Cat Munck

Pige på 16 fra Odense. Yep.

Jeg har en tumblr - https://noporcelainprincess.tumblr.com

Movellas (11)

 • Cat Munck

  nope.

  jeg stemmer for, at vi får en måde at blokere movella efter genre eller med tags - dem vi virkelig ikke gider, a la tumblr saviour. f.eks. jeg gider ikke JB historier OVERHOVEDET, og mate, jeg kan rigtig godt lide One Direction, men jeg læser ikke videre mange fanfics om dem (fordi de er samme plot 99% af tiden, jeg hater på self inserts, og det er virkelige mennesker. all in for AU, though).

  td;lr jeg føler at de drukner alle de originale historier og jeg ville gerne kunne undgå dem.
 • Cat Munck

  Bloggity Blog... Thing.

  Yup. Så er sommerferien ved at være ovre (jeg starter på gymnasiet den 20., yaaaay) og jeg har nu uploaded den sidste skolestil fra folkeskolen. Yes sir.
  Selvom den her profil egentlig blev startet, fordi vi brugte den i dansktimerne, vil jeg gerne holde lidt liv i den. F.eks. har jeg mistet mange af de stile jeg udelukkende havde liggende på ElevIntra eller mit skole-login (ikke fordi jeg kommer til at savne dem, men altså....)

  Så.... Jeg har besluttet at jeg også vil uploade nogle af mine ikke-skolerelaterede historier.
  De fleste er på engelsk og jeg gider ikke oversætte dem. Punktum. Jeg lægger nok heller ikke hele historien op, for hvornår har jeg egentlig færdiggjort en hel historie? (Okay, det er sket.. 2 gange, whatevs), og jeg vil heller ikke have noget stjålet. Men måske, hvis jeg får respons eller konstruktiv kritisk, lægger jeg mere op. Det ved jeg ikke endnu.

  Jeg lægger nok også mine gymnasiestile op, for nu har jeg jo alligevel et "arkiv", hahaha.

  Så.. Vi ses!
  :D
Loading ...