Cecilie G.

Jeg elsker at fortabe mig i fjollede dagdrømme og fantasier. Nogle af dem bliver skrevet ned og lagt ud her, nogle forbliver en del af min egen lille drømmeverden.

Jeg er afhængig af bøger, chokolade, te, skrivning og tykke romaner. Jeg er en smule overbevist om, at jeg er født i den forkerte tidsperiode...

“I don't believe in the kind of magic in my books. But I do believe something very magical can happen when you read a good book.” - J. K. Rowling


Twitter: Cecilie_Gioe
Ask: CecilieGioe

Movellas (29)

 • Cecilie G.

  "Vi står her stadig"


  I fredags blev jeg pludselig inspireret til at skrive en lille novelle, som jeg nu har lagt på movellas. Kort sagt er det en dystobisk novelle, der handler om livet. Det ville være utrolig dejligt, hvis der var en, der gad kigge forbi den med en lille kommentar. Jeg vil selvfølgelig også gerne læse igen, hvis I bare lægger et link :)

  Vi står her stadig"Dem, der oplevede den dag, kaldte den dommedag. De sagde, at nu måtte Jorden gå under. Is og ild og en skælven fra et sted langt under deres fødder. Dette...

  Håber folk har en god lørdag aften! Selv sidder jeg med noget så spændende som en dansk opgave… (og ja, det er anden gang jeg mumbler det her, for den første gik lidt galt)
 • Cecilie G.

  Opdatering

  Okay, jeg føler at jeg efterhånden skylder de mennesker, der måske stadig følger lidt med i hvad jeg går og skriver, en opdatering. Jeg har været fuldstændig inaktiv (bortset fra et digt) på Movellas det sidste stykke tid, og det skyldes to ting.

  For det første er der sket rigtig meget i mit liv siden sommerferien begyndte. Jeg havde en vildt dejlig sommerferie, hvor jeg var på en fantastisk sprogrejse til Wien, var på familieferie i Cannes og Paris, og så besøgte jeg min gode veninde i Rom i feriens sidste uge, hvor vi var på super effektiv sightseeing og nød det gode vejr og den vidunderlige mad. Og så er jeg startet i 2.g på et nyt gymnasium, hvilket jeg er super glad for, men som også kræver virkelig meget tid og energi. Og den manglende tid og energi går ud over min skrivning.

  Jeg skriver såmænd stadig, men det er med ujævne mellemrum og af meget forskellig længde og kvalitet. Men jeg nyder faktisk min lyst og inspirationsprægede skrivning lige nu! Det er dejligt kun at skrive, når jeg virkelig har lyst til det. De her skrivevaner egner sig slet ikke til, at jeg udgiver noget langt på Movellas, så derfor kommer for fremtiden kun noveller og digte fra min side på Movellas. Jeg skriver selvfølgelig "Pages of my life" færdig, da den jo er et samarbejde med @[Adison] men det bliver desværre nok det sidste lange, i ser fra min side på Movellas inden for en overkommelig fremtid.
  Sofie R. E.Ambass..
  Så længe det er noget godt, der stjæler din tid, så går det nok :)
  Cecilie Reckendorff
  Jeg er enig med Sofie. Det er bare godt du har det godt. :)
  Stefan J.
  Jeg følger dig fulgt ud, Cece. Jeg tror vi begge kan være to om det :) <3
  Cecilie G.
  Det er skam noget meget godt, der stjæler min tid! Selvom jeg nu stadig savner jer skønne mennesker på Movellas <3
 • Cecilie G.

  Jeg har skrevet noget *chok*  Jeg har faktisk skrevet noget :O Jeg er ret stolt af mig selv, selvom det bare er et fjollet, lille digt. FOR JEG HAR FAKTISK SKREVET NOGET! <3
  Cille L.
  Ej, det er da ikke fjollet? Synes det er ret flot! :)
 • Cecilie G.

  Alt muligt

  Jeg blev tagget af Cecilie Reckendorff til den der taggeleg, og det er jo så den perfekte lejlighed til at kigge lidt ind på Movellas igen :)

  Nu forsøger jeg at skrive 10 facts som ikke står i min bio-ting i toppen:

  1) Jeg elsker at være i haven og at passe potteplanter, de grønne fingre er nærmest gået i arv i familien, min farmor bor fx næsten i en lille orkidehave.
  2) Jeg har forsøgt at strikke et halstørklæde ad ret mange omgange. Det er gået grusomt galt hver gang, men drømmen lever stadig.
  3) Jeg elsker tv-serier, men forsøger at undgå at se dem, fordi jeg allerede har spildt ekstremt mange timer på dem.
  4) Hvis jeg en dag har en del penge der skal bruges på noget, så bliver det en ferielejlighed i Italien. Jeg ved præcis hvor.
  5) Jeg er meget interesseret i politik, så man skal ikke se tv-avis med mig, hvis man ikke gider at diskutere.
  6) Jeg kan ikke lide syltetøj.
  7) Min nuværende notesbog har et verdenskort udenpå, fordi jeg købte den i håb om at blive lidt mindre dårlig til geografi.
  8) Jeg er den største cykelløbsnørd. Jeg ser rigtig meget cykling. Rigtig, rigtig meget.
  9) Jeg kan virkelig ikke lide fisk, bare lugten af mad fra havet gør mig dårlig.
  10) Min yndlingschips er Sourcream and Onion (og jeg sidder netop nu og spiser dem)

  Jeg har ikke skrevet vildt meget i ferien, da jeg ikke har været hjemme særlig lang tid. Jeg har været hos min mormor og min farmor, jeg har været på en helt fantastisk sprogrejse i Wien og så er jeg netop kommet hjem fra ferie i Frankrig med min familie - og om en uges tid tager jeg til Rom for at besøge en god veninde. Så ja, tiden har ikke rigtig været der, men tilgengæld er både lysten og kreativiteten ved at vende tilbage. Hvem ved, måske kommer der endda noget nyt her de næste par dage <3

  Håber at I har en god ferie? :)
 • Cecilie G.

  At sidde i kø

  De næste mange timer skal tilbringes i kø til One Direction. Men i det mindste skinner solen og vi har plads til at sidde ned :D

  Held og lykke til alle andre, der venter. <3
  Mulla-bulla
  Hvordan kan man blive ambassadør ? :D Og jeg håber du for en god koncert! <3
  Cecilie G.
  Du skal ansøge næste gang movellas søger ambassadører :) Og tak
Loading ...