FemaleDenmarkMember since 13 Aug 11Age 4Last online 1 months ago

:-))) Tjek min nye movella ud
Just another love story, tager gerne i mod feedback

 • Camila P.
  1 years agoReply
  Du skriver ualmindeligt godt, jeg syntes virkelig det er godt.
  Jeg har kun læst sidste kapitel, men vil helt klart begynde at læse fra starten. Elsker måden du skriver på, for selvom jeg ikke har læst den helt endnu, så er jeg allerdede godt på vej til at forstå den :-)
  Vogter - For evigt 1
  Vogter - For evigt...
  403
  80.8k
  2081
  "Cassie hiver endnu en gang efter vejret, før hun forfærdet hamrer fødderne i jorden. Hun glider i bladene og vælter bagover, men hun er ligeglad. Hendes blik er landet på den kulsorte ulv, der kommer...
  S. Vasantharajan
  1 years ago
  Wee, tusind tak <3
 • Sille Høgh

  mumbled "20 facts om mig, fordi jeg er sej!"

  1 years agoReply
  1 Like
  Jeg blev jo lige tagget af denne skønne pige, @[Alanna.lion].

  1) Mit ALLER største ønske er at komme op på månen og se en flyvende ko!
  2) Jeg er temmelig barnlig, og mine bedste veninder er rimmelig træt af mig, og synes det er pinligt at følges med mig!
  3) Synes ikke det skal være nogen hemmelighed at jeg er TOP usund! Jeg lavede engang et væddemål med drengene fra klassen om hvor lang tid der skulle gå indenfor en uge, inden jeg spiste noget usundt. Lad os være ærlige og sige at der ikke gik én dag!
  4) Underligt nok, interessere jeg mig utrolig meget for sport i tv'et, men dyrker absolut INGEN idræt i fritiden, udover at være hjælpetræner på et hold for børnehavebørn!
  5) Mine yndlingsfarver er koralblå, sort og bodo rød
  6) Har for resten også været på Fanø Forfatterskole i efterårsferien, hvilket var det vildeste nogensinde! Er så glad for at komme ind på den lille skole, mødt nogle vildt søde mennesker, og bare nyde at stadig have kontakten med nogle af jer!
  7) Percy Jackson-serien er seriøst den bedste serie jeg har læst(og jeg har læst virkelig mange serier). Jeg elskerelskerELSKER den.. Kan nok ikke slå hvor mange gange Marie har læst den, men er snart oppe på 4 gange!
  8) Jeg elsker at skrive fantasyhistorier, mest fordi man får den følelse af at være i et helt andet univers end hvis man for eksempel skriver realisme. I fantasy kan man forme og kontrollere sin egen verden, digte en masse overnaturlige væsner, kræfter og meget mere ind i. Man kan have sin helt egen bedste ven ingen kan røre. Det er helt utroligt, at jeg elsker det!!
  9) Hmm.. Spiller klaver, og er på mit 5. år!
  10) Jeg er den eneste blandt mine to bedste veninder der ikke går med make-up, ikke engang mascara. Det er ikke fordi jeg sådan gør specielt meget ud af mit hår og sådan, men kan godt gå en lille smule amok hvis mit hår ser rodet ud, eller jeg opdager en bums(hvilket sker tit)! Og det med bumser er det værste! Jeg må prøve at lade være med at spise så meget usundt
  11) Jeg skal konfirmeres i år, og sidste år havde jeg det sådan med kjolen og det hele, at der ikke skulle gøre specielt meget ud af det, fordi jeg kun skulle have den på én gang i mit liv! Og nu har jeg ombestemt mig..
  12) Efter at have set The Vampire Diares og Carries Diare, har jeg besluttet mig for at føre dagbog! Glæder mig allerede!
  13) Jeg har arbejde.. Tjener mine egne penge.. Og det er awesome! Mit arbejde går ud på at fodre grise, skovle deres lort ind under sig, se efter om de små grisebasser har det godt, tjekke om alle grise har det godt.. Kort sagt, er jeg grisepasser!
  14) Bliver kaldt for Sniller af alverdens mennesker, og det stammer fra min farfars kones børn der kaldte mig det! Elsker det navn!
  15) For at holde os til det med familie og sådan, er min farfars kones(bedstemors) mor blind. Vi gik ind på en side for at se hvad min søsters og mit navn betød, og da jeg nedstammer fra ordet Cecilie, betyder mit navn, Sille, skytsengel for blinde!
  16) Bor ude på bøhlandet hvor ingen venner befinder sig, og dermed resultatet i at jeg ikke kan opføre mig som de teenagers i de Amerikanske film.. Øv siger jeg bare!
  17) Jeg er faktisk en pige med mange pinlige scener gemt væk i baghovedet. For eksempel var jeg til en fødselsdag, og jeg havde fået lidt for meget sukker, så jeg dansede den såkaldte "numsedans" foran hans forældre! Ja.. Ikke SÅ pinligt, men synes bare lige I skulle vide det!
  18) Når jeg sidder i en bus på vej hjem fra skole i hører musik, er det sådan jeg meget tit kommer til at sove?Og det er seriøst irriterende, når jeg så får et eller anden anfald, så jeg spjætter hurtigt og vågner. Hvis nu du forestiller dig, at du sidder op, og en bombe pludselig kommer farende imod dig. Sådan har jeg det!
  19) Jeg er virkelig syg til fodbold. Da jeg gik i 0. klasse spillede vi fodbold mod lærerne, og det skal lige siges at de gjorde sig umage. Men så kom en lærer og tacklede mig, men jeg scorede!

  Jeg tagger:
  @[Camilzen. ]
  @[Astriid]
  @[Westergaard ]
  Camila P.
  1 years ago
  Hvad går det her ud på? <3
  Astriid
  1 years ago
  Sille, hvad øh... hvad skal jeg gøre? :D
  Sille Høgh
  1 years ago
  Camilla, det er sådan en taggeleg, hvor du skal skrive 20 facts om sig selv !!
Loading ...