FemaleDenmarkMember since 24 Jun 12Last online 8 hours ago

“I don't believe in the kind of magic in my books. But I do believe something very magical can happen when you read a good book.” - J. K. Rowling

http://ceciliesreadingnook.tumblr.com

 • Cecilie G.
  2 days agoReply
  Jeg er helt vild med hele konceptet omkring tillægsordnene! Det tilføjer noget virkelig smukt til teksten, og på en eller anden måde er det også bare så forståeligt, at hun tænker det. For hun har jo i princippet ret, tillægsord kan betyde mange ting, mens navneord er meget mere bestemte. Jeg kan også rigtig godt lide hele tonen i teksten og din skrivemåde, som jeg synes giver et godt indblik i Lorettas tanker og sind. Du skaber nogle vildt fede billeder, især Lorettas forestillinger/ dagdrømme kunne jeg virkelig se for mig.

  Det eneste konstruktive, jeg har, er at det var lidt forvirrende, at appelsinjuicen både stod på drømme-bordet og på det virkelige bord. Jeg sad og undrede mig og måtte gå tilbage og læse starten igen, da hun pludselig drak af juicen igen. Det kunne måske godt være lidt mere tydeligt, at juicen faktisk eksisterer.

  Men i hvert fald synes jeg, at du har skrevet en rigtig god novelle! <3
  Livet er mere end appelsinjuice og gode karakterer
  Livet er mere end...
  15
  160
  23
  En bekendt spurgte mig, om jeg ikke ville skrive en novelle til hende. Den skulle handle om en pige, der blev presset fra alle sider til at være én bestemt person. Det var sådan min novelle startede, men...
  Little Writer
  2 days ago
  Ih mange tak for kommentaren! :) Jeg er glad for at du kunne lide den!
  Og jeg vil lige kigge på situationen med appelsinjuicen ;) Tak!
 • Cecilie G.

  mumbled "Elsker & Hader"

  2 days agoReply
  5 Likes
  Jeg blev tagget (igen) til Elsker & Hader taggelegen, denne gang af @[Karamelle] Og fordi jeg (stadig) læser op til matematik terminsprøve, er det dejligt med en lille overspringshandling <3

  1) Jeg elsker teater. Jeg elsker selve teateret, teaterstykket og alle de mennesker der arbejder med og i teateret. Det er noget af det mest inspirerende jeg overhovedet kender, og efter selv at have spillet skuespil i fem år, er det bare noget, der har fået en særlig plads i mit hjerte <3

  2) Jeg hader at vente. Jeg er ufattelig nygerrig og utålmodigt, og at vente på alt lige fra næste uges afsnit af en serie eller en ny bog til karakterer er fuldstændig uudholdeligt for mig.

  3) Jeg elsker at dagdrømme, særligt om aftenen, når jeg lige er gået i seng, er mit hoved fuld af historieidéer, som skal udforskes.

  4) Jeg hader at stå ud af min varme seng, når det er koldt og mørkt om morgenen. Hver morgen, uanset hvor længe jeg har sovet, er det en kamp for mig at forlade min dyne.

  5) Jeg elsker chokolade. Jeg elsker både kridhvid chokolade, en lidt bitter og meget mørk chokolade og alt det derimellem. Chokolade er det jeg forkæler mig selv med, trøster mig selv med og bare generelt ikke kan undvære.

  6) Jeg hader at have for travlt på den måde, hvor der ikke er tid til at stå og glo tomt ud af vinduet eller sætte sig og læse et kapitel i en bog og drikke en kop te. Når jeg har for travlt til sådanne små pauser føler jeg næsten, at jeg er forpustet hele tiden, og ikke kan stoppe op og trække vejret.

  Jeg tagger (igen) bare alle der læser det her <3
  Anna MV.
  2 days ago
  Åh, teater er noget af det bedste <3
  Karamelle
  2 days ago
  I princippet var det min skyld, du blev tagget i første omgang, da jeg fandt på legen xD
  Selv tak<3
 • Karamelle

  mumbled "Tagget ... "

  2 days agoReply
  ... i taggelegen som jeg selv fandt på. Akavet? En smule xD

  Tre ting jeg elsker;

  1: Research. Kald mig bare en nørd, men der findes ikke noget federe end virkelig at fordybe sig i research til sin næste historie. Lige nu er jeg i gang med at læse om celledegeneration, DNA-skader, hormonelle forandringer og biomekanisk cellebiologi i forbindelse med aldring, som research til Dødens Søvn, men ærligt? Så tror jeg sagtens, jeg kunne finde på at læse om alt det her selv hvis jeg IKKE researchede, udelukkende fordi, jeg elsker viden. Jeg elsker at fordybe mig i, hvordan verden hænger sammen - om det er psykologiske processer, psykiatriske lidelser, det amerikanske skolesystem, psykologien bag mordere, evolutionær biologi, cellebiologi og hvad ellers - og elsker det sug af viden, der overflyder min hjerne. Jo mere, jeg samler ind ad viden, jo mere, jeg lærer om naturens mysterier, desto større bliver min tro på, at der er mere derude .... Måden alt hænger sammen på. Måden, der bare er så stor en balance i det - Evolutionen, der har gjort os til det, vi er i dag, og livets processer, ville aldrig være blevet mulige uden at døden var der. Uden døden, ville livet ikke findes, og uden livet, ville døden ikke findes. Der er noget virkelig, jeg ved ikke ... perfekt over det, at jeg ikke kan lade være med at tro på noget mere, og det er måske en af de største grunde til, at jeg elsker viden.

  2) Jeg elsker film. De fleste forfattere er måske vilde med bøger - jeg kan også rigtig godt lide bøger, det er slet ikke det, men min kærlighed for film overskrider min kærlighed for bøger. God historiefortælling og kunstneriske visuelle portrættereringer af virkeligheden, af mennesker, af de filosofiske og åndelige aspekter over det at være menneske, er noget, jeg virkelig elsker. Af samme grund er en af mine absolutte yndlingsfilm til dato, American Beauty<3.

  3) Jeg elsker mad, og overvejer at gifte mig med mit køleskab.

  Tre ting jeg hader:

  1) Myg
  2) Hvepse
  3) Når folk tager i skole for at få SU men ikke for at lære.

  Tagger @[Cecilie Reckendorff] , @[Cecilie G.] , @[Faquella] , @[LenaBlak] og @[Stefan J ] .
  Camilla Prytz
  2 days ago
  Øhm... Akavet, Marcelli? -.-'
  Ebony Darcel
  2 days ago
  Dine mumbles er virkelige underholdende, Karamelle!!
  Anna Maria
  1 days ago
  Chlaire, det er det, der er fordelen ved det. Han er sikker på at blive gift med det xD
 • Cecilie G.
  3 days agoReply
  Først og fremmest elsker jeg, at du lader historien foregå i det gamle Rom, da det bare er en vildt fed tid, som er en skøn baggrund for historier. Men du har skrevet, at historien foregår i 146 f.Kr., men samtidig bliver de ført ind i Colosseum. Det kan ikke passe, da Colosseum først blev bygget i år 72 - 80 e.Kr. denstoredanske.dk/Geografi_og_historie/A..

  Desuden er der nogle små ting, som faldt mig i øjnet: Er du sikker på, at Signor faktisk blev brugt som høflighedsfrase dengang, for ifølge Merriam Webster er den første kendte brug af det ord er fra 1500-tallet? Og det samme med de romerske udrustninger, som du skriver var lavet af guld og noget rødt, selv for slaverne. Det virker som en meget kostbar udrustning at give en slave?

  Men jeg synes virkelig at det virker som en rigtig fed handling. Jeg synes også, at dit sprog er super flot og passer til genren. Det var dejligt flydende, så det var let at komme ind i historien, og jeg forstod og følte for karaktererne. Jeg synes du er utrolig velformuleret, for det er virkelig nogle gode og billedeskabende ord, du bruger i dine beskrivelser, så man næsten føler at man er i Antikkens Rom. :)
  Kærlighedens Reinkarnation
  Kærlighedens Reink...
  12
  155
  29
  I år 146 f.Kr. fødsel ved den endelige afslutning af den 3. puniske krig, følger vi den unge kartagiske krigsfange Nora Garibaldi, som sammen med tusindvis af andre slaver føres til Rom. En ung romersk...
  Cecilie G.
  3 days ago
  Det var også kun de to gladiatorer, som jeg tænkte på med hensyn til rustningerne <3
  Pernille Skov
  3 days ago
  Det kan jeg faktisk godt se hehe <3 Tusind tak! Jeg kan godt se, at jeg ikke har været ret grundig i forhold til min research.. Men altså nu har jeg fået rettet det hele og sørget for at det passer til tiden. :-) Tusind tak fordi du pegede på det ;-) Det var lidt sværere at skrive historisk fiktion, end jeg lige havde regnet med! Jeg skal nok læse din historie nu <3
  Pernille Skov
  3 days ago
  Hov har allerede givet dig feedback ;-)
 • Cecilie G.
  4 days agoReply
  Først de små sproglige fejl:
  "Men kunne jeg så i det mindste have sagt noget?" Mangler der ikke et ikke? Altså: "Men kunne jeg så ikke i det mindste have sagt noget?"

  "og jeg vidste ikke, at jeg kunne guides igennem den." Guides irriterer mig rigtig meget. Det er som om, at det hverken har den rigtige betydning eller helt passer ind sådan rent lydmæssigt. Måske hjælpes eller ledes i stedet?

  Der er rigtig mange sætninger, der starter med "Men" og selvom men er et godt ord at starte sætninger med, så er det måske lidt for meget.

  Og de sproglige ting, jeg ELSKER:
  Jeg kan rigtig godt lide "Du er min lillesøster, ikke en tankelæser, og der er så langt fra et falmet smil til enden på det hele." Der er bare noget utrolig ærligt over den sætning.

  Det med vingerne. Ihh. Ihhh. Ihhhh. Den gav mig seriøst tårer i øjnene <3

  Genrelt:
  Måske min nye yndlingshistorie af dig Bjørks! Synes simpelthen den er så fin, især fordi den også behandler de efterladte efter et selvmords følelser. Det gør, at den føles meget ærlig og virkelig, hvilket både gør den helt fantastisk, original og rigtig ond. Desuden synes jeg, at dit sprog er virkelig fedt i den her, det er virkelig stemnings- og billedeskabende, hvilket igen er med til at få din læser til at sidde og snøfte. Jeg har sagt det før og siger det nu igen Bjørks, jeg elsker historien, men du er en garnnøgle <3
  Kære, elskede Sara
  Kære, elskede Sara
  12
  88
  4
  Et brev fra en storesøster til en lillesøster
Loading ...