FemaleDenmarkMember since 24 Jun 12Last online 4 hours ago

Jeg elsker at fortabe mig i fjollede dagdrømme og fantasier. Nogle af dem bliver skrevet ned og lagt ud her, nogle forbliver en del af min egen lille drømmeverden. Jeg er afhængig af bøger, chokolade, te, skrivning og tykke romaner. Jeg er en smule overbevist om, at jeg er født i den forkerte tidsperiode... “I don't believe in the kind of magic in my books. But I do believe something very magical can happen when you read a good book.” - J. K. Rowling http://ceciliesreadingnook.tumblr.com

 • LenaBlak

  mumbled "2-årsdag"

  1 weeks agoReply
  8 Likes
  Så... ja... Jeg ved ikke helt, hvordan jeg skal starte denne her mumble, så jeg tror bare, jeg går lige på og hårdt: ja har 2-årsdag med Movellas i dag, og jeg følte lige, at det var en mumble værd.

  Her lige før gik jeg ALLE mine gamle mumbles igennem (og der er 188 af dem), som en slags digital walk down memory lane - en måde for mig at være ulækkert nostalgisk, sådan som jeg kan lide at være.

  Og det er en speciel følelse at sidde og læse sin lidt ligegyldige sludren gennem 2 år kombineret med billeder (for noget jeg lærte om mig selv er, at jeg virkeligt godt kan lide billeder og videoer af mig selv... Just kidding, det vidste jeg godt i forvejen).

  Så det har sat nogle tanker i gang: Hvorfor er mit hår ikke lige så blankt længere? For fanden hvor ser jeg bedre ud nu end for et års tid siden. Er nok de to første jeg kommer på. Men der er også nogle andre. Nogle små som: Min mumbles har aldrig billeder længere. Mine mumbles burde have billeder igen (jeg savner mine mumble-selfies). Jeg mumbler også alt for sjældent om ligegyldig pludren, hvor jeg snakker om min dag.

  Så er der de mumbles, der springer i hovedet på en - de mumbles jeg skrev, da jeg var på Nationalmuseet, hvor jeg slet ikke vidste, at jeg netop havde mødt nogle mennesker, hvoraf mange ville blive utroligt vigtige for mig.

  @[Tohpi] og @[Cecilie G.] fra den dag (jeg håber ikke det gør noget med billedet - det lå allerede oppe i en anden mumble, hæhæ)

  Min mumble fra da jeg vandt 'Årets Digt 2012'


  (Det var forresten med mit digt 'Engen', der var min første Movella og kan lsæes lige her:
  EngenEt digt inspireret af byens travle natteliv og et sted dybt inde i skoven.


  Og så er der de der mumbles med titler, der ude af sammenhæng bare er dybt forstyrrende: "Hjemkost, busulykke, min stakkels computer og mere cybermobning og facebook" - jeg mener JUST WHAT THE HELL?

  En mumble fra da jeg noget til min fan nr. 50

  (I skal vide, jeg stadig får lyst til at skrive en takke-mumble hver gang jeg får en ny følger)

  Og fra da jeg blev færdig med Anna & Louise


  Og så er der bare alle de mange mumbles, hvor Movella har været en del af min hverdag og mit liv: Som da I alle sammen "skulle med på Roskilde" (hvor jeg brugte en hel dag på at læse og græde over 'Sandhedschatten' i stedet for at drikke og feste med mine venner)


  Og så er der sådan cirka 5.000 Mandagscafé mumbles, der minder mig om alle de sweatere, jeg ikke har gået med i alt for lang tid. Og mindst lige så mange mumbles, der minder mig om historier: de historier jeg altid vil elske, de historier jeg aldrig blev færdig med (oh Jesus, for mange af dem) - hver og en nogle, der bringer minder og følelser frem.

  Så mange ting slår mig ved denne walk down memory lane i anledning af min 2-årsdag (endnu flere end dem, der er plads til i en mumble): Jeg savner skinnende hår, jeg er glad for, at jeg er pænere i dag, jeg tager ikke nok selfies - og mere end noget andet: Movellas er en uerstattelig, latterlig stor del af mit liv, og jeg ved ikke, hvor jeg ville have været havde det ikke været for jer og denne vidunderlige side. Jeg elsker jer alle sammen - hver og en. I er så ekstremt vigtige for mig: både jer, der følger mig og jer, der ikke gør: jer, der kender mig og er blandt mine bedste venner, og jer der kun har snakket med mig et par gange (og især jer, jeg ikke kender endnu). I er uvurderlige. Stay beautiful.

  Kyskys♥
  Lena
  Janice H
  1 weeks ago
  Enig, Maria! :)
  LenaBlak
  1 weeks ago
  Det tror jeg også er min plan ;-) Og taaaaak♥
  Cecilie G.
  1 weeks ago
  1 Like
  Nat på Museet <3
 • Cecilie G.
  1 weeks agoReply
  6 Likes
  Okay, efter lidt tilvænning er farverne faktisk blevet okay. Men der er stadig nogle ting, som jeg savner <3

  1. Udvalgte historier, covers og trailers - fordi jeg synes det var en rigtig god idé og et sted at opdage nye, helt fantastiske historier fra forfattere, man ellers ikke kender :)

  2. At bloggen og forummet er tydeligere. Jeg synes det er ærligt, at begge ting er noget man skal lede efter. Bloggen er jo ellers hyggelig med skriveråd, interviews og andre sjove ting. Og forummet er jo stedet, hvor man lærer alle de andre forfattere rigtig godt at kende!

  3. Jeg synes de små begyndelsesbogstaver virker enormt useriøse, især når man skal redigere sin Movella. Også i konkurrencerne, hvor bidragene og vindernes titler står med små bogstaver. Jeg synes, at begyndelsesbogstaverne bør være som forfatteren har skrevet det, for så kan forfatteren selv vælge indtryk og kunstnerisk udtryk :)
  Cecilie G.
  1 weeks ago
  1 Like
  For lige at nævne en ting, som jeg synes er rigtig fed! Måden historierne ligger i toppen af ens profilside på ser super flot og indbydende ud :D
  Cecilie Reckendorff
  1 Like
  Jeg havde ikke engang lagt mærke til at bogstaverne i konkurrencer også bliver små. Det virker meget mærkeligt at det ligefrem bliver ændret og ikke bare står som man selv har valgt at skrive det. Jeg håber altså lidt det er en fejl og Movellas ikke bevidst prøver at give os en små-bogstavs-epidemi. O.o
 • Det Regnbuefarvede Får

  mumbled "Kæmp for en god omgangstone på Movellas! "

  Yeps, jeg blev tagget af @[Little Writer ] i @[ACVE]s taggeleg, som handler om at sætte fokus på den gode omgangstone, og det synes jeg egentligt er en rigtig fornuftig og (for en gangs skyld) brugbar taggeleg.

  Reglerne er følgende:

  1. skriver hashtagget: #legpænt
  2. skriver EN regel for, hvordan man kan opføre sig pænt
  3. tag nogle andre til at føre legen videre
  Det er vigtigt at huske hashtagget!

  Fårs regel: "Hver eneste gang du har lyst til at tale grimt om andre, så tænk over at vedkommende i den anden ende, ikke har kæmpet samme kampe og haft samme fordele som du" - The Great Gatsby - oversat
  (Reglen eller citatet er faktisk nappet direkte fra The Great Gatsby. Jeg har bare oversat og tilpasset det lidt, men jeg synes faktisk, at det passer helt udmærket i denne forbindelse)

  Jeg tagger; @[Fluen], @[Cecilie G.] og @[Psiphph]
  Tohpi
  1 weeks ago
  Fluen et som oftest genial, men hvad har hun gjort for at få ros den her gang ;)
  Linette H.
  1 weeks ago
  Sorry, det er mig der var lidt hurtigt. FÅRET!

  ÅH to dyr jeg holder af! Og så bytter jeg i en hurtig omgang rundt på navnene! Men jeg vidste godt det var dig får ;)
  Det Regnbuefarvede Får
  2 Likes
  Haha, det går Linette, det går. Jeg er selv en padde til navne, så jeg kender det ;)
 • ACVE

  mumbled "Tag-leg: Opførsel på nettet!"

  1 weeks agoReply
  1 Like
  Jep, jeg synes, at vi skal have en tag-leg, der handler om, hvordan man holder en god tone på nettet - eller bare Movellas!
  Legen går ud på, at du:
  1. skriver hashtagget: #legpænt
  2. skriver EN regel for, hvordan man kan opføre sig pænt
  3. tagger nogle andre til at føre legen videre
  Det er vigtigt at huske hashtagget!

  Jeg vil demonstre her:
  #legpænt
  Lad være med at tale ned til folk ved at bruge nedladende ord! (f.eks. 'putte', 'idiot', 'lille ven', 'nar' osv.)

  Jeg tagger:
  @[Linette H.]
  @[Cecilie Reckendorff]
  @[Cecilie G.]
  @[Smitten Kitten]
Loading ...