FemaleDenmarkMember since 24 Jun 12Age 17Last online 15 hours ago

“I don't believe in the kind of magic in my books. But I do believe something very magical can happen when you read a good book.” - J. K. Rowling

http://ceciliesreadingnook.tumblr.com

 • Cecilie G.

  mumbled "SRO, musik og inspiration"

  1 weeks agoReply
  1 Like
  Lige nu sidder jeg og hygger mig med at skrive SRO om afroamerikansk identitet og "I Have a Dream" og får samtidig styr på handlingen til mit nye projekt. Lige før jeg gik i gang med det, var jeg med min mor en tur i biografen og se filmen "Selma" som netop handler om borgerrettighedsbevægelsen i USA. Filmen kan varmt anbefales, den er smuk og utrolig inspirerende. Jeg sidder stadig og hører sangen fra filmen, som jeg forelskede mig dybt i til Oscar showet. Så nu deler jeg den lige her på Movellas, for det kunne jo være, der var andre, hvis kreativitet også bliver sat i gang af den:
 • Cecilie G.
  1 weeks agoReply
  Hej igen Subs! Nu har jeg sovet, så nu prøver jeg at sige noget lidt mere fornuftigt end bare "Yay" (selvom det er en YAY historie, for den er god...)

  Jeg synes, at dit sprog er virkelig fedt i den her historie, Subs! Jeg synes især, at det klæder teksten med lidt billedesprog, som det med det 10 kilo tunge organ. Samtidig skriver du meget læsevenligt, altså på den måde at du har tilpas meget handling og fremdrift til, at læseren bliver fanget som en stakkels lille sommerfugl i et net... <3 Jeg elsker også idéen, tror det bliver så spændende og sjovt at følge, og så er omvendt-samfunds-historier jo altid bare super tankevækkende. Det eneste konstruktive jeg har er, at jeg måske savner lidt atmosfærebeskrivelser af baren, men ellers er det lige i øjet <3

  Så ja... YAY igen. Du er en sej isbjørn! :3
  Hetero
  Hetero
  58
  1026
  82
  Lyla føler sig ikke helt normal i blandt sine jævnaldrende kammerater. Hun har aldrig rigtig været forelsket, og ved siden af sin veninde, Erin, der har alt held med sig, når det kommer til kærlighed,...
  S. Vasantharajan
  1 weeks ago
  Haha, Yay er meget fornuftigt 8-)

  Ihhh, tusind tak dejlige Cece <3 <3
  Er virkelig glad for at sproget fungerer, for har rettet det igennem fem gange eller noget, haha <3 Har prøvet at æde klichéerne 8-) (de smager ikke altid lige godt)
  Er glad for, at du elsker idéen, hæhæh <3 Det gør jeg også.. XD
  Woops, atmosfærerbeskrivelser skriver jeg lige bag øret! De har smuttet sig en tur :(

  Du er også en sej isbjørn <3
  Og tusind tak <3
 • Cecilie G.
  1 weeks agoReply
  Hej Subs! Yay!
  Hetero
  Hetero
  58
  1026
  82
  Lyla føler sig ikke helt normal i blandt sine jævnaldrende kammerater. Hun har aldrig rigtig været forelsket, og ved siden af sin veninde, Erin, der har alt held med sig, når det kommer til kærlighed,...
  S. Vasantharajan
  1 weeks ago
  #firstlike
  Cecilie G.
  1 weeks ago
  #firstcomment jeg føler mig sig! Og skriver noget mere fornuftigt i morgen. Når jeg er mere fornuftig... Men den er god! Yay! :D
  S. Vasantharajan
  1 weeks ago
  #Ogsådetja
  Du er også meget sej! Glæder mig til, når du er mere fornuftig!
  og tak <3
 • LenaBlak

  mumbled "Ny, lille historie og en taggeleg"

  1 weeks agoReply
  2 Likes
  Hej skønne venner!
  Så hvis I ikke har lagt mærke til det, har jeg i dag udgivet en lille historie ved navn Hvide Kat til flash fiction-konkurrencen, og jeg ville virkeligt værdsætte det, hvis I gad tage en lille læser og smide en kommentar!
  Hvide katEt moderne eventyr om en pige, en kat og København i regnvejr.


  Så blev jeg tagget af @[Karamelle] til en taggeleg, hvor man skulle fortælle 5 facts om en historie og 5 facts om en karakter, og jeg spurgte jer, hvad I gad høre om, men ingen svarede, hvilket sikkert betyder, at I er rimeligt ligeglade, men jeg vil alligevel lave det, for jeg synes det er sjovt og jeg elsker at snakke om mine egne historier, hihi♥

  Så jeg har valgt 5 facts om Sommerdage ved Skt. Jørgens Sø og andre erindringer om Flora Ave
  1. Historien var oprindeligt tiltænkt som en lille prøve-version af en hel roman, hvor plottet var forsimplet. Jeg havde allerede skrevet en del på romanen, der havde heddet 'Det Smukke Kaos', hvor Emil som voksen fortæller historien til en mand, der ved en fejltagelse har fået et brev fra Flora tiltænkt Emil. I romanen hed Emil desuden Erik og Flora hed Allison. Meningen var, at hvis Sommerdage fungerede ville jeg fortsætte på romanen, men da jeg var færdig, kunne jeg mærke, at historien var slut, og jeg simpelthen ikke havde mere.
  2. Historien er inspireret af All of Me af John Legend.
  3. Jeg fik idéen til konceptet efter en løbetur, da jeg sad overfor Skt. Jørgens Sø og satte All of Me på og pludselig kunne se Emil sidde op i en af lejlighederne og have de tanker om Flora. Det er forresten samme sted, som Flora sidder, da hun spiller guitar for Emil.
  4. Det hus jeg har baseret Emils hjem på er i virkeligheden slet ikke lejligheden, men huser derimod forskellige organisationer. Flora bor rundt om hjørnet i min bedste venindes opgang. Emils gård er baseret på min egen.
  5. Selvom mine realistiske historier altid foregår i København og på Frederiksberg er dette den første og eneste historie, jeg nogensinde har skrevet, der tager udgangspunkt i mit eget kvarter, der er den del af Frederiksberg, der netop grænser op til Skt. Jørgens Sø.

  Og så nogle fun facts om Flora, bare for at holde det i samme univers!
  1. Floras udseende er inspireret af en af mine venners beskrivelse af hans drømmepige. Sommerdage var som sagt baseret på en romanidé, der hed Det Smukke Kaos, der var baseret på en ufærdig historie, der hed No Regrets (hvis nogen af jer stadig kan huske 2013), hvor den kvindelige hovedrolle faktisk var opkaldt efter hans kæreste på daværende tidspunkt. Det sjove ved det er, at hverken kæresten eller hans smag i piger personlighed minder om Flora.
  2. Da Flora møder Emil første gang, kalder hun ham Mattias. Den idé fik jeg, fordi hver eneste gang, jeg ikke kan huske en drengs navn, får jeg bildt mig selv ind, at han hedder Mattias.
  3. Flora og Emils ekskæreste, Nadia er de eneste to karakterer, der ikke er opkaldt efter virkelige venner og bekendte. (Det er faktisk en generel dårlig vane jeg har i historier... Det er ikke noget tilfælde, at "Frederikke" er med i stort set alt realistisk, jeg skriver :p)
  4. Flora var 16-17 da historien foregår i 2012 og 2013 - i dag ville hun altså være 19. Emil derimod 17-19 og ville i dag være 20, snart 21.
  5. Flora går stort set altid i træningstøj, ikke joggingtøj, men træningstøj.

  Og jeg tagger
  @[Cecilie Reckendorff]
  @[Cecilie G.]
  @[Janice H]
 • Cecilie G.

  mumbled "Idéfangeri"

  1 weeks agoReply
  1 Like
  Jeg skriver ikke så meget lige for øjeblikket. I stedet er jeg i gang med at fange en idé. Det er svært, lidt ligesom at fange sæbebobler. Men jeg glæder mig sådan til, at jeg får fat i den. For jeg er selv ret glad for den, og jeg er især ret glad for idéens hovedperson. Så lige nu skriver jeg ikke så meget, men lytter i stedet til musik, kigger tumblr igennem for inspiration og ligger på min seng og spiser chokolade. Det er hårdt at være forfatter... ;)

  Har I nogle flyvske idéer? Hvad inspirerer jer? Og har I en karakter fra en af jeres historier, som I bare holder helt vildt meget af?

  Lige nu er jeg utrolig inspireret af Lana del Rey, især den her sang:
  M.L.ove
  1 weeks ago
  Jeg bliver for det meste indspirret af dagdrømme, tanker, sange men især film. :)
  Hvis jeg har set en god film, hvor der er nogle fede scener kan det virkelig virke inspirerende. :)
  fx. hvis jeg nu skriver en ff så elsker jeg at sidde på youtube, og se sjove videoer af mit idol, og finde nogle sjove facs omkringvedkommende, på den måde kan jeg opbygge en personlighed :) Jeg bruger også den metode hvis jeg skal skrive en fantasy fx.:)
  Cecilie G.
  1 weeks ago
  Film er også fede at blive inspireret af! Jeg synes især, at rigtig gode dokumentarer og dramaer sætter gang i fantasien hos mig <3
Loading ...