Cecilie Reckendorff

Jeg fik et postkort fra en lille pige
Hun bor der hvor de lykkelige mennesker bor
Hun sagde:"kommer du nu - hvornår kommer du?"
- Lars Hug.

Movellas (17)

 • Cecilie Reckendorff

  ... og i dag var jeg så tæt på at hoppe ned på en mark

  ... fordi jeg så en guldsmed. Jeg var ude og gå med Bem (min hund) ved nogle forladte togskinner (det mest interessante sted i hele byen) og så lige pludselig var der. Så jeg kunne vælge.
  A) At løbe længere ind mod togskinnerne og skulle se den i øjnene senere.
  B) At hoppe ned på en mark og over et elektrisk hegn
  C) At fortsætte frygtløst ligeud.
  Jeg tog C. Og flippede fuldstændig ud da en flue fløj ind i mit øre, fordi jeg troede det var min værste fjende (guldsmeden) og jeg løb også og var tæt på at glide, fordi der var så vådt ... fobier altså. O.o

  Den roman jeg er ved at skrive har rundet de første 5.000 ord - skønt! Og der er masser af rette ved jeg allerede nu, men jeg har noget og det er virkelig rart. Mine følelser er skiftevis at jeg tænker det bliver den bedste bog nogensinde og at jeg tænker at det virkelig er skræmmende dårligt. Men sådan er det nok bare at skrive med tanken om at den skal sendes ind til et forlag ... og jeg holder håbet og humøret oppe. :)
  Cecilie Reckendorff
  Det er godt, det ville være synd, hvis du slet ikke skrev mere. :D Er det noget du tænker skal sendes ind til et forlag eller hvordan?
  Anja AH
  Fortsat god skrivelyst! :)
  Cecilie G.
  Det er faktisk en ændret version af En Ensom Stjerne her fra Movellas, bare mere i stil med den oprindelige novelle En Vildfaren Stjerne <3 Og jeg ved ikke helt, om jeg tør sende den ind på et tidspunkt :P
  Cecilie Reckendorff
  Uh, det lyder da også spændende. <3 Det er også skræmmende at tænke på at man vil sende noget ind. Jeg prøver også lidt at glemme det, for jeg bliver helt vildt kritisk hver gang jeg tænker på det. x)
 • Cecilie Reckendorff

  Glæde, glæde, glæde!

  Jeg er altså virkelig virkelig virkelig (skal jeg smide et virkelig mere på?) glad for alle de fantastiske søde kommentarer jeg har fået på min nye movellas. Jeg orker næsten ikke at skrive navnet mere … lange titler, altså.
  Jeg er stadig villig til at lave aftaler, hvis nogen vil. Og som sagt behøver I ikke læse alt.
  Men det var vidst bare det jeg ville sige. Og så mangler jeg også at udtrykke min glæde over at ”Og” er kommet under udvalgte historier. YES! (og det var min glæde) hahaha, ej, det er jeg virkelig glad for.
  Cecilie Reckendorff
  Litoria
  Tillykke! :D :}
  lakridspiben
  Tillykke du fortjener det så meget!!!
  Dine historier er fantastiske! Du skriver så godt!!! :) <3 ;)
  Cecilie Reckendorff
  Tusind tak! <3
 • Cecilie Reckendorff

  Og den er udgivet + feedback for feedback aftaler?

  Så er min historie: "For niogtres år siden, for tretten år siden og nu i dag." udgivet. Jeg har siddet og rettet den igennem hele dagen. Jeg ville blive så så glad, hvis I gad give jer tid til at læse den og lægge en kommentar. Der er virkelig lagt mærke arbejde i den. :)

  Jeg vil også gerne lave feedback for feedback aftaler. Historien er lidt lang (50 min.) og jeg vil selvfølgelig allerhelst have at I læser det hele. Så skal jeg nok også læse ligeså meget på jeres historie. :)
  Men hvis I ikke gider læse hele historien, så kan vi også godt aftale at i enten læser "kapitlet" der hedder: "For niogtres år siden" eller det der hedder "For tretten år siden" for de burde kunne læses hver for sig også, uden at det bliver alt for forvirrende. :) Men som sagt jeg vil helst lave aftaler med hele historien. :)
  Mira G.
  Jeg er lige gået igang med at læse den, jeg har fået læst prologen og første kapitel, og wow, det er virkelig en fantastisk historie, elsker den! Nu skal jeg bare i gang, med de andre kapitler. :) Du må godt nok have brugt meget tid på at skrive historien, det må i hvert fald være ret indviklet for dig. :) Altså, det er kun godt ment. ('=
  Cecilie Reckendorff
  Tusind tak! Det er sådan helt underligt at hører nogen, der har læst den, fordi jeg har haft den for mig selv så længe. Men det er virkelig fantastisk du så godt kan lide den. Jeg håber du synes resten er ligeså godt. :)
  Karamelle
  Du må meget gerne læse videre på min, Et Helvede i Paradiset ;)
  Hellow-Sommer
  Oki doki ^-^

  SCIENTIADe engang syv kontinenter er smeltet sammen til fire, store superkontinenter. Vitalia er er det eneste kontinent, hvor menneskene har mulighed for at...
 • Cecilie Reckendorff

  hjælp mig + i morgen kommer den + tagtagtag

  Okay først og fremmest: hjælp!
  Jeg mangler en jysk lille by, hvor der ikke rigtig sker så meget. Men jeg har virkelig svært med at komme på en. Har I nogle foreslag?

  Og i morgen kommer min mini-historie: "For nigotres år siden, for tretten år siden og nu i dag." Og nu skal jeg ikke være for selvsikker, for jeg ved selvfølgelig ikke hvad I vil synes om den, men jeg elsker den altså. Den har krævet så meget arbejde og så meget tanke, men jeg kan virkelig sige jeg er tilfreds. Jeg skal lige have rettet det sidste til, før jeg er 100 % tilfreds, men jeg er der næsten. Wow. Ej, jeg glæder mig simpelthen så meget til at dele den med jer i morgen. Ih. :D

  Og til sidst så blev jeg taget to gange af den evigt talentfulde @[Karamelledrengen]
  Først om at fortælle om min yndlings historie på Movellas. Det er uden tvivl "Lucca" af @[Sif:)] som jeg også tidligere har snakket om. Den er helt fantastisk. Sproget, måden Sif kan male billeder i ens hoved og budskabet i historien. Ja, den er bare ... wow.

  Og så blev jeg også tagget af Karamelle til at skrive 10 gode ting i min sommerferie:

  1) Jeg har fået min skrivelyst tilbage - endelig!
  2) Jeg har fået nogle rigtig søde interessante pennevenner, fra rundt omkring verden. Hvilket virkelig virkelig er interessant. Jeg har snakket med en mand fra Brazilen, der prøver at lærer dansk. En dreng fra Algeria, der er muslim og bruger meget af sin tid på at studerer. Han er virkelig super interessant at skrive med, rigtig sød og venlig. Og ja, en anden pige, der også er glad for at skrive fra Finland. Og mange flere.
  3) Jeg har hygget mig med min familie og venner.
  4) Jeg brugte en uge på at se Breaking Bad næsten non-stop. Fantastisk. Virkelig. Det er min yndlings serie nu.
  5) Jeg fik læst "Og bjergene gav ekko" - og den var fantastisk. (jeg føler jeg overforbruger det ord lige nu) - men det passer altså i den her sammenhæng. En af mine yndlings bøger fra min yndlings forfatter.
  6) Jeg var i sommerhus.
  7) Jeg gik til stranden med min lillebror - vores årlige tradition. Det er altid en af de bedste dage.
  8) Jeg var i biografen og se en rigtig god film. Men jeg kan ikke engang huske hvad den hedder. ;)
  9) Tanken om at jeg er ude af uddannelsessystemet i et år - ja, jeg er ret træt af det.
  10) Jeg købte en masse nyt tøj i begyndelsen af ferien. Som jeg stadig er rigtig glad for. :)

  Jeg tagger:
  @[Fluen]
  @[Det Regnbuefarvede Får]
  og
  @[Anja AH]
  til at skrive 10 gode ting fra deres sommerferie eller deres yndlings Movellas. Eller begge dele. :)
  Tessa Prince
  BOLDERSLEV - den står ikke engang på landkortet.. Men okay, der er lige blevet flyttet flygtninge derud og alt muligt halløj, så idk.. og okay, min mormor og morfar bor der, såeh.. idek
  Cecilie Reckendorff
  Tak, for jeres foreslag, Andrea og Tessa. Jeg har allerede taget Dronninglund, så jeg skal ikke bruge det mere. :)
  Andrea_hippie
  Det var så lidt :)
  Only
  Hurra for lille Droninglund!;D
 • Cecilie Reckendorff

  Wuhuu, jeg har udgivet noget. (hvor er jeg vild)

  Jeg har arbejdet virkelig hårdt på min historie: "For niogtres år siden, for tretten år siden og nu i dag." (Laaang titel) og egentlig havde jeg sat en deadline for mig selv, om at blive færdig i onsdags. Den overskred jeg. Så ville jeg være færdig i dag. Jeg er heller ikke færdig i dag. Men nu har jeg altså udgivet historien og en lille prolog og så kommer resten ... når jeg engang bliver færdig. Jeg mangler ikke så meget, det er mest fordi jeg er så perfektionistisk at det tager lang tid. :)
  Men ja, jeg ville da blive glad for, hvis I gad kigge forbi og læse det der er. Og måske sætte den på favoritlisten. ;)

  Og god fredag til alle! :D
  For niogtres år siden, for tretten...Jeg har flere gange overvejet tage ud til de selvpensionerede skytsengle, der sidder i en lade på Skovbosvej. I mit liv som skytsengel har jeg set meget...
Loading ...