkes, hahaha. ;)
  Amanda Juhl
  7 hours ago
  1 Like
  Du er den første der har sagt det xD
  Cecilie Reckendorff
  Altså, så længe jeg ikke en eller anden dag finder dig gemt i en busk ude foran mit vindue ... så stalker du bare løs. ;)
 • Cecilie Reckendorff

  mumbled "Noget jeg har tænkt over."

  2 Likes

  Så, det sidste stykke tid, har jeg gået og tænkt over om jeg skulle lave en movella, som egentlig bare er længere mumbles med alt hvad lige har lyst til - skrivetips, fangirlin over ting jeg fangirler over, bemærkninger, personlige essays, essays om movellas-ting, essays om ting jeg skriver på, pandehårsselfies. Kort sagt: alt muligt.
  Jeg tænkte det ville være godt af 4 grunde:
  1) Jeg kan få lov til at gå mere i dybden med de ting, som jeg har lyst til at gå i dybden med - hvilket man bare ikke altid kan i mumbles pga. længden.
  2) Tingene ville ikke drukne i nye mumbles og tags.
  3) Jeg har lyst til at gøre det.
  4) Punkt nummer tre ... bare igen.

  Jeg har allerede et par halvfærdige essays liggende, som er for lange til mumbles og så regner jeg med at filme min sidste askme video snart, så den kan blive lagt op sammen med det. Så ... ja ... jeg tror det kunne blive godt. Det kommer nok op her om et par uger, når jeg har fået helt styr på hvordan det skal se ud og alle detaljerne. ♥
 • Cecilie Reckendorff
  5 Likes
  Jeg synes sorg er ret stort ord. Og jeg vil ikke sige, at jeg nogensinde har sørget over noget fiktivt. Jeg har været ked af det og meget påvirket - især da Harry Potter sluttede, det var virkelig en sort dag - men det har ikke direkte været en sorg.

  Desværre synes jeg lidt ordet sorg bliver negligeret i det her blodindlæg. I får det til at lyde som om det er noget alle One Direction fans går igennem nu hvor Zayn har forladt bandet - jeg tror altså godt de fleste fans kunne spise. Jeg tror godt de kunne gå ud. Jeg tror godt de kunne være inde i sig selv. Men det betyder ikke at man ikke kan være trist, meget trist, over at et band, som man har elsket og fulgt i mange år, ikke er det samme længere.
  Og det er fyldt forståeligt og personligt synes jeg det er utrolig irriterende og trættende at læse om folk, der siger at de skal ”tage sig sammen” og hvad der nu ellers er blevet sagt. Det skal de nok selv finde ud af at gøre, når de har lyst til at gøre det. Hvis nogen havde sagt at jeg skulle ”tage mig sammen” da jeg lå i min seng og stortudede efter at have læst den sidste Harry Potter bog, så tror jeg at jeg havde fundet to ikke særlig pæne fingre frem til dem. Man kan ikke styre hvordan man har det med ting. Når man har elsket noget, fulgt det, været helt opslugt af et univers, så sucks det altså virkelig at det slutter. Vi er individer og vi har lov til at have det, som vi har, når vi har det, som vi har det. Og det er der ikke nogen der skal diktere om de følelser er rigtige eller forkerte. Så kan man tage sig til hovedet, lidt for sig selv og tænke: ”hold nu op …” hvilket jeg også selv gør engang imellem. Men derfor kan man stadig godt holde det for sig selv og så bare lade være med at opsøge det. Fx ved bare at ignorere det her blogindlæg, ignorere mumbles om det her og lad være med at gå ind på One Direction fansider for at læse hvad der bliver skrevet. Jeg sad lige for et øjeblik siden og tænkte hvor lidt hysteri, der egentlig har været omkring det her, altså i forhold til hvad jeg havde forventet, men så gik det op for mig, at det nok er fordi jeg slet ikke har opsøgt det. På nogen måde. For, det har nok været der, jeg har bare ikke været de steder, hvor det har været.

  … men, derfor synes jeg stadig det her blodindlæg er åndssvagt. For jeg synes det er lidt mærkeligt, at den reaktion, hvor jeg personligt synes det er blevet blæst mest op at han har forladt bandet, kommer fra et blogindlæg på Movellas. Undskyld, men det er altså en ommer. Og så kan det godt være I så forsøgte at brede det mere ud, men det er bare ikke lige den rigtige måde at gøre det på. I skulle nok nærmere have skrevet, hvilket fandoms vi har været en del af og hvordan vi havde det, da det sluttede. Hvis det endelig var. Jeg er sikker på at det er blevet skrevet i den bedste mening, men det virker bare mærkeligt.
  LenaBlak
  2 days ago
  1 Like
  Som altid flot og balanceret formuleret :-) Virkelig god pointe♥
  Tohpi
  2 days ago
  1 Like
  Meget enig! faktisk i alt det du siger :)
  Rebecca GuacanEditor
  1 days ago
  3 Likes
  Point taken :-) Fin kommentar, velformuleret og gennemtænkt. Vi skriver os det bag øret med store bogstaver ;-)
Loading ...