FemaleDenmarkMember since 9 Jun 14Age 19Last online 3 days ago

"Be who you want to be, not what others want to see. Be special. Be different."

 • Cath

  Star Wars-Fanfiktion research

  6 months agoReply
  Hej, jeg har brug for hjælp angående research til en star wars-fanfiktion movella/bog, som jeg har tænkt mig at arbejde på. Hvis i kender nogle gode sider, hvor man kan komme mere i dybden omkring personerne, "the force" og andre star wars relaterede ting, så må i gerne sende links til mig. På forhånd tak for hjælpen.
  Queen Sun
  6 months ago
  Det gør der :)
  http://starwars.wikia.com/wiki/Main_Page
  http://da.starwars.wikia.com/wiki/Krafte..

  https://en.wikipedia.org/wiki/Star_Wars_..
  Her kan du finde frem til de værker der er canon i star wars universet og læse yderligere om dem. Det kan måske også være en hjælp

  Og i øvrigt mega fedt med noget SW fanfiction her på den danske del af siden også. Held og lykke med skrivningen, and may The Force be with you :D.
  Cath
  5 months ago
  Tak, for jeres hjælp. Så skal der bare læses ;) May the force be with you too :)
  Queen Sun
  5 months ago
  Det var så lidt :). Du må endelig sige til, hvis der er andet, du får brug for hjælp til ^^.
 • Cath

  mumbled "Slutningen er kommet"

  1 years agoReply
  Slutningen er kommet for The code game. Jeg har arbejdet ekstra hårdt og der er derfor kommet nogle lange kapitler ud af det. I aften kommer de sidste par kapitler ind.
 • Cath

  mumbled "Doctor Who nyt"

  2 years agoReply
  Jeg har den dårlige nyhed til alle dem der læser min doctor who fanfiktion, at den først vil vende tilbage i december måned da jeg gerne vil blive færdig med movellaen: the code game, før december, derfor har jeg ikke i den tid til at tænke på andet her på movellas.
 • Cath

  mumbled "Doctor who fanfiktion nyhed"

  2 years agoReply
  1 Like
  Jeg har den gode nyhed at fortælle til dem der læser min doctor who fanfiktion, at jeg har arbejdet ekstra hårdt som lovet denne uge, så hele 1 afsnit af movella serien er ude nu. I skal dog være klar over at jeg først begynder på det 2 afsnit af serien ugen efter efterårsferien. I efterårsferien vil jeg tænke lidt ekstra på The code game, da jeg gerne vil være færdig med den inden december.
 • Cath

  mumbled "Kapitel denne uge"

  2 years agoReply
  De to kapitler for the code game og Doctor Who fanktion er kommet. Så de næste kommer først næste uge. Bare så alle dem der følger med i de movellaer ved det. :-)
Loading ...