FemaleDenmarkMember since 19 Feb 12Age 21Last online 42 minutes ago

"I dream. Sometimes I think that's the only right thing to do."
- Murakami.

 • Cecilie Reckendorff

  mumbled "EN NY HARRY POTTER BOG? WHAT ... THE ... ICANTWAIT!"

  2 Likes


  ... jeg føler mig virkelig langsom, men jeg har først lige fundet ud af at der kommer en ny Harry Potter bog, der fortsætter der hvor epilogen slap. Det er godt nok en samling af to manuskripter til teaterstykker (hvilket ikke er helt ligeså godt som en roman - jeg ville virkelig gerne have en roman) men det er Harry Potter! Jeg får min barndom tilbage. Det er så fantastisk ... please don't suck, please don't suck, please don't suck.
  Er I også spændte?!
  Amanda Juhl
  1 days ago
  I don't like... troede det var en rigtig bog :(
  Mathildøh
  20 hours ago
  Det er en mægtig god nyhed!
  Cecilie Reckendorff
  Jeg er helt enig i at det er rart at se flere etniciteter blive repræsenteret, Dimse. :)
  Det er en fantastisk nyhed! :p
 • Cecilie Reckendorff
  1 Like
  Veronika har altid sådan nogle smukke covers, men jeg er særligt vild med det her:
  (To)"Jeg ved ikke hvor længe, hun havde stået og kigget på mig. Nora. Men pludselig stod hun der ved siden af bænken med mudder til knæene og med et vissent...
  Veronika S.
  3 weeks ago
  søde cecilie jo <3
 • Cecilie Reckendorff

  mumbled "Nytårshilsen /jeg kan ikke komme på en fancy titel, men vil I ikke godt læse alligevel?"

  11 Likes

  Long time … no see. Og det er vidst mest min skyld.
  Men altså, jeg tænkte at jeg ville skrive en lille nytårshilsen, siden jeg har været meget usynlig herinde i et godt stykke tid, hvilket jeg ikke er fan af. Jeg har tænkt mig over hvordan jeg håber 2016 bliver og hvad jeg gerne vil og hvad jeg ikke vil og hvorfor og alle de her tanker der kører, når man er ved at kaste op af kransekage og champagne.
  Da jeg sad og tænkte over nytårsforsæt overvejede jeg, at lave et mål om at læse 50 bøger eller at skrive en roman færdig eller at spise sundere, men jeg kom frem til at det bedste mål og det mål jeg skal fokusere på lige nu er: pas på dig selv. Uanset hvad det betyder i det øjeblik jeg befinder mig i. Om det så betyder, at jeg skal sove mere, være bedre til at spise, være bedre til at overholde de aftaler jeg laver med mig selv og andre, være bedre til at fjerne mig selv fra situationer, som jeg ikke burde være i og ikke være så hård ved mig selv, når tingene går galt, fordi … det er tingene. De går galt nogle gange. Det e virkelig svært at måle på, det med 50 bøger er let at se om jeg har gennemført eller ej, men det her er lidt mere svært. Og alligevel er det bare sådan det skal være lige nu. Hvis jeg om et år kan sige, at jeg er blevet bedre til at passe på mig selv, så har jeg gjort noget meget bedre end at læse 50 bøger eller skrive en roman. Selvom jeg selvfølgelig gerne vil alle tre ting. Og vinde en nobelpris. Men en ting ad gangen … ;)
  Jeg har selvfølgelig også ting, som jeg godt kunne tænke mig at lave her på Movellas. Selvom det måske virker som om jeg er sådan lidt halv-smuttet, fordi jeg ikke er aktiv, så er jeg her altså stadig. En af ting, som jeg virkelig gerne vil er at starte en booktube kanal, hvilket nok kommer i gang her i løbet af januar og så vil jeg rigtig gerne skrive. Det bliver sandsynligvis digte. Og måske, forhåbentlig, et eventyr. Jeg vil også rigtig gerne ud og lave mere Poetry Slam, både fordi jeg elsker det, men også fordi jeg tror, at jeg ville have godt af det. Det er ikke lykkedes mig endnu at slamme uden at føle mig som en twat bagefter og jeg vil gerne have slået den følelse ihjel. Jeg overvejer også at lave en blog herinde, hvor jeg vil diskutere feminisme, hvad feminisme er for mig og hvorfor det ikke er så a) ligegyldigt og b) mandehadende, som det har rygte for at være. Det ligger mig meget på hjerte, både fordi det er noget jeg læser meget om og noget jeg tænker meget over og fordi jeg synes Caitlyn Moran er en eller anden form for gud, men også fordi jeg virkelig synes det er vigtigt, at vi som generation kan skabe et miljø, hvor det at være feminist ikke er noget der forbindes med at være en mandehader eller med at være dum eller overfølsom. Jeg ville elske, hvis vi faktisk kunne snakke om feminisme, når vi snakker om feminisme, for debatten tager altid nogle fuldstændig absurde spor, fordi den for det meste bliver overtaget af en eller anden højtråbende idiot, der ikke aner hvad det egentlig er, men kan hade det, uden nogen sætter spørgsmålstegn ved det, fordi det er den sociale norm. Så ja, jeg synes det kunne være fantastisk at få nogle diskussioner omkring det i gang herinde. Det blev langt. Det var ikke meningen. Moving on …
  Det var sådan lidt de ting jeg gerne vil. Jeg vil også gerne blive bedre til at skrive mumbles og bare generelt snakke med jer, kommunikere, være aktiv, være tilstedeværende, læse, lytte, fortælle, all of it. Det håber jeg også der bliver masser af tid til i 2016.
  Jeg håber at I kom godt end i året (mit nytår var et fucking mess, men det er en anden historie)

  Al min kærlighed til jer,
  Cecilie.
  Amanda Juhl
  1 months ago
  Long time no see Dorff ^^'
  Janice H
  1 months ago
  <3 <3 <3 <3
  Amanda Juhl
  1 months ago
  Du ligner altså stadigvæk Florence ^^'
Loading ...