FemaleDenmarkMember since 24 Jun 12Last online 14 hours ago

Jeg elsker at fortabe mig i fjollede dagdrømme og fantasier. Nogle af dem bliver skrevet ned og lagt ud her, nogle forbliver en del af min egen lille drømmeverden.

Jeg er afhængig af bøger, chokolade, te, skrivning og tykke romaner. Jeg er en smule overbevist om, at jeg er født i den forkerte tidsperiode...

“I don't believe in the kind of magic in my books. But I do believe something very magical can happen when you read a good book.” - J. K. Rowling

http://ceciliesreadingnook.tumblr.com

 • Cecilie G.
  1 days agoReply
  Kære dejlige Stefan. Jeg vil ikke påstå, at jeg er overrasket over, at du forlader Movellas, men det er stadig en trist nyhed :( Selvom jeg knap nok selv er på Movellas længere, kommer jeg stadig til at savne dine fantastiske og utrolig sjove historier og dit altid dejlige humør! Puddelhundejoken må stadig være en af de skønneste og skøreste jokes jeg har læst, i hvert fald på Movellas, og jeg kan knap nok tænke på Pigs of Fame uden at smile stort.

  Tusind tak dejlige Stefan for de mange sjove samtaler, den skønne dag i Tivoli og også et kæmpe stort tak for de mange inspirerende covers du har lavet til mig <3 Og tak for at være så fantastisk at tale med og tak for de gode minder, især om Føtex-Niall!! <3

  Jeg vil stoppe min besked inden jeg bliver alt for trist og fluffy, men jeg vil virkelig gerne sige tak for de mange fantastiske minder! Knus og kram fra Cece <3 <3
  Movellas Memories: Et sidste tak
  Movellas Memories:...
  34
  423
  65
  Dette er mit sidste "brev" til mine elskede læsere. I forbindelse med en enormt svær beslutning, er jeg klar over, at jeg kun kan gøre dette på en måde som denne. Jeg håber, at I vil bruge jeres tid på...
 • Cecilie G.
  2 weeks agoReply
  Ville lige høre, hvad du mener er god nok lyd og videokvalitet? Er MacBook Pro's indbyggede kamera og mikrofon fx godt nok? Eller er et almindeligt rimelig godt kamera's lyd okay? :)
  BOOKTUBE-CHANNEL (Deltagere søges)
  BOOKTUBE-CHANNEL...
  12
  347
  41
  Er du en bogorm, der bare MÅ dele dine læseoplevelser med andre, er du fyldt med kreativitet og engagement, og er du selvsikker foran et kamera? Så er det alle grunde til, at du skal få ansøgt hér!
  Cecilie G.
  2 weeks ago
  Og SUPER FED idé! Synes generelt der er for få danskere på ting som BookTube og Booklr <3
  Maria Louise Jensen
  En Mac plejer vidst at have et OK lydudstyr. Nu har jeg ikke selv en, men vi plejer at fortrække den i skolen til den slags, så ja, det er nok OK. :D
  Cecilie G.
  2 weeks ago
  1 Like
  Fedt, fedt så vil jeg overveje at ansøge :D
 • LenaBlak

  mumbled "2-årsdag"

  1 months agoReply
  8 Likes
  Så... ja... Jeg ved ikke helt, hvordan jeg skal starte denne her mumble, så jeg tror bare, jeg går lige på og hårdt: ja har 2-årsdag med Movellas i dag, og jeg følte lige, at det var en mumble værd.

  Her lige før gik jeg ALLE mine gamle mumbles igennem (og der er 188 af dem), som en slags digital walk down memory lane - en måde for mig at være ulækkert nostalgisk, sådan som jeg kan lide at være.

  Og det er en speciel følelse at sidde og læse sin lidt ligegyldige sludren gennem 2 år kombineret med billeder (for noget jeg lærte om mig selv er, at jeg virkeligt godt kan lide billeder og videoer af mig selv... Just kidding, det vidste jeg godt i forvejen).

  Så det har sat nogle tanker i gang: Hvorfor er mit hår ikke lige så blankt længere? For fanden hvor ser jeg bedre ud nu end for et års tid siden. Er nok de to første jeg kommer på. Men der er også nogle andre. Nogle små som: Min mumbles har aldrig billeder længere. Mine mumbles burde have billeder igen (jeg savner mine mumble-selfies). Jeg mumbler også alt for sjældent om ligegyldig pludren, hvor jeg snakker om min dag.

  Så er der de mumbles, der springer i hovedet på en - de mumbles jeg skrev, da jeg var på Nationalmuseet, hvor jeg slet ikke vidste, at jeg netop havde mødt nogle mennesker, hvoraf mange ville blive utroligt vigtige for mig.

  @[Tohpi] og @[Cecilie G.] fra den dag (jeg håber ikke det gør noget med billedet - det lå allerede oppe i en anden mumble, hæhæ)

  Min mumble fra da jeg vandt 'Årets Digt 2012'


  (Det var forresten med mit digt 'Engen', der var min første Movella og kan lsæes lige her:
  EngenEt digt inspireret af byens travle natteliv og et sted dybt inde i skoven.


  Og så er der de der mumbles med titler, der ude af sammenhæng bare er dybt forstyrrende: "Hjemkost, busulykke, min stakkels computer og mere cybermobning og facebook" - jeg mener JUST WHAT THE HELL?

  En mumble fra da jeg noget til min fan nr. 50

  (I skal vide, jeg stadig får lyst til at skrive en takke-mumble hver gang jeg får en ny følger)

  Og fra da jeg blev færdig med Anna & Louise


  Og så er der bare alle de mange mumbles, hvor Movella har været en del af min hverdag og mit liv: Som da I alle sammen "skulle med på Roskilde" (hvor jeg brugte en hel dag på at læse og græde over 'Sandhedschatten' i stedet for at drikke og feste med mine venner)


  Og så er der sådan cirka 5.000 Mandagscafé mumbles, der minder mig om alle de sweatere, jeg ikke har gået med i alt for lang tid. Og mindst lige så mange mumbles, der minder mig om historier: de historier jeg altid vil elske, de historier jeg aldrig blev færdig med (oh Jesus, for mange af dem) - hver og en nogle, der bringer minder og følelser frem.

  Så mange ting slår mig ved denne walk down memory lane i anledning af min 2-årsdag (endnu flere end dem, der er plads til i en mumble): Jeg savner skinnende hår, jeg er glad for, at jeg er pænere i dag, jeg tager ikke nok selfies - og mere end noget andet: Movellas er en uerstattelig, latterlig stor del af mit liv, og jeg ved ikke, hvor jeg ville have været havde det ikke været for jer og denne vidunderlige side. Jeg elsker jer alle sammen - hver og en. I er så ekstremt vigtige for mig: både jer, der følger mig og jer, der ikke gør: jer, der kender mig og er blandt mine bedste venner, og jer der kun har snakket med mig et par gange (og især jer, jeg ikke kender endnu). I er uvurderlige. Stay beautiful.

  Kyskys♥
  Lena
  Janice H
  1 months ago
  Enig, Maria! :)
  LenaBlak
  1 months ago
  Det tror jeg også er min plan ;-) Og taaaaak♥
  Cecilie G.
  1 months ago
  1 Like
  Nat på Museet <3
 • Cecilie G.
  1 months agoReply
  6 Likes
  Okay, efter lidt tilvænning er farverne faktisk blevet okay. Men der er stadig nogle ting, som jeg savner <3

  1. Udvalgte historier, covers og trailers - fordi jeg synes det var en rigtig god idé og et sted at opdage nye, helt fantastiske historier fra forfattere, man ellers ikke kender :)

  2. At bloggen og forummet er tydeligere. Jeg synes det er ærligt, at begge ting er noget man skal lede efter. Bloggen er jo ellers hyggelig med skriveråd, interviews og andre sjove ting. Og forummet er jo stedet, hvor man lærer alle de andre forfattere rigtig godt at kende!

  3. Jeg synes de små begyndelsesbogstaver virker enormt useriøse, især når man skal redigere sin Movella. Også i konkurrencerne, hvor bidragene og vindernes titler står med små bogstaver. Jeg synes, at begyndelsesbogstaverne bør være som forfatteren har skrevet det, for så kan forfatteren selv vælge indtryk og kunstnerisk udtryk :)
  Cecilie G.
  1 months ago
  1 Like
  For lige at nævne en ting, som jeg synes er rigtig fed! Måden historierne ligger i toppen af ens profilside på ser super flot og indbydende ud :D
  Cecilie Reckendorff
  1 Like
  Jeg havde ikke engang lagt mærke til at bogstaverne i konkurrencer også bliver små. Det virker meget mærkeligt at det ligefrem bliver ændret og ikke bare står som man selv har valgt at skrive det. Jeg håber altså lidt det er en fejl og Movellas ikke bevidst prøver at give os en små-bogstavs-epidemi. O.o
Loading ...