FemaleDenmarkMember since 18 Feb 12Age 19Last online 3 years ago

Hej! Jeg er en pige på 14 år der drømmer ufatteligt om at blive forfatter. Jeg skriver historier, noveller og digte, men problemmet med mine historier er, at de sjældent bliver færdige. Jeg skriver meget ud fra hvordan jeg har det.. Håber i kan lide det jeg skriver!

 • CarlaBlossom
  Det dér; det er fuldstændig genialt! Genial idé, genial sang, genialt skrevet! I har virkelig formået at få Damon til at lyde som Damon og få Elena til at opfører sig som den ægte! Kæmpe like herfra!
  - DALENA forever!!<3
  Marry you (DamonxElena)
  Marry you (DamonxE...
  24
  1495
  16
  *one shot* Elena har lige slået op med Stefan, og støder ind i en meget fuld Damon på vej hjem. Han stiller hende et meget useriøst spørgsmål, som hun overvejer en smule mere end hun burde.. (OBS! Det...
  Lopez
  5 years ago
  Tusind tak! :D Er glad for du synes de stadig er sig selv, for var lidt i tvivl :) Haha ja Delena fortjener næste sæson! <3
 • CarlaBlossom
  Meget, meget smukt skrevet! Er enig i meget af det du skriver og stiller spørgsmål ved.
  - Personligt tror jeg ikke at Døden er en ubehagelig eller forfærdelig ting. Hvis jeg troede det, ville jeg nok meget hurtigt gå hen og frygte døden og måske endda blive en smule deprimeret. Og det ønsker jeg ikke. Faktisk kan jeg ikke forestille mig, og ønsker heller ikke at forestille mig, at Døden ikke er god eller naturlig. Den er slutningen på nået, men jeg håber også at den er starten på noget andet.
  Det er bare min mening. Men rigtigt godt skrevet og et like fra mig :-)
  Døden
  Døden
  5
  152
  5
  ’Døden’ er sådan set om spørgsmål og sætninger, jeg har til døden. Skriv gerne en kommentar til hvad I synes om mine tanker til døden, og modsig mig gerne hvis I er uenige.
 • CarlaBlossom
  Du er så sjov og positiv normalt, men når du sætter dig ned og skriver kommer de mest melankoliske, sørgeligeste og dybeste historier frem! Haha, det kræver sin forfatter;-)
  Dead and regret
  Dead and regret
  2
  864
  4
  Dette var en opgave jeg fik i skolen. Den gik ud på, at man skulle lade som om, man lige pludselig kom ind i en historie, man ikke havde fået noget at vide om, hvad der var sket forinden klimakset. Så...
  Poemisten
  6 years ago
  hehe XD ja.
Loading ...